Go to Top

Moerdijkse selectie – NAC

Moerdijkse selectie – NAC

Op het terrein van Virtus in Zevenbergen heeft NAC vanavond tegen de Moerdijkse selectie de derde oefenpot gespeeld.

Voor rust kwam enkel de thuisploeg tot scoren met een prachtige goal van Jordy van Geel. De tweede helft bracht Dijkhuizen onder andere Richelor Sprangers in, die maar liefst vier treffers voor zijn rekening nam voor NAC. Een mooi visitekaartje! Ook Grad Damen (1-2) en Danny Verbeek (1-5) wisten een doelpunt te maken. Eindstand van deze wedstrijd: 1-6.

Later op deze site de foto’s.

Bron: B-Side Rats

17 Reacties op "Moerdijkse selectie – NAC"

 • johan o
  6 juli, 2016 - 22:00

  Ook mooi dat de jeugd zich goed presenteerde. ( sprangers)

  0

  0
 • El Commandante
  6 juli, 2016 - 22:03

  Nou weet ik wel dat de Moerdijkse selectie geen echte krachtmeting is. Maar Sprangers lijkt me een aardige spits

  Ben erg benieuwd wat hij kan tegen bv KV Mechelen…

  Hup Richelor!

  0

  0
 • Steef
  6 juli, 2016 - 22:08

  Een matig NAC gezien met her en der wat lichtpuntjes. Een aantal jonge spelers hebben leuke dingen laten zien. Ook Verbeek viel gretig in, ik zie hem in tegenstelling tot vele andere hier graag blijven.

  Rommens, Brusselers en ook Sprangers speelden degelijk. Stans wat ijverig maar mist duidelijk nog wedstrijdritme.
  Dingsdag was erg bezig met het coachen van de jonge gasten in de tweede helft, dit kan ik wel waarderen.

  We misten een aantal sterkhouders en het team is nog lang niet compleet maar ik zie wel de bereidheid om te werken.

  Kan iemand Hakim alsjeblieft verlossen van NAC. Wat een arrogante, misplaatste en lamlendige houding heeft die jongen. Hét schoolvoorbeeld van iemand die alles behalve bij NAC past..

  0

  0
 • Mike
  6 juli, 2016 - 22:11

  Lekker positief steef

  0

  0
 • NFE
  6 juli, 2016 - 22:14

  Richelor Sprangers, zoveel potentie !

  0

  0
 • Eljé
  6 juli, 2016 - 22:19

  Lekker kort, Mike

  0

  0
 • De Bredase trots
  6 juli, 2016 - 22:31

  Hoe spelen korte en stans want daar ben ik benieuwd naar. Ik kom eigenlijk nooit helemaal aan het begin van de voorbereiding.

  0

  0
 • Fan uit zevenbergen
  6 juli, 2016 - 22:41

  de keeper van de 1ste helft van Moerdijk was ook goed

  0

  0
 • Oosterhout3
  6 juli, 2016 - 22:49

  Bredase trots… de korte speelde de hele wedstrijd niet

  0

  0
 • Buddha
  6 juli, 2016 - 22:55

  Begrijp dat dit de laatste wedstrijd van Sprangers was en nu weer terug moet naar de A. Hou zo’n gast er gewoon bij! Of komen de versterkingen er voor Zundert nog aan?

  0

  0
 • Breda-loyal
  6 juli, 2016 - 23:07

  Sprangers doet het echt goed , ik zou hem wel de kans geven dit seizoen , als je hem hier en daar voldoende tijd laat invallen kan de jongen zich meer en meer ontwikkelen en misschien wel ergens verder in het seizoen een basisplaats krijgen !

  Ook positief dat Verbeek zich gretig in de kijker speelden tijdens zijn speelminuten.

  Ik snap wel dat deze resultaten niet veel meespelen op het gebied van kunne , maar toch prettig om te zien dat de jeugd zich in de kijker kan spelen bij dit soort wedstrijden.

  Als er bijvoorbeeld veel gecoach wordt gedaan door de oudere jongens als bijvoorbeeld Haemhouts en Dingsdag kan je wel afleiden dat de groep wel rekening houd dat ze komend seizoen met erg jonge jongens gaan spelen ( huurlingen Manchester City ). Dat gecoach is voor mij in ieder geval niet overbodig.

  Nu weer verder en maar weer wachten op verdere resultaten en nieuws.

  Hup NAC !

  0

  0
 • HenriJ84
  6 juli, 2016 - 23:46

  @Steef: Er zijn meerdere clubs uit de lagere Belgische regionen geweest die hem wilden verlossen. Maar Hakim had daar zelf geen zin in. Waarschijnlijk omdat hij daar minder zou verdienen. Ik persoonlijk kan hem dat niet kwalijk nemen al zou het denk ik op andere vlakken beter zijn voor iedereen. Het zij zo, risico van contracten. Ook voor clubs.

  Laten we niet te hard van stapel lopen met Sprengers en andere jonge gasten. Mooi dat hij zich laat zien in deze potjes. Maar nou niet teveel op de hypetrain springen en het hebben over basisplaatsen aub. De staf zal hem wel promoveren als ze denken dat hij er klaar voor is. In de A-tjes en in Jong NAC kan hij zich prima in de kijker spelen. Mocht hij het redden? Prachtig! Maar we hebben in ons verleden toch al vaak genoeg jonge spitsen gezien die het goed deden in de voorbereiding en uiteindelijk bij NAC nooit gered hebben. Rustig aankijken en niet direct de hemel inprijzen, laat maar in de luwte rijpen

  0

  0
 • HenriJ84
  6 juli, 2016 - 23:47

  ^ Typ ik zijn naam ook nog verkeerd natuurlijk. Sprangers, oelewappers!

  0

  0
 • JK
  7 juli, 2016 - 01:26

  Zoals al eerder gezegd: uitslagen in dit soort oefenwedstrijden tellen niet, daar moeten we ons niet blind op staren. Het gaat erom dat de jongens op elkaar ingespeeld raken. En ja, de selectie is nog niet eens rond, verre van dat zelfs.

  0

  0
 • Randstadje
  7 juli, 2016 - 07:48

  @JK .. je kan oefenpotten ook verliezen????

  0

  0
 • De muzikant
  7 juli, 2016 - 08:00

  We zijn nog niet op elkaar ingespeeld. … Heel knap tegen een niet ingespeelde selectie uit Moerdijk. Ik ben voorlopig nog niet enthousiast. Sterker:ben heel erg kritisch (en als je dat hier bent krijg je heel de goegemeente over je heen).

  0

  0
 • Braze
  7 juli, 2016 - 09:46

  Wat goed is komt snel.Zou Sprangers ook tegen KV Mechelen ook uit blinken. Dan niet aarzelen en bij de selectie houden.Wedstrijden tot nu zijn geen test

  0

  0