NAC speelt gelijk in geheim oefenduel

NAC heeft deze middag met 2-2 gelijkgespeeld in een geheime en besloten oefenwedstrijd tegen het Belgische AA Gent. De Belgen willen niks prijsgeven van de opstelling of doelpuntenmakers, maar NAC deelt wel de statistieken van de Bredase ploeg.
NAC begon de wedstrijd met de volgende elf namen: Van Leer, Karami, Klomp, Koch, Mets, Van Anholt; Verschueren, El Allouchi; Korte, Te Vrede, Mühren. Rosheuvel werd uit voorzorg aan de kant gehouden. De Bredanaars kwamen in de eerste helft op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Mühren. Na rust deed Mitchell te Vrede nog een duit in het zakje en de spits verdubbelde de voorsprong. Tot vijf minuten voor tijd hielden de Bredanaars stand, maar toen kwamen de Belgen nog langszij. Bij NAC vielen Kali, Leigh en Kastaneer in in de tweede helft.

Bron: B-Side Rats, NAC