Go to Top

Mats baalt dat hij niet kan samenspelen met Ralf

Mats baalt dat hij niet kan samenspelen met Ralf

Of er hier nu een mooi voorbereidend-op-een-vertrek-toneelstukje wordt opgevoerd door de broers Seuntjens, of dat ze ineens erg emotioneel zijn over het feit dat ze niet samenspelen is nog niet duidelijk. Feit is wel dat het feit dat ze dat willen de laatste tijd steeds weer terugkeert in het nieuws.

Terugkijkend op het jeugdvoetbal zijn de broers nog steeds verbaasd over hoe één en ander gelopen is. “Ralf werd gehaald door RBC Roosendaal, ik ging drie jaar later naar NAC.” Ralf snapt er nog steeds niks van: “Onbegrijpelijk dat we nooit eerder zijn gescout.” NAC besloot om de spits afgelopen zomer niet van Telster naar Breda te halen. “Volgens mij wachtten ze op een spits als Zlatan Ibrahimovic. Ik weet niet wat het is, maar ik heb het hoofdstuk ‘NAC’ voorlopig afgesloten. Op een gegeven moment ben je er klaar mee”, vertelt Ralf, die er nou regelmatig eentje in de goal schopt voor VVV.

Mats baalt van de houding van NAC afgelopen zomer. “Het heeft mij ook geïrriteerd dat Ralf niet werd gehaald door NAC. Hij kan het niveau makkelijk aan. Hij is een speler die je altijd kunt aanspelen, de bal vasthoudt en hem naar de goede kleur speelt of in het doel schiet. Dat bewijst hij bij VVV eens te meer. Ik geniet van zijn spel. ”
Ralf denkt dat het er tijd voor wordt dat de broers eens verder gaan kijken: “Ik denk dat we allebei klaar zijn voor een hoger niveau. Maar ik droom er stiekem ook van om met VVV naar de Eredivisie te gaan.”

Bron: B-side Rats, Telegraaf

68 Reacties op "Mats baalt dat hij niet kan samenspelen met Ralf"

 • Chrisje
  19 januari, 2016 - 17:10

  mats moet zich focussen op voetbal en niets anders dat gezeik altijd over zijn broer

  0

  0
 • Coen
  19 januari, 2016 - 17:14

  Mats wisselde gisteren goede momenten af met zeer slechte momenten. Zolang hij dat doet kan hij niet naar clubs hogerop? Willen ze naar PSG ofzo?

  Heeft Ralf er al 15 in liggen?

  Man man man

  0

  0
 • RV
  19 januari, 2016 - 17:17

  Ik denk dat Ralf teveel denkt en een niveau hoger niet aan kan.
  Ik denk dat Mats nu het besef moet krijgen en dat er dan subtop eredivisie wel in zit.

  Maar als je dan gisteren Seuntjens ziet spelen dan is het begrijpelijk dat de eredivisie clubs voorlopig afhaken.
  Maar goed, hij is straks gratis op te halen en dan zijn er van de 18 eredivisieclubs denk ik 12 die de gok durven te nemen met Seuntjens.

  Verder natuurlijk het goed recht van die jongens om een beetje bluf te spelen dat ze een hoger niveau wel aan kunnen.

  0

  0
 • Coen
  19 januari, 2016 - 17:20

  Mmm excuses. Ralf heeft er al 18 in liggen.

  0

  0
 • wolfmanjack
  19 januari, 2016 - 17:28

  Wat een gezeur van Mats. NAC had geen geld dus dan houdt het op. Moet hij toch ook weten. En als hij zoveel inzet toont als gisteren en net zo nonchalant blijft spelen (op die enkele keer na dat hij wel terugliep) zal hij ook niet gauw ergens anders samen met zijn broer gaan spelen.

  0

  0
 • Steefl
  19 januari, 2016 - 17:31

  Een stukje toneel om de aankomende breuk van Mats met NAC op voorhand te verklaren.
  Inhoudelijk is het natuurlijk gelul, NAC was gedegradeerd dan ga je geen transfersom betalen voor Ralf Seuntjens.

  0

  0
 • JM
  19 januari, 2016 - 17:31

  Mats moet 2 dingen doen: voetballen en bijtekenen

  0

  0
 • Toontje
  19 januari, 2016 - 17:35

  Adje kon volgens velen vorig jaar het niveau wel aan…moet in de komende maanden/ jaren trouwens nog blijken…Mats is in potentie veel allrounder dan Adje die in principe maar enkele vaste bewegingen had en dus makkelijker af te stoppen voor een behoorlijke verdediger……en Mats zou het niet kunnen???

  0

  0
 • nacbreda1912
  19 januari, 2016 - 17:55

  Ralf denkt echt opeens dat hij de ballon d´or kan winnen ofzo, hij heeft vast nog niet gezien dat die een heel matige voetballer is die elke bal op een presenteerblaadje krijgt en die er dan intrapt. Vind dit heel raar gedrag moeten ze vooral niet doen.

  0

  0
 • Ritchey
  19 januari, 2016 - 17:55

  Dit is nou waaraan ik me bij Mats altijd aan irriteer: na een goede wedstrijd vervolgens weer verslappen en denken dat hij de beste van NAC is. In potentie misschien wel zo, maar door grote delen van de wedstrijd weer als een slappe vaatdoek de bal kwijt te passen, maak je je niet tot een speler die “doorbreekt”

  0

  0
 • ome cor
  19 januari, 2016 - 18:17

  Mats is aan het solliciteren naar een positie van enfant terrible.
  “Het heeft mij ook geïrriteerd dat Ralf niet werd gehaald door NAC.” Pffffft als ie TD wil worden had ie gewoon moeten solliciteren naar die functie toen die nog vacant was.

  Als meneer Seuntjens nu eens stopt met zo’n ongelofelijk wisselvallige speler te zijn dan kan NAC nog veel plezier aan hem beleven in het resterende deel van deze competitie.
  Dat ie daarna transfervrij de deur uit loopt en niet a la Nemanja Gudelj geld voor NAC wil opleveren prima.

  Maar een grote mond misstaat dit kereltje. Voor hetzelfde geld speelt ie volgend jaar deze tijd zijn partijtjes bij jong-AZ of Heerenveen 2, en verdwijnt ie in de anonimiteit.
  Denk er aan Matsje…..nooit je eigen nest bevuilen…wie weet wil je er ooit nog eens terug keren. Supporters zijn wel gek, maar vergeten niet snel.

  0

  0
 • De Lange
  19 januari, 2016 - 18:22

  Met vvv naar de ere? Als daar niet snel €250000 komt , is het over en uit.

  0

  0
 • Eljé
  19 januari, 2016 - 18:29

  Laat je niet opnaaien eigen spelers af te gaan zeiken of basis van wat Telegraaf frasen aub…

  0

  0
 • buurman
  19 januari, 2016 - 18:44

  Ralf was op te halen voor 50.000 euro. Dat had NAC natuurlijk moeten doen omdat het ook Mats, zo goed als zeker ,sterker maakt. Ik vind het een gemiste kans, maar ik begrijp dat het zonder geld moeilijk handelen is. Ofwel niemand was bereid die 50.000 te schuiven.
  (Kreeg gisteren nog wat info over volendam uit. Van iemand waar ik mijn hand voor in het vuur steek en die het heeft gezien. De media hebben de zaak toch wel enorm opgefokt maak ik uit zijn verhaal op. Ik wil de discussie niet opnieuw op gang brengen maar ik wil deze info toch in alle eerlijkheid kwijt. Maar ieder zijn mening natuurlijk.)

  0

  0
 • Christ
  19 januari, 2016 - 18:59

  Mats heeft misschien wel de meeste techniek van de huidige selectie. Maar heeft te weinig inzet of is te lui om een of twee zones mee terug te verdedigen als dit nodig is. Als rechtsback en rechter middenvelder staat je dikwijls alleen. Volgens mij als ik kijkt naar zijn inspanningen tijdens een wedstrijd twijfel ik aan de conditionele en fysieke inhoud. Mats heeft zeker geen top-sport mentaliteit.
  Mats zal veel meer arbeid moeten gaan verrichten tijdens zijn trainingen en eventueel wat extra’s daar buiten.

  Als Mats bereid is dat te gaan doen heeft hij de mogelijkheid om uit te groeien naar een speler die in de sub-top van de eredivisie meekan.

  0

  0
 • Rattenkop
  19 januari, 2016 - 19:11

  Ik zal wel scheel zijn, maar Seuntjens was volgens mij gisteren overal. Zelfs in de eigen 16. Ik vind dat gezeik over wisselvallig zooooo 2015, oogkleppen op en gewoon doorzeiken op waar we toch al op zeken.

  0

  0
 • oosterhout3
  19 januari, 2016 - 19:17

  ben ik de enigste die denkt dat ralf hierheen komt?
  kan nu prima in een 442 systeem spelen samen met ars of dit seizoen als backup voor ars, en volgend seizoen(mochten we promoveren) dan ars backup voor ralf….

  met het vertrek van naah, de kamps, hooi en bora valt er een salarisgat van ik gok 3a400k… betaal voor ralf 250k(heeft vvv nodig om seizoen af te maken) en geef ralf iets lager basissalaris met bij goals/assists een hogere beloning.

  0

  0
 • EP
  19 januari, 2016 - 19:17

  Volgens mij heeft een aantal mensen op deze site op een gegeven moment ralf als kandidaat voor onze club opgeworpen (ik niet, want daarvoor volg ik ander clubs te weinig). Uiteraard, zo gaat dat hier, was er meteen tegengeluid. Hebben onze technische mensen toen zitten snurken? Dus wat dat betreft ben ik het eens met buurman. Net als zijn comment op Volendam uit (bijna oude koeien). Ik was er wel en heb alles intensief meegemaakt. Old skool trip was het, in de positieve zin van het woord. Op het laatst is het wel wat uit de klauwen gelopen, dat is wel een beetje jammer.

  0

  0
 • Johan
  19 januari, 2016 - 19:23

  Dan kan Mats nog veel van zijn broertje leren als ik hem zo hoor .
  Eens met Ritchy , tegen Volendam een goal gemaakt en meneer denkt er weer weken op te kunnen teren .
  Het is gewoon een heel vervelend mannetje dat altijd een bommetje in de selectie gooit, we moeten hem gewoon snel laten gaan, Verbeek op zijn plek en Lazic er voor vast in en rust in de tent . Hij zorgt steeds voor onrust en tweespalt .
  Kortom irritant ventje wat er door zijn karakter nooit zal komen .
  Heb me gisteren weer mateloos geïrriteerd aan dat luie vervelende kereltje .

  0

  0
 • bib2
  19 januari, 2016 - 19:38

  Johan ik weet niet naar welke wedstrijd je heb gekeken dat je denk dat verbeek beter kan dan mats

  0

  0
 • Toontje
  19 januari, 2016 - 19:38

  Jongens Mats is wel de meest bekwame en meest getalenteerde speler in onze hele selectie….jaag die nu niet weg net als met Lurling is gebeurd….dan promo/veren we helemaal niet… en zitten we volgend jaar met een veel “mindere” selectie

  0

  0
 • scheppioni
  19 januari, 2016 - 19:48

  Toontje, deze laatste ben ik eens volledig met je eens, maar de broertjes moeten wel met beide benen op de grond blijven, Mats is misschien potentieel ene van de beste voetballers van ons NAC van de laatste jaren, maar nog lang niet contstant genoeg, Ralf is prima voor vvv, samen voetballen kan altijd nog over een zeven jaar samen bij ons NAC, nu maar eens eerst oogsten want ‘met Mats Seuntjens’ !! een man een man ….. !

  0

  0
 • bib2
  19 januari, 2016 - 19:52

  Sommige mensen hier noemen hun zelf supporters maar in werkelijkheid zitten ze hier alleen maar om te af te zeiken. Supporters steunen hun spelers. Als ik mats was ga ik heel snel weg . Net als Lurling en al die andere goede spelers

  0

  0
 • Tzgvakg
  19 januari, 2016 - 19:54

  Ze moeten zich eens professioneel opstellen die 2. Net als het misselijkmakend interview na nac-vvv. ‘Je weet dat bij NAC 90% via mats moet komen. Dat gebeurde en hiermee speelde NAC ons in de kaart.’ Aub zeg, je staat je werk te doen, niemand die je vraagt het lieve broertje uit te hange .

  0

  0
 • poolshark
  19 januari, 2016 - 20:08

  @ Johan

  Ja man, je hebt helemaal gelijk. Laten we de man die direct of indirect bij de helft van onze goals (en dus medeverantwoordelijk is voor ongeveer de helft van de door ons behaalde punten) er snel uithalen en vervangen door Verbeek. Die is tenslotte betrokken bij misschien 5 goals en een punt of 2.

  De boodschap van de fluiters op de tribune en de afbraaksupporters hier : ben je een technisch onderlegde speler, heb je creativiteit in je spel en ben je ook nog zo dom om er een afwijkend taaltje of uiterlijk op na te houden ? Kom vooral niet naar NAC, want we maken je kapot omdat je op ons moet lijken en alleen maar mag rennen en niet te goed kunnen voetballen.

  Maar fluiters en internet huilertjes, jullie hebben je zin. Mats is er klaar mee en kijkt rond. En wij hebben inmiddels de naam in voetballand dat we eigen spelers kapot maken zodra ze iets meer talent hebben dan dat ze rennen en vliegen.

  Ik ben het gewoon eens een keer eens met Toontje, het moet niet gekker worden !

  0

  0
 • Braze
  19 januari, 2016 - 20:21

  Ralf heeft gezien zijn leeftijd bewezen dat de Jupilerleage zijn top is. Mats kan zich nog verder ontwikkelen,heeft al eredivisie ervaring en barst van de kwaliteit. Moet zich niet aan zijn broer koppelen.

  0

  0
 • am
  19 januari, 2016 - 20:36

  Ik vind Seuntjens de laatste tijd goed spelen, het kan natuurlijk altijd beter. Maar hij wordt steeds belangrijker in dit elftal. En onder Dijkhuizen zie je hem ook steeds beter zijn verdedigende taak uitvoeren. Bovendien is hij ook de speler met de meeste dreiging. Ik hoop dat hij echt nog een tijdje blijft.

  0

  0
 • zwampie
  19 januari, 2016 - 20:55

  Tja als je lazic gaat vergelijken met seuntjens dan snap je het toch ook niet echt.
  Dat mats niet altijd de beste instelling heeft gehad is wel duidelijk,maar dat gaat er steeds meer uit en zie je hem veel meer arbeid in de wedstrijden steken.
  Dat het over een gehele wedstrijd nog beter kan ,is ook zo maar dat is bij veel spelers. Gorter en Verbeek doen nog minder alleen licht daar geen loep op en bij mats wel.
  Heb zelf ook vaak genoeg gevloekt op mats,maar hij laat progressie zien en meer werklust.
  Maar vergelijk hem niet met Lazic,die speelt solide mee,maar verwacht van Lazic geen hoogstandjes ,een onverwachte actie of meteen een doelpunt rijke kans laat staan een doelpunt.
  Dus voordat mats door iedereen verder af geserveerd wordt,hij is zeker dit jaar belangrijk voor NAC en als hij weggaat zal marinus echt op zoek moeten voor een waardige vervanger en weet niet waar je die 1 2 3 moet vinden.

  0

  0
 • Rubenac
  19 januari, 2016 - 20:56

  Mij lijkt barto VAm Cambuur de ultieme NAC spits
  Voor de Jupiler league

  0

  0
 • Ultimate1
  19 januari, 2016 - 20:58

  Mats moet één ding doen……….VOETBALLUH (en promoveren met NAC) en daarna……..opzouten naar z’n broertje. Ben die gast kots en kotsmisselijk!!!! Arrogant met zichzelf ingenomen mannetje!!!! Weg ermee, voor hem tien anderen die wel willen!!!!

  0

  0
 • brutes
  19 januari, 2016 - 21:13

  Allemaal niet zo zeiken op mats hij is een van de beste en belangrijkste speler in de selectie
  Maak je meer druk om de woorden van Dhr smulders
  Hij zei dat we met deze selectie moeten promoveren we zijn een week verder en
  er gaan er steeds meer weg
  De kamp, hooi,naah ,borasahar,seuntjens?

  0

  0
 • nm
  19 januari, 2016 - 21:19

  Pfff wat kunnen nac supporters zeuren, zeiken en klagen zeg…..

  0

  0
 • ECG
  19 januari, 2016 - 21:41

  Kletsverhaal één op één overgenomen uit De Telegraaf.Is de moeite van het lezen niet waard!

  0

  0
 • niet is wat het lijkt
  19 januari, 2016 - 22:02

  Ik denk dat Ralf en Mats dezelfde zaakwaarnemer hebben waar NAC niet gelijk om staat te springen om daar meer spelers van onder te brengen en die dit graag voedt…

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  19 januari, 2016 - 22:19

  Mij lijkt Sjoerd ars de ideale NAC spits voor in de Jupiler leugue. Wat een kansloos gelul allemaal weer vooral als ik dan lees dat Barto de ideale spits is volgens mij hebben we een prima spits alleen nu even niet maar die gaat er nog 10 of meer bij schieten hoor. Ohja misschien kun je je veter afvragen waarom de rechtsbuiten van Volendam voor jong oranje speelt en seutjes niet die is namelijk op dot moment gewoon de beste speler van heel deze kut competitie met kop en schouders waarom lees ik dat hier niet? Of kan iemand mij een betere opnoemen bij welke club dan ook ik dacht het niet.

  0

  0
 • S.HB.NAC
  19 januari, 2016 - 22:29

  Sjef maat, je hebt t bij t goede eind

  0

  0
 • Tummus2433
  19 januari, 2016 - 22:33

  Wat weer een gezeur ik was gisteren ook bij de wedstrijd en mats verdedigd gewoon mee alles jullie eens goed kijken hoeveel keren hij gewoon mee verdedigd jullie willen dat gewoon niet zien en dan weer voorin staat en een goede voorzet geeft dat willen zogenaamde supportes van ons nac niet zien

  0

  0
 • Semsi
  19 januari, 2016 - 22:35

  Mats is te oud om in Jong Oranje te spelen.
  Alleen De Kamps is weg, de rest speelt nog voor NAC. Er komt vast nog versterking, de meeste deals zullen pas tegen het einde van de transferperiode gemaakt worden. Laat Dijkuizen en Smulders gewoon hun werk doen en geef ze de tijd.

  0

  0
 • poolshark
  19 januari, 2016 - 22:49

  Hupperts van AZ naar onze buurmeisjes, met een beetje pech zijn we mats nu al kwijt….en met Mats de droom om kampioen te worden of te promoveren.

  0

  0
 • Ad B uit Roosendaal
  19 januari, 2016 - 23:42

  Het lijkt helaas heel sterk op een dubbele agenda. Ik hoop dat Mats bijtekent en zich richt op de 2e seizoenshelft bij NAC.
  Gisteren had hij zijn dag niet, eventuele scouts op de tribune hadden het wellicht kouder dan ik.

  0

  0
 • bib2
  19 januari, 2016 - 23:52

  Goede vervanger van mats…. ultimate1 die weet het zo beter

  0

  0
 • oosterhout3
  20 januari, 2016 - 07:18

  @nietswathetlijkt

  over die zaakwaarnemer….. die vent is 1 van de aandeelhouders, dus die wordt zoiezo gevoed

  het mag dus ook niet tot een groot probleem komen tussen mats en nac, anders heeft zaakwaarnemer een probleem want dan doet hij aan belangenverstrengeling (regels fifa)

  alleen wat ik me afvraag of hij wel contractonderhandelingen met nac mag voeren…. want dat is dan toch ook belangenverstrengeling???

  0

  0
 • badeend
  20 januari, 2016 - 07:19

  Niet zo handig van Mats Seuntjens om zich in dit stadium voor dit soort onzin te laten lenen. Ja, in potentie is hij ‘de beste’ speler van NAC – en als hij volwassen wordt, kan hij een niveautje hoger ook nog wel aan. Maar hij kan ook zomaar een Tighadouini-scenario gaan volgen. Op basis van talent een goed contract tekenen en dan nooit meer ergens aan de bak komen. Op zonde zijn. Het mooiste zou zijn om als belangrijke speler met NAC te promoveren en dan na een jaar eredivisie door de voordeur te vertrekken. Zijn broer hoeven we het toch niet over te hebben? Die voetbalt voor een andere club.

  0

  0
 • Jf
  20 januari, 2016 - 08:06

  Natuurljk wil je graag samenspelen maar je gaat je club geen verwijten maken als ze dat niet willen. Dat is een beetje kinderachtig en als je samen wil spelen ga je maar naar Monkeytown ;).
  Je word betaald door NAC en moet gewoon iedere week je stinkende best doen en niet zeuren

  0

  0
 • RaraNAC
  20 januari, 2016 - 08:15

  Eigenlijk belachelijke teksten van de broers, maar was het niet te onderhandelen geweest dat als Ralf zou komen, mats zou verlengen?
  Nu loopt hij sowieso gratis de deur uit. En wat we ook van die jongen vinden, dat is erg zonde!

  0

  0
 • Bredafun
  20 januari, 2016 - 08:27

  Ik denk dat mats nog veel te wisselend speelt. Maandag speelde hij weer eens als n krant, terwijl ie t wel kan. Andere clubs zitten niet echt te wachten op niet constante spelers. En als ze graag samen willen spelen dan volgend seizoen samen in de Ere in t geel/zwart teneu van NAC!

  0

  0
 • nicknac
  20 januari, 2016 - 08:47

  Mats is onze beste speler en gisteren was hij met zijn hoofd ergens anders bij of de verdedigers van Eindhoven waren heel goed maar dat denk ik niet. Mats had het gisteren dan niet maar hij werkte keihard stond overal op het veld en verdient meer steun. Ralf moet gewoon zijn mond houden want die leeft nu ver boven zijn stand. Ik denk dat Smulders erg goed bezig is je verwijdert de slechte spelers uit de selectie en haalt er goeie voor terug, nu moeten er nog een paar spelers bij komen

  0

  0
 • nacman
  20 januari, 2016 - 09:49

  zeg mats ik baal ook elke dag dat ik moet gaan werken en geen miljonair ben.
  gewoon voetballen en niet zeiken

  0

  0
 • Baske
  20 januari, 2016 - 10:03

  Ik snap die Ralf wel, meeliften op zijn veel talentvollere broertje. Die gast is te zwaar, te traag maar schopt er op Juup nivo wel een paar in. Meer is het niet. Had dit jaar best mee kunnen komen maar is lang geen Ars

  0

  0
 • maarten
  20 januari, 2016 - 10:45

  God ze vallen op in de Jupilerleague en gelijk de hoogste toren beklimmen om daar vanaf te schreeuwen. 18 doelpunten, maar hoeveel blunders van verschillende keepers zat er wel niet bij? Je moet ook kijken naar factoren en niet alleen naar de statistieken. Ralf Seuntjes vind ik een typische Eerstedivisie voetballer zoals een Tuyp, Dirkjan Derksen en Volkert Velten. Mats is zeer wisselvallig en bij de mindere momenten van Mats heb je volkomen niks aan hem dan irritatie.

  0

  0
 • enjoy.
  20 januari, 2016 - 11:01

  Die Mats denkt zeker dat het een speeltuin zit.
  Over het paard getild jochie, lekker moven klein geld ervan maken.

  0

  0
 • bier en friet
  20 januari, 2016 - 11:22

  Dat NAC een fout heeft gemaakt met Ralf, daar ben ik het wel mee eens. Als zo’n speler uit je achtertuin het zo goed doet dan heb je als scouting en als club lopen slapen. Zeker in het seizoen dat hij transfervrij naar Telstar ging. Voor dit seizoen hebben we toch een tijdje geen goede spits gehad en was hij zeer welkom geweest. Of Ralf goed genoeg is voor de eredivisie is natuurlijk de vraag. Hij is groot en sterk genoeg voor de eerste divisie, in de eredivise heb je ook techniek en snelheid nodig.

  Twee broers in de selectie kan negatief zijn (kliek-vorming), maar in het geval van de Seuntjens’ denk ik dat het juist goed zou zijn geweest , dat Ralf zou kunnen zorgen dat Mats mentaal wat sterker zou worden. Die Ralf (ik ken hem alleen van TV) lijkt me iemand die mentaal wat sterker is.
  Maar goed, dat is de koe in de kont kijken. Ralf heeft een contract voor 3 jaar met een optie voor nog 2 jaar bij VVV. Die komt de komende twee jaar iig niet naar NAC (NAC gaat daar geen transferbedrag aan spenderen, al is het maar om geen fout uit het verleden toe te moeten geven). Mats is wss eind van het seizoen weg bij NAC. Mats kan voetbaltechnisch een hoger niveau aan dan Ralf, dus die gaan niet meer samenspelen, tenzij Mats genoegen neemt met een lager niveau (en salaris) dan hij aan zou kunnen… zullen dus vanzelf zien of die broederliefde echt zo sterk is.

  0

  0
 • scheppioni
  20 januari, 2016 - 12:31

  smakelijk bier en friet terwijl je de koe in de kont kijkt !
  Maar ben het wel met je eens in zoverre, daarom is er misschien in de toekomst nog een mooi aantal jaren bij ons NAC met veel meer ervaring misschien dan ook Ralf als topscorer eredivisie waardig en Mats betreft contstant zijn ook, dus op langer termijn samen warm houden zou ik zeggen NAC, maar eerst nu de prioriteit en de belofte, het gebeurd met Mats Seuntjens 20x voor de camera verteld, dat is net zoiets als 20x het logo kussen en vooralsnog houdt Mats zich eraan en is hij gelukkig niet zo’n huichelende loser als kruikje falkenburg !

  0

  0
 • bib2
  20 januari, 2016 - 13:16

  Seuntjens heeft 20x voor de camera gezegt met mats seuntjens maar ik denk als persoon en als voetballer word je wel ziek van sommige supporters(haters) hier

  0

  0
 • G00ser
  20 januari, 2016 - 14:07

  Mats begint zich pas sinds vorig seizoen te onderscheiden, met name in zijn tijd naast Adnane. Toen kwam De Zeeuw erbij, en dat maakt ook wat los bij veel voetballers, helaas te weinig om het seizoen goed af te sluiten.

  Nu deze spelers weg zijn zie je dat Seuntjens zich nog steeds ontwikkeld. Hij is de laatste wedstrijden bijna bij iedere aanval betrokken en is 1 van de weinig spelers die makkelijk 1 of 2 man voorbij kan komen. Daarnaast zie je hem meer strijd leveren, meer coachen en zelfs meeverdedigen (dit is uniek).

  Spijtig is dat zijn contract afloopt en dat bepaalde clubs, zoals AZ, nu aan het vissen zijn. Mij lijkt een langer verblijf bij NAC de beste oplossing voor Seuntjens, mits wij promoveren. Bij AZ zal Seuntjens geen basisspeler worden, daarvoor is hij nog te wisselvallig. Bij NAC daarentegen kan hij zich iedere wedstrijd onderscheiden, zoals hij nu ook steeds meer doet.

  Ik hoop dat hij zich blijft focussen op de promotie naar de Eredivisie en ik hoop ook dat hij komend seizoen bij NAC blijft….en mocht hij ooit weggaan, hoop ik ook dat NAC er financieel beter van zal worden.

  0

  0
 • Dutchbird
  20 januari, 2016 - 16:57

  als we op iemand moeten schelden is het op die laplul van een Maaskant

  0

  0
 • kees4
  20 januari, 2016 - 18:22

  zeg mats jij had toch toen een grote bek met mats seuntjes he.
  als je weg wilt rot dan maar op

  0

  0
 • scheppioni
  20 januari, 2016 - 20:12

  keesje4, keesje4, waar ben je mama roept bedtijd !!!
  WIJ WORDEN KAMPIOEN MET MATS !

  0

  0
 • Drik
  20 januari, 2016 - 22:12

  Haal die Ralf er gewoon bij en laat hun omgeving ze overtuigen dat ze de rest van hun leven bij Nac moeten blijven (mooi niveau toch!?).
  Dat worden de Helden van Breda!

  Gerard en Dennis, Frank en Ronald, Wily en René, Mats en Ralf

  0

  0
 • cs
  20 januari, 2016 - 23:05

  @drik
  Peppi en Kokki ???

  0

  0
 • Badeend
  21 januari, 2016 - 10:10

  De indruk die Mats Seuntjens tot nu toe altijd heeft gewekt, is dat hij zeer vatbaar voor mensen om hem heen (en ‘sfeer’) is. Lijkt geen sterke persoonlijkheid, of die moet hij nog ontwikkelen. Op dit moment is het zoeken naar vastigheid of principes, die dan ook 100% waar zijn. Zonder zich eigenlijk echt af te vragen hoe hij daar zelf tegenover staat. Of hoe hij zijn carrière voor zich ziet. Als Seuntjens die stap kan maken, en een doel en een pad daarnaartoe voor zichzelf kan zien (en blijven volgen), kan hij echt wel een paar stapjes hogerop. Voorlopig is het nog teveel ‘teren op techniek’ geweest (en op de reputatie “in potentie de beste speler”)..

  Daarom is het voor Seuntjens goed dat spelers als Tighadouini en De Zeeuw niet meer bij NAC zitten. Dat zijn verzakers die een behoorlijk slechte invloed op hem konden hebben. Stam kon er in het begin van het seizoen ook wat van, maar die heeft echt een ommekeer gemaakt. Je moet het bij jezelf zoeken en vinden. Als ik sommige verhalen over Brands mag geloven, heeft die ook nog wat stappen te zetten. De vraag is of hij dat nog gaat doen – is alweer bijna 28. Seuntjens moet nog 24 worden, dus het zou nog kunnen.

  Rutjes had wel gelijk toen hij 2 zomers geleden zei dat Seuntjens het nu moest gaan laten zien. En nu lijkt het er dan ook uit te komen, qua statistieken doet hij het gewoon meer dan goed.

  Over de broer van (klopt het dat die op de dag af 3 jaar ouder is?) – een veel hoger niveau gaat hij niet halen, maar wellicht is het een leuke stand-in voor een club als Cambuur, Heracles, NAC of zelfs Utrecht. Het argument dat Seuntjens beter zou zijn als zijn broer in de selectie rondloopt, vind ik niet zo sterk. Je moet je echt afvragen of je om die reden een speler zou moeten halen – en of die invloed wel zo goed is. Dan ben je toch echt afhankelijk van de persoonlijkheid van Ralf Seuntjens. En die ken ik niet.

  0

  0
 • Ennapjseejer
  21 januari, 2016 - 10:51

  Haal Ralf erbij? Met selk geld?

  0

  0
 • kees4
  21 januari, 2016 - 11:49

  nee zonder hem of lees jij niet ?
  hij wilt weg bij nac dat is wel duidelijk

  0

  0
 • scheppioni
  21 januari, 2016 - 12:37

  Mats blijft en jij bent nog niet zinnelijk, toch ?

  0

  0
 • Brouwerrs
  21 januari, 2016 - 20:53

  Ben zelf ook heel benieuwd of Mats wel überhaupt klaar is voor de eredivisie. Als hij zelf denkt dat hij hier klaar voor is dan heb ik toch erg mijn twijfels. In alle play offs wedstrijden van afgelopen seizoen heb ik mezelf meer aan hem zitten ergeren dat hij iets goeds heeft gedaan. Al zou ik het wel heel erg jammer vinden als hij voor niets de deur uit zou lopen aan het einde van het seizoen.

  0

  0
 • Mark
  21 januari, 2016 - 23:34

  Ergernis factor nummer 1 als hij weg is krijgt NAC eindelijk zijn gezicht terug .
  Mateloos irritant ventje !

  0

  0
 • bib2
  22 januari, 2016 - 11:09

  Mark

  Met zulke negatieve supporters die altijd zeiken en klachen niks en niemand is goed . Die letten niet hoe een spelers speelt. Maar hoe spelers eruit zien wat voor accent ze hebben . Die spelers niet steunen als het een beetje minder gaat.

  DUS ME VRAAG OVER WELKE GEZICHT HEB JE?

  0

  0