Go to Top

Marinus Dijkhuizen nog niet tevreden over talenten Manchester City

Marinus Dijkhuizen nog niet tevreden over talenten Manchester City

Marinus Dijkhuizen heeft vanochtend aangegeven nog niet tevreden te zijn over de nieuwe aanwinsten van Manchester City. “Ik verwacht dat ze met hun kwaliteiten beslissend zijn”

Marinus Dijkhuizen vind dat de spelers van Manchester City meer moeten brengen. Ondanks dat het langzaam beter gaat vind de trainer dat het toch nog beter moet. Het zijn jonge jongens maar met hun kwaliteiten moeten ze beslissend zijn.

Van de groep uit Engeland zijn er 2 spelers die veel speeltijd krijgen. Ashley Smith-Brown en Brandon Barker spelen nagenoeg vast in de basis. Aanvaller Barker is een goed voorbeeld waarbij het beter kan, hij is in potentie misschien wel de beste en meest swingende speler van NAC. Maar met 0 goals en 0 assists is hij nog weinig beslissend. De trainer heeft het daar met hem uitgebreid over gehad en Brandon deelt deze mening.

Agyepong is een ander verhaal, Thomas heeft zich al niet fit bij de selectie gevoegd maar is nu aan de beterende hand. Dijkhuizen: “Als ik zie wat hij vandaag op de training heeft gebracht, dan wordt hij een onbetwiste basisspeler.”

Ook kunnen we wat kleine ingrepen in de winterstop verwachten. Dijkhuizen wil hier en daar wat kleine aanpassingen maken in de selectie, wat kan gaan betekenen dat sommige spelers elders hun heil kunnen gaan zoeken. Wat ook mogelijk is is dat er een aantal jongens ontevreden zijn en zelf graag weg willen.

Over de komende tijd geeft Dijkhuizen het volgende aan: “We zijn een nieuw team en hebben veel jonge spelers. We moeten steeds beter gaan spelen en hopelijk gaat de wisselvalligheid snel weg. Het team ontwikkelt zich in ieder geval prima.”

Mochten jullie aankomende Vrijdag Dijkhuizen niet zien in de dug-out? Dat klopt! Penders neemt zijn taken waar omdat Marinus geschorst is voor de komende wedstrijd tegen Telstar.

Bron: Omroep Brabant, BsideRats

37 Reacties op "Marinus Dijkhuizen nog niet tevreden over talenten Manchester City"

 • Ouwe Spionkop
  13 oktober, 2016 - 16:54

  Tsja die jongens van City zijn natuurlijk 3e keus en geen toptalenten. Van de jongens die Smulders in juni wilde hebben is er niet 1 gekomen. Dan is het niet realistisch om van die jongens topprestaties te verwachten.
  Voorspelling dit seizoen: 8e plaats.

  0

  0
 • Maarten
  13 oktober, 2016 - 17:10

  Faupala, Barker zijn onbetwiste tegenvallers. Arno Verschueren is ook 13 van in een dozijn. v Diermen komt in alle aspecten tekort en gasten zoals Damen krijgen te weinig speelminuten. Stans nam blijkbaar teveel hooi op zijn vork, Haemhouts blijkt een 1 versnellingsvoetballer en Nijholt is non creativa. Al met al, er mankeert een hoop aan.
  en mij de vraag waarom Brondeel de voordeel krijgt boven Noppert terwijl Noppert een stabielere indruk maakt.

  0

  0
 • Van "taajlaand
  13 oktober, 2016 - 17:14

  Best dubieuze uitspraak van onze trainer.
  Waar hij tot voor kort ‘geduld’ vroeg aan ons supporters omdat het een jonge groep is, wil hij wel van deze jongens zien dat het sneller beter moet én dat ze beslissend moeten zijn………

  0

  0
 • Nacdictive
  13 oktober, 2016 - 17:19

  Weer een lulverhaal… Hij zou beter de hand in eigen boezem kunnen steken.
  Mag Mounir weg? Is nu zon beetje de beste speler van NAC…

  0

  0
 • WW
  13 oktober, 2016 - 17:20

  @Van taajlaand

  Dubieus? Want?

  Het lijkt mij dus juist precies zoals het moet: geduld vragen aan supporters en de turbo erop bij de selectie. Dan krijg je een mooie “meet in the middle”. Als je de selectie het nl. ook kalm aan laat doen, dan moet je wel extreem veel geduld gaan vragen van supporters.

  0

  0
 • Judge M.
  13 oktober, 2016 - 17:27

  Eens met Marinus. Ik zie geen enkele van onze huurlingen ooit tot een degelijke Premier League speler uitgroeien. Een goede les voor volgend seizoen: zorg dat je je dragende spelers in de as en in de verdediging zelf onder contract hebt staan ipv afhankelijk te zijn van een externe partner.

  Maar nog steeds geen man overboord voor dit seizoen wat mij betreft. Danny Verbeek kan dus in de winterstop nog gewoon terug naar Den Bosch…

  COME ON NAC!!!

  0

  0
 • Die ne gast
  13 oktober, 2016 - 17:28

  Van’taajland’
  Dijkhuizen heeft eerder aangegeven dat we, mede door de onervarenheid, niet elke wedstrijd zouden winnen en dat we geduld moesten hebben om meer ingespeeld te raken. Waarom is het vreemd als de trainer 10 weken later de vooruitgang in zijn team wil terugzien?

  @Maarten
  Iedereen kan zien dat Barker de beste techniek van de hele Juup League heeft. Als hij wat effectiever wordt, kan hij zomaar de grootste sensatie van de Juup League worden. Ik veer altijd op als hij de bal krijgt. Een tegenvaller zou ik hem niet willen noemen.

  0

  0
 • signase
  13 oktober, 2016 - 17:30

  Jammer dat dit naar buiten is gekomen. Weet niet of de soep zo heet gegeten wordt etc, maar door nu al in de media je ontevredenheid over Man City spelers te laten blijken en (vooral) door het nu al over de winterstop te hebben en spelers die dan ‘mogen’ vertrekken (afkoopsom?), laat Marinus zich niet van zijn meest tactvolle kant zien. En dat is bedoeld als understatement.

  0

  0
 • Balletje
  13 oktober, 2016 - 17:35

  Ik snap niet dat Dijkhuizen niet regelmatig de deskundige mening van de heren hier vraagt.

  0

  0
 • Tvb
  13 oktober, 2016 - 17:41

  Zo raar is het niet dat hij meer verwacht van bv Barker . En spelers die evt weg mogen in de winterstop.. Verbeek? Misschien een Damen uitlenen ?
  Wanneer er wat spelers vertrekken zal er ook wat gehaald worden neem ik aan!

  0

  0
 • Cool Hand
  13 oktober, 2016 - 17:44

  ‘Geen assists’ is altijd een onbetrouwbaar statistiek. Stel dat een buitenspeler 10x de spits alleen voor de keeper zet en die spits 10x mist. Tja, dan heb je als buitenspeler ‘geen assists’ achter je naam.
  Wat kan het leven toch wreed en oneerlijk zijn.

  0

  0
 • Dun Diëe
  13 oktober, 2016 - 17:45

  Ik vraag me af of het wel verstandig is om dit nu al in de media te gaan roepen. Als hij er geen kwaad in ziet mag hij wel even op ka Toor komen bij Smulders. Die zou toch beter moeten weten.

  0

  0
 • ibio
  13 oktober, 2016 - 18:08

  Barker is absoluut de grootste tegenvaller,
  speelt als een kip zonder kop, zit nul gedachte achter

  7 wedstrijden ,
  0 goals 0 assists,

  en dat bij 1 van de meest aanvallende ploegen in de fucking jupiler league!!!

  stuur maar terug

  0

  0
 • Enjoy
  13 oktober, 2016 - 18:12

  Dit zei ik al maanden geleden , de zuinigheid
  van de mens bedriegd de wijsheid.
  Zijn dit de eerste haarscheurtjes ?
  Je kunt ook voor de spiegel gaan staan en
  je afvragen, kan ik spelers beter maken ?

  0

  0
 • De Lange
  13 oktober, 2016 - 18:18

  Die gasten komen er wel, Barker helemaal, kijk maar naar Unal,was eerst ook niks,nu de beste uit de ere

  0

  0
 • Daan
  13 oktober, 2016 - 18:34

  Ongelofelijke miskleun die Dijkhuizen. Misschien is eens in de spiegel kijken.

  0

  0
 • Tony Sixpack
  13 oktober, 2016 - 18:37

  Barker is de beste van het hele stel.
  Faupala alleen gezien voor de beker, die wedstrijd zei niets.
  Dijkhuizen zal het wel weten, en als City dit ziet als een reden om te stoppen met de samenwerking snap ik er niets van, ze willen toch ook dat NAC alles uit die jongens probeert te halen?

  0

  0
 • buurman
  13 oktober, 2016 - 19:15

  Bij Unal zag ik direct mogelijkheden. Heeft 1 op 1 gescoord bij NAC. Mooie spits, Dessers ook goed voetballende spits.
  Barker heeft een groot probleem; wel techniek maar geen mm overzicht. Dan kom je dus aan zo’n beroerd resultaat. Hij gaat er niet komen zeg mijn glazen bol, want inzicht heb je of heb je niet.

  Bij twente lopen de echte MC talenten rond. Ben vooralsnog sceptisch geworden over deze deal.

  0

  0
 • Tvb
  13 oktober, 2016 - 19:39

  Volgens mij is het door Smulders en dijkhuizen al vaker uitgelegd;
  In de juup kan NAC uit een bepaalde groep talenten van city kiezen(deze moeten zelf ook willen)

  mocht NAC ere spelen, kunnen ze uit ander kaliber spelers kiezen (zoals die jongens die nu bij Twente spelen)

  Hou dan onderhand een keer op met het gezeur dat de betere talenten bij Twente spelen..

  0

  0
 • Braze
  13 oktober, 2016 - 19:53

  Ik ben het met Marinus eens dat het tot nu toe vertoonde spel onvoldoende is. Verdedigend onvoldoende. Positiespel onvoldoende. Corners en vrije trappen onvoldoende . Aansluiting tussen de linies zeer zwak.
  Marinus heeft als verantwoordelijke hier nog heel veel werk te verrichten. Die sterren van MAn City heb ik ook nog niet gezien.
  We houden vol.

  0

  0
 • Fred
  13 oktober, 2016 - 20:40

  Alleen Smith Brown heeft voldaan van de MC spelers , simpel het is niet anders .
  Dat mag ook en vooral Marinus zich aantrekken ook daar kunnen we niet omheen .
  Conclusie de verwachtingen waren hoog gespannen maar zijn niet waargemaakt .
  Ik vrees inderdaad dat in de winterstop spelers gaan vertrekken en niet de minsten , en dan ligt het risico op de loer dat het in plastdvvan beter minder wordt .
  We hebben eigenlijk geen een wedstrijd de tegenstander onze wil op kunnen leggen en de overwinningen waren niet overtuigend .
  We hebben een zwakke centrale verdediging , een middenveld wat los zand is , een spits die te veel kansen mist en de spelers die we nodig hebben en het verschil zouden moeten maken zitten op de bank .
  Kortom het is nog steeds een team met 11 solisten wat tot op heden niet heeft uitgestraald een eenheid te zijn .
  Ook daar is de technische staf debet aan .

  0

  0
 • Ad B uit Roosendaal
  13 oktober, 2016 - 21:03

  Dijkhuizen legt de lat hoger voor het team en dat is goed. Hij moet oppassen met opmerkingen over spelers naar de pers. Bij voorkeur alleen binnenskamers, maar hier en daar een positief prikkelende opmerking naar buiten is prima.
  Morgen 3 punten!!

  0

  0
 • Reflektor
  13 oktober, 2016 - 21:14

  Liverpool !!

  0

  0
 • Badeend
  13 oktober, 2016 - 21:28

  Mijn God.

  Dijkhuizen heeft hier gewoon 100% gelijk als hij zegt dat de MC spelers nog meer mogen brengen. Dat geldt ook voor een aantal van onze ‘eigen’ spelers.

  Maar om daar nou weer negatief over te gaan zitten doen… In wat voor wereld leef je dan? Dit team, in ontwikkeling, deed gewoon heel goed mee voor de eerste periode. Dat is al een flinke verbetering ten opzichte van vorig seizoen.

  Ik snap een heleboel mensen hier niet geloof ik. Dat is dan maar zo, veranderen zal ik het wel niet. Ben wel benieuwd naar figuren als Ouwe Spionkop als we “onverhoopt” geen 8e worden dit seizoen. Dat zal dan wel weer toeval zijn, of aan andere clubs liggen.

  0

  0
 • Rbull
  13 oktober, 2016 - 21:52

  De echte toppers wilde niet komen. Dan krijg je altijd iets minder. Dat is logisch ook, maar zelf de “mindere” horen normaal gesproken toch bij de 10% beste van de competitie te zitten. En dat laten ze nu nog na.

  Geef het tijd, heb geduld.

  0

  0
 • Henri
  13 oktober, 2016 - 22:42

  Een paar weken geleden verkondigde Smulders nog dat dit het was en dat er in de winterstop niets zou veranderen. Onzin natuurlijk, niets is zo veranderlijk als een voetbalselectie. Als Dessers er voor de winterstop nog 10 in knalt komt de eerste interesse al. Krijgt Stans geen basisplaats dan vertrekt hij zelf …. en Nijholt ook Misschien komt er voor El Allouchi wel een leuke club langs. Bovendien zijn spelers als Vinnie Vermeer gewoon opvulling in een selectie.Hoe lang neemt zo’n speler daar genoegen mee? Op zich niets mis mee, maar maak het niet mooier dan het is.

  0

  0
 • Nacgaatnooitverloren
  14 oktober, 2016 - 01:08

  Dijkhuizen is nu een jaar bij Nac bezig en weet nog steeds niet hoe en met welke spelers hij moet spelen. Iedere week weer een andere opstelling pfffff… Jonge spelers hebben vertrouwen nodig, jammer dat hij dat niet snapt. En het is nogal een open deur om nu te zeggen dat je niet tevreden bent over de City spelers. Maar hou dit lekker binnenskamers… Alleen Barker is van toegevoegde waarde. Alleen jammer dat zijn medespelers hem (nog) niet begrijpen. Smith Brown is als verdediger echt lachwekkend, heeft ons als veel tegendoelpunten gekost. Agyepong en Faupala……ongelooflijk slecht. Onbegrijpelijk dat die bij City spelen… Kortom, wat mij betreft heel snel stoppen met die samenwerking.

  0

  0
 • Oosterhout3
  14 oktober, 2016 - 07:54

  Ik zal uitleggen hoe smulders het heeft gezegd op de forumavond

  De city huurlingen zijn opgedeelt in categorieen a,b,c &d… a, moeten in de hoogste competities spelen(celina&unal)
  Vanaf b categorie mag nac kiezen(ik denk zelf dat barker&smith-brown in deze cat.b zitten en b.v. faupala in cat. D)

  Als je kijkt naar de buitenspelers is barker de beste die je hebt!
  Daarom valt het nog tegen wat hij laat zien.

  Als dijkhuizen de spelers niet zichtbaar beter maakt in de loop vant seizoen, dan ligt hij gewoon er uit op het einde vant seizoen!

  Ik denk dat je met deze selectie echt wel bij de top5 kan eindigen met als uitschieter naar de eerste plaats!
  Nac heeft nu spelers die aanraakbaar zijn(echt naar de fans luisteren),zijn ze dat niet…kunnen ze bij binnenkomst rechtsomkeerd maken!!

  Stans is geen nummer 10… en nijholt geen verdedigende middenvelder… dus ik denk dat die beide vechten voor de plek van haemouts!

  Ik denk in de winterstop dat faupala vertrekt en er een linksback en/of verdedigende middenvelder voor terug komt

  Twente betaald gewoon meer dan 1mil…. voor de huurspelers van city in dit seizoen
  Als nac promoveert hebben we wel recht op de a-talenten van city… en dat gratis!!

  Smulders denkt dat als de spelers ontwikkelen, dat o.a dessers, sporkslede,verschueren geld op gaan leveren voor nac

  Nogmaals, als buitenspelers geen goals en assists geven, worden ze gewisseld… maarja, geven ze hem dubbele dekking dan komt of dessers vrij, of korte… of de aanvallende middenvelder!!

  0

  0
 • Oosterhout3
  14 oktober, 2016 - 08:03

  Oja, samenwerking met city… is veel meer dan spelers alleen…

  wat dachten Jullie van 200.000 pond voor accomodatiekosten??

  Scoutinglijst van 4 clubs waar nac zo in kan kijken??

  Het video gedeelte , waarvoor city iemand heeft betaald voor nac?

  Nac betaald een beetje voor huis&auto mee voor de spelers… that’s all!(ook onder bepaalde voorwaarden uiteraard)

  Nou nou nou wat slecht van city zeg…. 4 tot 6 speulers geven, 200k pond, scoutinglijsten delen en video een gedeelte betalen….

  0

  0
 • Oosterhout3
  14 oktober, 2016 - 08:05

  Stukje faupala… geen linksback… maar een tweede rechtsback uiteraard ????

  0

  0
 • AlleballenopWannie
  14 oktober, 2016 - 08:05

  Barker de beste van de JL. By far.
  En dat hij nog niet brengt wat hij kan; ook waar,
  Voor het eerst weg bij moeders, voor het eerst in het buitenland, voor het eerst bij een club waar het allemaal net ff wat anders loopt dan wat hij gewend is (understatement?)
  Dijkhuizen geeft hem tijd maar laat weten dat het vanaf nu beter moet.
  Als je zo goed bent (is ie ook) moet je meer brengen.
  In de topsport heet dat: “Show up and deliver!”

  Als je hem ziet trainen lijkt het op Dennis Bergkamp, enigszins ongeïnteresseerd, afwezig, oogt lui, maar neem van mij aan dat deze jongen overloopt van kwaliteit.

  Barker gaat het redden , en NAC gaat daar geld aan verdienen,

  0

  0
 • De zware
  14 oktober, 2016 - 12:04

  @alleballenopwannie

  Precies wat jij zegt is nogal een grote stap voor dat jonge grut. Daarbij komen ze, eerlijk is eerlijk, ook niet bij de makkelijkste club. Wel de mooiste van Nederland, maar met de druk van een ware topclub en supporters waarbij het de ene week Hosanna is en de week erop net is alsof de wereld vergaat. Met daarbij de optelsom van de factoren die alleballenopwannie aanhaalt is het niet zo gek dat die jochies er nog niet zijn. Dat komt nog wel. Soms zie je het talent er bij een Barker echt vanaf druipen. Heerlijk, daar kom ik ook voor naar het stadion. Die word samen met dessers en korte de droomaanval van de juup. Mark my words.

  HUP NAC!

  0

  0
 • RwE
  14 oktober, 2016 - 12:38

  Marinus vond ook dat hij Unal op de bank moest houden….deze man is totaal niet serieus te nemen.

  0

  0
 • scheppioni
  14 oktober, 2016 - 12:53

  Hij ziet het wel onze Marinus, maar kan het bij ons NAC helaas niet in het positieve omzetten is al zol lang gebleken en die k^t duimpkes interesseren mij echt geen moer !!! HUP NAC !

  0

  0
 • Sp1
  14 oktober, 2016 - 14:30

  Met dit middenveld komt Barker niet uit de verf, Haemhouts is echt matig, Nijholt laat met fases leuk voetbal zien, maar lijkt op een zijspoor te zijn beland. Stans werd gehaald als de verlosser maar voorlopig word Stans verlost van zichzelf door de trainer…Giovanni Korte is erg fel en bijt zich goed vast maar ziet geen diepte…. El Allouchi profileert zich aardig maar verder houd het niet over…

  Laat die gasten eens renderen Marinus

  0

  0
 • buurman
  14 oktober, 2016 - 17:47

  Beste Tvb,
  Klopt. Maar ik had dat graag op voorhand geweten. Nu waren de verwachtingen erg hoog gespannen over deze jointventure met MC, en ben ik uiteindelijk op dit moment sceptisch geworden. Ofwel gaat de deal met MC ons terug in de ere blijven??
  Dat de echte grote talenten van MC bij twente zitten zal ik over stoppen.

  0

  0
 • The Cosmic Gate
  14 oktober, 2016 - 20:49

  En ik ben niet tevreden over Marinus! Heeft werkelijk niks laten zien (wat is dat toch NAC en trainers?)

  0

  0