Overal waar we komen

Gebroeders Ilic trefzeker voor winnend Servië

Masthow

Luka en Ivan Ilic hebben het EK-kwalificatieduel met Jong Servië vanavond gewonnen. In Nis werd het 6-0 tegen Jong Estland. Zowel Luka als Ivan wist te scoren.

Luka opende de score in de twaalfde minuut en Ivan maakte na 38 minuten de 3-0. Na rust leverde Luka Ilic nog de assists bij de 4-0 en de 6-0. Allebei maakten ze de 90 minuten vol. Door de zege staat Jong Servië met zeven punten uit vijf wedstrijden op een vierde plaats. Komende dinsdag speelt Jong Servië weer. Dan is Rusland, op dit moment koploper met elf punten, de tegenstander.

Ook Polen Onder 21 kwam vanavond in actie, maar zonder Karol Niemczycki. De goalie is derde keeper en zag Polen vanaf de tribune met 3-0 verliezen van Bulgarije.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
BSRetro: Arno van Zwam 9 reacties
Terug naar overzicht
11 Reacties
5    
TvB

Klopt wat je zegt vind ik. In zo’n jong elftal heb je wel paar oudere spelers zoals een Seuntjens of Buijs van mijn part nodig om deze talenten te laten schitteren. Maar ja volgens de beleidsbepalers hebben deze oudjes geen ‘transferwaarde’. Maar als oudere spelers de jonge talenten beter laten spelen zijn ze toch ook waardevol lijkt me

-2    
Haafie

Goeie spelers, maar het is jammer dat Nac van hun verwacht en dat ze wel even promoveren met zowat nog 9 basisspelers die 18 of 19 zijn. Nac moet echt meer ervaring gaan halen en behouden ipv al die nieuwe huurlingen van van 19 jaar aan te trekken. Ieder jaar hetzelfde liedje. Totaal niet stabiel.

Verder mooi resultaat voor hun, zal hun vertrouwen in iedergeval weer even goed doen.

4    
Haafie

Bedoel te zeggen dat ze die jonge huurlingen wel mogen halen, maar er wordt teveel van verwacht. Daar kan je niet opbouwen. Bij nac lopen er gewoon veel te veel. Jaar in jaar uit. Daarom loopt het ook zo slecht bij ons, hoop dat nac dat een keer ga inzien.

5    
TvB

Klopt wat je zegt vind ik. In zo’n jong elftal heb je wel paar oudere spelers zoals een Seuntjens of Buijs van mijn part nodig om deze talenten te laten schitteren. Maar ja volgens de beleidsbepalers hebben deze oudjes geen ‘transferwaarde’. Maar als oudere spelers de jonge talenten beter laten spelen zijn ze toch ook waardevol lijkt me

0    
willem 4,5

Nu nog scoren voor ons clubke en iedereen is blij!

2    
ome cor

Laten we hopen dat dit was wat ze nodig hadden !
De Ilic brothers in een dip zijn niet beter dan wat er op de bank zit, maar de Ilic brothers in vorm.....dat is een verademing en een lust voor het oog.

-5    
Belgische Naccer

Haal in de winterstop Seuntjes en Mühren maar op. Dan maak je de concurrentie ook meteen 50% zwakker ;-)

Nee serieus. 2 ervaren, balvaste spelers zijn nodig om van dit NAC een kampioensploeg te maken. Als dit niet in de winterstop lukt, dan volgend jaar. Maar of daar dan nog geld voor is, in de KKD? Dan plukken ze die spanjaarden, Olij, Dogan en de ILIC-en ook weer weg. Dan blijft er niets over.

Dus graag actie in de winterstop. En dan niet net vorig jaar, met 5 extra lamballen. Maar gewoon 1 of 2 goede spelers. Je had ze allang kunnen hebben natuurlijk (of houden).

Want met de huidige selectie ga je NIET promoveren. ACTIE graag.

-5    
willem 4,5

@ Belg. Naccer. Lijkt me een goed idee, we bulken van het geld dus dat moet geen probleem zijn. Als de huidige selectie compleet is en iedereen zijn vorm heeft en iedereen op zijn juiste plaats staat en we hebben wat geluk dan komt het vast goed!

-3    
Ratjeduneerste

@Haafie

Ben het eens met wat je zegt, maar dit zijn de zogeheten 'riemen' waar je mee moet roeien. Jarenlang wanbeleid op de transfermarkt heeft ertoe geleid dat de selectiewaarde van NAC niet erg hoog ligt en dit rustig opgebouwd dient te worden.

Momenteel wordt er weer afgebouwd met de huurlingen en transferbudget gecreeerd door overbodige spelers te lozen. Feit is dat er momenteel misschien te weinig leidende figuren rondlopen binnen de selectie.

TvdA stuurt op waardetoevoeging maar moet een betere balans vinden tussen jong en oud, waarde en ervaring. Ik denk dat dit nu ook duidelijk wordt gedurende deze eerste seizoenshelft. Je kunt van 10 spelers in begin 20 niet verwachten dat zij een foutloos seizoen draaien, ookal hebben zij wel de kwaliteiten.

Feit is dat NAC opnieuw opgebouwd moet worden, dat proces is mijns inziens nu gaande. We zullen zien wat er in de winter mogelijk is qua transfers. Er zou wat ruimte moeten zijn in het budget maar de winter is een lastige transferwindow.

Hopen op minstens 12 punten tot aan de winterstop en wat misstapjes van de 'concurrentie'.

-5    
Arie

Een huurspeler heeft nog minder transferwaarde dan Seuntjens.

0    
Ratjeduneerste

@Arie

Maak zelf even de calculatie.

Seuntjens met een veel te hoog salaris voor NAC met een meerjarig contract en een restwaarde die nihil zou zijn.

Of een huurspeler van City zonder bijkomende kosten (auto van sponsor en huisvesting) waarvoor geen salaris wordt betaald en de restwaarde ook 0 is voor NAC met het vooruitzicht op een eventuele bonus bij verkoop (zoals Angelino en Garcia).

Dan lijkt mij de keuze snel gemaakt als je kijkt naar het financiele plaatje.

1    
D'N Klaagmuur

Het beleid dat NAC voert op dit moment gaat nergens over met dat geouwehoer over transferwaarden.

Een hele simpele vraag aan TvdA: Welke speler in deze selectie verwacht hij de komende jaren van dat die daadwerkelijk een goed bedrag op gaan leveren?? Ik kan er werkelijk niet 1 opnoemen...

Laad alle berichten na dit bericht in