Wij gaan niet opzij

NOAD Cup '21

Op 10 juli 2021 gaat het gebeuren. De NOAD Cup '21. Een voetbaltoernooi met meer dan 450 NAC-supporters op het terrein van RKVV Jeka in Breda (ook al is het in Bavel). Stichting B-Side Rats en Stichting Breda Loco's organiseerden eerder in het verleden samen het evenement 'Wij gaan de singel in' en dit smaakte naar meer. Daarom komen we op 10 juli met een voetbaltoernooi met BBQ en feestavond, de NOAD Cup. Op deze pagina vind je alle informatie over deze dag.

Toernooi:

We spelen een 7x7 toernooi op zes halve kunstgrasvelden bij Jeka. Wedstrijden duren 15 minuten en elk team speelt minimaal 4 wedstrijden in de poulefase. Van elk van de acht poules gaan de beste twee teams door naar de play-offs. Rond kwart voor zes zal de finale gespeeld worden. De eerste wedstrijden starten om 09:00 uur. Bekijk het hele toernooischema op www.noadcup.nl 

Huisregels NOAD Cup '21:

 • Zonder toegangsticket en corona check geen toegang.
 • Meenemen van eigen alcoholische consumpties is niet toegestaan.
 • Glaswerk is op het hele terrein verboden.
 • Geen 18 = geen alcohol.
 • Gebruik van drugs is niet toegestaan.
 • Het is verboden te roken in alle binnenruimtes en op de kunstgrasvelden.
 • Fakkels en vuurwerk zijn niet toegestaan.
 • Fietsen worden gestald op de aangewezen plaats.
 • Deelname aan de NOAD Cup '21 is geheel op eigen risico.
 • Bij vertrek van het complex wordt rekening gehouden met de omwonenden.
 • Aanrijwegen voor hulpdiensten moeten altijd vrij blijven van fietsen en auto's.


Inschrijving:

Op dit moment zijn we helemaal uitverkocht. Dat betekent dat 45 teams zich hebben aangemeld voor de NOAD Cup '21. 

Testen voor toegang:

Om toegang te krijgen tot de NOAD Cup '21 is het noodzakelijk dat elke bezoeker vanaf 13 jaar oud zich binnen 40 uur voor aanvang laat testen. Ga vanaf zaterdag 26 juni naar www.testenvoortoegang.nl om een afspraak in te plannen.

Let op: alleen testresultaten die ingepland zijn via Testen voor Toegang worden geaccepteerd om toegang te krijgen tot de NOAD Cup '21.

Om toegang te krijgen tot de NOAD Cup '21 moet je naast je toegangsticket ook je coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of geprint laten zien.

Wanneer je jouw negatieve testuitslag ontvangt als e-mail, zit daar een unieke code bij. Met deze code kun je in de CoronaCheck-app of via www.coronacheck.nl jouw testuitslag omzetten naar een coronatoegangsbewijs in de vorm van een QR-code.

Je laat vervolgens jouw QR-code in de CoronaCheck-app of via je geprinte coronatoegangsbewijs scannen bij de ingang van ons evenement. Is je QR-code geldig? Dan mag je naar binnen.

Meer informatie vind je op www.coronacheck.nl. Neem voor verdere vragen contact op met de CoronaCheck Helpdesk via 0800-1421 of [email protected]. De helpdesk is bereikbaar van maandag t/m zondag van 08.00 tot 20.00 uu

Een testafspraak kan twee weken voorafgaand aan het evenement gemaakt worden, dus vanaf zaterdag 26 juni. 

Plan je testafspraak vanaf donderdag 8 juli 16:00 uur. Vanaf die tijd zit je binnen de 40 uur voorafgaand aan het evenement.

Supporters die volledig gevaccineerd zijn hoeven niet te testen. Zij kunnen met de coronacheck app een QR-code aanmaken die toegang geeft tot het evenement.

Aankomst bij Jeka: 

De teams die om 09:00 uur beginnen met spelen zijn vanaf 08:00 uur welkom bij Jeka. Kom op tijd zodat we ruim de tijd hebben voor de toegangscontrole. We zullen werken met polsbandjes die je bij binnenkomst om krijgt. Wij willen jullie vragen om zoveel mogelijk op de fiets naar Jeka te komen. Mocht je met de auto komen, parkeer je die aan de Beukenlaan. Het parkeerterrein van Jeka is gesloten. 

Munten:

Tijdens het toernooi werken we met consumptiemunten. Het verzoek vanuit Jeka is om deze zoveel mogelijk met de pin te betalen.  

Bezoekers:

Helaas kunnen wij op 10 juli geen bezoekers toelaten op het terrein van Jeka. Er is deze dag dus alleen ruimte voor deelnemers aan het toernooi. Teams hebben de mogelijkheid om extra deelnemers in te schrijven. Zij zijn hierover geinformeerd. 

BBQ verzorgd door Purple Catering:

Na afloop van het toernooi is er een geheel verzorgde BBQ voor alle deelnemers. Deze wordt verzorgd door Purple Catering uit Prinsenbeek. Wij hebben de teamcaptains een formulier toegestuurd waarin zij eventuele dieetwensen kunnen aangeven. 

Feestavond:

Na het laatste fluitsignaal trappen we naast de BBQ ook de feestavond af. Tijdens deze avond zullen er diverse optredens zijn van onder andere Evert van Huygevoort, Randy Watzeels en Tommy Lips. De avond wordt aan elkaar gedraaid door Feest DJ Ewout en DJ Melvin van Feestcafé 't Stammeneke. We gaan tot ongeveer 23:00 uur door. 

 

Sponsoren:

Wij bedanken de sponsoren van de NOAD Cup '21: 

NAC Supportersvereniging (hoofdsponsor), De Graaf CreativityDok 19, RB-Media, Trust Verhuizingen, Breda Loco's, B-Side Rats, GiG creative film production, FlexPons, Cibo Vloeren, ViaJou Werving en Selectie en Boost Productions