Overal waar we komen

Rösler en gebroeders Ilic wederom opgeroepen

DeWeesJr

Colin Rösler en de gebroeders Ilic mogen zich op gaan maken voor een avontuur met de vertegenwoordigde elftallen van Noorwegen en Servië. De centrale verdediger mag zich melden bij Noorwegen onder 20. Ivan en Luka Ilic zijn opgeroepen voor Servië onder 21.

Noorwegen onder 20 speelt een oefenwedstrijd tegen Polen onder 20. De wedstrijd wordt gespeeld op 18 november om 17:00. Voor Servië onder 21 staan wel serieuze wedstrijden op het programma. In de strijd om een EK-ticket wordt er gespeeld tegen Estland (15 november) en Rusland (19 november). 

Het avontuur van Bart Verbruggen is nog even verlengd. De doelman van NAC onder 19 speelde nog geen minuut op het WK in Brazilië, maar Oranje onder 18 staat wel in de kwartfinale. Zondagavond staat deze kwartfinale op het programma, Paraquay is dan de tegenstander.

Bron:
B-Side Rats, NAC
Vorig bericht
Almere City-NAC: Man of the Match 55 reacties
Volgend bericht
Hans Verèl (66) overleden 13 reacties
Terug naar overzicht
14 Reacties
17    
Eddy W (BSR)

@GEELZWARTWIT

Volgens mij plaatsen wij altijd nieuws als wij iets tegen komen, dus nu ook. Wil je nog een reactie plaatsen in een ander bericht kan dat altijd.

-7    
Ron

Op basis waarvan ?

-4    
Rubenac

Bij gebrek aan nog beter?!

-34    
geelzwartwit

En we plaatsen maar snel weer een niet interessant bericht na het vorige bericht waarmee de kritische reacties afgestompt worden

On onzin topic: felie met de uitnodigingen voor het onder de 20 gebeuren.

17    
Eddy W (BSR)

@GEELZWARTWIT

Volgens mij plaatsen wij altijd nieuws als wij iets tegen komen, dus nu ook. Wil je nog een reactie plaatsen in een ander bericht kan dat altijd.

3    
Steefl

Wat vallen die gebroeders tegen zeg.
Zo goed kunnen voetballen en er dan zo nonchalant met je
Pet naar gooien. Dan heb je echt een grote spiegel nodig.

-4    
Moppernac

Kan je nagaan hoe slecht Servië is, als ze al spelers van NAC moeten oproepen

-3    
Arie

Lekker wegblijven. 2 BVtjes die samen een BV zouden willen zijn en een onzekere CV.

-17    
geelzwartwit

@eddy w
Dat is mij bekend ja
Feit blijft dat de discussie die over de wedstrijd en man of the match en wat er gaande is nu stil ligt en zo is het wel vaker.

Er is door andere supporters ook al eens geopperd om wedstrijdgerelateerde nieuwsberichten in een hoofdnieuws te houden en dit soort nieuws in een aparte rubriek.
Leuk mij terecht wijzen. Ik signaleer alleen dat je activiteit op je andere berichten eronder lijdt.
Doe ermee wat je wil. Ik kruip wel weer in mijn hok.

7    
ome cor

Mooi voor die gasten dat ze voor hun land in de O20 en O21 worden geselecteerd.
Hopelijk doet dit uitstapje hen sportief gezien goed en komen ze sterker terug, want bij NAC vallen ze de laatste tijd een beetje tegen, helaas.

2    
Buurman

Mooi dat ze geselecteerd worden. Maar met name de gebroeders moeten veel beter kunnen. Als de selectie van NAC op het juiste niveau is, dan hadden ze al meerdere keren vervangen moeten worden. Want ze zitten met regelmaat niet in de wedstrijd. Ander punt is dat we een ervaren leider op het middenveld missen die deze gasten stuurt. Type Schreuder.

-2    
De muzikant

@geelzwartwit: de pubquiz was onder meer belangrijker dan de (veel te positief) voorgestelde jaarcijfers. 😉

Kortom, volledig met jou eens!

6    
Los Pollos Hermanos

Die gasten worden gewoon meegezogen in het amateuristische niveau van jongens als Verschueren, el allouchi, Rosler, Mashart en v Hooijdonk. (Kan er nog wel 5 noemen)

Als je zoveel verschrikkelijk slechte voetballers om je heen hebt staan dan wordt je vanzelf meegenomen in de misère. Dat mag niet als professional, maar zo werkt het wel.

In principe zijn deze gasten véél te goed voor NAC en voor de KKD. We zouden blij moeten zijn met deze gasten.. maar ja.. de kopjes hangen. Het besef is er dat ze niet mee gaan doen om het kampioenschap. Het besef wat hier maar enkele eerder hadden.

Maar volgens Willem, Cor en Co gaan we waarschijnlijk nog steeds voor de titel. Je blijft je verbazen met dat soort lui.

0    
Eddy W (BSR)

@GEELZWARTWIT

Ik wijs je niet terecht, ik zeg gewoon hoe wij werken. Dat is al jaren hetzelfde en nu worden wij erop aan gesproken. Dan mag ik daar best op reageren denk ik.

MOTM is wat mij betreft een van de belangrijkste toevoeging van onze nieuwe site. Een discussie waarin iedereen kwijt kan wat hij/zij van de wedstrijd vond. Dat moet niet onder gesneeuwd raken, maar er moet ook ruimte zijn voor andere nieuwsberichten. Misschien pakken we dat verkeerd aan maar dan horen wij het graag.

@ de muziekkant,
Je bedoeld dat NAC zonder de degradatie in de rode cijfers had gestaan? Volgens mij is dat in ons bericht ook benoemd. Daarnaast mag er ook daar gewoon over gediscussieerd worden. Ik heb het ook even voor je opgezocht, maar na de jaarcijfers is er geen bericht geplaatst over de pubquiz. Ik waardeer het dat je ons scherp wilt houden, dat hebben wij zo nu en dan nodig en wij staan open voor feedback, maar doe dit alsjeblieft op basis van feiten.

0    
Ivo

Ik heb ook wel het gevoel dat de Ilic-broers hun niveau niet halen omdat er omheen gebrek aan kwaliteit is. Verschueren, El Allouchi, Boussaid, van der Gaag, dat zijn geen middenvelders die het verschil maken. Zelfs niet tegen de laagvliegers in de KKD, die zich ingraven en op de counter spelen. Ook van Hooijdonk is voetballend heel beperkt. Je hebt voorin ook geen aanspeelpunt. Dogan heeft meer voetbal in zich, maar kan het ook niet alleen.

Brood ziet dit ook en gaat nu experimenteren (zoals van Anholt op middenveld), maar daar wordt het ook niet beter van.

Achterin staat het iets beter dan vorig jaar, zeker als Monsalve er weer bij is. Maar opbouwend is het gewoon droevig gesteld. Zet in de winterstop 2 middenvelders neer van een ander kaliber (in de KKD alleen al lopen er echt wel betere rond) en je komt misschien aan voetballen toe.

Dit zal ten koste gaan van "One trick pony's" als Verschueren (kan alleen een bal afpakken), Boussaid (kan een actie maken maar mist overzicht) of El Allouchi (te voorzichtig , tikje breed, tikje terug).

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja