Go to Top

NAC verkocht al 120 halve seizoenkaarten

NAC verkocht al 120 halve seizoenkaarten

Sinds NAC vorige week met de verkoop van halve seizoenkaarten startte, verkocht de club er al 120. Met name de kaarten voor de B-Side en Vak G gingen hard. Het leeuwendeel van de verkochte kaarten werd op de korte zijdes verkocht.

NAC stelde 50 kaarten voor de B-Side en 50 kaarten voor Vak G beschikbaar. Die op de B-Side zijn al uitverkocht en voor Vak G zijn er volgens het online verkoopsysteem nog maar 9. Voor de overige tribunes zijn meer kaarten beschikbaar, maar ook daar lijkt haast geboden. Op de vakken F3 tot en met F7 zijn in totaal ook nog maar 43 kaarten te koop.

Hoewel de sportieve prestaties dit seizoen nog niet meevallen, zit het stadion elke week ramvol. Het lijkt dan ook niet onwaarschijnlijk dat veel mensen graag zeker zijn van een plaatsje en deze winter nog even snel een halve SCC aanschaffen. NAC verwacht er in ieder geval nog een aantal te slijten. Jasper Saeijs: “We verwachten op zo’n tweehonderd halve seizoenkaarten uit te komen.”

Bovenop de deze zomer al verkochte seizoenkaarten zou NAC dan op ongeveer 15.300 vaste toeschouwers uitkomen.

Bron: B-Side Rats, BN DeStem

24 Reacties op "NAC verkocht al 120 halve seizoenkaarten"

 • NAC!!
  5 december, 2017 - 08:26

  Wat een club toch he ????????

  36

  0
 • Lejad
  5 december, 2017 - 08:35

  Fenomenaal

  6

  0
 • Johan o
  5 december, 2017 - 08:42

  Ongekend. …

  4

  0
 • Arie
  5 december, 2017 - 08:48

  Ring derbovenop! Tribunes doortrekken naar het veld! Stadion voor 50.000 man!

  Zonder gekheid, of toch met?, zijn we een bijzonder clubske waar dit soort taferelen plaatsvinden in vrij armoedige tijden.

  6

  1
 • gaoperd
  5 december, 2017 - 09:11

  dat houdt in dat nu al een bezettingsgraad 80.5 % , inclusief uitvak
  alleen al aan seizoenskaarten

  welke club doet ons dit na ?

  3

  0
 • Kale rakker
  5 december, 2017 - 09:14

  Als ik goed herinner was daar wel rekening mee gehouden met de constructie om er een ring op te bouwen, dan doe je eerst de korte zijden b en g , dan krijg je zo een Newcastle stadion. Meer inkomsten gezelligheid voor ons clubje BREDA DE GEKSTE, het stadion is nu te klein, met andere woorden rustig opbouwen en dan komen meer sponsoren,omzet

  10

  0
 • jvt
  5 december, 2017 - 09:16

  Laat dat ramvol ook maar weg. Vele lege plekken in het stadion en zeker in de hoeken bij de ere vele tientallen stoeltjes volledig onbezet. Kan er nu niet iets gevonden worden op de no show van de seizoenkaarthouders? Met een (af)meldingsysteem of zo waardoor anderen die plaatsen eenmalig kunnen kopen en waarbij de kaarthouder een premie krijgt indien zijn plaats verkocht wordt?
  Ongelofelijk dat de stadionspeaker dan nog met droge ogen beweert dat er 18.400 toeschouwers zijn. Nee 18.400 betaalde plaatsen maar met zeker 10% no show.

  4

  36
 • henk
  5 december, 2017 - 09:27

  @jvt
  Natuurlijk kan daar iets voor gevonden worden, maar dat is pas financieel interessant wanneer het structureel is uitverkocht. Dit luxe probleem speelt voor ons alleen in de eredivisie. Dat daar de afgelopen 2 jaar geen prioriteit aan is gegeven is daarmee goed te begrijpen. Verder zou zo’n premie voor de supporter zeer klein en vooral symbolisch moeten zijn. Het mag voor een supporter niet te interessant worden om weg te blijven en NAC moet er iets aan verdienen.

  Overigens zeer bijzonder dat je dit volkomen positieve bericht met zo’n extreem zure blik benaderd.

  17

  0
 • G00Ser
  5 december, 2017 - 09:39

  @JVT

  Ik vind het bewonderenswaardig om een dergelijk positief bericht, toch nog negatief te beschouwen.

  Overigens klopt het niet wat je zegt, als je uit gaat van een beschikbaarheid van 19.000 – 750 (uitvak) = 18.250 beschikbare plaatsen – 10% “no show” (volgens jou) = 16.425 NAC supporters aanwezig in het stadion?

  Ik weet niet waar jij zat, maar op een paar lege plekken zat het behoorlijk vol, en is een bezetting van 18.400 (incl uitvakk, met minimale bezetting) heel reeel .

  9

  0
 • Kale rakker
  5 december, 2017 - 09:41

  Jvt, het was sinterklaas,etenstijd en als je je uit Zundert,klundert en meer van zulke dorpen komt rijdt er een bus per uur, ik slaap in het weekend bij mij vriendin in Zundert, we hadden om 14.10 de bus en waren rond half 4 bij mij clubje, en dan ook nog terug want je staat een half uur op het station te wachten, als ze daar iets aan kunnen doen,Gewoon een bus rechtstreeks van zulke dorpen naar het NAC stadion rijden noem maar een voorbeeld van gastel naar Oudenbosch hoeven en dan gelijk naar nac of Zundert reisbergen en dan door naar nac inplaats van naar de stad en dan station en dan weer over stappen enz,neem aan dat je dat begrijp

  3

  0
 • Kale rakker
  5 december, 2017 - 09:50

  En er zijn ook mensen die op zondag moeten voetballen, ik persoonlijk vind dat de wedstrijd om 7 uur of half 8 gespeeld moet worden, dat is mijn mening dan he

  4

  0
 • Optimist
  5 december, 2017 - 09:57

  Last minute tickets zijn een uitstekend idee mits zoals Henk zegt het stadion structureel uitverkocht is.
  Daardoor komen nieuwe mensen naar het stadion en kan NAC uit haar voegen groeien.
  Met dat potentieel zou NAC een stabiele subtopper kunnen of moeten worden.

  2

  0
 • Brabantpark
  5 december, 2017 - 10:02

  Top, echt ongekend. Hopen op nog veel mooie avondjes/middagen NAC en ruim op tijd op plek 14 of hoger. Wat ik wel erg jammer vind is dat wanneer de spelers het moeilijk krijgen vanaf pak en beet minuut 60 (wat we inmiddels allemaal weten) er heel veel gemopperd wordt in het stadion. Tegen Excelsior was dit ook weer het geval, maar dit keer was de 3-1 de redder.

  Op zulke momenten moeten wij als 12e man juist extra gas geven om die mannen op het veld over die drempel te helpen. Wij gaan niet opzij! Tegen NEC thuis in de play-offs waande ik me weer even in een Eredivsieseizoen een jaar of 5 geleden. 90+ minuten lang massaal achter NAC.

  10

  0
 • hansiehansie
  5 december, 2017 - 10:07

  @Brabantpark

  Voordat de 2-1 viel was er inderdaad wat gemor. Logisch ook dat mensen zenuwachtig worden gezien dit seizoensverloop. Andere keren was NAC echt volkomen de weg kwijt en nu hadden ze t initiatief 10 minuten uit handen. Op zich totaal geen probleem natuurlijk, zolang er niet achteruit gelopen blijft worden. Volgens mij ging het publiek na de 2-1 weer gewoon extra gas geven. De 3-1 kwam overigens ook niet echt uit de lucht vallen. Vond dat NAC zich zeer goed herstelde na de 2-1.

  2

  1
 • Brabantpark
  5 december, 2017 - 10:37

  @hansiehansie

  Ik ben het met je eens. Alleen had ik het idee dat na de 2-1 men de bui alweer zag hangen. Toen zag je ook dat sommige spelers op waren. Het is logisch dat men zenuwachtig wordt, ikzelf ook aangezien we wedstrijden hebben gehad als Sparta thuis die voor mij echt nog ongelofelijk zuur aanvoelt. Maar dan is het toch juist zaak om de mannen een extra zetje de goede richting op te geven. Ik denk dat vooral zo’n jong team echt een boost krijgt als het stadion er massaal achter gaat staan, ook wanneer het weer eens billenknijpen is.

  Gelukkig werd er nu wel redelijk op tijd gewisseld en toen viel de meer dan terechte 3-1. Kwam ook niet uit de lucht vallen inderdaad, maar goed, aan ons de taak om a.s. vrijdag het uitvak weer op z’n kop te zetten!

  0

  0
 • Kinderkaartje
  5 december, 2017 - 10:41

  Edit BSR: Lees de post rondom reageren nog eens door.

  5

  0
 • Dun Haan
  5 december, 2017 - 11:25

  Lege plekken jvt? Het staat drie rijen dik op de B-Sides stavakken en alle trappen staan hélemaal volgebouwd. Op de eretribune was er volgens mij één familie niet komen opdagen. Dat blijf je houden op 19000 man dat er iemand niet kan/pech heeft met de wagen/bruiloft oid. We zijn uniek in Nederland en daar mag je best trots op zijn als je naar clubs als Roda, Vitesse, Utrecht, Groningen of welke club dan ook kijkt: bij ons zit het iedere wedstrijd vol. Mensen komen voor de unieke sfeer in het stadion en dat is wat ik zo schitterend vind aan NAC.

  gegroet Dun Haan

  6

  0
 • Sander P
  5 december, 2017 - 11:54

  @JVT @Optimist

  Persoonlijk vind ik het een goed idee dat al zou kunnen slagen zelfs als het niet structureel is uitverkocht.

  De gewilde plaatsen zijn 9 vd 10 al bezet door scc. Dus de plaatsen die nog vrij zijn zijn minder aantrekkelijk. Door deze mogelijkheid worden ze weer beschikbaar scc houder krijgtcer n paar euro voorcterug en nac verdient ook. Je moet deze kaarten dan gelijkstellen qua prijs als de mindere plaatsen, anders schiet nac er bij in.

  Daarnaast zullen mensen die niet altijd kunnen vanwege bijv onregelmatige werktijden, eerder een scc aanschaffen, omdat ze de mogelijkjeid hebben om er nog iets op terug te krijgen als ze er niet zijn.

  Al met al een aardig idee dat verdient om uitgewerkt tecworden of het realiseerbaar is en wat de voor en nadelen zouden zijn.

  1

  2
 • scheppioni
  5 december, 2017 - 12:44

  Vrijdag a.s. weer goeie reclame heren NAC spelers !!

  1

  0
 • Dutchbird
  5 december, 2017 - 12:56

  @jvt als jouw NAC glas voortdurend half leeg is zal dat met het stadion niet anders zijn.

  5

  0
 • Bommetje
  5 december, 2017 - 17:24

  Ik zag zondag bovenin de hoek van vak G zeker 150 lege stoelen. Dat vind ik toch een beetje zonde want met bezette stoelen meer sfeer en meer geld (en dat heeft ons NAC zo hard nodig, wel even bukken om het op te rapen zeg ik altijd). Daarom gewoon meer kaarten verkopen, beetje overboeken (zoals in het vliegtuig) voor zover het geen vaste stoelen zijn. Het beste zou zijn heel B en G staanplaatsen te maken. Veel geld en veel sfeer. Verder niet uitbreiden op dit moment. Beter een vol stadium dat af en toe uitverkocht is. Uiteindelijk is het zelden écht uitverkocht

  0

  2
 • Chris
  5 december, 2017 - 23:19

  De lege bovenhoek(jes) bij bside en g zijn alle mensen die samengepakt op de populaire plekken staan.
  Bij de ere zitten alle trappen boven en rond f5 vol. Mensen kopen scc voor f 1 2 8 9 om vervolgens toch bij bekenden in de uitverkochte vakken op de trappen te gaan zitten. Dus die lege plekken zijn er wel maar staan ergens anders. Als mensen niet kunnen wordt meestal de scc aan een vriend/ bekende gegeven.

  1

  0
 • Kale rakker
  6 december, 2017 - 11:03

  En vergeet ook de mensen die in gracht staan niet, die lekker een pilsje drinken en op de tv kijken achter de bar

  3

  0
 • Bierpils
  6 december, 2017 - 11:03

  Mocht het stadion verbouwd worden, dan eerst tribunes door trekken naar het veld en meer staanplaatsen op bside en g. Een ring erbovenop (als dat al kan) kost bizar veel geld en hebben we niet… Maar een velenging van de f totaan het veld is het meest ideale denk ik…

  1

  1