Overal waar we komen

BSR TV: Maurice Steijn na Go Ahead Eagles – NAC (6-0)

Italo

Maurice Steijn zag in zijn ploeg voor de derde keer op rij verliezen. In de eerste helft besloot Steijn al om het roer volledig om te gooien wat een waarschijnlijke nog grotere uitslag heeft voorkomen. Na afloop verscheen Steijn bij ons voor de camera.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
24 Reacties
53    
GeelZwartHart

Laten we gewoon eerlijk zijn. Hoe het er nu aan toe gaat is gewoon k*t. Niemand zit hier op te wachten. Niemand kan hier wat aan doen. Corona zal nog wel een tijd duren ben ik (bang). Ben géén viroloog trouwens. Wij voelen ons nu genaaid hoe het er allemaal aan toen gaat. Terecht ook wel alleen Cambuur en De Graafschap hebben afgelopen seizoen al deze ellende meegemaakt en hadden eigenlijk beide moeten promoveren. Hoe k*t het ook is in deze situatie, die situatie van hun daar zitten we nog niet aan dat het ook daadwerkelijk ons kampioenschap of promotie gaat kosten. Nogmaals het is k*t en zwaar klote maar kop op. (Dit was maar de beker en kan me dit seizoen gestolen worden).

Op naar promotie !

NOAD !

De wereld zal nog niet vergaan zolang de liefde blijft bestaan !

18    
Plastieke annemieke

Wat ik niet snap is , hoe kunnen immers en haye nu weer positief getest hebben terwijl ze al in quarantaine hebben gezeten en zelfs konden voetballen vrijdag.

Dat is toch dubieus? God wat hoop ik dat deze ellende snel weg is.. En dan gelijk kali en dogan buiten trappen.

-25    
Jandorstig

Maak Vrijdag gewoon een duidelijk punt, wij voetballen gewoon niet onder deze omstandigheden. Dn maar een boete en punten in mindering. Maar dan wordt er wel gelijk er seriues overgesproken door iedereen.

7    
Enkhuizer rat

Oef. Hij haalt wel flink uit in het staartje vh interview naar bepaalde spelers zeg. Ik had, kennelijk tegen beter weten in, ook verwacht dat mensen als Kali en Dogan de jonge jongens zouden helpen en coachen. Mounir valt denk ik weinig te verwijten, die moet eerst fit worden. Tis bidden en hopen dat in elk geval 5 spelers weer fit geraken voor vrijdag zodat zulke pijnlijke resultaten niet meer voorkomen.

21    
Boom

De kracht van een grote selectie waar door o.a. Manders over gesproken werd, blijkt nu gewoon niet op te gaan. Veel te veel kwantiteit en buiten de basis te weinig kwaliteit.

Wat een zwakte! Het leek wel of ze zich niet eens wilde laten zien. Ik kan me nog een moeilijke uitwedstrijd herinneren tegen AZ in 2003-2004 herinneren waar de A-selectie zo gehavend was dat ze gedwongen waren om met Jong NAC te spelen. Die gasten gingen ervoor. Ze pakten toen zelfs nog, ondanks alles, gewoon een punt. Verliezen onder zulke omstandigheden is begrijpelijk, maar onacceptabel als je niet eens probeert om er wat van te maken.

53    
GeelZwartHart

Laten we gewoon eerlijk zijn. Hoe het er nu aan toe gaat is gewoon k*t. Niemand zit hier op te wachten. Niemand kan hier wat aan doen. Corona zal nog wel een tijd duren ben ik (bang). Ben géén viroloog trouwens. Wij voelen ons nu genaaid hoe het er allemaal aan toen gaat. Terecht ook wel alleen Cambuur en De Graafschap hebben afgelopen seizoen al deze ellende meegemaakt en hadden eigenlijk beide moeten promoveren. Hoe k*t het ook is in deze situatie, die situatie van hun daar zitten we nog niet aan dat het ook daadwerkelijk ons kampioenschap of promotie gaat kosten. Nogmaals het is k*t en zwaar klote maar kop op. (Dit was maar de beker en kan me dit seizoen gestolen worden).

Op naar promotie !

NOAD !

De wereld zal nog niet vergaan zolang de liefde blijft bestaan !

13    
Vliegende hollander

Beste maurice,volgens jouw eigen woorden waren er toch spelers die op de deur klopte.....weet je het zeker dat het de spelers waren en toch niet sinterklaas?

7    
The Cosmic Gate

@ENKHUIZER RAT
terecht toch dat hij dit aangeeft, zo'n K(w)ali staat voor NAC begrippen voor een vorstelijk salaris op de loonlijst en laat werkelijk NIKS zien en neemt niks / niemand bij de hand (en vergeet zijn lach bij 4-0 niet), zo'n zelfde maar voor mijn gevoel iets minder geld voor Dogan. Van deze laatste had ik echt een hoge pet op en best wat verwachtingen, maar ook hij gooit er met de pet naar .
Juist in tijden zoals nu kun je je onderscheiden met je ervaringen, maar wat doen deze .........jawel NIKS
Om te 😭😭😭

4    
BATI

Corona of niet, de laatste 3 wedstrijden waren de wedstrijden al verloren voordat er een bal getrapt is. Dat zie je gewoon aan de lichaamshouding van alle spelers met gisterenavond als dieptepunt.

Je kan op zijn minst toch je best doen en koste wat kost proberen een resultaat te halen. Maar dat zie ik bij bijna niemand terug.

Alle uitwedstrijden zijn dit seizoen van een zeer bedenkelijk niveau. Ook toen iedereen gewoon nog fit was. DIe eerste 6 wedstrijden hebben teveel zand gestrooid in iedereen zijn ogen want dat was tegen de makke schapen van deze competitie.

Wat is eigenlijk de spelopvatting onder Steijn?? De bal willen ze liever niet hebben dus het is een soort reactie voetbal lijkt het wel. Daarmee ga je het ook dit jaar niet redden.

11    
nb

Het was echt lachwekkend. Die verrassing achterin moet je een enkeltje geven, kan echt niet.
Kali is ook gewoon exit daar moet je gewoon iets mee regelen. Is voor niemand leuk zoals hij op het veld staat, ook voor hem niet. Heb niet eens het idee dat hij het opzettelijk doet, maar hij rent nog langzamer dan mensen uit een bejaardentehuis. Dogan zelfde laken een pak. Zet ze van mij part samen ergens een friettent als we spelen en laat ze daar dan 1.5 uur werken voor hun salaris.

-11    
Bas

Manders en Steijn hebben een selectie van 32 contractspelers bij elkaar geraapt, waaronder gokjes als Adilahou en DJ. Maar ook niks weggebracht, zoals Dogan, Mounir, Kali etc

De kas is nu leeg!

Veel Jeugdspelers hadden nooit een contract mogen krijgen

Deze peroxide laat ook weer duidelijk zien: waarom hebben beperkte spelers als Siereveld, Kestens, Van Acker, Reuvers etc een contract gekregen?
Omdat er leuke presentaties gegeven worden door het hoofd academie aan een RvC?
En dat men elkaar een beetje te vriend wil houden?

Wat dat betreft is Steijn gewoon eerlijk: de jeugd is niet goed genoeg voor NAC 1

-1    
Bladran Yanco

Interviewer stelde de juiste vragen. Echter mis ik wat in de antwoorden van Steijn, die toch best eerlijk over komt.
Wij hebben een brede selectie, nu vallen er 6 a 7 spelers weg en zitten wij met veredelde jeugd op gescheept. Die jongens zouden in de kkd nog degraderen. Hoe kan het de brede selectie toch niet zo breed is als gedacht?

7    
Ton

Maurice Steijn, mag ook meer de hand in eigen boezem steken. Als hij wist wat t niveau van deze 11 spelers was, zoals hij zo schamperend lachend opmerkte, had hij nooit de tactische opstelling mogen kiezen, waarmee hij deze groep letterlijk zonder kans t veld instuurde . Iedere amateurclub, want zo betiteld hij deze 11, gaat vanaf minuut 1 met de defensieve opstelling t veld in die Steijn pas na 20 minuten aanbracht toen t schip gezonken was. Ik ben benieuwd hoe Maurice vrijdag voor de dag komt, ik hoop dat hij goed naar zijn aandeel kijkt. Er gaat weinig vertrouwen van hem uit voor deze groep. En dat is alles wat hij heeft ..

2    
Jf

De enige waarvan ik zag dat er van de nieuwe spelers echt potentie in zit is DJ Buffonge.
Adelihou, Kali, Dogan en ook Venema zijn echt verschrikkelijk.

Van Hecke mag blij zijn dat hij niet in dit elftal mocht debuteren want ook hij had hier niks aan bij kunnen brengen.

Hoe zou het met Rosler gaan want die ligt er al even uit.

7    
Fred1

Het is natuurlijk niet normaal om te moeten spelen met zovéél afwezigen.
Echter ook Cambuur en Almere hebben dat gehad en wisten ook nog resultaat te behalen.
Het is frustreren om te constateren dat er tussen de basis 11 en de reserves een enorm gat zit , niet zomaar maar lichtjaren. Dat vind ik toch een misser in het aankoopbeleid.
Alle drie die wedstrijden had je wellicht verloren maar niet met deze cijfers.
Ik zou na deze wedstrijd die dikke Dogan en zijn vriendje Kali op staande voet ontslagen hebben.
Die hebben werkelijk alleen maar in het veld rond staan gapen en het had bij die dikke op een gegeven moment meer weg van een persiflage op de reclame van “ Pietertje van de Hoogeband “ .
Gewoon je ploeg niet willen helpen , gewoon het voortouw niet pakken, niet werken maar alleen stoïcijns in het veld staan.
Het zijn gasten zonder één greintje eergevoel , al was het maar om het ongelijk te bewijzen van de trainer.
Kali staat aan de basis van minimaal 3 goals.
Stop met voetbal als je zo het veld in stapt.
Hoeveel laatste kansen moeten deze losers nog krijgen?
Zet ze gelijk uit de selectie want het zijn de de rotte plekken in de appel.
Ik ben zwaar teleurgesteld, allereerst in de KNVB die een eerlijke competitie om zeep helpt. Ten tweede op Mattijs die gedwee meeloopt met de KNVB en er niet met gestrekt been in gaat en ten derde ben ik zwaar teleurgesteld in de spelers die een kans krijgen op dit niveau en er vervolgens niet mee doen.
Ik heb kinderlijk verdedigen gezien dan moet ik echt ver terug wil ik dat nog ergens gezien hebben.
Had het er van de week nog met Tom Smits over in onze tijd klapten we nooit zo ver onder de ondergrens , de basis en vijf vaste wissels zaten erg dicht bij elkaar en kwam er een jonge gast bij dan werd die wel hard gemaakt en die wilde wel werken hoor.
Ik schaam me vreselijk.
Tegen NEC wordt weer een vreselijke afgang . We hebben gezien dat de ruggengraatloze vervangers weigeren er iets van te bakken.

0    
Cool hand

Maar Fred, je wist toch wel dat er een groot verschil is tussen de basis en de bank? Het grote verschil met voorgaande jaren is dat de basis volwassener en degelijker is dan voorheen. Wat gisteren gebeurde, was precies dezelfde tekortkoming als in de voorbije donkere jaren. 1 tegenslag en het valt als een kaartenhuis in elkaar.

0    
Adriaan

Je had beter 0 21 kunnen laten voetballen
Ingespeeld team
Verliezen mag ( alle begrip ivm corona en blessures) maar wel met NOAD

We hadden wel 18 uit 6 maar zwakkere broeders en het spel was lang niet altijd best ( J Utrecht uit bijv.)

Monsalve veel te lang geblesseerd Wat is er met hem? Bilate ( 12 min op het veld!) ook langdurig eruit net zoals De Rooij ( nog geen 2 wedstrijden)

Cambuur heeft ern voortreffelijk elftal ( linkerrijtje eredivisie hoor!)

NAC kan dit alleen maar een beetje bijbenen met een ingespeeld elftal
zo veel mogelijk gevrijwaard van corona schorsingen en blessures

En win de slag op het middenveld o.a. om zo de spitsen aan het werk te zetten

Nogmaals: verliezen mag maar wie er ook in staan: met NOAD!!!

Denk ook dat door de inpact van corona het mentaal niet goed zit!!

-1    
Baosje

steeds donkere wolken pakken zich samen boven het Rat Verleghstadion !!!


alles op alles is in werking gezet om dit seizoen te promoveren ...

we hebben echter een zeer grote onevenwichtige selectie...buiten de eerste 13 ..is er niets wat het niveau ook maar een beetje haalt

we moeten net denken dat corona binnen nu en enkele wedstrijden weg zal zijn .... in dit tempo zijn we voor de kerst kansloos voor de eerste 2 plaatsen en zijn we overgelaten aan de loterij die nacompetitie heet......

het doemscenario komt langzaam in beeld.... als NAC niet promoveert ...dan kan het weleens financieel in zéér zwaar weer komen te zitten , gezien de dure selectie die we nu hebben.

héél Breda houdt zijn geel-zwarte hart vast .....

5    
fvf6

Al heb je geen andere spelers om op te stellen , dan aub nog geen Kali en Dogan wat erger ik me kapot aan die zakkenvullers . Die Kali lacht gewoon iedereen uit en als je in de ogen van Dogan kijkt lijkt het alsof hij aan de drugs zit . Deze zouden in het jeugdige elftal sturing moeten geven , maar weten niet wat dat is denk ik. Ook Venema doe die in de winterstop terug naar utreg die struikelt constant over zijn eigen benen en de bal . En dan heb ik het nog niet over Adilehou gehad wat is dat voor een rare speler die wist helemaal niet waar hij moest lopen , wie heeft die in godsnaam gescout . Sorry dat ik me zo uitlaat , niet dat ik verwacht had dat je deze pot zou winnen maar een beetje meer tegenstand had ik toch wel verwacht

-2    
YLLWBLCK

En de mensen thuis op de bank vinden weer van alles: Spelers moeten gemotiveerd en welwillend voetballen ter vermaak van het publiek. Ook al wordt je afgeslacht en ben je b-keuze. En als je een lach op je mond hebt, dan mag je per direct van de aarde verbannen worden. Ja, je wordt toch betaald en dus zul je moeten leveren.
Uit ervaring: Elke sportman wil winnen en zeker als je heel je leven voetbal centraal hebt gesteld en dus ook veel dingen niet hebt kunnen doen zoals andere leeftijdsgenoten. Niemand lijkt te beseffen dat deze jongens last-minute worden opgeroepen om te spelen en met veel collega's niet alleen voetballers) in aanraking komen en dus ook kans lopen om corona op te lopen en dus hun gezondheid op het spel zetten. Als ik als NAC voetballer alle reacties zou lezen op Bsiderats en zie wat mensen van me (ons) vinden week na week, me schofferen en uitschelden zou mijn motivatie en mijn instelling drastisch slinken en me hetzelfde gaan gedragen.
Echt waar: je schaamt je met de maand meer voor de support in 076.... en ik draai al wat jaren mee als sportman en als supporter in Breda.
Voorspelbaar: er zal zometeen wel een reactie volgen als: dan flikker je toch op naar 013, de zusjes in Stilburg, de successupporters... mark my words.

-1    
scheppioni

Met Fredje eens, zo snel mogelijk van die twee passanten af.
Dit kost wel wat maar zij er bij houden kost veel meer ook in sportief opzicht !
Nogmaals, bij ons NAC moeten ze eens mister NAC erbij gaan betrekken of Alfred Schreuder voor advies met wel echt NAC DNA !!!

1    
Sprang-Capelle

Natuurlijk is Corona een verzachtende omstandigheid. Punt.

Maar als je even terug kijkt zie je dat NAC tot nu toe ELKE uitwedstrijd heel matig heeft gespeeld. Teken aan de wand. Tegen Jong elftallen gaat het nog wel.

NAC was toen ook niet dominant en ik had niet het idee dat NAC de bal had of wilde hebben.

Steijn houd van reactievoetbal spelen. Maar daarmee leg je het af tegen ploegen als Cambuur, Almere en De Graafschap, die willen voetballen en laten merken dat ze dominant willen zijn en dus zelf het initiatief willen nemen.

Ik vraag me af wie deze selectie heeft samengesteld. De nummer 12 t/m 20 lijken zo van een willekeurige 2e klasser afkomstig te zijn. Je kan alleen kampioen worden als je een goede bank hebt.

Hoeveel ellende je ook hebt in je selectie, het kan niet zo zijn dat je bij de nummer 8 van de 1e divisie binnen 20 minuten met 5-0!! achter staat.

Ajax uit, dan is het verklaarbaar. Maar Go Ahead zonder publiek? dat kan echt niet.

Steijn is een bla bla figuur. En dan die Manders die gaat z'on beetje op de stoel van de TD zitten.

Ook Cambuur en Graafschap en noem maar op zullen te maken krijgen met Corona, maar maak me sterk dat daar het verval niet zo vreselijk groot zal zijn.

Deze selectie is niet promotie waardig. De sterkte van je bank bepaald de kracht van je elftal.

1    
Fred1

@Coolhand het ontbreekt volledig aan het juiste karakter en de juiste instelling.
En het is weer eens bewezen dat je bank uiteindelijk bepaalt waar je op het eind van de rit staat.
Zit NAC in een negatieve spiraal dan blijven ze daarin dus ik voorzie echt een desastreus seizoen.
Je traint niet op in 2 weken met zoiets, het sloopt je hele lichaam en je spiermassa verdwijnt als sneeuw voor de zon.
Ik kan het weten want loop al 4 weken met dat kut virus, en steeds als je denkt dat het de goede kant uit gaat volgt er weer een dip.
@ YLLWBLCK , als jij al zolang een sportman bent dan zou je moeten weten dat je in een teamsport er voor elkaar staat en je er samen voor gaat.
Ik hoop dat je gelijk hebt dat deze spelers boos worden als ze deze reacties lezen, maar dan moeten ze dat wel op zichzelf zijn!
Ik heb gisteren op El Alouchi na alleen maar spelers gezien die het onwaardig zijn het NAC shirt te dragen, ze snappen niet eens dat ze hun eigen carrière om zeep hebben geholpen, want dat is de enige waarheid.
Goahead stond ook met 5 invallers moet onze B keus dan met 6-0 van hun B keus verliezen?
Terwijl er een week geleden nog 10 plaatsen verschil tussen beide clubs zat?
Ik loop ook al meer dan 40 jaar mee in de voetballerij heb het geluk gehad dat spelers als van Gorp , Graauwmans , Quaars me als 16 jarige leerden wat karakter is en dat je zonder je kapot te werken nergens komt.
Wat ik tegen Cambuur zag en wat ik gisteren zag , zo'n enorme duik onder de ondergrens dat heb ik nooit meegemaakt en daar moeten ze zich diep voor schamen.

2    
Ernie

Ach, we hebben na 6 overwinningen 3 keer verloren en Dogan is weer ineens dik.
Hoe kan je nou fatsoenlijk voetballen als 3/4 van je selectie niet fit is? Bovendien is er de laatste weken nauwelijks getraind. Je zal zien dat ook andere ploegen hiermee te maken krijgen. Als er bij Ajax 5 spelers besmet zijn wordt de competitie gelijk stilgelegd.
En als je op dit forum dikke Dogan zegt, dan zegt dat meer over jou dan over Dogan zelf !

3    
Fred1

Ik kan me niet voorstellen dat er iemand is die grootverdiener Dogan zeker na de laatste wedstrijden nog het hand boven het hoofd houdt.
Het houdt een keer op we zijn geen filantropische instelling of een opvanginstituut voor luie voetballers.
En Ernie , ja Dogan is te dik.
Die is 10 kilo te zwaar daarom komt hij niet vooruit.
Zoals ik eerder zei als je in zo’n wedstrijd met zo’n salaris tot de slechtsten behoord, nooit meer het NAC shirt aan en inleveren je vette contract!
Of moet ik corpulente contract zeggen?

Laad alle berichten na dit bericht in