Overal waar we komen

NOAD Cup '21

In 2020 hadden we na onze BSR Pubquiz en 'Wij gaan de singel in' het idee om het een en ander nog grootser aan te pakken met de NOAD cup, een 7x7 voetbaltoernooi voor alle NAC-supporters. Helaas moesten we het toernooi om bekende redenen annuleren. Dit jaar pakken we de draad weer op en hebben wij onze pijlen gericht op de mooiste NAC-dag van 2021. Samen met de Breda Loco's gaan we op 10 juli een onvergetelijke geel-zwarte dag organiseren. Op dit moment hebben de inschrijvers van 2020 twee weken de tijd gekregen om zich in te schrijven voor deze editie. Hier hebben maar liefst twaalf teams al gebruik van gemaakt. Vandaag is het de beurt aan alle NAC-supporters.

Afgelopen week hebben verschillende sponsoren van vorig jaar al bevestigd er dit jaar gewoon weer bij te zijn. Wij danken Dok 19, GiG creative film production, Trust Verhuizingen en RB-Media hiervoor! Daarnaast hebben ook diverse artiesten en DJ’s aangegeven 10 juli te reserveren voor ons. Toen Purple Catering aangaf wat hamburgertjes te bewaren, wisten we het zeker. Dit zou zomaar eens de (ok, hopelijk op één na) mooiste NAC-dag van 2021 kunnen worden.

Het toernooi zal plaatsvinden bij RKVV Jeka en afgesloten worden met een geheel verzorgde BBQ en supportersfeest met verschillende artiesten en de NAC DJ's uit de Cordial en Bea.

Wat anders is dan vorig jaar, is dat we met fases werken in de inschrijving. Mochten er nog corona-maatregelen gelden in juli, dan is de kans dat we iets kunnen organiseren voor de inschrijvers in 'fase 1' groter dan voor fase 2 en daarna fase 3. Elke fase bestaat uit 15 teams. Wij zullen op een later moment bekijken of we voor een fase 4 kiezen, afhankelijk van het aantal inschrijvingen en het verloop van de maatregelen. De mogelijkheid voor het inschrijven van extra spelers voor een team zullen we ook op een later moment overwegen.

Teams bestaan uit tien personen inclusief eventueel een coach en de prijs per persoon bedraagt €17,50. Gezien de onzekerheid over de op dat moment geldende maatregelen hebben we besloten om te werken met een voorinschrijving. Daarom vragen we nu een aanbetaling van 50 euro per team, welke uiteraard zal worden teruggestort wanneer we op een later moment moeten besluiten om het toernooi niet voor alle fases te kunnen organiseren.

Wij zijn in elk geval enorm blij dat we de organisatie kunnen opstarten en zullen er alles aan doen om hier een legendarische dag van te maken.

Voorinschrijven voor jouw team kan via deze link.

 

Sponsoren van de NOAD Cup '21: 

NAC Supportersvereniging (hoofdsponsor), De Graaf CreativityDok 19, RB-Media, Trust Verhuizingen, Breda Loco's, B-Side Rats, GiG creative film production, FlexPons, Cibo Vloeren, ViaJou Werving en Selectie en Boost Productions