Go to Top

Mannen keren terug op trainingsveld

Mannen keren terug op trainingsveld

Het aftellen is inmiddels al een tijdje bezig, maar voor een paar jongens lijkt De Derby tegen Willem II nog te vroeg te komen. Met de terugkeer va Chiro N’Toko, Robbie Haemhouts en Menno Koch op het trainingsveld is de gemiddelde leeftijd wel flink gestegen, maar het is onduidelijk of zij ook fit genoeg zijn om te spelen. 

Ook Karol Mets blijft nog even een vraagteken. De verdediger/middenvelder viel in de wedstrijd tegen Heracles uit met een knieblessure en kwam afgelopen weekend niet in actie tegen Excelsior. Hij heeft zich ook nog niet bij de groep aangesloten.

Wie de doelman wordt aanstaande vrijdag lijkt na de woorden van Rob Penders ook duidelijk. Nigel Bertrams speelde een goede pot en krijgt een aantal wedstrijden om zichzelf te bewijzen, aldus de invallend hoofdcoach. Op naar vrijdag. Wat is jouw ideale opstelling?

Bron: B-Side Rats, BN DeStem

36 Reacties op "Mannen keren terug op trainingsveld"

 • Ouwe Spionkop
  5 december, 2017 - 12:42

  Yes N Toko is terug. Hopelijk krijgen ze hem wedstrijdfit zodat we er de 2e seizoenshelft gebruik van kunnen maken.

  29

  3
 • Arie
  5 december, 2017 - 12:49

  Zodat we er de 2e seizoenshelft misschien weer 1 wedstrijd gebruik van kunnen maken en ie weer alles afscheurt bedoel je denk ik?

  10

  35
 • scheppioni
  5 december, 2017 - 12:58

  Prima dat er terugkeren, maar BARTJE MEIJERS laten staan !!!!!!!!!

  49

  5
 • scheppioni
  5 december, 2017 - 13:00

  En Nigel natuurlijk ook !!
  Opstelling is lastig vind ik vanwege de nieuwe rol van Manu Garcia, daar zit veel variatie in maar ook enorm gevaar in de omschakeling, afgelopen zondag pakte dit nog goed uit !!!
  In ieder geval strijd en passei nondeju ! HUP NAC !

  4

  3
 • Dutchbird
  5 december, 2017 - 13:05

  We zijn nog niet op de helft. De kans dat we die terugkerende mannen niet nodig hebben is uiterst klein.

  3

  3
 • Brecht
  5 december, 2017 - 13:06

  Meijers vaste basisplaats: die staat goed, zet zijn lichaam er goed in, kan opbouwen, is niet bang, kan coachen. Echte NAC speler.

  35

  2
 • 076Mike
  5 december, 2017 - 13:18

  Bertrams
  Sporkslede. Meijers. Mari. Angelino.
  Mets
  Fernandez. Garcia. El Allouchi.
  Vloet
  Ambrose

  Waarbij Garcia een vrije rol op het middenveld heeft.. Mets de CVM en Vloet de CAM zijn..

  17

  12
 • Zwampie
  5 december, 2017 - 13:24

  Ondanks de winst die zeer welkom was verdedigd men nog veel te ver van de man. Daar zit nu de meeste winst. Geef ze gewoon geen tijd om een bal aan te nemen laat staan rustig onder controle te nemen.

  12

  0
 • Henkie
  5 december, 2017 - 13:37

  Ben erg benieuwd hoe toko zich houdt in de eredivisie. Kan wel eens voor de broodnodige ervaring gaan zorgen.

  8

  6
 • Sander P
  5 december, 2017 - 13:40

  Goed te joren dat Ntoko weer aansluit bij de groep. Vormde afgelopen seizoen, in de 2e seizoenshelft, een erg goede combinatie met Meijers.

  Meijers zal, mits hij niet gblesseerd raakt, zijn basisplaats behouden (verwacht ik). De andere 3,Mari, Mets en N’Toko, mogen gaan uitmaken wie de andere wordt. Of wie Meijers met blessure zal gaan vervangen.

  En zo hebben we opeens weer meer dan genoeg keus achterin:)

  2

  2
 • Sander P
  5 december, 2017 - 13:41

  Ik vergat Koch nog excuses. Die mag laten zien dat hij zijn vorm hervindt van zijn 1e verhuur periode bij Nac:)

  7

  4
 • 7Hills
  5 december, 2017 - 13:53

  Gewoon spelen zoals afgelopen zondag. Dus met Korte. In een derby kan hij net dat gif brengen wat nodig is, plus in uitwedstrijden meer ruimte krijgt. Na een uur Garcia wisselen voor Nijholt, of El Allouchi eraf en Garcia naar links, en dan Korte voor Fernandes. Dan blijf je creativiteit in je elftal houden, maar breng je ervaring en rust in de as.

  16

  2
 • buurman
  5 december, 2017 - 13:58

  N’Toko kan echt wel voetballen maar is erg blessure gevoelig jammer genoeg. Belangrijk wordt dat NAC met een goede instelling het veld instapt. Een derby win je op moraal, niet met mooi voetbal. Ik geloof erin.

  5

  1
 • Kale rakker
  5 december, 2017 - 14:02

  Zou mooi zijn bartje en n’toko in het hart van de verdediging , Mari eruit. Betrams in het doel, praat makkelijker om te communiceren met elkaar, n’toko hoeft alleen de bal aftepakken en in te leveren bij manu

  6

  4
 • Jack
  5 december, 2017 - 14:08

  Garcia op de plaats van Vloet en Nijholt op middenveld heb jd een controlerend iemand

  5

  2
 • BeekVooruit
  5 december, 2017 - 14:32

  Laten we na de eerste fatsoenlijke wedstrijd in maanden vooral even niks veranderen. Gewoon dezelfde opstelling. Vooral als Mets er niet bij is want die had anders wel op de plaats van Mari mogen spelen. Ik verwacht dat onze aanvoerder het heel moeilijk krijgt met die 2 goede bewegelijke spitsen van de Stillems.

  11

  0
 • Bredafun
  5 december, 2017 - 14:53

  Never change a Winning team!

  4

  3
 • G00Ser
  5 december, 2017 - 14:57

  Weet je wat mij altijd opvalt met die Derby’s, dat ze bij Willem2 veel meer met NAC bezig zijn dan wij met Willem2. Als ik zo objectief mogelijk door onze reacties scrol en dat vergelijk met de Tilburgse reacties op Twitter of op Tilbo, dan moet ik toch concluderen dat er bijzonder veel frustratie zit in Tilburg.

  Kijk bijvoorbeeld naar de laatste 100 reacties op BSR, die gaan vrijwel allemaal over NAC inhoudelijk, of over Van Flieger. Op Tilbo gaat het enkel over de haat naar NAC, het is bijna aandoenlijk hoe ze naar ons opkijken (zo interpreteer ik het maar). Al die frustratie geeft toch weer de bevestiging dat wij hier iets moois hebben waar ze schijnbaar nogal moeite mee hebben.

  31

  6
 • 076Mike
  5 december, 2017 - 15:12

  @G00Ser

  Dat blijkt maar weer.. Ze krijgen zelfs voor het meest beladen duel van het jaar dat stadionnetje niet uitverkocht.. ;)

  8

  0
 • Joost
  5 december, 2017 - 15:32

  @G00ser

  Des te irritanter vind ik het dan ook dat we tegenwoordig nadat we winnen of iets anders positiefs gebeurt (zelden) zingen ‘schijt aan willem 2’.Zing dan de eigen spelers gewoon toe.

  20

  1
 • Rat uit Rijen
  5 december, 2017 - 15:42

  Alleen Fernandes voor Korte en verder dezelfde opstelling als tegen Exelcior als t aan mij ligt. Als de ballen deze keer het net vinden, ipv de lat en de paal, verwacht ik dat we makkelijker veldgoals gaan maken. De rol van Garcia pakte ook veel beter uit. Hopelijk winnen we van Wii en van Twente… Dan ziet alles er ineens een stuk beter uit! Comon NAC!!!

  5

  0
 • JimGoose
  5 december, 2017 - 15:43

  Fijn dat ze terug zijn, maar om eerlijk te zijn verwacht ik niet zoveel van deze mannen.

  Van Koch hoop ik oprecht dat hij weer op (en boven) het nivo komt dat hij in zijn eerste periode bij NAC komt, maar dat heeft hij begin seizoen nog niet laten zien.

  N’toko heeft ondanks zijn leeftijd met ongeveer 15 wedstrijden eredivisie-ervaring nog alles te bewijzen op dit nivo. Zou hij fit en in vorm zijn dan staat hij bij gelijke geschiktheid nog steeds in de pikorde achter de eigen spelers als Meijers, Mets en waarschijnlijk zelfs Verschueren: want jonger met doorlopend contract ook meer transferwaarde.

  Voor Haemhouts heb ik altijd een zwak gehad, maar de beoogde rol als leider heeft hij vorig seizoen al niet kunnen invullen en op zijn leeftijd is het na zo’n langdurige blessure maar afwachten of hij zijn oude nivo weer gaat halen.

  2

  1
 • Ratkopf
  5 december, 2017 - 15:54

  We zijn nu ongeveer halverwege het seizoen en langzaam komt vreven tot dezelfde conclusie en opstelling die ik en vele supporters met mij 8 wedstrijden geleden al opperde. Korte speelde tegen Excelsior wel 1 van zijn betere wedstrijden maar ook zou daar graag Fernandes zien. Mets ipv mari. Wederom liet hij iemand weer heel makkelijk wegdraaien en scoren. Tot slot nijholt voor Verschueren. Gianluca hoor je niet klagen en zet zicht itt stans wel in op de trainingen. Had een getergde invalbeurt en verdiend het om eens te starten. Vooral ook omdat juffrouw Verschueren het verdiend om eens op de bank te zitten. Voegt he-le-maal niets toe en is zelfs geen schim van gillesen of Vd leegte te noemen. Loopt altijd achteruit, speelt nooit vooruit en mede door hem sluipt de angst steeds in het elftal bij een voorsprong.

  5

  9
 • BeekVooruit
  5 december, 2017 - 16:19

  @Ratkopf,

  Verschueren speelde prima tegen Excelsior. Daarvoor een hele hoop wedstrijden zeker niet, maar als hij deze lijn doortrekt mag hij van mij gerust blijven staan.

  9

  2
 • BeekVooruit
  5 december, 2017 - 16:31

  @G00Ser,

  Het doet ze daar enorm veel zeer dat Willem 2 als een gemiddelde club wordt gezien in Nederland, zonder enige uitstraling. En het wordt daar ook niet beter. Ze zien daarnaast heel veel clubs in Nederland hun aan alle kanten voorbij lopen.
  Als het 20 km verderop iedere thuiswedstrijd uitverkocht is met 19000 man, doe je toch iets verkeerd als club zijnde.

  11

  1
 • Jamack
  5 december, 2017 - 16:35

  Wat een verademing, de scherpe discussies zonder persoonlijke aanvallen en beledigingen. Dank hiervoor BSR-crew en reageerder.

  8

  0
 • Christ
  5 december, 2017 - 17:00

  Mets moet altijd spelen is een speler van het type Urus Matic en Tamas Peto spelers die altijd voorop gingen in de strijd. Maar vooral nooit opgaven. Karol moet als controlerende middenvelder in het elftal worden opgenomen.

  3

  0
 • Knor taxi
  5 december, 2017 - 17:18

  Zo zeer als het jullie tijdens de play-offs deed zal het hier niet snel meer doen. Dat was episch! Tot vrijdag fijne knullen.

  3

  2
 • PB
  5 december, 2017 - 17:33

  Zit te denken miss kan NAC Bilal huren van Feyenoord. heeft Roda ook maar dan met gustaffson

  1

  10
 • Breda-Loyal
  5 december, 2017 - 18:00

  Bertrams keept.
  Had in een interview aangegeven dat Nigel een periode de kans krijgt om zich te bewijzen en dat ze hem niet eruit halen

  1

  1
 • Brutes
  5 december, 2017 - 18:05

  Bertrams
  Sporkslede Meijer Mari Angelino
  Verschueren Nijholt Elachoui
  Manu
  Ambrose Fernandes

  3

  4
 • L.
  5 december, 2017 - 18:15

  Ik hoop dat de huurlingen duidelijk wordt ingefluisterd wat deze pot voor ons betekend !!!!!

  Want nu missen we echt wel de types Ten Rouwelaar / Lurling ..

  3

  1
 • scheppioni
  5 december, 2017 - 19:20

  Ik heb ergens ook een vermoeden dat ze gvd in stilburg scherper zijn dan in BREDA !!!??
  Komt er nog een actie vrijdag om onze NAC spelers te van overtuigen over het belang van deze pot !!

  5

  1
 • Mitchel
  5 december, 2017 - 19:27

  Snap die duimpjes omlaag voor Arie niet. Ntoko heeft nog nooit een lange periode van fitheid gekend in zijn carrière. Het lijkt idd een kwestie van tijd voor hij de volgende kwetsuur oploopt. Een schande dat Smulders hem voor langere periode heeft overgenomen van Cambuur en daar een fitte, vaak degelijke Van Diermen voor liet lopen. Ik zeg niet dat je daar de oorlog mee wint, maar was niet zwakker dan Mari of Koch.

  3

  1
 • Badeend
  6 december, 2017 - 06:35

  @7Hills

  Na een uur zal Korte er niet uitgehaald worden hoor. Vreven brengt als eerste wissel Fernandes voor Korte in de 75e minuut, dat is zo ongeveer contractueel vastgelegd lijkt het. Dan komt Enevoldsen nog voor een paar minuten, kan die mooi in plaats van Ambrose op een eiland gaan staan. En mocht er nog iemand moe zijn, dan mag Sprangers nog drie minuten meehobbelen.

  Maar een tactische omzetting gedurende de wedstrijd? Ik heb Vreven er amper op kunnen betrappen. Het heeft ook met koppigheid te maken, of, zo je wil, vasthouden aan geloof in een concept.

  Het leek erop dat Penders nu de hete kastanjes uit het vuur mocht halen door Nijholt eindelijk eens te brengen afgelopen wedstrijd. Dat, en Bertrams, kan toch geen toeval zijn?

  Ik ben benieuwd vrijdag, maar hou mijn hart vast. Excelsior was héél slecht. En dat was zeker niet alleen de verdienste van NAC!

  2

  1
 • Haafie
  6 december, 2017 - 08:17

  Je blijft hoop houden maar je weet het nooit met deze groep. Een tegendoelpunt en zeker 2 maakt ons erg kwetsbaar, dat is wel zorgelijk. Het lijkt dan wel in te storten als een kaartenhuis.

  Maargoed, deze overwinning hebben we hard nodig om misschien nog iets leuks neer te zetten dit seizoen, het linkerrijtje is dan zelfs nog mogelijk gezien de stand. Excelsior staat zelfs 10e. Dus waarom wij ook niet.

  0

  0