Go to Top

NAC – FC Utrecht is uitverkocht

NAC – FC Utrecht is uitverkocht

Ondanks dat het de ploeg van Mitchell van der Gaag sportief niet voor de wind gaat, spelen ze aanstaande zaterdag wel in een uitverkocht Rat Verleghstadion. De laatste kaarten voor de wedstrijd van aanstaande zaterdag tegen FC Utrecht werden gisteren verkocht.

Hierdoor lijken de NAC supporters eghoor te geven aan de oproep van Gianluca Nijholt, die afgelopen week vroeg om de steun van de supporters. Hij zei eerder dat de ploeg alle hulp kon gebruiken. “Het hoofddoel is De Graafschap inhalen en zeventiende worden. Daar hebben wij het publiek bij nodig, zij moeten erachter gaan staan.”

Bron:B-Side Rats, NAC, BN deStem

30 Reacties op "NAC – FC Utrecht is uitverkocht"

 • Amarilla Negra
  15 maart, 2019 - 07:51

  Ik word zo ongelooflijk moe van het gepaai van de supporters door al die nietsnutten elke week, die doen alsof wij de goals voor hen moeten maken. Wij moeten volgens Nijholt van alles, dan zouden wij ook wel betaald mogen krijgen.
  Verder vind ik het belachelijk dat zo’n Nijholt in datzelfde interview durft te zeggen: ‘We moeten het thuis doen, dat weten we’, net alsof het uit onmogelijk is om een keer te winnen. Stelletje slappe zakken die alleen hun best doen als we thuis spelen wanneer het publiek er vol achter staat, laat dat ook eens in een uitwedstrijd zien! Daar krijg je namelijk evenveel punten voor een overwinning…

  64

  5
 • BoerFM-ELEP
  15 maart, 2019 - 07:52

  Uitverkocht morgen, de airco is weer goed in het NAC museum, Mets verkocht voor drie ton. Dit is het ommekeer WIJ blijven in de eredivisie.

  67

  5
 • JN
  15 maart, 2019 - 07:56

  Lekker gaan, tegen beter weten in eigenlijk. Maar het kan geen kwaad om de spelers weer eens goed toe te zingen toch?

  Het zag er niet uit tegen PSV, maar er werd hard gewerkt. Dat willen we zien!

  27

  3
 • Tram
  15 maart, 2019 - 08:10

  Aanmoedigen die gasten! Door de week mag je hier op de site mopperen. Morgen graag 1,5 uur positieve support. Hup NAC!

  41

  2
 • Wanny
  15 maart, 2019 - 08:15

  Allemaal zo’n mooi nieuw Copa shirtje of jackie aan en gaan

  2

  1
 • Molenschot Loco
  15 maart, 2019 - 08:22

  Hoop dat de trainer Loshi gaat opnemen in de selectie voor morgen…..alles beter dan die paling uit Volendam…

  28

  3
 • Brabo F1
  15 maart, 2019 - 08:25

  Al is het allemaal niet goed wat we zien, weglopen of uitfluiten brengt NAC geen steek verder. Als iedereen fit is kan juist een Utrecht met een nederlaag naar huis gestuurd worden. Hoe zit het met Ilic en Fernandes? Kan / mag Leigh spelen?

  19

  2
 • Ivo
  15 maart, 2019 - 08:39

  Als vd Gaag met 5 verdedigers het veld op gaat, en we weer niet scoren en 80% van de wedstrijd met onze rug tegen de muur staan, is het wat mij betreft afgelopen met deze man.

  Ik wil een NAC zien dat probeert te winnen, niet een NAC dat probeert om niet te verliezen.

  39

  2
 • van Flieger
  15 maart, 2019 - 09:10

  De vraag is meer hoe de mensen zullen reageren als het weer een ontzettende zaadpot wordt met een onmachtig NAC dat met 5 onzekere verdedigers en 2 kabouters op het middenveld niet aan aanvallen toekomt.

  15

  5
 • Ed
  15 maart, 2019 - 09:11

  Molenschot@ sluit me volledig aan. Muhren heeft nu genoeg kansen gehad. Heeft in de winterstop schijnbaar goede oefenpotjes gespeeld. Dat is hetzelfde als voetballen in je vrije tijd op een trapveldje. Deze man niet meer opnemen in he selectie. Laat die jonge hond Loshi maar eens uitvliegen. Come on gvd mes tussen de tanden en 95 min gaan en Utrecht geen moment aan het voetballen laten.

  10

  0
 • nacman
  15 maart, 2019 - 09:15

  beste flieger ik hoop je eens een keer bij NAC te zien ik neem aan dat jij als belangrijk persoon ook wel op de hoofd tribune zit en een van je vriendjes je na of tijdens de wedstrijd de cordiaal binnenloodst dan wil best eens een keer onder het genot van een pilsje en een bitterbal het gesprek met je aan gaan of ben jij alleen maar internet supporter

  7

  6
 • van Flieger
  15 maart, 2019 - 09:15

  Ed – stoppen met die naiviteit aub. In de huurdictaten die Smulders heeft ondertekend staan gewoon speeltijd% vermeld.

  10

  6
 • RaraNAC
  15 maart, 2019 - 09:17

  Als VdG nu niet een paar goede wijzigingen inbrengt, dan mag hij wat mij betreft meteen weg.
  We hebben werkelijk niets meer te verliezen dus volle bak op de aanval. 4 man achterin, Loshi en Te Vrede voor. Leigh die niet kan voetballen maar ondertussen de meest dreigende speler was…

  Zo niet, dan zie je mij met de rust in de Bea. Bier drinken en kut roepen.

  10

  0
 • van Flieger
  15 maart, 2019 - 09:20

  nacman – van Flieg geeft per jaar ongeveer EUR 8.000 uit aan reis en verblijfkosten om ons NAC ook af en toe live te kunnen zien. Emmen-uit, de Kuip, NAC-Roda om er maar een paar te noemen. NAC heeft ruim 10.000 fans in het buitenland die niet iedere maand of ieder kwartaal kunnen komen. Om deze mensen nu neer te zetten als “internetsupporters” is ongeveer net zo denigrerend als het “supportertjes” en “die lui van de Walgvogel Gielen.

  30

  5
 • Buurman
  15 maart, 2019 - 09:20

  In de eerste plaats schitterend dat het is uitverkocht. Waar vind je dat ? Deze supporterstrouw is HET sellingpoint van ons NAC. Dat we vervolgens gigantisch achter onze ploeg moeten gaan staan vind ik een gigantisch open deur. Natuurlijk doen we dat. Maar op een of andere manier moet de vonk op de tribunes snel over slaan naar het veld. Ik denk dat het belangrijk is dat van der Gaag zijn opstelling verandert om de omslag te onderstrepen. Een overwinning en een nederlaag van de graafschap zal weer iets van vertrouwen brengen.

  11

  1
 • Tombola Breda
  15 maart, 2019 - 11:01

  Daarom zal NAC nooit verloren gaan! Ik hoop dat FCU, die het hele seizoen erg wisselvallig zijn, een flinke offday heeft. Heel misschien maken we dan een voorzichtige kans op een puntje.

  0

  4
 • Ivo
  15 maart, 2019 - 11:29

  @Van Flieger 9:10
  Ik krijg het een beetje het idee dat jij het wel heel lekker zou vinden als het na de wedstrijd uit de hand loopt, en mensen hun verhaal gaan halen – of erger – bij bestuur en leiding.

  Hier heb je al meerdere keren – subtiel en minder subtiel – op gehint.
  Wat wil je daar nou mee? Loop je de boel een beetje op te hitsen of hoe zit dat?

  4

  0
 • die ne gast
  15 maart, 2019 - 11:31

  @Buurman
  Mochten we degraderen, dan moet ik nog wel zien hoeveel supporters er volgend jaar in KKD over blijven. Met de bestuurlijke puinzooi die er nu is, storten we onszelf echt in een zwart gat en is het plezier in NAC wel een stuk afgenomen.
  De vorige keer in de Eerste Divisie had je nog wel het idee dat NAC ging meedoen om de bovenste plekken (kwam er alleen twee keer niet echt uit), maar nu heb je het gevoel dat we nog jaren nodig gaan hebben om weer enigszins resultaten te kunnen boeken, laat staan promoveren. Ik weet niet hoeveel supporters daar zin in hebben en een SCC gaan nemen.
  Als we degraderen naar de KKD (en ja ik zeg bewust als!, NOAD enzo), zou het me niet verbazen als we rond de 12.000 supporters blijven hangen. Alle lyrische verhalen van hondstrouw publiek nu ten spijt.
  Ik zal heel eerlijk zijn: ik neem wel een SCC, maar zal veel wedstrijden in de KKD overslaan. Vrijdagavond is voor mij gewoon niet optimaal, maar zonder mijn geld komt NAC er al helemaal nooit bovenop.

  2

  1
 • Cees
  15 maart, 2019 - 11:39

  Wat zijn de berichten in het algemeen, elke week opnieuw, pal voor een nieuw duel, plots weer een stukje vrolijker/hoopvoller. Ik snap het wel, telkens jezelf pal voor het wekelijkse moment suprême, jezelf doen laten denken, yes, yes.

  Vergis je niet, ook ik hoop dat, maar het is feitelijk nergens op gebaseerd. Na heel dit ellendige seizoen, is het glas bij mij niet halfvol, maar helaas nog steeds halfleeg. Hopelijk na deze wedstrijd iets voller.

  Ben ik nu een pestimistisch of een te koel iemand? Mogelijk. Al noem ik het realistisch.

  1

  0
 • nacman
  15 maart, 2019 - 11:55

  @ flieger
  ik denk dat ik jouw verhaal over je 8000 euro verblijfskosten om NAC te zien maar met 8000 pakken zout moet nemen.
  dus gewoon een internet supporter die alleen maar de club afbreekt en nooit wat positiefs toedraagt de zo geheten interholigans .
  eigenlijk moet jij je eigen geen NAC supporter noem die naam doe jou te veel eer aan

  1

  8
 • van Flieger
  15 maart, 2019 - 12:06

  Ivo – waarom stel je die vraag niet aan NAC. Hoeveel zij nu weer gaan uitgeven aan de beveiliging, net als de vorige keer tegen Groningen. Is er extra beveiliging besteld, wat vinden zij realistische kosten ? Dus dat de mensen uiteindelijk die kosten betalen om bestuurders die er een waanzinnige puinhoop van gemaakt hebben ook nog te beschermen tegen die zelfde klanten die er na 5 jaar ook een keer tabak van hebben ? Er zijn allerlei scenario’s mogelijk, zij zien zichzelf uiteraard altijd in de slachtofferrol. Dus moet de achterban maar betalen voor hun veiligheid. Deze heren mogen God op hun blote knietjes danken dat het hier ons NAC betreft en niet een of andere ranzige club in de Randstad of in Engeland waar onlangs eigenaren in hun stoelen werden geconfronteerd met een boze horde fans.. Of kijk naar Hannover 96 waar de fans al wekenlang luid scanderen om het oprotten van de grootaandeelhouder. Maar meneer blijft zitten en stookt het vuurtje alleen Maar op.

  Kijk, dat schiet niet op. Welk draagvlak hebben zij nou werkelijk ? Hou maar een poll over de populariteit van Gielen, van Aalst etc. Dit soort structuurtjes wringen geweldig. Een socios model met een bevlogen en gekozen president kan altijd op meer steun en backing rekenen dan zo’n afschuwelijk gedrocht waar we nu mee zitten opgescheept. Voeg daaraan toe hun gedrag, hun dedain, hun manier van communiceren en je kunt toch niet met droge ogen volhouden dat het hen allemaal is komen aanwaaien, dat ze ook maar speelbal zijn van de bal-binnenkant-paal ?

  7

  2
 • scheppioni
  15 maart, 2019 - 12:39

  Heb er zin in !!
  Hopelijk onze NAC spelers en staf ook zichtbaar op het veld !!
  Drie punten voor ons NAC en gelijk mijn Hoodie !

  2

  1
 • 0161LOCO
  15 maart, 2019 - 12:44

  ik zeg morgens eens eerste 15 min , sloten erop, vak G

  2

  6
 • Ratjeduneerste
  15 maart, 2019 - 13:12

  @0161loco

  Blijf dan lekker thuis in je woonkamer zitten en gooi daar een slot op.

  3

  3
 • Leurenaar
  15 maart, 2019 - 13:15

  We blijven een bijzonder clubke… are you watching groningen!? Daar kon je de stoeltjes tellen voor de winterstop.

  Maargoed eerlijk is eerlijk die staan inmiddels wel in de middenmoot.

  Morgen met frisse tegenzin die tribune op voor de club… en niet voor die droeftoeters op het veld.

  2

  1
 • RV
  15 maart, 2019 - 14:55

  Een wedstrijd waar ik vertrouwen in heb.
  Een tegenstander waar we zicht hebben op resultaat en waarin we het in thuiswedstrijden vaak goed doen (subtopper). Zo ook tegen Vitesse en Heerenveen.

  Het programma ziet er gewoon perfect uit hoor, en in iedere thuiswedstrijd maken we kans op resultaat.
  Als we degraderen komt dat door het matige en laffe spel in uitwedstrijden.

  Morgen kan echt een ommekeer worden als Heerenveen gewoon zijn plicht doet en NAC een driepunter pakt.

  2

  0
 • Cees
  15 maart, 2019 - 15:10

  Geachte heer Flieger,

  Ik volg deze website geruime tijd, zoals menigeen overigens.

  Je kunt niet ontkennen dat uw ingezonden berichten/stukken overduidelijk aanwezig zijn. Dat mag. Laat daar absoluut geen misverstand over bestaan!

  Maar, toch.

  Op een- of andere wijze, na het lezen van de soms lange, helaas voor “mij”, nog steeds iets te ingewikkelde monologen. Maar, ik haast me om te mededelen, dat gaat ook op bij inzendingen van andere personen. De NAC- materie is me namelijk “nog” niet geheel eigen.

  Zodoende het volgende. Vergeef me, als simpele ziel. E.e.a. is me, zoals eerder aangegeven, nog niet geheel duidelijk. Zeker wat betreft het volgende, hoe de vork op dat vlak exact in de welbekende steel zit? Wat betreft “jouw” oprechte gevoelens richting de club.

  Nogmaals, vast- en zeker heeft e.e.a. te maken met mijn nog steeds iets te simpele kennis (lees: in bepaalde alinea’s) betreft deze stukken. Laat ik het desondanks proberen iets- of wat toe te lichten. Ze knallen namelijk nogal eens over- en weer. Zo ervaar ik dat als leek,….. maar?

  Vertel nou eens, voor mij graag, liefst in een zo simpel mogelijke bewoording. Ik herhaal enigzins, wat betekent de club NAC voor jou! Geen relaas s.v.p. over personen die er gewerkt hebben, nu actief zijn, of ooit gaan komen………enz, ……enz.

  Nee, alleen, dat graag!

  Tevens ook, als je daar toe genegen bent? In grote lijnen, of wat uitgebreider, kijk maar. Hoe zou jij de toekomstplannen graag zou zien voor onze club?

  Bij voorbaat dank.

  Vriendelijke groet, Cees

  3

  3
 • berepoot
  15 maart, 2019 - 15:35

  utrecht is in vorm’en nac bakt er op alle fronten he-,le-maal niks van; geen enkelelijn in. ik zeg 0-3

  0

  2
 • scheppioni
  15 maart, 2019 - 17:57

  @ berepoot
  Ik mag het niet hopen, maar met deze staf ……

  0

  0
 • van Flieger
  16 maart, 2019 - 13:46

  Cees – 24×7.

  1

  0