Overal waar we komen

‘Maria tegen Jong PSV NAC-speler en contractontbinding voor Noblejas’

Das Phantom

Maurice Steijn hoopt volgende wedstrijd te kunnen beschikken over Michaël Maria als linksback. Maria traint al zeven weken mee in Breda, maar volgens BN DeStem zit de verdediger in de wachtkamer tot er ruimte is gemaakt in de huidige selectie.

Volgens de krant had Steijn al zijn zinnen gezet op speelminuten voor Maria in de wedstrijd tegen Roda JC (2-2), maar dat kwam te vroeg. De onderhandelingen zijn zo goed als afgerond.

De komst van Maria is daarentegen slecht nieuws voor Javier Noblejas. De Spanjaard gaat volgens de krant zijn landgenoot Nacho Monsalve achterna en hem wacht contractontbinding. Ook die onderhandelingen zijn inmiddels gestart. In de regel krijgt een speler een x-aantal maanden van zijn salaris mee of wordt zijn contract volledig vergoed.

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Volgend bericht
Man of the match: NAC - Roda JC (2-2) 67 reacties
Terug naar overzicht
52 Reacties
122    
P

En Venema richting Utreg aub

28    
F3

Geef maar weer een zak geld mee, we hebben namelijk zakken geld genoeg staan in breda. En de supporters ? Die mogen geld aan een crowd funding gaan doneren om hun cluppie te mogen zien. Manmanman

36    
Bart

Kijk hier heb ik dan wel weer vertrouwen in, deze jongen traint al 7 weken mee en heeft dus genoeg kunnen laten zien hoe goed hij is. Noblejas was natuurlijk wachtende tot ze zn contract gingen afkopen.. zal in Spanje genoeg aanbiedingen krijgen met oa real Madrid op je cv. Had veel van deze jongen verwacht maar jammer genoeg mede door blessures niet veel van gezien.

30    
Bart

@f3 de clubs betalen ESPN dus daar ga je niets van merken en of je noblejas nu nog 6 maanden laat bank zitten en moet doorbetalen of je betaald hem 2/3 maand salarissen en je bent van hem af scheelt natuurlijk nogal wat.

-18    
Willem 4,5

De paniek slaat weer toe, zit in het dna van NAC!

8    
Bwienet

Kan me niet voorstellen dat niemand hem voor een kleien vergoeidng op wilt pikken of transfervrij. Scheelt toch weer een maanden aan salaris

6    
Nacbreda1989

Ken deze speler niet goed. Wel een echte (club) man, heeft er op zijn leeftijd al aardig wat versleten. Hoop dat Mashart is echt meerdere wedstrijden het vertrouwen krijgt, jongen uit de eigen jeugd. Hij moet nog leren, kan alleen als hij vaak speelt. Laat ook goede dingen zien. Maria als goede back up(of als hij echt beter is dan de huidige lb in de basis)

Welkom Maria

42    
Brecht

Want we hebben echt dringend een linksback nodig? Hierna is het geld weer op natuurlijk.
Toch ongelooflijk dat het beschikbare geld gestoken wordt in de verdediging dat het sterkste deel is van je ploeg. Middenveld en flank: daar moet je investeren voor de toekomst en doorselecteren

29    
Braze

Volgens zijn spelersprofiel heeft deze jongen nog nooit op niveau gevoetbald.
Is van club naar club gehobbeld en is vaker zonder club geweest zoals nu.
Ik denk dat NAC een risico neemt met deze speler.
Hij zal dan misschien goedkoop zijn, maar er moet iets mis zijn met hem, anders heb je een ander carrièreverloop.

48    
Harrie

Nee toch!?

Niet dat Noblejas perse moet blijven. Maar waarom Maria nemen als je Mashart op de bank hebt en toch Rutten opstelt?

0    
Youssef

@f3

Geen zak geld....., gewoon (een deel) van de financiële verplichtingen die ooit zijn aangegaan bij tekening van zijn arbeidscontract en dus al begroot zijn.

21    
Belgische Naccer

Lood om oud ijzer.

Je hebt als linksback al Rutte en Mashart...en ook Noblejas als 3e optie.

Waarom dan nog een linksback?

Rutte kan als rechtsback. Maar dan nog. Waarom een afkoopsom betalen en ook een salaris voor nog een linksback?

Lijkt me onnodig. Tenzij Noblejas geen geld mee krijgt en Maria de helft kost van het salaris van Noblejas...maar of dat zo is? Waarschijnlijk kost dit ook weer geld en schiet NAC er weer niks mee op.

28    
Breda

Schouten is net verlengd. Gaan we Rutten dan op recbts zetten? Zit er uberhaupt een idee achter de samenstelling van de selectie?

9    
Den Boeman

Willem 4,5:
Onder de supporters bedoel je?

Heb hier de laatste dagen reacties voorbij zien komen dat dit de slechtste nac-selectie van de laatste 20 jaar zou zijn.
Die moeten toch echt maar eens de selectie van het laatste degradatie seizoen erbij pakken.
Olij, Rutten, Haye, maar ook de Rooij en Schouten zij' een paar voorbeelden van namen waar we echt wel verder mee kunnen.
Laten we daarom hopen dat we voor volgend seizoen niet weer aan een compleet nieuwe selectie moeten beginnen en dat we met een vol stadion achter de ploeg kunnen gaan staan uiteraard.
De keuzes van Steijn begrijp ik ook niet altijd, met name het vasthouden aan Malone als aanvoerder, die kan zich beter focussen op het oppakken van zijn oude niveau.
Maar goed, ik ken zijn rol in de groep niet en heb nog nooit een NAC trainer gezien die ik volledig begreep.

21    
Arie

Afwachtende wat zijn komst voor de opstelling gaat betekenen, is dit wel echt een totaal brevet van onvermogen.
Die jongen is bijna 26 en heeft nog geen 100 wedstrijden in het betaalde voetbal gespeeld. En dan ook nog het bedenkelijke niveau daarvan, Bochum (II), Sonnenhof Grossaspach, Adelaide United en een blauwe maandag bij Twente.
Wat een ARMOEDE!!

8    
Pep

Dat ze voor Kali maar eens een oplossing zoeken. Maar nee hoor. Dat is te lastig dus die laten we lekker zitten. Lood om ijzer is geen vooruitgang.
Neem nou eens de talenten van de KKD divisie. Doen Heerenveen, DGS en Cambuur ook. Daar bouw je een ploeg mee op.

0    
Tegel

Alleen tegen Jong PSV is hij NAC speler? Ik niet begrijp. ;)

6    
sjef de gevulde koek

Zoals ik al melde onze spaanse vrienden moeten weg dat is letterlijk zo gezegd.

3    
Fan uit Zevenbergen

Komt uit etten leur altyd in de jeugd van VV Internos gespeeld voor dat hij naar PSV ging
😁

26    
Klundert

Ik mis enige balans en vechtlust op het middenveld (Haye uitgezonderd). Zou het kunnen zijn dat hij met Maria op links, Schouten op rechts en Rutten op het middenveld, naast Haye, wil spelen? Lijkt me geen verkeerde keuze. Tegen Roda werd het middenveld ook volledig afgetroefd door Roda.

2    
Cees

Weer een geel-zwarte nieuweling. Och,...laten we die maar eens proberen. Nummertje 330, of zoiets! En zo gaan we lekker door jongens, en vanavond eten we gezellig krentenbrood. Nu echter wel een linksbackje dat uit de hoge hoed valt. Tja, luister, hij kwam toevallig op ons pad. En laten we nou toevallig nou ja, ....toevallig, uh, een speler, weer opnieuw geloosd hebben. Kijk dat is lange termijn-visie jongens. Wij zijn NAC. Volgende week komt voor de zevende keer een nieuwe elftalfoto.Zorg dat je erbij bent. Want de houdbaarheidsdatum is kort.

3    
SjorsNac

Armoe troef dit!
Dat ze die volgevretenen Kali eerst maar eens de deur uitwerken. Vorstelijk salaris maar presteren ho maar! Persona non grata denk!

5    
Martinus

@Klundert: Exact wat ik ook vermoed. Rutten naar het middenveld, wat mij betreft ook een goede optie. Laat Maria en Mashart het maar uitvechten. Als het middenveld meer in balans is, staat ook de defensie automatisch stabieler. Schouten kan er dan ook meer opkomen.

-15    
Nero

Haal is een nummer 10 een loper beest op het middenveld ipv 50 verdigers en venema exit man man en mounir wat doet die luie hond en hoekschoppen nemen steeeeiiiiiijjjjn word is wakker aub aub aub wat een drama iedere wedstrijd word je weggespeeld pffffffff

2    
Nr. 29

@Klundert goed voorstel dan krijg je idd een veel stabieler middenveld en een middenveld dat de baas is ipv enkel volgen en overlopen worden!

16    
fvf6

Het gaat al niet zo lekker met ons NAC als het om het voetbal gaat , het enige wat een beetje staat (de verdediging) gaat weer worden omgegooid met Maria op links , Rutten op rechts , Hendriks centraal naast Rosler , Schouten naar het middenveld of op de bank lekker als je net bijgetekend hebt , Malone ook naar het middenveld , dan ben ik benieuwd wie er het slachtoffer wordt op het middenveld ElAllouchi of Fiorini die net goed bezig is . Dus zal weer een week of 6 duren eer dat iedereen weer gewend hoe het staat . Goed bezig Steijn maar niet echt .

7    
Zwampie

Dit laat toch echt wel het beeld van Steijn zien.
Alles op de verdediging en allemaal zoveel mogelijk eigen spelers die hij haalt.

2    
Scheppioni

Juist zwampie en wat het mag kosten allemaal zeg ......??

5    
Dos

De investeringen dit seizoen waren al een groot risico in de coronatijd.
Begrijp echt niet waarom er zoveel risico wordt genomen. Kans dat NAC niet promoveert is heel groot, dat er dit seizoen geen supporters meer in het stadion mogen is al vrij zeker, NAC moet straks supporters financieel gaan compenseren, afkopen van contracten kost ook gewoon geld, dus laat het gewoon zo. Richt je op de spelers die je nu hebt icm de jeugd.
Eigenlijk was dat het meest verstandig begin dit seizoen, dan maar een accepteren dat NAC volgend seizoen op een gezonde manier echt de strijd aan kan gaan.
Laatste wat ik wil dat NAC er straks echt aan onderdoor gaat....

8    
John travolta

Ik zeg Rick Zuijderwijk ophalen bij Willem 2, komt weinig aan spelen toe maar is een groot talent. Een jongen uit Breda komende zomer gewoon overnemen en een kans geven.

3    
D’n Dijk

En de negatieve “kenners” staan weer klaar om iedereen die betrokken is bij NAC de grond in te boren...

Zeuren over NOAD en zelf bij de minste tegenslag meteen in de negatieve paniekmodus schieten!

Ja de resultaten vallen tegen, maar dat is eerder reden om achter de club te gaan staan!

Je ziet dat Manders stabiliteit aan het creëren is!

Alles is gericht op een goede toekomst!

Laat deze mensen gewoon hun werk doen , in plaats van op ze te hakken!

Steun jongens als Venema i.p.v. afzeiken!
Luister niet naar de “kenners” van die vonden Muhren ook niets...!😉

1    
f.van son

Veel gepraat over wat er allemaal gewonnen moet worden. Totaan Almere city en daarna weer.
Wanneer komen de daden?
Met evenveel wil en doorzettingsvermogen als Roda was er gewonnen.
Ga eens echt op NOAD!

0    
geelzwartwit

We hebben het foor corona heel lastig gehad.

We kunnen Kaj er heel goed nog bij gebruiken

Kaj moest natuurlijk nog wennen en raakte snel geblesseerd

We zoeken nog een diepgaande scorende middenvelder (wie niet?)

Cambuur was na vorig seizoen te verwachten maar Almere is echt de verrassing van het seizoen we hadden met NAC graag op de plet k gestaan

Vergeet niet dat we na de winterstop Maria en Hendriks moesten inpassen en het team daar op ingespeeld moest raken.

Enz enz.

De voorbereiding op het huidige seizoen blijft maar doorgaan met alle excuses van dien

8    
Martinus

@DnDijk; Exact. De kenners hier vonden Mühren niks, Stokkers niks... En nu roepen ze erom. El Allouchi hetzelfde, die moet ook weg volgens velen hier. Maakte gisteren het verschil.

Verschueren kreeg pas waardering in zijn laatste maanden terwijl die alles voor ons had gegeven. Koch werd als kop van Jut gebruikt terwijl die als geen ander voor NOAD stond en tussen een hoop passanten goed speelde.

We zijn heel slecht in het op waarde schatten van spelers en het uitspreken van waardering. Dus keren spelers NAC de rug toe om elders op te bloeien. En maar roepen dat iedereen hier moet komen omdat we NAC zijn.

Ja, we zijn NAC. Een kerkhof van trainers en technische mensen. Een club met een verloop waar je bang van wordt. Iedereen die wil opbouwen krijgt de tijd niet. De spelopvatting is niet aanvallend genoeg, dus trainer moet weg. Misschien, heel misschien, leven we niet meer in de tijd dat NAC die stabiele eredivisie club was.

7    
geelzwartwit

@martinus

Iedereen die op wil bouwen krijgt de tijd niet.

Dan moeten de nieuwe trainers eens ophouden met bij hun komst een batterij spelers te passeren en met een zak geld weg te doen en op eigen titel weer een batterij spelers zelf halen die dan ook tegenvallen en door de volgende trainer weer wegmoeten enz enz

Dat is het nadeel van NAC er is in vergelijk met de kleine KKD clubs meer geld en meer mogelijk. We roeien met de dure riemen die we hebben.
En waar meer financieel mogelijk is wordt je minder creatief of selectief.
De focus moet liggen op 14 spelers die het iedere week moeten laten zien. Die moeten promoveren. Dat moet een geoliede machine zijn.
Steeds worden er weer spelers weggedaan en gehaald. Zijn die 130 spelers die we afgelopen jaren allemaal gehad hebben allemaal zo slecht dan?
Train en cozch en ontwikkel je spelers dusdanig dat je meedoet bovenin. Of die spelers er nou al waren of niet. Ontwikkel ze door en creëer een team met een duidelijk speelwijze.
Alle succesvolle coaches werden succesvol met een team wat langer samenspeelde. De kans op zo'n team is groter als je niet steeds de helft wegdoet. De trainers creëeren zelf een moeilijke situatie.
Vergelijkend met het bedrijfsleven..
Als je als manager een afdeling moet gaan leiden werk je met wat er is en wat niet voldoet probeer je te ontwikkelen en wat echt niet meekan in je team vervang je. Dat is vaak onder de 10% van je team. En niet een half elftal.

1    
Rat uit Rijen

Klundert haalt me letterlijk de woorden uit de mond. Ik hoop echt dat dat het plan hierachter is! Volgens mij komt er dan veel meer voetbal in de ploeg en krijgt Schouten meer ruimte om op te komen. Gaan we eindelijk hopelijk eens VOORUIT spelen. Mocht Steyn het toch anders zien, dan houd ik mijn hart weer vast voor het spel dat komen gaat... We gaan het het zien.

0    
Cees

Geelzwartwit, opnieuw deel ik je mening.

0    
geelzwartwit

@cees

Fijn dat sommigen dat doen. Thanks. Fijne weekend

2    
The Cosmic Gate

Wel ja we gaan gewoon weer een risico lopen / gokje wagen...we hebben ervaring nodig dat blijkt toch keer op keer , net als een echte spits
En zo'n Noblejas die heb ik echt leuke dingen zien doen, maar heeft hij het niet echt waargemaakt dus dat je daar vanaf wil snap ik ergens wel , maar Riera en Monsalve snap ik echt niet .
Heb meer vertrouwen in Riera dan Malone , want wat die laat zien ...

1    
Wim

De trainer laat weten dat hij Maria graag een contract wil geven. Maar dat kan pas als Noblejas akkoord gaat met ontbinding. Das niet verkeerd voor de onderhandelingspositie van Noblejas...

-1    
Bredafun

Ik snap van al die aankopen helemaal niets meer, maar ja dat blijkt ook wel uit de resultaten.
Wie snapt het nog wel??

3    
Diagnose PvW

Steyn gaat met spelers om zoals ik met kranten.

Geen zin meer om te lezen... Hop in de papierbak. Elke dag een nieuwe. Alleen de Haagse Courant bewaart hij voor zijn plakboek.

Maakt deze trainer ook mensen beter? Vertrouwen geven (SvH, KdR, azzagari)
Tactisch (Jetta, SvH, Venema)
Technisch (schouten, SvH
Juiste positie (KdR, Rutten, MB)

Hij is een afreken trainer, geen opbouwtrainer (PH, zag je die passie op de training). Als je onverhoopt promoveert, ben je nog nergens. Geen kapitaal op het veld, niks. Big spenders

1    
Zwampie

The cosmetic gate
Onzin dat je ervaring nodig hebt, als.je spelers als Malone,haye,Rutten,Immers,El allouchi al rond heb lopen in je basiselftal dan heb je al ervaring genoeg, of wil je er 11 hebben?

Het gaat erom hoe en wat doe je met de spelers,kan je met jeugdspelers omgaan ,kan je spelers ook beter maken,kan je er een team van maken en belangrijker kan je met de spelers die je hebt ook de juiste tactiek spelen.

Pak je Twente die hebben gisteren zelfs een middenveld met alleen eigen jeugdspelers.
Alleen daar hebben ze Ron jans lopen, die bewezen heeft dit wel te kunnen en ook naar voren speelt waardoor je de druk van je eigen spelers af haalt.

Dus alleen maar ervaren spelers te halen,wil het niet zeggen dat het beter gaat. De kunst is om het maximale van je spelers die je tot je beschikking hebt, hier alles eruit te kunnen halen.

2    
ome cor

De komst van Maria is vooral in het nadeel van Mashart.
Naast onze Spanjaarden heeft Steijn Jetta ook afgeschreven. Hij had ook kunnen proberen deze jongen beter te maken.
Maar goed...ook voor mij als Mashart-fan geldt: Steijn is gevraagd om iets op te bouwen dus moet hij dat doen met spelers die hij graag ziet in de basis van NAC.

Maar als Maria veel beter blijkt te zijn, dan hoor je niemand meer over Mashart.
Rutten kan geen 90 minuten aan, dus een tweede linksback is nodig.

Overigens valt het me op dat er meer mensen tegen het afzeiken van spelers en staf ageren....d'n Dijk, Martinus.....Fijn !

We zijn hier echt een enorme zeikclub geworden.... onder elk topic wordt er wel iemand door de mangel gehaald.
Vaak mensen die het hebben over Steyn of Stein en over Kai en Sidney, maar het wel allemaal veel beter weten/kunnen dan Steijn, Kaj en Sydney....en de rest.

Het supporten van de club is veranderd van aanmoedigen en steunen naar commentaar leveren en de zogenaamd vakbekwame criticus uithangen.
Of de club daar nu echt beter mee af is waag ik te betwijfelen.

3    
Scheppioni

Klopt in deze correke 😉maar waarom dan en Maria en huurling f'nerd, terwijl we aanvallend zo zwak ogen !?!

5    
MB

En toch mis ik al jaren die ene 'kl...zak' die net over lijntje heen gaat zodat de vlam in de pan slaat, alla Lurling, vd Leegte Sikora enz.

4    
Badeend

D'n Dijk / Martinus

Ik was een van die "kenners" (zoals jullie ze noemen) die Mühren helemaal niks vond, maar dan moet je wel even kijken naar hoe Mühren met een NAC-shirt aan 'presteerde'. En niet naar hoe hij het na NAC doet bij Cambuur. Dat is wel héél simpel benaderd, en kan iedereen.

Mühren bij NAC was een verschrikkelijk drama. Liep geen meter teveel, eerder vijf meter te weinig consequent. Had er geen zin in, zette zich totaal niet in en straalde dat uit naar alles en iedereen. Dan hoor je achteraf gezever over dat hij "nooit echt fit is geweest" - stel hem dan niet op.

Het ligt ook echt wel aan de organisatie dat dat soort spelers vaker niet dan wel presteren bij NAC en daar erger ik me al heel lang kapot aan (als je andere posts van me hebt gelezen, weet je dat) maar je kunt echt niet ontkennen dat Mühren bij NAC een totale mislukking was. Waar dat aan lag was een tweede, maar de Mühren van toen heeft NIETS in een BVO te zoeken. De Mühren van nu wil iedereen wel, zo simpel is het.

Koch en Verschueren waren hartstikke goede spelers voor NAC. De "kenners" over een kam scheren is óók een tactiekje om je eigen gelijk te promoten.

1    
Martinus

@Badeend, dat is ook niet richting jou bedoeld. Ik wil niet iedereen over een kam scheren. Ik haalde veelvoorkomende voorbeelden aan.

Mühren wordt opvallend vaak genoemd hier als speler die NAC had moeten behouden. Ik denk ook wel dat die hier beter gebruikt had kunnen worden, maar waar het mij om gaat dat de spelers die hier verguisd worden door dezelfde mensen achteraf worden gezien als spelers die we onterecht hebben laten gaan. Dat zie ik zo veel dat ik er moe van wordt. Ook Stokkers is daar een geweldig voorbeeld van. Je kunt niet iemand maandenlang bekritiseren en juichen als ze vertrekken, om maanden nadien dezelfde namen te gebruiken om de nieuwe technische mensen te bekritiseren. Dat is mijn punt.

Ik heb Koch en Verschueren altijd verdedigd. Kregen ook altijd de schuld, terwijl vooral Verschueren als rechtsback werd ingezet waar hij niet uit de voeten kon. En nu doe ik hetzelfde bij El Allouchi. Tegen Roda grote bijdrage, maar krijgt de waardering daarvoor niet omdat mensen al een mening hebben en daar niet meer van afwijken. We moeten blijkbaar een vaste zondebok hebben. De wedstrijden die Malone wel goed speelde achterin, zien we niet, want het is makkelijker om de vormdip van Riera te negeren want dat is een NOAD speler en die mag je nooit passeren. Die draagt men dus op handen ongeacht hoe hij speelt. Ik word daar moe van.

2    
Stoep

Monsalve speelt al tijden niet meer door blessures en is een dure speler. Lijkt me logisch om die dan te vervangen. Idem noblejas. Mashart is voor de toekomst, die gaat nu niet het verschil maken als je bovenin mee wilt draaien. Riera is de enige die ik graag zou zien blijven, echter die is met zijn hoofd al in barcelona (begrijpelijk). Dus kan je ook beter laten gaan.

1    
Vreven4President & Hyballa fur Fuhrer

Avé Maria!

-1    
Real Robert

Al met al leveren wij achterin duidelijk kwaliteit in.

Ik reken Noblejas dan maar niet mee, maar met het

vertrek van de andere 2 Spanjaarden. met daar in

de plaats een junio huurling en deze Maria, die echt

nergens geslaagd is, gaat NAC er niet bepaald op

vooruit!

Ik geloof. dat Steijn de top van de 1e divisie zwaar\

onderschat heeft. Zie de kwaliteit van zijn

aankopen. Geen daarvan voldoet.

Zijn Haagse aankopen, te zwak bevonden voor de

kelder van de eredivisie zijn dus ook niet goed

genoeg voor de top van de 1e divisie.

3 miljoen aan transferinkomsten en dan met zo'n

aankoopbeleid denken, dat je promoveert!

Straks zijn die verschrikkelijke Dogan en Kali weg.

mag je de ex ADO spelers weer doorbetalen.

En onze jonge held uit Best gaat natuurlijk met

de defensieve spelopvatting van Steijn ook niet

verder groeien. Dag 5 ton!

Of weer de volgende afkoopsommen?

Overigens kun je met deze zwakke selectie, vooral

het middenveld zonder breker en goede nummer

10, geen enkel systeem succesvol spelen.

Dat is toch geen bedrijfsvoering, Manders? Al het

geld is al weer opgemaakt en dat met de verder

dalende inkomsten aan het eind van dit seizoen.

1    
D’n Dijk

@Badeend

Wat mij betreft is het ook niks persoonlijks.

En ik hoef al helemaal geen gelijk te promoten.

Maar zoals er hier wordt gereageerd kan er nooit iets positiefs opgebouwd worden.

Mij gaat het om de ,over het algemeen, negatieve tendens hier.

Allerlei mensen worden bij voorbaat neergesabeld (zelfs nog voor ze hier ooit een bal geraakt hebben).
Beschuldigd van vriendjespolitiek, of er wordt na een paar nederlagen al geschreeuwd om hun hoofd.

En soms worden mensen veroordeeld omdat ze bij een bepaalde club hebben gezeten.

Ik haalde Muhren aan , maar ik had ook zo Dessers, Vloet, Tevrede , Illic , Lundgvist of Kramer aan kunnen halen.

Laat Manders, Steijn samen met een goede TD en de jeugdopleiders nu eens rustig bouwen aan een solide fundament i.p.v. bij tegenslag meteen om hun ontslag te schreeuwen!

Wij hebben Alles in ons om een mooie stabiele eredivisie club in het linkerrijtje te worden, maar dat is even bouwen voor nodig !

Laad alle berichten na dit bericht in