Wij gaan niet opzij

Bom bijna gebarsten: ‘Lokhoff wil niet door met Steijn, voor weekend besluit’

Das Phantom

De bom lijkt weer bijna te barsten in Breda. Volgens BN DeStem is Ton Lokhoff niet van plan de club te gaan verlaten en is zijn standpunt rondom trainer Maurice Steijn niet veranderd. De krant stelt dat nog voor dit weekend de beslissing valt en Steijn zal vertrekken uit Breda.

Al wekenlang is het onrustig in Breda. Na het mislopen van promotie, was er nog maar één vraag die boven het stadion hing: blijft Maurice Steijn trainer van NAC? Volgens BN DeStem is dat is niet het geval. “Direct betrokkenen geven aan dat nog voor het weekend het definitieve oordeel over Steijn valt”, aldus de krant. 

Vorige week gaf Mattijs Manders al een interview aan de krant, waar hij als algemeen directeur sprak over voetbaltechnische zaken als het vertrouwen in de trainer en individuele spelers. Volgens Manders was er niemand binnen NAC die Steijn weg wilde hebben. Lokhoff zou binnen de muren van het Rat Verlegh Manders daar op aangesproken hebben. Hij ziet, met steun van Eric Hellemons, Steijn namelijk wel liever vertrekken. 

De krant meldt ook dat er een nieuw hoofdstuk aan Ibiza-gate kan worden toegevoegd, want Steijn vertrok zonder medeweten van Lokhoff na de verloren finale tegen NEC naar Ibiza, terwijl de technische man eerst wilde evalueren. Lokhoff zocht bewust even de luwte, maar reageert nu kort: “Er spelen wat dingen. Dat klopt. Inhoudelijk kan ik er op dit moment niets over zeggen. Maar het zal niet lang duren voordat er meer duidelijkheid komt.”

Bron:
B-Side Rats, BN deStem
Vorig bericht
NAC oefent tegen FC Den Bosch 66 reacties
Terug naar overzicht
151 Reacties
402    
Fan uit Zevenbergen

#TEAMLOKHOFF 👊👊👊👊

150    
Bladran Yanco

#Steijnout

56    
von F

*chips en cola modus aan*

104    
Kennis Das

Even mijn NAC vlag strijken, zo te zien mag ik hem weer op gaan hangen .

-29    
Geelzwartwit

Ton Lock?
Of Tone Loc

https://youtu.be/387ZDGSKVSg

16    
Arie

Manders ook wegwezen, als ie niet al meevertrekt met zijn holmaatje. Die heeft zn ruiten met zn uitspraken vorige week, die in Ton zn gebied vallen, ook al in de voeten geschoten.
Schoon schip en nu hopen op eindelijk eens een uitgestippeld meerjaren plan vanuit de aandeelhouders en RvC en daar capabele mensen bij.

99    
Eddy W (BSR)

Man man man, wat een circus weer. Een weekje eerder en Van Hooijdonk had gebleven.

75    
Braze

Al eerder heb ik op deze site gemeld dat het schandalig is hoe Manders en Steyn met Lokhoff omspringen.
Gelukkig laat Ton zich niet piepelen.
Ik reken er op dat Steyn op Ibiza blijft waar hij nu zit.
Manders heeft opnieuw getoond dat hij terecht ex-ABNAMRO en ex-KNVB is. Ik hoopte dat hij bij NAC zijn CV wat zou oppoetsen, maar het is vooral veel gebakken lucht en fout wat ik van hem gezien heb.
Lokhoff, een nieuwe trainer, een opgeschoonde selectie en ik ga weer met plezier naar NAC

-22    
Van Eenennaam

Lokhoff is historisch natuurlijk een held, maar als trainer heeft hij er weinig van gebakken bij NAC. Geen idee wat hij als TD gaat brengen en ik hoop heel veel, maar ik begrijp niet dat volwassen mensen niet hun ego’s opzij kunnen zetten en in dialoog in belang van de club samenwerken. Zoiets is de verantwoordelijkheid van alle partijen, dus ook van Lokhoff.

47    
TpT

Terecht dat Lokhoff zich uitspreekt tegen Manders en co. Ik kan Steijn nog enigszins pruimen maar hoe Manders op de stoel van Lokhoff is gaan zitten is onacceptabel. Daarnaast heeft hij te vaak gelogen en stoor ik me enorm aan zijn laconieke houding. Ik vertrouw hem gewoon niet.

28    
Theoden King

Dan bleken de 'roddels' toch dicht bij de waarheid te zitten.

En het leek eindelijk een keer rustig te blijven...

106    
Ouwe spionkop

Ton Lokhoff, Mister NAC, laat zich niet piepelen door 2 Haagse bluffertjes.
Heel Breda en omstreken staat achter Ton.
Weg met Steijn en op naar een fijn seizoen met een positief gevoel!

83    
Bredaaaa

100% voor Ton Lokhoff en de vernieuwing. Want met het anti voetbal van steijn kunnen we niet vooruit. Bizar dat er zoveel mensen nog voor die steijn zijn.
Steijn en Manders jullie hebben gegokt en zwaar verloren.

55    
Bertus

@ Eddy W, Sydney is nog niet weg waarom denk je dat hij over twee weken pas een besluit neemt?
Steijn weg is het mooiste wat ons de laatste jaren gaatoverkomen.
Weg met die achterbakse dictator.
Zonder Steijn is er weer hoop….
Ik had alle hoop al verloren …..

42    
Geelzwartwit

Het wordt gewoon tijd dat er een club van toffe jongens de trots van heel Breda eens oppakken en weer van glans gaan voorzien. Sportief gezien zitten er nu met Ton, Lurling, babos, penders, hellemonds etc. genoeg met het hart op de juiste plaats.
Nou nog wat commerciële mensen die het niet voor hun ego of cv doen maar voor de club en de potentie. En het kan niet anders dan dat men de tijd krijgt. Want als de achterban en sponsors zich herkennen in het beleid en de mensen die het uitvoeren en er geen rare onlogische capriolen en draaikonterij plaatsvind zal men echt wel de tijd krijgen om alles op te bouwen.
Supporters willen zich kunnen identificeren met beleid uitstraling en uitvoering. En volgens mij mag een terugkeer dan zelfs een jaartje langer opbouw duren. We zijn wat dag betreft al genoeg gewend en is iedere vorm van "normaler en logischer" al hele grote winst.

30    
Top

Ik zie alsnog een viering op de grote markt aankomen!!!

61    
Chris W.M.

Lokhoff wil de lijn doorzetten die we eerder zijn ingeslagen; transferwaarde creëren met eigen jeugd en jongens met restwaarde van buitenaf.

Steijn wist dat dit seizoen zijn laatste kans was bij NAC dus wilde all-in met ervaren spelers die er meteen staan.

Dat gaat nooit samen, en ontzettend slecht ingeschat door Manders en Steijn. Dit soort zaken bespreek je vóór je iemand aanstelt neem ik aan.

14    
Marco van bavel

Mag het hopen!!!!

-76    
Mike

Eeeeeeeeen we zijn weer terug bij af... Ik ben ff klaar met NAC. Wat een kut club.

16    
Hoge vucht

Pffft het houdt niet op, niet vanzelf

23    
4814

Oprotten met steijn,tijd voor nieuw élan.. heeft niet gebracht wat er verwacht werd met zn angsthazen voetbal.. alle vertrouwen en STEUN aan T.L...

24    
The Cosmic Gate

#TeamLokhof #Steiijnout

49    
SanderH

Ton is een integere man en zoals mijn eerste indruk is denk ik dat hij met goed en gedegen lange termijn plan bezig is. Samen met Hellemons die bij de jeugd goed werk levert.
Dat Steijn eruit gaat konden we dan ook verwachten. Die speelde niet het spel wat je bij NAC kan en mag verwachten. Ben wel nieuwsgierig naar wie en wat voor trainer Ton voor de groep gaat zetten. Gebruikt hij dan zijn Duitse connectie of zijn Nederlandse kring.

51    
Geelzwartwit

@mike

We zijn juist niet terug bij af.

Ton Lurling Penders Babos Hellemonds.

Bij een voetbalclub blijft voetbal het belangrijkst

16    
Barbapapa

Manders heeft door zijn optredens zijn lot ook aan die van Steijn gekoppeld. Benieuwd hoe deze soap weer gaat eindigen…….

#TeamLokhoff!

14    
DunErwt

🍿🍿🍿🍿🍿🍿

-92    
Avondje NAC

Robert Maaskant ad maken 💪🏻

-49    
Wtown

Ga gvd allemaal eens je werk doen ipv dit haantjes gedrag. Lokhoff heeft helemaal nog niks bewezen als TD dus laat Steijn lekker zitten en z’n werk doen. Ga samenwerken en een goed team wegzetten. Zonde van het geld om nou weer mensen te gaan ontslaan. Probleem zit hem in het feit dat er niet wordt geïnvesteerd, er moet meer geld komen om rust in Breda te krijgen. Al haal je Louis v gaal dan komt het op deze manier nog niet goed.

24    
Bas

Manders en Steijn oprotten!!

Wat hebben jullie in een jaar tijd voor schade aangericht!

Sidney is gelukkig nog niet weg,.. helaas Peter Maas helaas wel... eeuwig zonde!

Viva ton!!!

8    
Hoge Vucht

@ avondje nac

Astemblieft niet zeg, zou echt niet weten waarom we dat nog een keer zouden proberen.

7    
Eddy W (BSR)

@BERTUS

Dat komt misschien omdat NAC en Van Hooijdonk hebben aangekondigd dat hij bij NAC vertrekt omdat hij geen kans zag bij deze trainer.

31    
tiesto

Het bleef al zo stil nadat Manders op de stoel van Ton was gaan zitten.

Benieuwd waar dit heen gaat. Kan toch haast niet anders dat Steijn het veld moet ruimen, Manders heeft dan ook zijn geloofwaardigheid verloren, zijn positie is dan ook onhoudbaar.

Gaat weer lekker, ego’s die zich boven het belang van de club stellen zo’n 2 maanden voor de eerste wedstrijd

38    
Adriaan

Eenenaam
Lokhoff is ooit ontslagen bij nac toen we in de eredivisie19 punten hadden uit 17 wedstrijden
Ik denk dat iedereen er nu wil voor tekenen....

11    
The Don

Manders en Steijn rot op!

41    
Ad B uit Roosendaal

Steijn heeft het niet goed gedaan in de afgelopen competitie, helaas.
Ik kan het niet mooier maken.

De jeugd heeft geen kans gehad, dan wel te weinig. Azzagari, een talent, had zich ook kunnen ontwikkelen, zoals Fiorini die wel het vertrouwen kreeg.
Schouten, die alleen maar mocht spelen, als Rutten niet beschikbaar was als rechtsback. Dan krijgt hij toch geen vertrouwen.
Mashart, die volledig is afgeschreven door Steijn.

Ik kan me voorstellen dat Eric Hellemons zich afvraagt "waar zijn we me bezig met de jeugd, die uiteindelijk tegen een muur aanloopt"

Het moet anders en ik vind dat Lokhoff aan de touwtjes moet trekken.
Manders mag op zich wel blijven, maar heeft vorige week de fout gemaakt om voor zijn beurt te spreken m.b.t. Steijn.

Helaas Maurice, het is niet anders. Maar dit kan niet doorgaan!!

Alle vertrouwen in Ton.


-110    
Breetjeda

Mijn voorstel voor een gezond bestuur:

- Robert Maaskant als AD

- Steijn vreven als coach

- Willem weijs terug halen en assistent maken

18    
Lamington

Eruit met Steijn

-15    
Jesse

En daar gaan we weer. Geef nou is iemand langer dan een jaar de kans om zich te bewijzen. Altijd die onrust daar word ik ook moe van hoor. Tuurlijk het was voetballend en voor het publiek een kut jaar. Maar Steyn eruit en nieuwe coach begin je weer helemaal opnieuw .

22    
Tipex

Steijn zal vertrekken, dat kan niet anders. Manders mag van mij blijven, maar ik denk dat hij solidair zal zijn met Steijn. Iets zegt me dat Justin terug komt.

19    
Bas

Vertrekt Steijn dan is Manders niet te handhaven doordat hij zijn lot aan de trainer heeft verbonden. Blijft hij dan toch dan is hij compleet ongeloofwaardig. Stapt Lokhof op dan heeft Manders ook een moeilijk verhaal.

-23    
Willem Naccerski

Dikkie d,n Advocaat misschien ? Zijn echte laatste kunstje voor een vriendenprijsje .

20    
Tipex

@eddy W.

Sydney blijft ook. Steijn eruit en Sydney komt terug. Vandaar dat het ook zsm wordt beslist.

12    
Tip

Dit zat eraan te komen. Wordt toch nog een heel gevecht denk ik. Manders heeft zijn lot aan Steijn verbonden , en die gaan niet zomaar opstappen. Dit gaat een bom duiten kosten. Op zich had ik de hoop dat TL Steijn zou kunnen bijsturen. Maar Steijn wil niet in het tuig blijkbaar. Het laatste is er nog niet over gezegd want we zitten met een klein legertje uit Den Haag. En Manders is het opperhoofd. De grote drie zullen dus weer knopen moeten hakken en de knip trekken. Gaan ze dat doen ? Ik heb in TL als TD vertrouwen. Past beter bij Ton als hoofdtrainer. Wie wordt eventueel de nieuwe trainer ?

-4    
Vlag

En wie zit erin de trainerscarrousel:
Vreven, Groenendijk, Hans de Koning, Mario Been of gaan we op de Duitse toer uit het netwerk van Lokhoff ??

Iemand nog andere suggesties/kandidaten.

Kunnen we Sydney alsnog binnenboord houden ??

4    
Signase

@Vlag:

John Lammers?

19    
Molenschot Loco

Wij supporters zijn nac!!! Als wij die Haagse Bende eruit willen jagen??? Moeten er ook echte investerens opstaan!!! Uit het bredase..pas dan wordt nac een sleeping giant!!! Tiesto is daar hopelijk 1 van...

20    
NVT

Het zou goed zijn als Steijn zou vertrekken. Zijn spelopvattingen passen totaal niet bij NAC en hij heeft uiteindelijk onvoldoende gepresteerd. Mismatch. Gaan elkaar niet missen!

Toch denk ik dat de echte winst zou worden behaald als Manders vertrekt. Uit alles blijkt dat deze man zeer onbetrouwbaar is en er enkel op uit is zijn eigen hachje te redden. Volledig onbetrouwbaar en dit wil je niet hebben binnen je club.

Intussen stond de RVC erbij en keek erna...

-8    
Akkie

En dan nu de balans na weer een soap, waar een clubman als TL, maar een groentje op het gebied van TD zijn., blijkbaar alle macht krijgt. (geen garantie hoor, als hoofdcoach bij NAC was het ook geen doorslaand succes)

het spelers budget (salaris/transfers) is op! - want de salarissen van Manders en Steijn, plus mogelijk nu overbodig wordende spelers - Immers, Seuntjes, Rutten, Malone, Bilate zullen toch doorbetaald moeten worden.

Dus dat wordt een fijn seizoen, strak gepositioneerd tussen Helmond Sport en FC den Bosch, Maar ja, wie weet komt Sidney wel terug op zijn besluit. ik bedoel -zeker een basisplaats want echt veel blijft er niet over- en daarnaast kan je het gewoon meenemen in de contractonderhandelingen met de nieuwe trainer meenemen.

En dan na een seizoen in de marge,met de toppers uit de jeugd en buitenkansjes uit het TL netwerk trappen we TL buiten en begint alles van voren af aan in het seizoen 22/23.7    
Dun Diëe

Als Steijn out is ben ik benieuwd wat Manders doet, of wat ermee gaat gebeuren. Heeft die even zijn eigen glazen ingegooid. Waarom zou je dat toch in hemelsnaam doen, met iemand met die ervaring die hij heeft.

Zou toch wel weer een unicum zijn. Dat een AD zich solidair verklaard met de TD kan ik nog inkomen. Maar dat de AD zich solidair verklaard aan de trainer is volgens mij uniek en weer typisch NAC.

7    
Geelzwartwit

Nieuwe trainer of niet we beginnen dit seizoen sowieso opnieuw want een kopie van vorig seizoen gaat en kan en mag het niet worden.

Dus alle opmerkingen mbt kunnen we weer opnieuw beginnen raken kant noch wal dat doen we toch al maar nu onder de visie van Ton.

1    
Molenschot Loco

Maar dat betekent ook? Dat we de drie aandeel houders er uit donderen!!!

26    
Chris W.M.

@Vlag

Idd zou John Lammers ook bij mij een optie zijn, en dan niet alleen op basis van zijn relatie met Lokhoff. In Denemarken paar jaar geleden ingestapt bij Esbjerg fB die toen gedegradeerd waren, een team met heel veel eigen jeugd beter gemaakt, kampioen geworden, ploeg bij elkaar gehouden en spelers nog beter gemaakt en het jaar terug op het hoogste niveau meteen als 3e geëindigd. Toen de club de beste spelers ging verkopen en er amper iets voor terug kwam was het alleen helaas voor John snel afgelopen.

Andere optie bij mij zou Rüdiger Ziehl zijn. De trainer waaronder Lokhoff 3 jaar als assistent gefungeerd heeft bij de onder 23 van Wolfsburg. Offensieve trainer, favoriete speelwijze 3-5-2 (past prima bij de huidige selectie) en dus iemand waar Lokhoff drie jaar lang dag in dag uit mee samengewerkt heeft.

Een TD die kan lezen en schrijven met zijn trainer, dat hebben we veel te lang moeten missen.

-19    
Richel

Vreselijk hoe een klein groepje zo'n grote club gijzelt. Op het juiste momenten lekken naar pers en de achterban, incl bsiderats crew om al zovast een sfeer te creeren om je zin door te drijven. Op twitter eerst was speldenprikken voordat later op de dag BN de Stem kan uitpakken. Zo doorzichtig hoe deze strijd wordt gevoed door beide kampen. De stille meerderheid denkt het er het zijne van.

-1    
Tsjonge jonge

Zouden jullie wellicht eerst het artikel willen lezen voordat je hier ongefundeerde conclusies gaat trekken of de onruststokers verder in het zadel helpt? Heeft werkelijk nog steeds niemand in de gaten dat Yadran helemaal niet zo content is met een vertrekkende bron en al een jaar lang de publieke opinie aan het sturen is? Waar in het artikel wordt TL precies gequote? Zijn quote is: “er spelen wat dingen, dat klopt, ik ga er niks over zeggen, er komt snel duidelijkheid”. Dat is werkelijk het enige dat TL zelf zegt. Als je al die sturende verhalen die YB er zelf omheen blijft schrijven weghaalt blijft er eigenlijk niets over.
En weer staat alles in brand.
Man man wat een niveau….

15    
Frank64

@Molenschot loco

Ik zou nog maar even heel zuinig zijn op de aandeelhouders. Ze zullen dit grapje opnieuw mogen financieren. En als ze dat niet doen zullen we moeten starten met een juniorenelftal plus de oude meuk die we niet meer kwijtraken voor hun contract is afgelopen.

Dus: ff nadenken voor je mensen er uit gaat flikkeren.

42    
Fritske d'n Olifant

Er is al genoeg gezegd en geschreven hierover. Mensen die roepen dat Ton nog niets bewezen heeft: Ruim 40 jaar betaald voetbal, oranje international, kampioen met PSV, trainer bij verschillende bvo's, gewerkt bij modern geleide (top)clubs als Wolfsburg en Red Bull Salzburg. Maar voor sommigen hier moet je blijkbaar een carrière als Martin van Geel of Marcel Brands hebben om recht van spreken te hebben. Ton heeft meer voor NAC betekend en een groter geelzwart hart dan alle Haagse egootjes bij elkaar.

#TeamTon

53    
Ivo

Als Steijn inderdaad zonder overleg meteen weer naar Ibiza is vertrokken, en het goddomme zover moest komen dat Manders en Lokhoff naar Ibiza gevlogen zijn om De Grote Meneer Steijn te kunnen spreken, daar zakt je broek toch van af?

Wat een arrogante lul ben je dan. Weg ermee!

14    
Geelzwartwit

De RVC KAN Manders toch gewoon terug in zijn hok sturen? Ga je functie als algemeen directeur goed uitvoeren. Het sportieve stuk was niks kon je niet en heeft verkeerd uitgepakt en daar blijf je nu ook vanaf.
Manders AD in de functie van AD en Ton als TD
Dat de trainer er met de AD sportief een zooitje van gemaakt hebben moet niks uitmaken.
Dat de trainer zich niet kan vindenin het uitvoeren van het plan van Ton.. Dan moet ie maar ergens anders gaan werken onder een andere TD. Dat de AD zich niet kan vinden in het plan van Ton met een trainer die wel mee wil... Wil zeggen dat de AD zich dan of wederom inlaat met sportieve zaken. Of de AD let op de centen maar heeft niet de visie dat het op de duur nog meer geld kan kosten. Of de AD laat teveel zijn vriendschapsband spreken.

Laat Ton zijn werk doen en laat Manders ook gewoon zijn werk doen zonder inmenging van vriendschappelijke gevoelens

16    
Peerke

Is gewoon een onhoudbare situatie. Zelf gecreëerd door M+M. Is een duur verhaal maar investeren in een bodemloze put is dat ook. Dan maar een extra jaar opbouw maar meer ruggengraat voor de toekomst. Nooit voor het ontslaan van een trainer maar Steijn is gewoon niet integer en krijg steeds meer hetzelfde gevoel bij Manders.

19    
Ernie

Lokhoff staat boven Steijn, hij bepaalt welke weg er wordt ingeslagen. Belangrijk is nu dat er beslissingen worden genomen die het beste zijn voor Nac. En nog belangrijker dat er snel duidelijkheid komt. Kunnen we gaan verlengen.

21    
Fred

Ik begin weer hoop te krijgen!

TON FOR PRESIDENT!

7    
Balletje

Ben heel benieuwd wie het nu gaat worden. Hoop iemand met peper in het achterwerk en een empatisch vermogen om het beste uit de spelers te halen. En tegelijkertijd ze af en toe een trap onder de billekes te geven.

13    
TheBeek

Go TON!!!

Als die Hagenezen worden verkozen boven onze ton breekt de pleuris uit in Breda!

Snel afscheid nemen van M&M !

45    
Cambuurfan

Even wat cynische "humor" uit Fryslân.......Mike Snoei als opvolger van Steijn? Maar dat vrijwel heel NAC volstrekt klaar is met Steijn kan een voetballiefhebber als ik volledig begrijpen. Helaas zijn afkoopsommen altijd doodzonde en weggegooid geld. Behalve als de nieuwe trainer doet wat Steijn had moeten doen. Promoveren met aanvallend voetbal. Dat dat laatste loont, heeft Cambuur dit seizoen bewezen

24    
Dos

Ontslag van Steijn is helaas logisch, in veel opzichten heeft hij gefaald, terwijl er behoorlijk is geïnvesteerd in de selectie afgelopen seizoen. Dan is ontslag de enige optie.
Denk nu niet dat ontslag van Steijn ervoor zorgt dat het lek boven is. Lokhoff moet helemaal opnieuw beginnen en bouwen aan een NAC wat uiteindelijk een stabiele eredivisieclub wordt. Dit zal met vallen en opstaan gaan en grote kans dat dit jaren gaat duren.
Iedereen moet daarbij accepteren dat ook Lokhoff fouten zal maken en op zijn bek zal gaan, die ruimte moet hem gegeven worden. Alleen dan kan NAC er ooit bovenop komen.
Nergens op gebaseerd, want hij heeft geen ervaring als TD, maar ik heb vertrouwen in Ton.
Zal nooit verloren gaan!

14    
NAC4Ever

Wanneer Steijn aanvallend zou gaan spelen, de jeugd meer een kans zou geven en meer zou samenwerken met Lokhoff i.p.v. hem tegenwerken (wat schijnt te gebeuren), dan zou Steijn wat mij betreft kunnen blijven.
Maar ik geloof niet dat dat gaat gebeuren.

Lokhoff heeft geluk met de steun van de achterban. Maar dat 'geluk' heeft hij natuurlijk wel in een groot gedeelte van zijn leven opgebouwd.

Wanneer BN De Stem gelijk heeft zou er dus morgen groot NAC nieuws moeten komen.
Ik wacht af.

Hup NAC!

1    
Geelzwartwit

@ivo

Het kon niet anders geregeld worden die vakantie stond al geboekt en de club (Manders) wist dat ik aansluitend met mijn gezin op vakantie zou gaan.
Daarnaast las ik onlangs nog dag Mattijs in een interview dat jullie blij met mij als trainer moeten zijn en dat Ton mag evalueren op basis van 2 maanden in dienst zijn maar ik toch aanblijft als trainer. En zeg nou zelf als we wel van NEC gewonnen hadden dan was in Breda alles hosanna geweest toch? Wat dat betreft ben ik wel blij dat ik even op Ibiza zit want na die verloren finale miste ik toch weer even het wij gevoel. Ow overigens las ik op sociale media wat ik overigens zelf nooit bekijk dat Sydney niet bij NAC blijft. Vind ik natuurlijk erg jammer want hij bewees zich meer en meer als topscorer en ik zag het wel zitten om hem volgend seizoen in een 442 met Bilate of Seuntjens te laten spelen. Wel balen want nu missen we doelpunten. Gelukkig is Ton er en ben ik net zo benieuwd als jullie met welke scorende spits hij gaat komen. Ik weet dat er niet veel geld is dus wie weet tovert hij wat uit zijn Duitse hoge hoed. Nou groetjes vana ibiza en tot snel.

17    
Jdj

Niks geen Maaskant opsodemieteren met die vent. Laat maar aan Ton over die komt wel met een goede trainer en AD

0    
Yamabuki

...ik verlang zo weer naar een echte regio ` clubman " ...Ton was de eerste ....nu nog die op voorhand passanten wegwerken zoals clubloze gevoelense Hagenezen in Breda actief ???????..maar ach...zo heeft NAC toch de afgelopen jaren al genoeg salarissen moeten storten naar ; clubloze ; lui ??...Mommers ?? Oeltmans ???...die uit Eindhoven ??..weet z"n naam al eens niet meer ???..oja..Smulders ..wat een kut beleid joh

8    
Nep Han

Hehe, lekker Ton! Weg met die kwal. Buiten het feit dat ik echt wel geloof dat Steijn zijn best heeft gedaan, was het gewoon niet om aan te zien. Plus de jongens uit de eigen jeugd geen kans geven (welke club laat zijn jonge topscorer uit eigen jeugd in hemelsnaam zo gaan). Geen gelukkig huwelijk.
Maar dan werkt het niet zo makkelijk dat je vriendje uit Den Haag zich even snel uitspreekt in de plaatselijke krant dat er 'niemand' Steijn weg wil hebben.😂

Zeker wanneer we met publiek gaan spelen is de positie van Steijn niet meer te houden.

10    
Nonkel Frans

Ik blijf de rol die de krant hier pakt ongemakkelijk vinden.

Is het niet gebruikelijk dat een BVO zodra zij nieuws heeft, dit via een persbericht - of - conferentie naar buiten brengt waarna vervolgens de journalisten vragen mogen stellen of extra interviews krijgen?.

Zo niet bij NAC - onze NAC afdeling PR en Communicatie is gewoon BN de Stem.
Hoe zit het ook weer met met de aansturing van die afdeling communicatie? Is Manders compleet de regie kwijt of heeft hij hem nooit gehad?

En Ton zich ondertussen maar goed en stil houden terwijl op het BSR forum het theekransje van zich repeterende roddelende ongeduldige oude wijven het BNde Stem journaille kietelt ........en die doen niets liever dan roeren en peuren. Geduld ho maar.

BNde Stem gun diegene die de primeur heeft zijn eigen professionele moment - Ton L in dit geval - en check daarna je aannames in een interview in plaats van andersom.

Het is allemaal al ernstig genoeg.

Hup NAC!!!


7    
Bwienet

Hoezo lees ik hier meermaals dat SvH nog niet weg is? Hij heeft dit toch allang aaangekondigd?

14    
Bredafun

CHAPEAU TON!
m’n NAC gevoel komt weer terug.
Had de hoop alweer opgegeven met die Steijn.
Sidney terug als ie weg is! 👍🏼

22    
Nac

Is er al een inzamelingsactie voor de afkoopsom?🤣

8    
Van Eenennaam

@adriaan. Dat is zeker zo. Denk dat iedereen er ook voor zou tekenen als een trainer een selectie zou hebben die hij toen had. Hij is toen niet voor niets ontslagen met dat puntenaantal. Begrijp me goed. Ik heb niets tegen Ton. Ik vind het alleen zo treurig dat mensen ten koste van de club dit soort vetes uitvechten. In een normaal bedrijf heb je ook visieverschillen en botsende karakters maar doe je er alles aan om met elkaar te zoeken naar de punten die je verbinden en vanuit het gemeenschappelijke leiding te geven. Daar heeft iedereen zijn verantwoordelijkheid in. Dit is alleen afbraak en Ton is volgend jaar het volgende slachtoffer omdat we dan weer een jaar verloren hebben.

18    
Olaf

Heerlijk dat lokhoff stand houdt in deze situatie .. deze man weet wat de supporters en club nodig hebben .. nieuwe trainer is al opgeleid binnen de eigen club ..

25    
Rat uit Rijen

Vol achter Ton! Hij moet t gaan doen voor ons NAC!

15    
Tip

Hebben meer supporters wat ik nu ga beschrijven ? Mijn eerste reactie was “mooi, onze Ton laat zich niet piepelen”. En dat is ook goed. Ton moest wel. Maar denk je daarachter verder na dan breekt het zweet me uit. Weer een trainer buiten. Tig doorlopende contracten. Veel oudere spelers. En een AD en hoofdtrainer die hun huid zo duur mogelijk gaan verkopen. Als ze niet mogen blijven gaan ze voor maximale afkoopsommen. Dan zitten er nog wat Hagenezen, zoals Schoenmaker, moeten die ook weg ? Hellemons staat vet achter Ton, maar de rest van de technische staf ? Stel dat Manders en Steijn vertrekken , wie nemen hun functies over? Gaan we ons nog versterken ? Ik weet niet hoe het is bij andere supporters maar mijn bloeddruk is tien strepen gestegen. Ik ervaar het als een niet te ontwarren kluwen. Pffffff. Beste van hopen.

17    
Ernie

Snel duidelijkheid.
Mag ik de verwachtingen wat temperen. Lokhoff gaat nu kiezen voor eigen jeugd, helemaal mee eens. Maar de consequentie is wel dat promotie waarschijnlijk langer gaat duren.

10    
Die ne gast

Zeker team Ton hier, maar enige zweem van vriendjespolitiek hangt hier ook. Is dit de wraak vanuit kamp Peek/Van Hooijdonk richting Steijn?

Waarom kunnen onze 3 topmensen al jarenlang niet eens gewoon als professionals met elkaar omgaan en werken in belang van het (voetbal)bedrijf NAC? Van wrijving krijg je glans, hou elkaar maar scherp ipv elkaar de tent uitvechten. Ben er goed ziek van dat het erop lijkt dat we voor de zoveelste keer opnieuw gaan beginnen. Wel geld voor afkoopsommen, geen geld voor spelers. Play, repeat, copy and paste. En nog een keer... Zucht.

8    
Geelzwartwit

@nonkel

Een eenvoudig nieuwsbericht als een oefenwedstrijd tegen den Bosch communiceren duurde al langer dan dat alle nac fansites den Bosch site en BN krant er bij elkaar over deden.
NAC en communicatie..

-3    
F7-Top

Mooi opzetje tussen Ton en de van Hooijdonkjes…
Druk opgevoerd, Steijn out, Sydney kan toch blijven.. knap staaltje

12    
Baosje

Maakt mij geen reet uit als we komende jaren in die Kut Kneuzen divisie spelen....maar het is NU tijd voor schoon schip !!!

14    
Faant

Als Steijn daadwerkelijk weggaat dan blijft Sydney

1    
Tip

Dik eens met @vanEenennaam. En ook wat @Ernie stelt lijkt mij te kloppen.

-1    
Mark

Ik denk dat we Mark Rutte als trainer krijgen en Dijkhof als assistent.

Dan halen We Messi, Neymar, De Jong en de Ligt. En als het dan even tegen zit met de transfers zeg hij, kan me er niets van herinneren dat ik met deze spelers bezig was.

0    
NAC4Ever

@Faant
Zou mooi zijn.

3    
sam

Door vele miskopen en wanbeleid sinds ano 2000 zullen weer kopen gaan rollen waarbij er heel veel geld mee meegemoeid is.

Ton succes met rootzooi opruimen!

8    
Jos de Wit

Als er niks gebeurt tijdens de zomerstop duurt het ook maar lang he

-60    
Piet

NAC

Pracht club met mooie aanhang !
Het gaat tijd worden dat praatjesmaker Lokhof zelf gaat vertrekken.

6    
Geelzwartwit

@nonkel

Ow wacht NAC heeft de oefenwedstrijd tot op heden zelfs nog niet eens op de site staan... Dus dat zouden bsiderats en bndestem dan eigenlijk ook nog niet moeten communiceren

Anyway ik snap wel wat je wil zeggen hoor maar dat gaat vooral op als heg bij NAC nou eens normaal geregeld zou zijn. Ook de communicatie.

28    
NAC4Ever

@PIET
'praatjesmaker Lokhoff'.
Lokhoff heeft zich juist bewust stil gehouden. Op basis van wat zou hij nu al weg moeten?

20    
4814

Laat ton gewoon zn werk doen,heb er alle vertrouwen in.. tip als trainer.. Graham Arnold.. NOAD..

-2    
Nacman

Waarom een nieuwe trainer halen terwijl hens Visser het bij afwezigheid van Steijn ook heeft laten zien dat hij het spelletje goed snapt en ook weet hoe hij aanvallend voetbal moet spelen ik denk dat er veel spelers zullen opbloeien bij vertrek van de zwakste schakel bij NAC Maurice Steijn.
Curling of penders kunnen aan de staf worden toe gevoegd

5    
NAC4Ever

@GEELZWARTWIT
NAC heeft überhaupt nog niets gecommuniceerd over de oefencampagne. Anderen clubs doen dat al wel. Dan is het toch niet vreemd dat BN De Stem en BSR de berichten van anderen clubs over NAC overnemen?

9    
Nr. 20

Los van wat er gaat gebeuren. Noteer even de namen die pro Lokhof zijn en kijk een jaar later weer eens na de comments van deze supporters.

-2    
Geelzwartwit

@Tip

Je kan Visser met Lurling als assistent doorschuiven. Dat met erboven het beleid van Ton en de juiste communicatie en verwachtingsmanagement naar de achterban zou al meer constructiefs op kunnen leveren.
En mbt scouts. De functie van Peter Maas zou toch al opnieuw ingevuld worden. Wil schoenmaker weg dan zal die zelf gaan.

4    
Geelzwartwit

@nac4ever

Dat zeg ik juist

2    
Toontje

Hou je poot stijf Ton

Die Haagse kliek eruit....Manders en Steijn opzouten

6    
Theoden King

@Chris W.M.

Je schrijft: "Steijn wist dat dit seizoen zijn laatste kans was bij NAC".

Dat begrijp ik niet, hij heeft immers een contract voor drie jaar op zak.

"Dit soort zaken bespreek je vóór je iemand aanstelt neem ik aan".

Dat is zeker een slechte beurt. Maar dat geldt wat mij betreft ook voor Ton. Die wil toch ook vóór zijn aanstelling weten hoe de zittende beleidsmakers (lees: Manders/Steijn) over het te voeren technische beleid denken?

10    
PN

Dit is dé en tevens enige kans die Manders heeft een langere carrière bij ons NAC te hebben. Hij moet én Steijn er on the double uit gooien én overduidelijk uitspreken en accepteren dat Lokhoff voetbaltechnisch de baas en dat zijn eigen plek achter een bureau op kantoor is. En zich nooit meer met het echte voetbal bemoeien. Hij kan zich dan onsterfelijk maken door op de achtergrond van NAC een rustige middenmoter in de Ere te maken.

8    
Chris W.M.

@ THEODEN KING

Volgens mij heeft Steijn (en Manders) aangegeven dat als ze binnen 2 jaar niet gepromoveerd waren hun missie mislukt was. Dus dit jaar niet promoveren zou sowieso een afscheid betekenen. Ook wel logisch, want dan zou het geld op zijn….

4    
NAC76

@Jesse, beter (helaas) opnieuw beginnen met een nieuwe trainer/staff dan met 4-0 achter het nieuwe seizoen in met Steijn.

Als je zoveel laatste kansen op promotie vakkundig om zeep help met niet uit te leggen beslissingen ben je gewoon een prutser. Heel simpel.

Bij iedere ander bedrijf was het allang exit geweest.

2    
MickJ

Na vele troosteloze weekeinde gelet op het spel
en uitslag , misschien nu wel een TOP WEEKEND

0    
Lamstraal

Zucht weer schoon schip... na volgend seizoen weer tijd voor schoon schip. Ben er onderhand wel klaar mee. Natuurlijk was het weer kut dit seizoen. Maar wie heeft er allemaal mee toe gezegd dat wij dit seizoen met de oudere generatie moesten gaan werken? Ook wij supporters liepen hier in mee, in de polonaise.

7    
Peter NAC

Kan Alex Schalk niet terugkomen? Echt iemand die we nodig hebben in de spits om ons naar de ere te leiden

8    
Scheppioni

Ik zal zeer opgelucht zijn as we van deze twee waardeloze hagenezen verlost zijn !! Graag ook geen trainer meer die spelers publiekelijk onomstreden noemt, toen ben ik echt afgeknapt !!! Dat is het waardelooste wat een trainer kan doen, zelfs Messi mag niet onomstreden zijn !! Daarbij zou ons NAC er goed aan doen om met prestatie contracten van een jaar plus een jaar te gaan werken !!!

10    
Peaky

Natuurlijk moeten de Haagse praatjesmakers weg!!
Te veel met nac-geld gesmeten!
Te veel leugens verkocht!

0    
Rinus

Wat wél opvalt is de rol van meneer Hellemons!

Hij was tegen Maaskant, hij was tegen Gudelj, hij was tegen Dijkhuizen, hij ondermijnde Van der Gaag (samen met Penders), hij terroriseerde Brood en hij piepte tegen Hyballa.

Nu bokst de bouwvakker weer van achter de rug van ome Ton

8    
Geraldo

Eigenlijk is er maar één zeer treurige conclusie; wat een ongekende ellende.

Hier gaan we weer zeer veel financiële pijn en onrust van hebben.

En volgend jaar? Dan zijn we weer geen 1e, geen 2e, winnen we de nacompetitie niet en… nou ja, het vervolg daarop hoef ik niet uit te leggen.

8    
Come on!

Helaas zijn de kwaliteitsmensen vertrokken: Gillissen, Hyballa, Ten Rouwelaar, Maas en de Hooydonkjes...

Blijft over de middelmaat.
Maar we steunen Lokhoff honderd procent!!

6    
f.van son

Perfect Ton.
Weg met die angsthaas. Ik sta volledig achter je. NAC is al genieg kapot gemaakt. SUCCES!

1    
Zero76

Maar oh oh Cherso...
Wat zijn we blij als we af zijn van de rat Steijn, de olifant Manders, de ezel Schoenmaker en de kangoeroe De Graaf.

Retour Den Haag!!

2    
@ rinus

Klopt ja.
Die Hellemons zit altijd al op de koffie bij elke RvC .

2    
Geert

@ rinus.....Van Hecke en Sydney zijn pas op late leeftijd in de opleiding gekomen, dus hebben zichzelf opgeleid

1    
Pim

Maar eindelijk verlost van die Haagse boeven!

Wie is de beste opvolger?

3    
Balletje

Ik denk dat een gang naar de rechter om Steijn's contract op te zeggen op grond dat hij zijn taak ten aanzien van de club, lees 2 keer vertrekken naar Ibiza, grond genoeg is gecombineerd met de prestaties, voldoende is om te vertrekken zonder een zak geld.

4    
Sprečo

Geen Lammers aub.
Chris die Duitser moet / gaat het worden.
En Manders zal wel blijven.
Steijn eruit.
En dus hopelijk geen Leemans.
Hup NAC !

4    
Rob

Rustig afwachten, maar de zon gaat schijnen. #teamton

1    
Nonkel Frans

@Geelzwartwit
Oefenwedstrijden die niet gemeld worden - ook een indicatie dat de afd communicatie niet goed aangelijnd is.......Uiteraard mag BN de Stem dit gat dicht lopen. Niet zo n supergevoelige info lijkt me.

Maar een kwestie rond het leiderschap binnen de organisatie van de club is wat anders. Het is een serieuze zaak waar veel van afhangt. Daar mag de krant haar plaats weten en niet meer olie op het vuur gooien dan nodig. Nogmaals het is al lastig genoeg voor betrokkenen.

HupNAC!!!

7    
Nilles

Weg met de grote drie!!!

12    
Scheids!

Iets zegt mij, dat wanneer Steijn (uit)eindelijk opgehoepeld is, er weer mogelijkheden liggen om van Hooijdonk te behouden! Een frisse Duitse trainer voor de ploeg zou hier in Breda niet misstaan!

15    
Bart

Lokhoff krijgt een standbeeld als hij Steijn buiten flikkert.
Hoop dat het morgen Bevrijdingsdag is.

8    
Baco

@SCHEIDS , Helemaal mee eens. Lokhof heeft connecties genoeg in Duitsland . Hyballa lag ook goed in de groep maar moest ook het veld verlaten van de directie destijds . Weet je , het hoeft niet specifiek een Duitse trainer te zijn als het maar een trainer is die kan zorgen dat er rust in de groep is en een vast team kan creëren waar iedereen zijn plaats weet en niet iedere week weer een andere opstelling. Dat gaat Lokhof lukken. 👍🏻👍🏻👍🏻

11    
Ed

Steijn had ik toch nog iets hoger ingeschat. Direct vertrekken en lokhoff met de gebakken peren te laten zitten. Wat een blamage was het afgelopen seizoen. Wil ie Leemans halen, die bij de graafschap op de bank zat. VOETBAL intelligentie hebben we nodig. Geen afbraak voetbal.

-12    
Tony Chocolonely

T word steeds meer duidelijk dat Lokhoff gehaald is voor de bredaase büne.

En daarnaast word ook steeds meer duidelijk dat de van Hooijdonk kliek aan boord gehouden dient te worden middels vriendje Lokhoff.

Manders wilde ons pleasen met het halen van Lokhoff maar heeft zijn eigen probleem en dat voor Steijn binnnen gehaald. Daar had hij even niet aan gedacht

Ook Maas vertrokken terwijl hij t beleid onder Ton zag zitten. Maar ook hij moest wijken. (Dus was de keuze voor hveen snel gemaakt)

Degene die blijft zitten door middel van de rvc zal blijven regeren. Word t ome Ton of ome Manders??? En daarmee zullen we dan vooruit moeten.

De toekomst zal uitwijzen wie de beste optie is. En spijtig genoeg zie ik niet wie t beter zou doen aangezien we dan ook op zoek zullen moeten naar een nieuwe ad. Als ook Manders weer t veld moet ruimen. En daarnaast ook een nieuwe hoofdtrainer.

Dan hebben we Ton over en die heeft nog geen enkele speler en Trainer aangetrokken.

Is hij dan de messias? Met vriendje Pierre en zoonlief op de achtergrond?

2    
Bredafun

Gij snapt t helemaal Baco man!

6    
Henri

Zoal ik al eerder heb geschreven, met SV valt niet samen te werken. De man heeft geen enkel respect voor TL: gaat gewoon op vakantie, laat Lokhoff maar hem toe komen, wil persé een beslissende stem vwb de spelers die moeten komen. Kortom, hij weigert zich neer te leggen bij zijn nieuw ingevulde positie. Ziet zichzelf nog steeds als trainer/td.
Zou volgend seizoen een onwerkbare situatie zijn.

4    
Baco

@ HENRI ik denk dat je MS bedoelt ipv SV?

2    
Henri

@BACO
Je hebt gelijk. Ik bedoel inderdaad Maurice Steijn.

2    
Baco

😀😀

-6    
Bundy Geeren Noord

Eric Hellemons hoofdtrainer maken van NAC 1 en Steijn degraderen naar de jeugd, c elftal ofzooi scheelt weer wat poen .

2    
Wim

Als de trainer weg moet, zul je dat moeten afkopen. Alle anderen die zich solidair willen verklaren kunnen hun solidariteit bewijzen door zonder afkoopsom te vertrekken.

Doen ze dat niet, kunnen ze blijven in de nieuwe situatie met mogelijk een nieuwe leidinggevende of nieuw beleid.

2    
Wim

Nonkel Frans

De krant schrijft over wat haar lezers interesseert. Niet over wat NAC toevallig goed uitkomt. Hier heeft iedereen het blijkbaar ook gelezen.

Ze laten iedereen aan het woord. Manders. Steijn. Lokhof. RvC. Allemaal grote jongens die hun eigen woorden moeten kunnen wegen. Dat hoeft de krant niet voor ze te doen.

-9    
B j v essen

Trainer weg
Manders stapt zelf op .
Van hooijdonk blijft.
Anders komt de beslissing niet zo snel voor het weekend .
Mogelijke trainers.
Been.
Snoei.
Van bronkhorst.
Vreven.

-3    
Bredafun

Vreven gesignaleerd op ‘n “GO-scooter” rond t stadion……

12    
normaal

NAC is in Nederland gewoon de hoer van het Betaalde Voetbal!
Dat is af en toe leuk maar het moet geen gewoonte worden.
Voor de zoveelste keer worden afkoopbedragen gesubsidieerd met verkochte seizoenkaarten, en over een paar maanden beloofd iedereen dat het nu goed gaat komen. Er zit iets goed fout in het DNA.

-15    
Sprang-Capelle

Snap werkelijk niet wat zo velen in Lokhoff zien. Zijn periode als trainer blijkbaar vergeten?

6    
Bob Latchford

Ton Lokhoff doet het zoals het hoort en houdt voor zover het hem lukt alles binnenskamers. Dat Manders in de pers moest vertellen dat Steijn bleef was al een teken aan de wand. Toch zijn het de RVC en de aandeelhouders die iedere keer een onwerkbare situatie en onrust veroorzaken door mensen op een bepaalde plek te zetten. Ik hoop dat er na deze explosie die er aan komt, een keer voor rust wordt gezorgd zodat we ons kunnen concentreren op voetbal.

-3    
Willem 4,5

@Bjv essen . Aan jou hebben we wat, Snoei als trainer lijkt me een goed idee, nog beter lijkt me dan dat Steijn blijft. Heb je het afgelopen seizoen gevolgd of ben je er gisteren pas ingestapt?

-8    
H. de Groot

Alex Pastoor als nieuwe trainer voor ons NAC!

2    
NuFfNie

Dit was onvermijdelijk.
Ton is binnen gekomen en is meteen door de suporters in de armen gesloten. Men was hier toen al uitgekeken op de werkwijze van Steijn en Manders, die als arrogant te boekt staan. Dan is Ton al snel onze knuffelbeer met een heel hoge aaibaarheids factor. Maar boven al mr NAC, jongen van de club die eindelijk thuis is. Die komt hier niet zomaar naar toe, hij heeft een missie.

Kijk, als Steijn het hele seizoen had moeten worstelen en daarin open en duidelijk was geweest, dan had je hem misschien nog wel een 2e jaar gegund.
Als Manders niet had geprobeerd de supporters een worst voor te houden met zijn toekomst visie en niet op de stoel van anderen was gaan zitten dan had je misschien wel een ander oordeel over hem.
En dan heb ik het nog niet over vriendjes politiek ad-trainer-spelers.
Voor Ton zijn er ook best bedenkingen.
Hij is nooit eerder td geweest en komt nu in een slangenkuil, waar supporters vanuit emotie reageren. Terecht of onterecht.
Dat Ton destijds geen beste beurt als trainer bij NAC heeft gehad, maakt voor nu niets uit. Hij is TD en heeft in diverse geweldige keukens mogen kijken. Hij weet best wat er allemaal te koop is.

Dus laat Ton maar schuiven. Hij wilde een conditie trainer, laat die maar snel komen, zodat de selectie snel op conditie is, want dat was afgelopen jaar toch ook een tekortkoming.

4    
Muzzy

Volgens mij is er een paar maanden geleden geroepen door een heer Derksen dat waar Manders binnen komt het een puinhoop word of achterlaat. En laat
Lokhoff een plan uitstippelen dat wij weer een Nac zien en trots op kunnen zijn.

4    
Jeffrey Godschalk

#STEIJNOUT. Lokhoff hou je poot stijf

0    
Ton Weterings

Manders en Steijn naar ADO (lees Jol) en van Hooijdonk gewoon bij NAC blijven

-10    
Willem Naccerski

Wat is het voordeel om iedereen de laan uit te sturen ?
En wie is Lokhoff dan , heeft ie ooit wat gepresteerd of omdat ie toevallig ooit voor Nac gespeeld heeft en uit Breda komt .
Ik lees vooral hier al die zielige berichten van zogenaamde supporters die het ALLEMAAL beter weten , wie er trainer moet zijn , wie er moet spelen , wie de koffie inschenkt en ga zo maar door .
Er is straks niemand die hier nog aan de slag wilt bij NAC , want er zijn en blijven zijkerdjes hier bij BSide Rats .
Het zou Vreven of Hyballa of wie dan ook ook niet gelukt zijn dit seizoen , met het huidige spelers materiaal , en Lokhoff gaat het ook niet redden of maken bij NAC .
Voor Steijn een tip , als je dan toch wegmoet , jammer , maar pak waar je recht op hebt als afkoopsom .
Een Hans de Koning of wie dan ook als evt. vervanger gaat het ook niet lukken om te promoveren in een seizoen , is nog maar de vraag wie er nog wil trainer wilt worden bij NAC .
Met in je achterhoofd : valt het resultaat tegen na een paar wedstrijden , dan kan je oprotten .

0    
eindeloos

Dit is een ‘top’ beslissing, gaat elke keer namelijk gelijk veel beter met NAC als de trainer eruit gegooid wordt. Bewezen recept voor succes. Wat een armoede, onkunde.

0    
Boxer

@ WILLEM NACCERSKI
11 June 2021, 14:15

"Het zou Vreven of Hyballa of wie dan ook ook niet gelukt zijn dit seizoen , met het huidige spelers materiaal "

Dat valt ntuurlijk nooit te bewijzen maar 1 ding weet ik zeker; we hadden in ieder geval leukere wedstrijden gezien.
Bovendien, wie heeft deze selectie grotendeels samengesteld?

1    
De Waarheid

Nou het beloofde we weten het voor het weekend komt men al niet na. Hoe houden we de supporters aan het lijntje. Ik zeg jullie er gaat niemand vertrekken. Intussen verliezen we alleen maar tijd met het samenstellen van de selectie. Blijft de handschoen wringen en komt men er in de winter achter oh we hadden er een paar buiten moeten gooien. Weer een verloren jaar. Ik wens u allen succes dit jaar, blijf rustig en denk aan uw hart.

-2    
Hupstein

Het is weekend hoor....

Over een jaar maar weer eens kijken of lokhoff nog steeds zoveel aanhangers heeft...

Gevalletje waan van de dag maar weer eens....

0    
Sprang Capelle

Lokhoff is een aardige man. Waardeloze trainer en is totaal ongeschikt als TD. Niet aan beginnen dus. Laat hem vrijblijvend adviseren, of de bierpomp of zo.

Laad alle berichten na dit bericht in