Overal waar we komen

B-SIDE RATS & BREDA LOCO'S: NOAD CUP

Poets je voetbalschoenen, strijk je shirtje en haal je scheenbeschermers uit het vet! Op 30 mei organiseren de Breda Loco’s en B-Side Rats namelijk de eerste editie van de NOAD Cup, een 7x7 voetbaltoernooi voor alle NAC-supporters.

Na het succes van ‘Wij gaan de singel in’, waarbij ruim 200 supporters een onvergetelijke middag op de singels van Breda hadden met vuurwerk, muziek en oud-spelers van NAC, slaan de Breda Loco’s en B-Side Rats opnieuw de handen ineen. Met de NOAD Cup doen we er een schepje bovenop en sluiten we het seizoen 2019/2020 op grootse wijze af. 

Binnen een paar dagen was het toernooi voor de mannen al uitverkocht. Dat betekent dat er ten minste 320 supporters het tegen elkaar op zullen nemen voor de NOAD CUP in het herentoernooi. Ook voor het damestoernooi horen we vanuit alle hoeken dat dames bezig zijn met teams te formeren voor 30 mei. Zij kunnen zich nog aanmelden via de ticketshop. 

Inschrijven

Het is op dit moment alleen nog mogelijk voor damesteams om zich aan te melden voor de NOAD CUP. De kaarten voor de herenteams waren binnen vier dagen compleet uitverkocht. Dus mocht je negen dames kunnen vinden die mee willen doen met het toernooi, meld je dan hier aan. 

Ben je zelfs met 11 of 12 spelers? Geen probleem! Je kunt een extra speler toevoegen aan je team. Hiervoor kies je in de shop voor extra speler. Mocht je dit na de inschrijving van je team willen doen, vul dan bij de teamnaam een naam in van een reeds ingeschreven team. 

Vragen over je inschrijving of andere zaken? Neem contact op via [email protected] 

Toeschouwers

Uiteraard is iedereen overdag welkom om te komen kijken naar het toernooi. Gezellig zelfs! We zijn zelfs druk bezig om te zorgen dat er overdag ook voor toeschouwers en kinderen het een en ander te doen zal zijn. Hierover later meer. 

De NOAD CUP duurt van 11:00 uur tot ongeveer 17:30 uur. Na afloop van het toernooi zal voor deelnemers van het toernooi een BBQ en feestavond georganiseerd worden rond de kantine van Jeka. Deze BBQ en feestavond zijn alleen voor deelnemers aan het toernooi.

Let op: Er zullen geen losse kaarten worden verkocht voor BBQ en/of feestavond.

BBQ

Voor onze supporters willen we natuurlijk alleen het allerbeste. Dat geldt zeker voor de BBQ na afloop van het toernooi. De BBQ zal daarom geheel verzorgd worden door Purple Catering. Dit bedrijf is voor veel NAC-supporters geen onbekende en verzorgt ook de catering in het hoofdgebouw van NAC en bij diverse bijeenkomsten van de Businessclub. Samen met Purple Catering hebben we een mooi pakket samengesteld voor alle deelnemers. Wij zijn blij dat we Purple Catering tevens mogen toevoegen aan de lijst met sponsors. 

Bart van Dongen van Purple Catering: "Als NAC-supporter hoefde ik niet na te denken toen de Breda Loco's en B-Side Rats ons vroegen om de BBQ tijdens de NOAD CUP te verzorgen. Wij gaan ervoor zorgen dat niemand iets tekort komt na een dag lang voetballen en iedereen met een goede bodem aan de feestavond kan beginnen en blijven, gezien de line-up, daarna graag nog even hangen."  

Tijdens de BBQ zal DJ Da Huge de muzikale omlijsting verzorgen. 

Feestavond

Na afloop van de BBQ begint de feestavond! En wat voor een! We hebben de DJ's uit de Cordial en Café Beatrix voor jullie geboekt en hebben vier zangers zangers gevonden die weten hoe ze een feestje kunnen bouwen. De feestavond is alleen toegankelijk voor mensen die mee hebben gedaan met het toernooi. Bij de ingang zal worden gecontroleerd op polsbandjes.

 

DJ's Artiesten
Da Huge (B-Side Rats) Evert van Huijgevoort
Feest DJ Ewout (Café Beatrix) Tommy Lips
Arjan Hermans (Cordial) Dennis van der Stelt
Marc den Tenter (Café Beatrix) Randy Watzeels

 

Sponsoren

Dankzij deze sponsoren kunnen wij de NOAD CUP voor jullie organiseren:

NAC Supportersvereniging (Hoofdsponsor)
Breda Loco'sBoost BredaDok 19 BredaGIG Creative Film ProductionRB-MediaTrust Verhuizingen