Wij gaan niet opzij

BSR TV: Edwin de Graaf na NAC – Almere City (1-1)

Italo

NAC kende een lastige avond tegen Almere City. Edwin de Graaf zag zijn elftal uiteindelijk met een gelijkspel van het veld stappen. Meer dan dat zat er vanavond niet in, erkende de trainer na afloop bij ons voor de camera.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
53 Reacties
31    
Ivo

Almere speelde met een matige selectie gewoon prima voetbal.

Snel in de omschakeling en fel in de duels. Ze mistten alleen nog een goede spits om het af te maken. Meer heb je in de KKD niet nodig. Het is dat wij Olij hadden anders gingen we er met 1-4 vanaf.

De trage, slordige opbouw van NAC is vreselijk om naar te kijken. Bijna alles in de voeten, niks in de ruimte. Eindeloos gebrij zonder dat het een kans oplevert. Er zit altijd wel een slechte pass tussen.

25    
Scheppioni

Het verhaal blijft bekend Ed, alleen zie je dit niet, deze backs bv kan echt niet, zie de 0-1 maar eens goed terug, dat kan je geen betaald voetbal noemen ..... bij de amateurs wordt je zelfs direct gewisseld !! Blijft wel dat idd tempo 70 min ook laag was en de bepalende spelers ook minder waren vandaag !!

-20    
Moppernac

Gelukkig krijgen we volgend seizoen de derby tegen Willem2 terug!!!!
Alleen is dat helaas in de KKD.

5    
Bredaaaaa

Reële analyse van de Boss.

-16    
NAC4ever

Kenny van der Weg maar terughalen als bsck..... beter dan het huidige niveau

23    
Moppernac

Ik heb niks tegen Edwin de Graaf, is een aardige vent maar veel te lief om trainer van betaald voetbal te zijn en daarmee zal je nooit promoveren.
Laat Edwin dit tussendoor jaar het seizoen afmaken, maar NAC moet wel na de winterstop gaan zoeken voor een geschikte trainer met veel ervaring om voor het seizoen 2022/23 een frisse start te maken voor promotie.
Je kunt met Edwin wel jaren door blijven tobben, maar als je na 20 wedstrijden nog niet weet wat je beste 11 basisspelers moeten zijn dan doe je toch iets niet helemaal goed.

24    
Mark

Ons NAC is gewoon een heel matig KKD-team! Niveau 2e rijtje!

30    
Bredafun

Wat erger ik me aan de Rooij.
Wat SLECHT!

22    
Geelzwartwit

Ploegen met een veel lager spelersbudget doen het een stuk beter. Beseffen de NAC spelers wel dat ze niet brengen waar ze voor betaald worden? Of is het hoe minder je verdient hoe beter je het in de kkd doet? En vandaar de jonkies er soms zelf bovenuit springen. Wat een klote seizoen weer. Onder vd Aabeele te jong daarna te oud nu een mix rn nog steeds is het ruk

17    
Viking

Ik blijf dit herhalen...net zoals ik dit bij Steijn deed.....(Steijn Out)..

Wat is er met onze Edwin gebeurt?? Waar is dat vrolijke leuke jeugdige aanvallend voetbal gebleven.. Wat ook ineens ging draaien en thuis van Ado won....
Alles was logisch... Een spits speelde op een spits positie als nummer 1 er niet was speelde spits 2 als nummer 2 back er niet was speelde nummer 3 back etc..

Na Roda mochten ineens de ervaren spelers opdraven op basis waarvan?? Spelers.moeten hun positie verdienen..
Ajax uit was dan ook een drama... En hierna met uitzondering van VVV voor de beker geen fatsoenlijke wedstrijd meer gezien. Nee ook den Bosch uit was niet best als je eerlijk kijkt

Spelers die hun waarde maar vooral zelfvertrouwen hadden werden ineens bedankt.. Azagari, Kosiah, Kestens , van Acker en Kotzbue.. Deze jongens voelen nu nimmer dat vertrouwen meer.
We gingen schuiven met Seuntjes, van Schuppen daar wordt het niet beter op. Banzuzi was ineens de ontdekking..
Cargo moest ook spelen..... Beter als Azagari die 2 jaar op de tribune heeft gezeten? Die is nu ook geknakt..leuk dat we zo.met onze eigen spelers om gaan..
Zeker ook bij Nac praat door die lange...

En het ronde tafel gesprek met de ervaren spelers is leuk.maar die hebben zichzelf opgesteld.
Dit word een hele klus om dit om te buigen.. Je hebt nu te maken met vertrouwen van spelers...

Hope for the best

-2    
Ernie

Een trainer is zo goed als zijn materiaal.
Dit is een beetje het nivo van Nac, mensen. Ook vorige week vond ik het niet geweldig en zwaar geflatteerd. Ook het spelen zonder publiek werkt niet in ons voordeel. Ik zou het al ontzettend knap vinden als we de nacompetitie halen.

10    
P

Haal aub die de Rooij eruit, wat is de slecht zeg !!

20    
Noad1976

De Rooij valt totaal door de mand die jongen kan er geen kloot van. Hoe die bij Eindhoven in een flow zat dat blijft een raadsel.

20    
Badeend

Waar ze vorige week allemaal zo hoog over opgaven - "het verschil is dat iedereen keihard werkte" (een basis die je mag verwachten van deze duurbetaalde profs), was het gisteren allemaal weer wandelen zonder idee. Raar maar waar.

De Rooij kan overigens echt wel iets, maar die heeft een elftal nodig dat met en voor elkaar werkt en waarvan de tactiek eenvoudig is, en iedereen begrijpt wat hij moet doen. Dat is nu absoluut niet het geval.

31    
Ivo

Almere speelde met een matige selectie gewoon prima voetbal.

Snel in de omschakeling en fel in de duels. Ze mistten alleen nog een goede spits om het af te maken. Meer heb je in de KKD niet nodig. Het is dat wij Olij hadden anders gingen we er met 1-4 vanaf.

De trage, slordige opbouw van NAC is vreselijk om naar te kijken. Bijna alles in de voeten, niks in de ruimte. Eindeloos gebrij zonder dat het een kans oplevert. Er zit altijd wel een slechte pass tussen.

-3    
Scheppioni

Goed gezien Ivo !
Dan hadden we vorig seizoen in jou ogen wel heel slecht spelersmateriaal ......hoe verklaar je nu bv Arne Slot dan ?
Overigens zat ik hierboven mis, ik bedoelde niet de backs bij de 0-1, maar bij dat schot in de eerste helft die de buitenkant paal raakte, dat kan echt niet op dit niveau als back !!!

-8    
Rob

Pfff badeend. De Rooij kan er echt geen klote van. Heeft een aantal wedstrijden bij Eindhoven redelijk gespeeld, maar als je echt eens gaat kijken wat hij daar heeft gepresenteerd in doelpunten en assists is dat maar erg matig en zeker geen paar ton waard.

De Rooij was bij Eindhoven gewoon een wisselspeler als middenvelder, maar door een blessure van Sleegers en gebrek aan aanvallers per ongeluk in de ploeg gekomen en boven zichzelf uitgestegen. Wanneer je kijkt naar de statistieken begrijp je ook waarom Sleegers bij Eindhoven boven de Rooij stond.

10    
Ed

Wanneer wordt die overname eens afgerond. Hoe langer het duurt, hoe minder vertrouwen het geeft voor het nieuwe seizoen.
Dit seizoen kun je op je buik schrijven. Play offs hoogst haalbare. We spelen dan helaas voor spek en bonen.

11    
yllwblackarmy

Het is toch ongeloofloos, Kaj de rooij doet precies hetzelfde 6x achter elkaar, de hele tijd naar binnen en dan maar iets proberen, Doe nou is wat anders! Zelfs op dit niveau snappen ze dat. Haye gister ook minder in zijn spel dan afgelopen wedstrijden, maar die kan je niks kwalijk nemen, die heeft zoveel voor ons betekent tot nu toe al. En olij ja die houdt ons er gewoon in elke wedstrijd.

17    
Naccert

Ik zie weer veel reacties over de rooij die als een krant heeft gespeeld. Ik kan de mensen geen ongelijk geven. Hij speelde weer heel slecht. Maar als wij eerlijk zijn met zijn allen kunnen we vanuit verleden zo nog een dozijn aan spelers opnoemen die bij ons NAC niks presteren en elders wel.

Iets met topsport cultuur en mentaliteit die hier ontbreekt…

10    
Arie

Toen ze het weer nodig vonden om heel geforceerd een "ervaren" C speler als Cargo te halen, zag je de bui alweer hangen.
In deze mistroostige competitie, zeker nu met de fase waarin we zowel op het veld als in de bestuurskamer zitten, moet je jongens als Azzagari, Agougil, Mekkaoui, Marijnissen, Vanacker, Van Schuppen, Banzuzi, Kotzebeu etc. gewoon laten voetballen en op hun bek laten gaan.

11    
Dos

Arie heeft hierin helemaal gelijk.
Niveau van deze selectie is middenmoot KKD, met Olij en Haye als uitzondering.
De genoemde jonge spelers zullen dan net zo goed op hun bek gaan, maar al is het er maar 1 die vriend en vijand verbaasd dan ben je er meer mee opgeschoten dan weer een speler als Cagro aan de selectie toevoegen.

11    
samson

Verdedigen kan in principe iedere ploeg maar als je zag wat voor ruimte Almere gisteren kreeg dan geeft dat toch te denken. We hebben het over vooruit druk zetten maar ondertussen kan gewoon iemand een bal vanaf de zestien in de kruising schieten. Het staat gewoon niet goed. Almere was beter.

9    
samson

Als je die tegengoal nog eens kijkt dan zie je dat het gewoon heel slecht verdedigd is. Antonia laat zn man gewoon lopen. Vervolgens komt ie in de zestien dan kun je alleen maar druk geven. Vervolgens komt de bal bij die 10 en staat Haye er te ver vanaf en kan hij zo vrij schieten vanaf de zestien.

8    
GB

Berusten met deze selectie in 1-1 terwijl je weet dat het voetbal er wel in zit, kan alleen maar betekenen dat de sfeer in de ploeg of de chemie tussen trainer en ploeg er niet is. Immers het ligt niet alleen aan de tegenstander. Tegen Excelsior kon het ook. Maar als het dan even niet gaat, en in de koppies is de wil meteen weg, dan moet je je toch echt afvragen wat daar de diepere oorzaak van is.........

Wat is toch die structurele negatieve tendens binnen NAC? Er zit echt iets in de psyche van de organisatie, in de cultuur, dat kan niet anders. Zulke malaise op bestuurlijk, sportief en mentaal gebied is echt te zot voor woorden...........

U zijt gegroet!

11    
Tonn

Met publiek was deze wedstrijd anders verlopen en hadden we gewonnen thuis. Niet dat t dan veel beter was maar net dat extra stukje felheid, venijn en t veroveren van de 2e bal. Voetbal zonder publiek en toch zeker bij NAC is helemaal niets. Als we iedere winter een corona seizoen blijven krijgen wat ernaar uitziet, kan de KNVB de competitie beter omgooien naar de warme maanden voordat meerdere clubs failliet gaan en de supporters afhaken. Ik vind er geen bal meer aan en eerlijk gezegd maakt t me niet meer uit of ze winnen of verliezen. Ik mis de emotie, spanning en mijn vrienden in t stadion en t idee dat we met zijn allen een beetje invloed hebben op de wedstrijd hebben door de wisselwerking met de spelers. Net genoeg om met plezier naar huis te gaan.

7    
Tip

Dit NAC is niveau middenmoot keuken. Betekend dat we regelmatig punten pakken maar ook verliezen. Als de sfeer niet al te negatief wordt zit de nacompetitie halen er nipt in. Dan mogen we mee doen aan de loterij die we vorig seizoen op een haar na wonnen. De Rooy kan voetballen , krijgt te weinig goede ballen , maar hij presteert bij ons NAC zestig procent van de wedstrijden onder de maat. Verder legt @Ton uitstekend uit dat NAC zonder publiek geen NAC is. Dat zit in ons DNA dat er publiek bij moet. Door dit alles vind ik dat we een punt hebben gewonnen en geen 2 punten hebben verloren. Het NAC van 10 -15 jaar geleden is helemaal weg. Het NAC van onder Goetzee is net zo goed helemaal weg. Dat kan allemaal weer terug komen als NAC een goeie nieuwe vermogende eigenaar krijgt. Krijgen we die niet dan komen we in een hele akelige rare situatie te zitten. Hier dienen we ons m.i. veel drukker om maken dan om een gelijkspel tegen Almere. Met scheldpartijen naar de aandeelhouders gaan we er niet mee komen , integendeel. En de Graaf nu wegsturen is compleet van de pot gerukt naar mijn bescheiden mening.

5    
Ivo

De ranglijst liegt niet.
Dankjewel K3 ( Van Aalst, Burema en Van Weelde)

-1    
Vrouwke

Olij verdiende een dikke voldoende en ook Bakker speelt al een aantal wedstrijden heel sterk, gaat er altijd vol voor.
Haye was buiten zijn doelpunt gister net zo goed een drama. Veel balverlies, op gevaarlijke plekken op het middenveld.

-1    
den hulk

wanneer word de knoop doorgehakt bij nac al lang zonder td manders is er nog steeds er zou een overname komen alles stagneert zelfs spelers worden niet gehaald geen wonder dat men onderin voetbald

10    
Wanny

De Rooij had in de laatste 10 minuten voor rust een paar goeie acties en een paar mooie openingen naar medespelers. Ook dat passje naar Mashart waaruit de voorzet kwam die Seuntjens bijna inkopte.

Maar even later verspeelt ie dan weer 3x op rij knullig de bal.

Een beetje raar geval is het. Je ziet dat ie kan voetballen, maar meestal komt het er niet uit. Zal misschien toch de druk zijn.

7    
Sjak

Dat jullie het hier over het voetbal hebben is bewonderingswaardig, beetje de commentaren als je bij PCP of SAB langs de lijn staat.
NAC is langzaamaan in de staat van ontbinding aan het raken. Iedereen knokt tegen de ziekte maar er zijn steeds meer onderdelen die permanent beschadigd zijn.
Volgend jaar punt aftrek en misschien verlies status BVO als NAC niet verkocht gaat worden en dan nog.. Wie gaat er geld stoppen in een stervende identiteit.

25    
Fred1

We kunnen naar allerlei externe redenen gaan zoeken maar het probleem zit hem écht in de kern, dat roep ik al jaren.
Zolang problematiek niet bij de bron wordt aangepakt zal er niets of nauwelijks iets veranderen.
Alles binnen deze club is te vrijblijvend en de hele prof en voetbal cultuur is totaal verdwenen.
Waarom slagen spelers elders wel en bij NAC niet, zou het aan al die spelers liggen die door de jaren de revue hebben gepasseerd of komt het door de cultuur, opvatting , of sfeer binnen de club?
Ik weet wel zeker dat het bij NAC ligt , en de vinger is ook niet op één zere plek te leggen het zijn er talloze.
Één van de oorzaken is dat je een bepaald karakter moet hebben om bij deze club te voetballen, NAC is door de jaren heen meester geweest in mensen aantrekken die niet bij de club passen.
Degenen die er wel bij pasten werden al snel de laan uit gestuurd want mensen die bij NAC passen pasten niet bij NAC in de ogen van de beleidsbepalers van de laatste jaren.
Kortom we moeten het omdraaien degenen die de scepter zwaaiden en tegen ieders zin het uithangbord van NAC werden pasten en passen eigenlijk niet bij de club, zo hebben we door de jaren heen onze identiteit verloren.
We stelden keer op keer een RVC aan die er alleen voor zichzelf zaten en zitten en het benul niet hadden / hebben of er lucht of zand in een bal zit.
Een clubraad wat een lachertje is.
We lieten toe dat plots Bourgondisch en tegendraads de boventoon boven het voetbal gingen voeren en we waren alleen nog bezig met randverschijnselen en maffe eisen van pubers en studenten die zich drukker maken over een tune bij een goal en het merk bier, zelden ging het nog over voetbal en presteren.
In mijn tijd ( vroeger was niet alles beter ik weet het ) spraken we niet over randverschijnselen en Bourgondisch, dat Bourgondische zat toch wel in ons en we nuttigden meer dan genoeg biertjes na een wedstrijd , maar presteren en inzet stonden altijd voorop.
Je ziet nu in alles terug dat voetbal en beleving de hoofdzaak niet meer is, heel de week staat de krant vol over gesprekken die ze hebben gevoerd, en dat de “ ouderen “ de boel wakker en scherp houden , echter niets van dit alles zie je in een wedstrijd terug.
Het ontbreekt volledig aan gogme en inzet.
Als je bij die 0-1 gisteren ziet hoe kinderlijk Haye die man laat lopen en alle vrijheid heeft om aan te leggen.
Maar je hoort alleen maar hoe hij opgehemeld wordt, we durven de vinger niet meer op de zere plekken te leggen durf verdomme ook te benoemen wat fout gaat.
Als je een fout maakt waar een goal uit komt en je scoort vervolgens de gelijkmaker wat heb je dan uiteindelijk bewerkstelligd? Dat kan iedereen invullen lijkt me.
Kortom iedereen moet zijn taken 100% uitvoeren.
Ook opvallend hoe vaak er tegen ons van afstand wordt gescoord!
Een wedstrijd zoals tegen Den Bosch en dan daarna dit lamlendige gedoe heeft alles met gemis aan de juiste mentaliteit en werkethos te maken, niks anders, ze zijn heel snel tevreden met zichzelf en die 0-5 daar hebben ze dan achteraf meer last dan voordeel van in de wedstrijden daarna. Dus ook in die koppen zit het volkomen fout.
En inderdaad ben het met velen eens, De Rooij is een drama , de beide backs zijn van amateurniveau en er lopen er veel de kantjes af.
Ik heb door de jaren heen redelijk wat scouting gedaan, en ik weet achteraf is makkelijk praten, maar vraag me echt af waarop De Rooij is binnen gehaald , hebben ze trainingen gekeken?
Want op die paar wedstrijden is iemand niet te beoordelen.
Alleen al om zijn mistroostige houding had ik hem nooit binnen gehaald, je bent namelijk wat je uitstraalt.
Mijn God wat moet er nog veel veranderen bij NAC , ik vrees met grote vrezen.

3    
Henri

Edwin is een beginnend trainer en die maken allemaal fouten door gebrek aan ervaring. Hij blijkt het moeilijk te vinden om tactisch goed te anticiperen op ontwikkelingen in een wedstrijd. Verder is hij karakterologisch geen toptrainer. Toptrainers zoals: Klopp, Simeone, Van Gaal, Michels, Rehhagel, Ten Cate zitten kort op de man. Die hebben een visie, kopen daarop in en slijpen spelpatronen er tot de perfectie in. Bij EdeG gaat de inspraak te ver en het uiteindelijke resultaat is ook waardeloos. Een trainer moet de kar trekken en dus zijn verantwoordelijk nemen en dus niet deels afwentelen op welke spelers dan ook. Als er ooit nog een overname komt zal het in ieder geval einde verhaal betekenen voor Edwin.

12    
Henri

@Fred1
Ik ben het volledig met je eens Fred. Topclubs gaan spelers waar ze in geïnteresseerd zijn een aantal keren bekijken bij trainingen, spreken met hun umfeld. Een trainer als Van Gaal wilde altijd een uitgebreid persoonlijk gesprek met de speler onder vier ogen. Wat voor jongen is het, hoe is zijn thuissituatie, welke ambitie heeft hij, hoe denkt hij over voetbaltechnische zaken etc.
Toen NAC met Antonia in gesprek was had EdeG geen tijd om hem onder vier ogen te spreken. Zo'n Van Gaal was midden in de nacht in zijn auto gestapt om zo"n gesprek te kunnen voeren. Het typeert de volledige amateuristische mentaliteit binnen deze club. Het moet allemaal niet te moeilijk gaan. Kalm aan anders breekt het lijntje. En zo zal het never nooit iets worden.

2    
NAC4Ever

@NAC4EVER
11 December 2021, 00:25
Zou je een andere nickname willen gebruiken? Ik gebruik deze al een aantal jaren.

10    
Fred1

@ Henri, eigenlijk staan alle stappen van goede scouting precies in een handboek omschreven .
Als dat gevolgd wordt werk je alle aspecten af.
Zeer belangrijk is bijvoorbeeld om te weten wat de thuis situatie is en uit wat voor gezin of cultuur een potentiële speler komt.
Gesprekken met zijn achterban zijn ook de normaalste zaak van een wereld.
Ik heb van het begin af aan gezien dat het op veel fronten bij De Rooij niet goed zat en dan alleen nog maar gebaseerd op zijn houding en uitstraling .
En eerlijk is eerlijk van zijn voetbalkwaliteiten ben ik ook nog niet onder de indruk, het is kip zonder kop voetbal en nergens lijkt een idee achter te zitten.
Maar nu lichten we er eentje uit maar bij de meesten heb ik het idee dat ze denken dat het vanzelf komt en vinden dat ze nog weken op één goede prestatie / uitslag kunnen teren.
Het zit in die koppen volledig fout!
Én het zijn stuk voor stuk geen winnaars.

5    
samson

Je moet inderdaad koste wat kost die voorzet eruit willen halen inderdaad bij voorbeeld. Dat zie je niet. Ze hebben het midden in de competitie nog over "fit worden".

19    
Helter

Kritiek op de Rooij ia deels terecht maar ik erger me nog veel meer aan Ralph Seuntjes. Kritiek op deze Bredase jongen wordt niet altijd gepruimd
Maar goed is goed en slecht is slecht. Hij is veel te traag en vrijwel elke pass wordt ingeleverd. Dit kan echt niet meer.

10    
Nonkel Frans

@Fred1 de aankoop van De Rooij was inderdaad een oppervlakkig gebeuren. Eindhoven hoefde niets te doen in de onderhandelingen. Er is niets grondig onderzocht en niet onderhandelt.
De prijs werd bepaald door de positieve stemmingmakerij in BNde Stem. Ook op dit forum verschenen destijds meerdere pleiten voor aankoop van De Rooij. Dat mag allemaal en houd je toch niet tegen, maar
al die tijd was er binnen de NAC organisatie niemand die de zaken professioneel op- en aanpakte. Uiteindelijk bleek FC Eindhoven de luie en lachende derde.
Maar voor Kaj is dit geen makkelijke binnenkomer. Er ligt nogal wat druk op zo n jonge gast. Rugklachten komen ergens vandaan. Hopelijk komt hij met de juiste begeleiding in een vorm die hem past, een vorm die wellicht anders is dan hem aanvankelijk werd toebedicht. Maar net zo goed van nut kan zijn voor het team en de punten. Bij directie en staf van NAC ligt hier dus een extra verantwoordelijkheid om deze jongen goed te coachen. Hij is goud waard toch?

1    
Nac

Hoe kan deze wedstrijd zo slecht zijn
Heb geen vertrouwen in de graaf sorry
Er moet zo snel mogelijk een ervaren trainer moet komen met de graaf ernaast wil je nog iets behalen dit seizoen
De Graaff blijft maar mooi praten

-1    
Eric

Blanco overdrijft weer. NAC is geen middenmoter. Het verschil met de derde plek is slechts 9 punten. NAC is dus een subtopper. Wel eentje die tweede had moeten staan met deze begroting en dubbele selectie

Als we Haye niet hadden, dan waren we inderdaad grauw. Haye is de beste aankoop van de laatste jaren

10    
Bas

En dat hele jeugdverhaal is een leugen. Alleen Mashart en Schuppen spelen. Schuppen op een geforceerde plek. Mashart de slechtste van het veld, zoals meestal

3    
Bubba

Met dit technisch hart is Nac gewoon afgegleden

Plus verrassend is het niet, met aan het roer het rechterhandje van topper M Steijn

2    
Willem 4,5

@eric. Droom lekker door. NAC is een Subtobber bedoel je toch?

-4    
Tip

De reacties lezende kom je een aantal rake punten tegen. Betreffende de Rooij ben ik ervan overtuigd dat hij goed kan voetballen maar iedereen ziet ook dat hij 6 op de 10 wedstrijden ondermaats presteert net zoals dikwijls zijn ploegmaten onder de maat zijn. Verder moeten we niet overdrijven over zijn transferprijs. Omdat we niet gepromoveerd zijn gaat het om minder dan vijf ton. Bij NAC is wel meer geld verdampt. En het geld van de Rooij is nog niet verdampt, zeker kans dat hij, zeker in een betere ploeg, wel gaat renderen. Het probleem bij NAC nu is , en het lijkt erop dat veel supporters dat niet (willen) zien , dat het geld bij NAC helemaal op is. Dat feit gecombineerd met het feit dat er ruzie , om allerlei redenen, in de NAC familie is uitgebroken maakt de zaak ontvlambaar tot een explosie die niet meer te herstellen is. Dus als er geen nieuwe vermogende eigenaar komt dan mogen wij van alles willen verbeteren maar we kunnen dan geen ene fuck meer. Dan worden we uiteindelijk opnieuw afhankelijk van de goodwill van onze aandeelhouders. En laat nu juist de relatie met de drie aandeelhouders volledig naar de vaantjes zijn. Zeg maar hoe we het gaan oplossen in geval de verkoop niet doorgaat ?

3    
Ben

Wat doen we met de rooij.
Jongen wat slecht geen enkele dreiging.

Dus haal aub van hooijdonk terug op huur basis

1    
jimcp

Ik heb echt heel veel sympathie voor de trainer. Edwin heeft ongetwijfeld meer verstand van het spel dan menig supporter. Ik mis gif.

Volgens mij zijn er teveel mensen die NAC al permanent opgegeven hebben aan de KKD. Daar voel ik me niet bij thuis.

NOAD vereist geloof en gif.

2    
willem 4,5

@ goede analyse Fred!

7    
Ome Cor

01. NAC is een club die te koop staat ( zo lang er nog geen witte rook is....). Dat is een feit en zonder updates over het lopende proces blijft dat zo, even als de bijbehorende onzekerheid.

02. De eigenaren steken nu dus geen cent meer in de club, maken geen beleid voor de toekomst en regeren volgens het principe van pappen en nat houden.
De kleinere sponsoren, die meer gevoel bij de club hebben dan de grote 3, zijn hiermee professioneel de mond gesnoerd.

03. Hierdoor wordt onze club geleid door een verschrikkelijk aardige, eerlijke, leuke hoofdtrainer, maar wel eentje zonder ervaring. Wat mag je daar dan van verwachten ? Hoe serieus neem je de wens om te bouwen aan een toekomst op het hoogste niveau ?

04. Ook qua selectie is er weinig tot niks mogelijk wat NAC naar een hoger plan kan tillen. Spelers denken wel 3x na voor ze überhaupt met NAC in gesprek gaan, want er is geen beleid, dus ook geen eer aan te behalen. Een jongen als Cagro, die echt nergens anders terecht kon, was bereid te wachten...lang te wachten.

05. De selectie bestaat voor een groot deel uit jochies die gewoon in de o21 hun speeltijd zouden moeten pakken en een keer bij het eerste op de bank zouden moeten zitten en heel heel uitzonderlijk een keer invallen. Waarom ? Omdat ze het niveau eerste divisie nog niet hebben en door ze in het diepe te flikkeren krijgen ze dat ook niet (Kosiah, Kestens , van Acker, Kotzbue, Banzuzi, Agougil, van Schuppen)
Met die jonkies zou de o21 misschien wel een stuk beter presteren.

06. De rest van de selectie kent slechts 2 spelers waarmee je de stap naar de eredivisie wil en kan maken (Olij en Haye). Voor de rest niemand, tenzij je het niet erg vindt om voor de onderste 5 plaatsen te gaan.
Seuntjens te oud, de rest te licht voor top eerste divisie, dus laat staan hoger.

07. Held Lurling in de technische staf heeft nog niet geleid tot spelers die met zijn gif en felheid over de groene mat razen. Wat is de rol van Teun in de staf ?

08. De aanhang anno nu houdt zich meer bezig met het afzeiken van de laatst vertrokken trainer, van de AD (die bij afgeronde verkoop vertrekt), van de 3 grote aandeelhouders (die weg zijn zodra het kan) en van spelers die in een slechte selectie niet renderen en het tij niet kunnen keren (de Rooij). Na het weghonen van de latere held van Cambuur en thans rots in de branding van Volendam zou je denken dat er met Kaj wat meer geduld mag zijn. We hebben m tenslotte gehaald om zijn indrukwekkende kunsten bij Eindhoven.
Qua support begint "de NAC supporter" meer op Statler en Waldorf te lijken (de alles afzeikende ouwe mannetjes bij de Muppets, de jeugd moet dit waarschijnlijk eerst Googlen)

09. Omdat we ooit een keer 3e werden in de eredivisie, omdat we ooit een paar potjes mochten ballen tegen Europese tegenstanders, omdat we ooit, ver voor de meeste "kritische kenners" hier geboren waren eens 1x de beker hebben gewonnen zijn we nog niet automatisch eredivisiewaardig.
Ook niet omdat wij meer supporters hebben die een wedstrijd willen bezoeken dan een redelijk aantal eredivisieclubs.

Eredivisiewaardig ben je pas wanneer je met overmacht promoveert en vervolgens niet jaarlijks met angstzweet in de bilnaad moet strijden om bij de onderste 3 weg te blijven.

10. Hier als een dwaas duimpjes omlaag op gaan geven bewijst niet dat jij een hele goeie NAC supporter bent. Ook niet dat jouw visie wel klopt en de mijne niet.
Het bewijst hooguit dat jij denkt dat het iets uitmaakt of jij ergens een duimpje aankoppelt. Alsof mensen daar waarde aan hechten of van wakker liggen.
Dat geldt natuurlijk ook voor duimpjes omhoog.

-5    
kees bouw

nac wat dwaal je af nog minder als een cafe elftal dat daar nog zoo veel mensen op af komen is voor mij een raatsel mischien in de 2 divisie misschien dat het daar wel lukt

2    
[email protected] bouw

Als wij zo zouden spelen als jij kunt schrijven dan zouden we nu derde klasse zondagamateurs spelen....in de degradatie zone !

1    
kees bouw

komt nog

0    
kees bouw

als je maar weet wat ik bedoel koekenbakkers

Laad alle berichten na dit bericht in