Wij gaan niet opzij

NOAD Cup '22

We hebben even moeten wachten met de aankondiging maar achter de schermen zijn we samen met de Breda Loco's alweer even druk met de organisatie van de mooiste dag van het jaar, de NOAD Cup ’22. Net als afgelopen jaar zal het evenement weer plaatsvinden bij RKVV Jeka. En wel op zaterdag 16 juli 2022.

NOAD Cup ’22:

Na het succes van vorig jaar hebben we besloten ook dit jaar de NOAD Cup te organiseren voor alle NAC-supporters. Het toernooi begint op zaterdag 16 juli om 09:00 uur waarna 48 teams het op de zes velden van Jeka tegen elkaar zullen opnemen. Aansluitend is er weer een geheel verzorgde BBQ voor alle deelnemers met de muzikale omlijsting van niemand minder dan Feest DJ Ewout (Café Beatrix) en DJ Melvin (‘t Stammenéke). Tijdens de feestavond avond draaien deze mannen uiteraard door en zullen diverse artiesten optreden waarvan wij de namen later bekend gaan maken.

Damestoernooi:

Toen wij in 2020 de NOAD Cup hebben bedacht, was het plan daar om naast het toernooi voor de heren ook een damestoernooi te organiseren. Toen wij afgelopen jaar werden geconfronteerd met wat uitdagingen in de veldbezetting hebben we deze plannen laten varen. Inmiddels ziet onze afdeling ‘puzzels en planning’ voldoende velden beschikbaar om een of twee extra poules toe te voegen aan het toernooi voor een mooi damestoernooi.

Sponsoren NOAD Cup ’22:

Dat wij deze prachtige dag weer kunnen organiseren hebben we te danken aan onze sponsoren die al toegezegd hebben ook dit jaar weer ons te steunen. Daarom zijn wij trots om te kunnen melden dat de NAC Supportersvereniging wederom hoofdsponsor is van deze editie van de NOAD Cup. Daarnaast danken wij Dok 19, RB-Media GiG Creative Film Production, Boost Productions, FlexPons, CIBO Vloeren, ViaJou Werving en Selectiebureau, Stichting B-Side Rats, Stichting Breda Loco's, Feestcafé 't Stammenéke en OK Tankstations voor hun bijdrage aan de NOAD Cup. Ook verwelkomen wij nieuwe sponsoren: Peoples Republic, Mercurys Chain, Purpose en MK Gilze.   

Uitverkocht:

Binnen 12 uur was de NOAD Cup '22 helemaal uitverkocht. Wegens de populariteit van het toernooi kan het niet anders dan dat er in de komende weken valse kaarten zullen verschijnen op de zwarte markt. Wij adviseren om deze niet aan te schaffen.  

Aftermovie 2021:

Wij kijken uit naar een prachtige NAC-dag in juli, want we zijn eraan toe!