Overal waar we komen

Mis niets van FC Dordrecht – NAC

Italo

Vanavond trapt NAC het seizoen 2019/2020 af met een uitwedstrijd bij FC Dordrecht. Daar waar in de Eredivisie ieder duel nog live op TV werd uitgezonden, is dit in de Keuken Kampioen Divisie net even wat anders. Je kunt het duel vanavond desondanks gewoon op de voet volgen.

Uiteraard zijn wij vanavond van de partij aan de Krommedijk om via ons twitterkanaal verslag te doen van deze wedstrijd. Met de livegang van deze nieuwe website is direct ook onze verbeterde liveblog online. Hierin kun je naast de tweets ook de opstellingen en highlights bekijken. Voor de wedstrijd tussen NAC en RWDM hebben we eerder op dezelfde manier verslag gelegd.

Op FOX Sports wordt iedere vrijdagavond een schakelprogramma uitgezonden. Hierin komen de highlights van alle Keuken Kampioen Divisie langs, zo ook die bij FC Dordrecht – NAC. Dok 19 zendt dit schakelprogramma vanavond vanaf 20:00 uur uit.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Klomp: "Het was even schakelen" 12 reacties
Volgend bericht
De concurrentie: FC Den Bosch 11 reacties
Terug naar overzicht
31 Reacties
41    
Twan

Wat hoop ik dat Nac met overtuiging vanavond 3 punten pakt, dat ze alle negatieve zeikerds die denken verstand van voetbal te hebben de mond snoeren, en de genen die onze vda al afgeschreven hebben voorlopig zwijgen hier.

1    
Harry

Nergens live te kijken he?

0    
Harry

*als in hele wedstrijd

2    
toontje 1964 oosterhout

ja ergens een illegale stream, maar waar he.

ja fb live zou ook kunnen?

-5    
Barentsz

Iemand enig idee hoe je die belachelijke combi en clubkaart regeling kan omzeilen?

0    
Matje

Hesgoal wellicht dat hij daarop komt of anders laola1. Kan niks garanderen, maar mocht hij ergens in zijn geheel worden uitgezonden moet het hierop zijn??

-7    
Overal

Volgens mij (weet ik niet helemaal zeker) is het mogelijk om NAC via FOX sports te kijken, alleen niet op tv. Via de website zou het wel mogelijk moeten zijn om een stream van de wedstrijd te zien.

10    
PetöVI

www.thefeed2all.eu heeft bijna altijd een stream. Als het goed is vanavond ook.

41    
Twan

Wat hoop ik dat Nac met overtuiging vanavond 3 punten pakt, dat ze alle negatieve zeikerds die denken verstand van voetbal te hebben de mond snoeren, en de genen die onze vda al afgeschreven hebben voorlopig zwijgen hier.

1    
maikolg

livetv . sx werkt over het algemeen ook wel goed

9    
sjef de gevulde koek

Ik ben niet zo thuis in de computers en streams maar als fox het niet uitzend hoe kan er dan een stream zijn ?

1    
Dennis1912

@BARENTSZ

Ik wilde ook gaan kijken, maar bij dordt deden ze extreem moeilijk omdat ik niet uit de regio kwam.....

26    
Peter 013

Ik hoopt dat nacbreda vanavond wel 3 pnt gaat pakken en dat nacbreda volgende jaar terug komt in Eredivisie en weer tegen Willem II voetbal Veel succes vanavond gr uit Tilburg

1    
Judge M.

Wat Sjef zegt. Die malafide sites vol spy- en malware kunnen beloven wat ze willen maar zolang er nergens een vollege uitzending plaatsvindt, hebben zij hem ook niet.

Schakelprogramma it is.. Het is niet anders. Volgende week weer gewoon in het stadion. COME ON NAC!!!

8    
Barentsz

Echt ronduit belachelijk dat ze spelen in een half leeg stadion, bizarre combi's opleggen (op de fiets naar het Rat Verlegh kost meer tijd) en de wedstrijd vervolgens ook niet uitzenden op FOX. Dat abonnement kan ook de prullenbak in dit jaar.

2    
Barentsz

PS: Hup NAC!

6    
D'N Klaagmuur

@Judge: onzin wat je zegt. Ik heb vorige keer in de Eerste Divisie Cambuur-NAC zitten kijken die ook nergens uitgezonden werd. Was vanuit 1 camera gefilmd en zonder commentaar. Hoe ze dat aftappen weet ik ook niet, maar er zijn soms wel sites waarop je dit dus op die manier kunt bekijken.

2    
Welloe

Ik moet het nog maar zien... En nee, ik ben geen basic azijnzeiker, maar vorig jaar stond er in mijn ogen (op papier) een Eredivisiewaardige ploeg aan de start van de competitie. We weten waar dat eindigde.

Ik hoop natuurlijk van harte dat het dit jaar wel voor elkaar is, maar het zou mij niets verbazen als je vanavond op je neus krijgt van een zwak Dordrecht.

0    
Vinnie Jones

Zijn er mensen die ook op Zuid zitten? Heb een CC via familie weten te bemachtigen en heb kaarten.

0    
NAC vooruit!

Lekker dat Fox zelf het schakelprogramma niet op het open kanaal uitzend! Even wennen...

Hup NAC!

-3    
Bommel

Dat is geen onzin. Zolang nergens geen legale stream beschikbaar is, dan is hij ook niet illegaal beschikbaar. Dan heb ik het niet over amateurfilmers via Facebook o.i.d. Schakelprogramma dus.....

0    
Ohout

Word er wel via radio076 verslag gedaan?

1    
Marti

Weet iemand wie de samenvattingen uitzend vanavond .

-1    
SjorsNAC

Zolang er geen fox streams is ook op rare sites geen stream tenzij iemand zelf illegaal de boel filmt. Is gewoon balen dus.

1    
Willem Nac

Mannen, lekker 076 radio luisteren..

3    
Jamack

Zojuist het advies van Doom opgevolgd. Krijg een zekere Tess te zien in haar volle glorie die graag mannen ontmoet. Dit is het dus niet voor mij. Wordt idd schakelprogramma Fox

0    
Fabian

Wow, dat was een wereldgoal geweest zeg

-2    
Ivo

Deze live stream werkt

http://cdn.livetv.sx/webplayer.php?t=ifrx&c=1219818&lang=en

4    
Gampel

@Bommel
verklaar mij dan eens hoe het kan dat ik op dit moment al 4 werkende streams gevonden heb. En ja, dat is gewoon de stream waaruit straks de samenvatting geknipt wordt.
Praat geen poep als je niet weet waar je het over hebt.

1    
NAC4Ever

@Bommel
Wat een onzin. Er zijn zat illegale streams. Bij mij werken ze niet, maar dat komt warschijnlijk door mijn laptop.
Maar heb voor deze laptop vaak zat werkende streams gehad.

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja