Overal waar we komen

Rösler: "Mijn gevoel bij de club is goed"

Eddy W

Voor de wedstrijd tegen Helmond Sport verraste NAC met het nieuws dat Colin Rösler niet gehuurd maar overgenomen was van Manchester City. De verdediger wist na de verhalen van oud huurlingen dat de stap van Manchester City naar NAC goed zou zijn voor zijn carrière.

Voordat Rösler de keus maakte om over te stappen naar NAC, vroeg hij in Manchester wat rond over zijn nieuwe ploeg. "Ik wist uiteraard van het samenwerkingsverband tussen Manchester City en NAC. Maar op basis van de positieve verhalen heb ik de keuze gemaakt om niet op huurbasis, maar definitief naar Breda te komen. Mijn gevoel bij de club is goed en ik zie hier kansen om een betere speler te worden."

De verdediger blikt op de website van NAC daarnaast terug op de wedstrijd van afgelopen vrijden en zijn eerste avondje NAC. "Het was een indrukwekkende avond. Het team speelde goed en met zes punten uit twee duels is het een goede seizoensstart. We moeten op deze weg doorgaan en dan hoop ik uiteindelijk NAC terug te brengen naar het niveau waarop het thuishoort."

 

 

Bron:
B-Side Rats, NAC
Vorig bericht
Blom fluit NAC-Cambuur Leeuwarden 10 reacties
Volgend bericht
Ex-NAC: Sporkslede duikt op bij RKC 23 reacties
Terug naar overzicht
24 Reacties
84    
Ouwe Spionkop

Voor mij samen met aantrekken Dogan de meest verrassende nieuweling.
Deze jongen is een kind van de club Man City. Zijn vader Uwe heeft aanzien als spits van City (50 goals gemaakt).
Verder aanvoerder van Jong Noorwegen en dus een jongen met veel potentie.
Heel bijzonder dat hij voor 3 jaar is vastgelegd in plaats van gehuurd.
Ik vermoed dat City wel een dik doorverkoop percentage bedongen zal hebben. Misschien is dit een goedmakertje voor de soap met Muric vorig seizoen?

22    
geelzwartwit

Show us your talent!
Goodluck!

84    
Ouwe Spionkop

Voor mij samen met aantrekken Dogan de meest verrassende nieuweling.
Deze jongen is een kind van de club Man City. Zijn vader Uwe heeft aanzien als spits van City (50 goals gemaakt).
Verder aanvoerder van Jong Noorwegen en dus een jongen met veel potentie.
Heel bijzonder dat hij voor 3 jaar is vastgelegd in plaats van gehuurd.
Ik vermoed dat City wel een dik doorverkoop percentage bedongen zal hebben. Misschien is dit een goedmakertje voor de soap met Muric vorig seizoen?

20    
maikolg

Jammer dat de video niet embedded is, want dit vind ik persoonlijk de mooiste quote van het interview:

'most importantly I enjoy defending, I want to defend, I want to win the ball, that's what I live of.'

28    
Hont

Over een huurdeal over hem was ik sceptisch, maar een overname en een contract voor een kerel met zijn talent is gewoon erg netjes!
Staat op deze manier ook geen ontwikkeling van NAC'ers in de weg, want hij is er nu zelf een, en naar ik mag geloven met flink wat potentieel.
Heel veel succes Colin en mooi dat NAC ook bij de spelers van City een mooie reputatie heeft opgebouwd!

-9    
Die ne gast

Waar ‘talenten’ Als Smith-Brown en Barker telkens opnieuw verhuurd werden ipv verkocht, mag Rosler wel vertrekken van City?
Ken hem verder niet en hoop dus dat het een groot talent is waar we van gaan genieten, maar het feit dat City hem makkelijk lijkt te laten gaan, maakt mij toch enigszins sceptisch.

10    
ome cor

We zullen het moeten gaan zien en kunnen er pas wat van vinden wanneer deze jongen zijn kansen krijgt/pakt.

Scepsis is doemdenken.

28    
Benassi

Als hij er maar niet voor zorgt dat we 9 uit 3 gaan pakken, want dan gaat Flieger helemáál wild om zich heen slaan. Zijn frustraties springen nu al als jeugdpuistjes op zijn gezicht als we 2 keer achter elkaar winnen.

Succes Rösler!

Mijn gevoel bij NAC is na lange tijd ook weer goed, en daar kan geen Flieger iets aan veranderen!

Hup NAC!!

12    
Nacfan

Hopelijk een jongen die t gaat laten zien de komende seizoenen en hopen dat hij dan ook voor veel geld wordt verkocht. Prima zet van Tom

9    
The Cosmic Gate

Ben er benieuwd naar deze jonge man , laat me graag verrassen

4    
Dolle olifant

Nac eindelijk weer op de goede weg? Dat heb ik de laatste 10 jaar ook ieder jaar weer zien terug keren op deze site. Omdat ze nu 2 potjes tegen de laagvliegers in de KKD gewonnen hebben? Omdat onze makelaar TD een blik tropische verrassingen open heeft getrokken? Wacht even met conclusies trekken tot de winterstop.

-1    
Tico

@Dolle olifant

Jeetje man, ben negatief wanneer het niet goed gaat bij NAC maar probeer astemblieft positief te zijn wanneer het ff lekker gaat met NAC! Jij moet echt een kut leven hebben met je negatieve gedachtes zeg! Pfffffff

-6    
Badeend

@TICO

Zo hoort het hè. Negatief als het slecht gaat en niet positief als het goed gaat - en dat dan "realistisch" noemen. Bokhonden.

5    
JimGoose

Als hij goed genoeg is dan zou het me niet verbazen als hij de plek van Monsalve overneemt en dat die op zijn beurt rechtsback wordt.

9    
ome cor

@dronken olifant
Je hebt helemaal gelijk...in de winterstop hebben we een beter beeld hoe we er voor staan.
En na de competitie kunnen we het gehele seizoen evalueren.

Maar er is niks mis mee om het uit positieve hoek te benaderen.

0    
ome cor

Dolle ipv dronken

6    
076

Die hele olifant is lachwekkend.

9    
Belgische Naccer

Hopelijk is dit de man van 6 miljoen euro over 2 jaar. Laat NAC ook eens een keer mazzel hebben.

En verder: Is Kali al opgehaald? Of gaat hij zich optrekken aan de instelling van het huidige NAC? Dat is 1000% beter dan het lamballen niveau van vorig seizoen...Dus dat zal wel heel erg aanpoten worden voor hem.

8    
Bommetje

Ik denk dat City hier voorsorteert op een mogelijke discussie over hoeveel jeugdspelers een club mag hebben, of in ieder geval de publieke opinie hierover.
Nu hebben ze een speler minder onder contract, en een ongetwijfeld fors doorverkooppercentage, dat is natuurlijk logisch en prima

0    
Balletje

Wat we ook gaan doen dit jaar, als de sfeer in de groep, de blije koppen en het bij vaak gave voetbal blijft....dan ben ik meer dan tevreden.
De laatste jaren NAC waren drama. Dat is begonnen toen Seuntjes riep...met Mats Seuntjes. Town zijn we t lachertje geworden. Dit zijn leuke open jongens, met ambitie en blij met de kans echt te kunnen bewijzen dat ze kunnen voetballen.
En voor Flieger, mocht dit een seizoen echt goed worden....wees een vent en geeft dat mei 2020 gewoon ff toe.

3    
Real Robert

Zou MC al niet anticiperen op de aanstaande Brexit?
Want die uittreding zal waarschijnlijk het einde betekenen van die handelshuizen in Engeland. Gelukkig maar!
Een doorverkooppercentage in de toekomst kunnen ze natuurlijk altijd innen.
Jammer voor NAC, dat de Ilic-broertjes van buiten de EU komen, zodat er door NAC een onmogelijk salaris betaald
zou moeten worden.

4    
Scheppioni

De statistieken van Colin zijn niet verkeerd, maar in de praktijk laat ik me eerst graag verrassen voordat ik weer blij word met een tegenvallertje eventueel ! Hup NAC met Colin !

4    
Buurman

Is een heel goeie speler. Kan in de ere mee. Komt in de basis. Ook met Ilic komt het in de nastoot in orde. Jammer van zijn blessure. Dat zijn broertje al zo ver was heeft me aangenaam verrast. Of we voldoende op oorlogssterkte zijn weten we na de veldslag tegen de Friesen.

-2    
Jes

Hoop niet dat het een gevalletje Horsfield word...

1    
10diego

Balletje: we hebben tegen Dordt en Helmond gespeeld. De nummers 17 en 20 van vorig seizoen. We gaan dit jaar vaak winnen. Fijn blije gezichten. Het gaat er om dat NAC er staat als ze er moeten staan. Dat is de laatste 4 jaar alleen onder Vreven gelukt

Laad alle berichten na dit bericht in