Wij gaan niet opzij

NOAD Cup '22

We hebben even moeten wachten met de aankondiging maar achter de schermen zijn we samen met de Breda Loco's alweer even druk met de organisatie van de mooiste dag van het jaar, de NOAD Cup ’22. Net als afgelopen jaar zal het evenement weer plaatsvinden bij RKVV Jeka. En wel op zaterdag 16 juli 2022.

NOAD Cup ’22:

Na het succes van vorig jaar hebben we besloten ook dit jaar de NOAD Cup te organiseren voor alle NAC-supporters. Het toernooi begint op zaterdag 16 juli om 09:00 uur waarna 48 teams het op de zes velden van Jeka tegen elkaar zullen opnemen. Aansluitend is er weer een geheel verzorgde BBQ voor alle deelnemers met de muzikale omlijsting van niemand minder dan Feest DJ Ewout (Café Beatrix) en DJ Melvin (‘t Stammenéke). Tijdens de feestavond avond draaien deze mannen uiteraard door en zullen niemand minder dan Raymon Hermans en Frank Verkooyen optreden.

NAC - Volendam:

Op vrijdagavond voorafgaand aan de NOAD Cup '22 (vrijdag 15 juli) zal NAC op het terrein van Jeka een oefenwedstrijd spelen tegen FC Volendam. Rondom deze wedstrijd zal Feest DJ Ewout zorgen voor de muziek en krijgen we optredens van Tommy Lips en Evert van Huygevoort. We gaan door tot 22:30 uur en kaarten zijn verkrijgbaar via nactickets.nl.

Speelschema en informatie:

Het speelschema voor de NOAD Cup '22 en alle informatie over wat wel en niet is toegestaan is te vinden via noadcup.nl

Sponsoren NOAD Cup ’22:

Dat wij deze prachtige dag weer kunnen organiseren hebben we te danken aan onze sponsoren die al toegezegd hebben ook dit jaar weer ons te steunen. Daarom zijn wij trots om te kunnen melden dat de NAC Supportersvereniging wederom hoofdsponsor is van deze editie van de NOAD Cup. Daarnaast danken wij Dok 19, RB-Media GiG Creative Film Production, Boost Productions, FlexPons, CIBO Vloeren, ViaJou Werving en Selectiebureau, Stichting B-Side Rats, Stichting Breda Loco's, Feestcafé 't Stammenéke en OK Tankstations voor hun bijdrage aan de NOAD Cup. Ook verwelkomen wij nieuwe sponsoren: Peoples Republic, Mercurys Chain, Purpose en MK Gilze.   

Uitverkocht:

Binnen 12 uur was de NOAD Cup '22 helemaal uitverkocht. Wegens de populariteit van het toernooi kan het niet anders dan dat er in de komende weken valse kaarten zullen verschijnen op de zwarte markt. Wij adviseren om deze niet aan te schaffen.  

Aftermovie 2021:

Wij kijken uit naar een prachtige NAC-dag in juli, want we zijn eraan toe!