Go to Top

Lurling laat zijn moeder thuis

Lurling laat zijn moeder thuis

Jaha, vriendjes en vriendinnetjes, Anthony Lurling neemt zijn moeder niet mee naar de Kuip. Dat moet een teleurstelling zijn voor het Rotterdamse gepeupel, aangezien die er een volkssport van maken haar het oudste beroep van de wereld toe te dichten. Logisch dat ze niet komt, zou je denken.

Dat werkt zo dus niet, want dat is de reden helemaal niet. Jammer voor de Rotterdammers die natuurlijk al helemaal blij met zichzelf en deze prestatie waren. De ware reden is dat ze Anthony liever vanaf de TV ziet scoren tegen Feyenoord. Lurling, grijnzend: “Die spreekkoren zijn we inmiddels wel gewend hoor, ik vind het juist leuk om dit soort wedstrijden te spelen”.

Lurling vindt dat er weer net als vorig jaar in de play offs gespeeld moet worden door NAC. Het werd toen maar liefst 0-4, na een 3-1 nederlaag in de competitie. “Dat was het verschil tussen die twee wedstrijden. In de play offs durfden we te voetballen, durfden we Feyenoord af te jagen. Zo moet het. Dan heb je in de Kuip een kans. Ook al zijn zij verder dan een jaar geleden”.

Lurling gaat in ieder geval voor de punten naar Rotterdam. “Wij gaan naar Feyenoord om er punten te pakken. Eén, maar liever nog drie”.

, , , ,

4 Reacties op "Lurling laat zijn moeder thuis"

 • bside
  3 april, 2010 - 13:04

  ind e competitie kleine taal fout maar leuk stukje

  0

  0
 • Rick
  3 april, 2010 - 14:03

  En zo is het maar net !

  0

  0
 • n@©
  3 april, 2010 - 18:30

  Arbitraal kwartet,

  Als u 2 minuten onheus wordt toegezongen, legt u het duel stil. Bent u morgen ook consequent als het iemand anders op het veld overkomt?

  0

  0
 • char
  4 april, 2010 - 11:36

  nee lurling,s moeder kon niet mee? ze heeft klanten van feyenoord thuis

  0

  0