Go to Top

(Oud) Zundert – (Oud) NAC

(Oud) Zundert – (Oud) NAC

Aanstaande zaterdag 9 juli staat de traditionele oefenwedstrijd van de Zundertse Selectie tegen NAC op het programma. Het is de 20ste keer dat deze wedstrijd plaatsvindt.

Een jubileum, zoude kenne zeggen. Zo dachten ze er in Zundert ook over en daarom geven ze een speciale draai aan dit feestje.

“Vanwege de jarenlange samenwerking met NAC geven we deze jubileumwedstrijd een extra tintje. De voetballiefhebbers kunnen voorafgaand aan het oefenduel een wedstrijd zien van oud-spelers van de Zundertse Selectie tegen Oud-NAC. Welke spelers van Oud-NAC hieraan meedoen is nog niet bekend, maar je moet denken aan mannen als Peter Remie en Hans van den Dungen. Dematch van de oude titanen begint om kwart over drie. Het publiek krijgt dus twee wedstrijden voor de prijs van één”, aldus Marcel van de Sande van de activiteitencommissei van VV Zundert.

Twee wedstrijden, volop gezelligheid en het schijnt nog goed weer te worden (herinnert iemand zich nog de noodweer-editite enkele jaren terug?) ook. Geen enkele reden om thuis te blijven dus.

Bron: B-side Rats, BN DeStem

4 Reacties op "(Oud) Zundert – (Oud) NAC"

 • Theo
  7 juli, 2016 - 08:20

  Doet Lurling ook mee??

  0

  0
 • Halve Liter
  7 juli, 2016 - 09:50

  Nac heeft een nieuwe keeper! 22-jarige Jorn Brondeel wordt 2 jaar gehuurd van Lierse SK

  0

  0
 • svt076
  7 juli, 2016 - 09:53

  Bovendien is zijn contract daar over 2 jaar afgelopen, ik zeg: goed bezig.

  0

  0
 • seuter
  7 juli, 2016 - 10:14

  Als het maar een eerlijke concurrentie strijd word tussen de drie keepers,moge de beste keepen.

  0

  0