Overal waar we komen

BSR TV: Lex Immers na NAC – NEC (0-1)

Thiestemberg

Lex Immers verscheen voor het eerst sinds de corona uitbraak in de basisopstelling van NAC. De middenvelder speelde met name in de eerste helft prima maar kon zijn team niet aan een overwinning helpen. Na de wedstrijd kwam de ervaren middenvelder tot de conclusie dat NAC nog lang niet terug op haar oude niveau is.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Liveblog: NAC - NEC Nijmegen 230 reacties
Volgend bericht
BSR TV: Colin Rösler na NAC – NEC (0-1) 6 reacties
Terug naar overzicht
13 Reacties
30    
Scheppioni

Ik blijf Lex alleen al voor de jonge gasten alleen al een aanwinst vinden, maar waar is gezien de acht wedstrijden toch zijn scorend vermogen gebleven ??? Lex was in de ere al een garantie voor minimaal 10 goals per seizoen ...... hebben wij nu weer deze pech ???

-3    
Theoden King

Van meet af aan werd oktober de Maand van de Waarheid genoemd.

Dat was niets teveel gezegd...

6    
Moppernac

Mark Rutte had voor NAC wel een uitzondering kunnen maken om 4000 NAC supporters te laten komen kijken iedere wedstrijd vanaf Cambuur.
Want je mag niet meer juichen in het stadion en in Breda valt er toch niet meer te juichen

-61    
Mike snoei

Nog geen goal gemaakt tot de 11de flink pakslaag want wij hebben SEUNTJES VERBEEK!!oja succes vrijdag tegen mvv worden 2 verliespartijen is het over en uit...NIEUWE RODA WEN ER MAAR AAN

-4    
Noad1976

Volgende week na mvv en daarna na de graafschap weer hetzelfde verhaaltje. NAC voetbalt zonder plan idee en zonder pressie. Reactievoetbal en God zegene de greep...

-17    
Jan van Smeekbede

In principe zou er nu helemaal niet gevoetbald moeten worden. Betaald voetbal is een grote besmettingsbron van een virus waar relatief veel mensen heel ziek van worden en zelfs kunnen sterven.

Steyn , technische staf en medische staf moeten snel harde getallen van onze spelers verzamelen want van een aantal is de conditie verre van in orde. Tevens heb ik sterk de indruk dat het bij een aantal spelers tussen de oren zit. Ook dat laatste kun je testen. Steyn moet te weten zien te komen waar we staan en wat corona is gerelateerd. En van daaruit gaan herstellen en opnieuw bouwen.

Los daarvan heb je voorin creativiteit nodig. Maar dat wisten we toch al ? Daarvoor zijn de Rooy en Bilate gehaald maar beide zijn geblesseerd.

Tevens werkt lege tribunes bij NAC zwaarder door. Een uit verkocht Rat Verlegh maakt verschil, maar nu lege tribunes. Het is niet om aan te zien.

Onder deze omstandigheden voetbal spelen is waanzin. Als we blijven voetballen zal na enige tijd de wal het schip keren.11    
ArieC

Wat was het idee achter deze 4-4-2 opstelling waarbij we 2 spitsen hebben staan die alleen maar statisch staan af te wachten of was dit een 4-3-3 waarbij er spelers uit hun positie liepen? 4 middenvelders die af en toe een hoek in duiken, verder 0,0 diepgang. Ik mis al jaren een vast idee in het spel van NAC en dat werd vandaag weer eens pijnlijk duidelijk. De afgelopen 3 wedstrijden nam ik alles voor lief, maar vandaag niet. Prima dat je conditioneel niet top bent, maar kan er toch nog wel een bepaald patroon in je spel zitten. En hoe kan het toch dat tegenstanders wel altijd een speler hebben lopen die het verschil kan maken...

30    
Scheppioni

Ik blijf Lex alleen al voor de jonge gasten alleen al een aanwinst vinden, maar waar is gezien de acht wedstrijden toch zijn scorend vermogen gebleven ??? Lex was in de ere al een garantie voor minimaal 10 goals per seizoen ...... hebben wij nu weer deze pech ???

-17    
Ibio

Lexie was de allerslechtste van allen. Jammer

16    
geelzwartwit

@schep

Lex scoorde meestal uit de tweede lijn of rand zestien of afvallende bal.

Hoe vaak is hij al in die positie gekomen?
Hij loopt vooral vuile verdedigend werk te doen.

Heeft alles met de speelwijze te maken. En daarbij de tegenstanders die in de KKD niets te verliezen hebben en dus fris en vrij de aanval zoeken.

Tegenhouden werkt niet in de kkd

5    
Scheppioni

@ Geelzwartwit
Daar heb je een punt, dan snap je niet van de staf, Maurice kent Lex as geen ander, zeer merkwaardig dit, je probeert toch de sterkste punten van een speler te benutten. Laat juist Lex dan minder de vuile meters maken ......

18    
Noord Mokumse NAC'er

Herkenbaar Lex. Soms is de trap oplopen al te veel. Je lichaam is gewoon naar de tering en het duurt lang voor je weer 100% bent.

Gewoon een lange adem hebben. Wij gaan niet opzij

10    
Tico

Ik denk dat veel mensen geen flauw benul hebben wat voor inpact het voor je lichaam maar ook je geest heeft als je besmet bent geweest met corona. Het duurt echt nog weken voordat deze jongens op hun oude niveau zitten. En hoe kun je ze in godsnaam op dit moment bekritiseren op hun mindere prestaties.
Met z’n alle erachter blijven staan en ondanks de mindere prestaties proberen opbeurende reacties plaatsen inplaats van ze naar beneden te trappen.

-11    
Braze

Ik begin nu echt te denken dat het tijdperk Immers voorbij is. In alle wedstrijden die ik gezien heb kon hij het niet belopen en technische hoogstandjes hoef je van hem niet te verwachten.

Laad alle berichten na dit bericht in