Overal waar we komen

NOAD Cup '21

Op 10 juli 2021 gaat het gebeuren. De NOAD Cup '21. Een voetbaltoernooi met meer dan 450 NAC-supporters op het terrein van RKVV Jeka in Breda (ook al is het in Bavel). Stichting B-Side Rats en Stichting Breda Loco's organiseerden eerder in het verleden samen het evenement 'Wij gaan de singel in' en dit smaakte naar meer. Daarom komen we op 10 juli met een voetbaltoernooi met BBQ en feestavond, de NOAD Cup. Op deze pagina vind je alle informatie over deze dag.

Toernooi:

We spelen een 7x7 toernooi op zes halve kunstgrasvelden bij Jeka. Wedstrijden duren 15 minuten en elk team speelt minimaal 4 wedstrijden in de poulefase. Van elk van de acht poules gaan de beste twee teams door naar de play-offs. Rond kwart voor zes zal de finale gespeeld worden. De eerste wedstrijden starten om 09:00 uur. Bekijk het hele toernooischema op www.noadcup.nl 

Inschrijving:

Op dit moment zijn we helemaal uitverkocht. Dat betekent dat 45 teams zich hebben aangemeld voor de NOAD Cup '21. 

Testen voor toegang:

Om het toernooi te kunnen organiseren binnen de huidige maatregelen zijn wij genoodzaakt om gebruik te maken van 'testen voor toegang'. Dit kopje zal op een later moment aangevuld worden met alle relevante informatie hierover, wij zijn echter nog in afwachting van deze aanvraag. Op dit moment is wel bekend dat deelnemers die reeds gevaccineerd zijn niet hoeven te testen.

Aankomst bij Jeka: 

De teams die om 09:00 uur beginnen met spelen zijn vanaf 08:00 uur welkom bij Jeka. Kom op tijd zodat we ruim de tijd hebben voor de toegangscontrole. We zullen werken met polsbandjes die je bij binnenkomst om krijgt. Wij willen jullie vragen om zoveel mogelijk op de fiets naar Jeka te komen. 

Munten:

Tijdens het toernooi werken we met consumptiemunten. Het verzoek vanuit Jeka is om deze zoveel mogelijk met de pin te betalen. 

Bezoekers:

Helaas kunnen wij op 10 juli geen bezoekers toelaten op het terrein van Jeka. Er is deze dag dus alleen ruimte voor deelnemers aan het toernooi.

Scheidsrechters:

Wij zijn druk op zoek naar scheidsrechters die het leuk vinden om de wedstrijden tijdens dit toernooi te fluiten. In totaal zoeken wij 15 scheidsrechters voor de zes velden, er is dus genoeg tijd over om een wedstrijdje te kijken. Uiteraard rekenen we ook op je tijdens de BBQ en feestavond. Aanmelden kan via [email protected] 

BBQ verzorgd door Purple Catering:

Na afloop van het toernooi is er een geheel verzorgde BBQ voor alle deelnemers. Deze wordt verzorgd door Purple Catering uit Prinsenbeek. Wij hebben de teamcaptains een formulier toegestuurd waarin zij eventuele dieetwensen kunnen aangeven. 

Feestavond:

Na het laatste fluitsignaal trappen we naast de BBQ ook de feestavond af. Tijdens deze avond zullen er diverse optredens zijn van onder andere Evert van Huygevoort, Randy Watzeels en Tommy Lips. De avond wordt aan elkaar gedraaid door Feest DJ Ewout en DJ Melvin van Feestcafé 't Stammeneke. We gaan tot ongeveer 23:00 uur door. 

 

Sponsoren:

Wij bedanken de sponsoren van de NOAD Cup '21: 

NAC Supportersvereniging (hoofdsponsor), De Graaf CreativityDok 19, RB-Media, Trust Verhuizingen, Breda Loco's, B-Side Rats, GiG creative film production, FlexPons, Cibo Vloeren, ViaJou Werving en Selectie en Boost Productions