Go to Top

Nacompetitie? #ZonderMatsSeuntjens

Nacompetitie? #ZonderMatsSeuntjens

Tenminste, de eerste wedstrijd dan, zo herinnert Marinus Dijkhuizen ons.

De trainer geeft bij BN DeStem aan dat Mats nog een last uit het verleden met zich meetorst. In de allesbeslissende play-off wedstrijd thuis tegen Roda JC op 31 mei 2015 (a dark and dreadful day) werd Mats in de 72ste minuut na zijn tweede gele kaart met rood van het veld gestuurd. Dit leverde hem één wedstrijd schorsing op voor eventuele volgende play-offs.

Mocht NAC de play-offs bereiken (het doel is tweede worden, volgens Marinus Dijkhuizen), dan zal Mats in ieder geval de eerste wedstrijd niet tot de wedstrijdselectie horen.

Bron: B-Side Rats, BN DeStem

 

19 Reacties op "Nacompetitie? #ZonderMatsSeuntjens"

 • bredaikhouwvanjou
  18 februari, 2016 - 12:39

  schandalig! mats is tenslotte een prof voetballer.

  0

  0
 • Nicky
  18 februari, 2016 - 12:52

  Bredaikhouvanjouikhounietvanjousoortreactie…..

  0

  0
 • leeuw
  18 februari, 2016 - 12:53

  Dat is nou natrappen in de Nacompetitie, de 2e gele kaart is een zwarte kaart, voor Mats.

  0

  0
 • Judge M.
  18 februari, 2016 - 12:58

  Scherp opgemerkt! Je zou toch maar de promotie door de neus geboord worden om er iemand vergeten is dit belangrijke gegeven door te spelen aan Smulders/Dijkhuizen.. Het wordt nog wel eens wat met die professionaliteit van NAC :-)

  0

  0
 • scheppioni
  18 februari, 2016 - 13:00

  We moeten er als team staan, Mats kan belangrijk zijn, maar mag nooit de doorslagevende factor zijn !!
  Met de juiste teamspirit promoveren we, daar ben ik heilig van overtuigt en doen we voor een roda op dit moment niets onder en die zijn al een heel eind veilig in de ere nu !! NAC is de glorie, NAC is de club !

  0

  0
 • Dutchbird
  18 februari, 2016 - 13:10

  Stompzinnige regel zo’n schorsing zou direct in de volgende KNVB wedstrijd meten gelden want op deze manier ontlopen de meeste zondaars hun straf. Zo vaak spelen de meesten immers niet in de nacompetitie. Komt ons wel erg beroerd uit want sinds dinsdag weet ik het zeker, NAC heeft Seuntjens dit seizoen heel hard nodig.

  0

  0
 • Los Pollos Hermanos
  18 februari, 2016 - 13:18

  @ Scheppi

  We doen niets onder voor Roda? Je bent toch niet serieus, hé? Heb jij de wedstrijd van afgelopen maandag niet gezien?

  Roda pakte enkele weken geleden nog een volledig verdiend punt thuis, tegen Ajax. En ook Utrecht werd recent aan de zegekar gebonden. En jij vind dit NAC gelijkwaardig? Echt op niets gebaseerd. NAC is waardeloos, zit 0 idee achter, niets. Je mag blij zijn als je tegen Cambuur en Excelsior een beetje mee kan komen, maar ik vrees het ergste. En ja, dat doet mij ook héél erg veel pijn!

  Noem mij maar een vreseljke pessimist, maar hoeveel ik ook van NAC houd, iedereen met ook maar een klein beetje voetbalinzicht, snapt dat dit team er werkelijk helemaal niets van kan. Jammer, maar helaas. En dat vind ik net zo erg, als jij, geloof me. Maar het is de harde waarheid.

  0

  0
 • 076*R
  18 februari, 2016 - 14:16

  Die Seuntjes heeft toch wel patent op domme rode kaarten in beslissende wedstrijden. Jammer.

  0

  0
 • Karel
  18 februari, 2016 - 14:18

  In feite speel je met Seuntjes met 10 man en hoop je op een mooie bevlieging!

  0

  0
 • am
  18 februari, 2016 - 14:51

  Ja we hebben in Emmen wel gezien dat we die niet nodig hebben.

  0

  0
 • Bredafun
  18 februari, 2016 - 15:31

  wat n fucking regel is dit zeg?
  typisch KNVB maffia!
  hier had ik dus nog nooit van gehoord van zoiets….

  0

  0
 • Molenschot loco
  18 februari, 2016 - 17:16

  @ bredafun…helaas…maar dat zijn nou eenmaal de regels…geldt ook voor een bekerwedstrijd…loop je daar tegen rood of 2 keer geel aan dan ben je bij een volgende wedstrijd…..geschorst……

  0

  0
 • Eljé
  18 februari, 2016 - 19:39

  Worden alle kaarten en schorsingen uit de reguliere competitie dan ook geschorst bij aanvang na-competitie?

  0

  0
 • RNL
  18 februari, 2016 - 19:57

  Elje, yup, alle spelers beginnen op 0 kaarten.

  0

  0
 • scheppioni
  18 februari, 2016 - 21:50

  @ Los Pollos Hermanos
  Nog veel harder gaan roepen dat ons NAC er geen hout van kan, dan graven we ons eigen veel dieper in, ik heb een aantal wedstrijden van ons NAC gezien, waar ze prima stonden te voetballen, het is alleen het hele euvel en dan doet bijna 80 procent hier weer uiterst dramatisch, wanneer het bij ons NAC tegenzit en niet draait dat we dan een totaal onwaardig NAC zien !!
  Ipv dat onze ‘helden’ dan er een extra schepke er bovenop doen, nee dan laten ze zich aftroeven als een stel pupillen, vandaar zou een harde hand naast Marinus nog misschien baat hebben en anders gaat het een hele tijd duren voordat er dit helemaal eruit is !!
  Enne over de onderste 8 in de eredivisie, die spelen ook uiterst wisselvallig en daar kun je met wat geloof en vertrouwen zo van winnen en ja ons NAC kan er ook vet van verliezen, maar dan heeft ons NAC het okk weer totaal aan hun eigen te danken !!
  Waar NAC groot mee is geworden is door twee jaar anti voetbal(om maar niet te hopen en willen te verliezen) totaal afgebroken, helaas ! Ik wil graag het echte NAC terug !

  0

  0
 • Breda For Ever
  19 februari, 2016 - 11:01

  maak je allemaal nou maar geen illusie want we blijven gewoon op een derde plaats hangen,en spelen gewoon nog een jaar juup,ondanks al die reactie s van, wie er moet spelen hoe er gespeeld moet worden en door wie.daar heeft die Dijkhuizen gewoon schijt aan en pakt volgend seizoen gewoon zijn tas en weg is tie zo simpel ist en voor de supporters!!! 3 bier dikke lul

  0

  0
 • badeend
  19 februari, 2016 - 12:00

  @ scheppioni

  NAC is kapot gemaakt door mensen die boven hun stand wilden gaan leven én geen flauw idee hadden waar ze mee bezig waren. Die “twee jaar antivoetbal” die jij noemt, was daar een resultaat van.

  0

  0
 • scheppioni
  19 februari, 2016 - 18:04

  @ badeend
  mede denk ik wel ja, maar ook trainers die het liefst op een gegeven moment alleen maar wilde tegenhouden van als we maar niet verliezen, van zo’n instelling walgelijk ik echt van !

  0

  0