Go to Top

Strijd tegen nacompetitie: het resterende programma

Strijd tegen nacompetitie: het resterende programma

Drie wedstrijden voor het einde van de competitie is NAC nog altijd verwikkeld in een strijd tegen degradatie. NAC bracht zichzelf dit seizoen doorlopend in de problemen, maar zou met wat geluk door de concurrentie in de Eredivisie gehouden kunnen worden. Een overzicht van de resterende programma’s van de degradatiekandidaten.

Door de nederlaag van FC Twente tegen ADO Den Haag kan NAC in ieder geval niet rechtstreeks meer degraderen. Dat scheelt alvast. De nacompetitie blijft echter nog altijd een reële dreiging, aangezien het gat met nummer 16 Roda JC maar vier punten bedraagt. Volgens statistici heeft NAC het eenvoudigste resterend programma van alle clubs in de Eredivisie. De vraag is echter in hoeverre je daarop mag vertrouwen.

NAC pakte in de duels met staartploegen Willem II (gelijk, verlies) Roda JC (verlies, verlies) Sparta (gelijk) en FC Twente (verlies) namelijk tot op heden maar 2 van de mogelijke 18 punten. Met nog twee wedstrijden tegen degradatiekandidaten is enige paniek daarom niet onbegrijpelijk. Zeker omdat concurrent Roda JC wat beter in vorm lijkt dan NAC. De Limburgers pakten negen punten in de laatste vijf duels, terwijl NAC het met zes punten moet doen. Een gat van vier punten lijkt daarom niet onoverbrugbaar.

Mocht NAC opeens de geest krijgen, dan is een flinke sprong op de ranglijst overigens ook nog mogelijk. FC Groningen en Willem II hebben namelijk maar drie punten meer en ook het gat met nummer 12 VVV Venlo is maar vier puntjes.

Resterende duels NAC en concurrenten

FC Groningen (33 punten, doelsaldo -4)

 • Donderdag 19 april: FC Utrecht (uit)
 • Zondag 29 april: Excelsior (thuis)
 • Zondag 6 mei: PSV (uit)

Willem II (33 punten, doelsaldo -10)

 • Woensdag 18 april: Feyenoord (thuis)
 • Zondag 29 april: PEC Zwolle (uit)
 • Zondag 6 mei: Vitesse (thuis)

NAC (30 punten, doelsaldo -18)

 • Woensdag 18 april: Sparta (uit)
 • Zondag 29 april: Heerenveen (thuis)
 • Zondag 6 mei: FC Twente (uit)

Roda JC (26 punten, doelsaldo -29)

 • Woensdag 18 april: PSV (thuis)
 • Zondag 29 april: VVV (uit)
 • Zondag 6 mei: ADO Den Haag (thuis)

Sparta (24 punten, doelsaldo -37)

 • Woensdag 18 april: NAC (thuis)
 • Zondag 29 april: Feyenoord (uit)
 • Zondag 6 mei: Heracles Almelo (thuis)

Bron: B-Side Rats

53 Reacties op "Strijd tegen nacompetitie: het resterende programma"

 • Jantje
  16 april, 2018 - 09:22

  Vermoed dat ‘t tegen Heerenveen thuis moet gebeuren. Helaas is ‘t op die verdomde zondag.

  20

  2
 • Eddie_V
  16 april, 2018 - 09:24

  wat zijn met terugwerkende kracht die twee overwinningen op Feyenoord belangrijk zeg. maar die win je niet elk jaar.

  hopelijk kunnen ze hét ook tegen de directe concurrent en keer laten zien. woensdag kunnen we veilig zijn maar ook diep in de zorgen zitten.

  17

  1
 • Kerelman
  16 april, 2018 - 09:28

  Iedereen baalt nog steeds van gisteren, maar nu moet de knop zsm om omdat woensdag er weer een cruciale wedstrijd staat! De enige reden die ik kan bedenken dat het in zo’n belangrijke wedstrijd niet lukt, is omdat de druk van het thuispubliek te groot is voor deze jonge gasten. In dit soort wedstrijden gaat het er niet om of jij een bal over 40 meter kan passen of dat je bij je tegenstander kan wegdraaien. Het gaat om je persoonlijke duels winnen en de tweede bal opvangen. Ik vind daarom ook dat je in deze wedstrijden niet met Garcia en Fernandes op het middenveld kunt spelen, omdat deze jongens de duels niet winnen voor de ploeg. Kijk naar de beperkte spelers op het middenveld bij Willem II gister, maar zij wonnen wel hun duels, deelden een schop uit waar nodig en waren bereid de bal de tribunes in te jagen als de situatie daarom vroeg. Woensdag winnen zorgt ervoor dat we redelijk ontspannen de zonnige dagen tegemoet kunnen gaan. Maar daar zal een totaal andere mentaliteit voor nodig zijn!

  22

  1
 • Breda-Loyal
  16 april, 2018 - 09:32

  Stel de concurrenten pakken niks meer aankomede midweekse speelronden ( wij spelen minimaal gelijk tegen Sparta ) en sparta en roda pakken dat weekend ook niks zijn we klaar.

  Zelf hadden we ervoor moeten zorgen dat we veilig stonden. Zo simpel is het.

  Dit scenario doet mij denken aan het 1er laatste seizoen voor degradatie dat alles op de laatste speeldag nog kon maar NEC uiteindelijk sneuvelden.

  Het enige wat we als supporters kunnen doen is hopen en erachterblijven staan. Stel je wint van Sparta woensdag ( of zoals ik al zei gelijk ) ben je er bijna

  2

  3
 • Jf
  16 april, 2018 - 09:34

  Ik denk dat we woensdag wel gaan winnen Sparta zit na de 7-0 oorwassing er helemaal doorheen en zonder Kramer is het toch ook minder.

  7

  15
 • Babosje
  16 april, 2018 - 09:34

  Ik hoop dat de spelers zich beter kunnen opladen voor deze potten dan ik.
  Heb nog ff nodig helaas!

  9

  0
 • Kerelman
  16 april, 2018 - 09:37

  Zo ontzettend zuur van gister, maar die knop moet echt snel om! Belangrijk is dat de focus nu ligt op deze cruciale wedstrijd tegen Sparta. In dit soort wedstrijden gaat het niet om ballen die je over 40 meter kan verleggen of om weg te draaien bij je tegenstander. Het gaat om je persoonlijke duels winnen en de tweede bal opvangen. Daarom vind ik ook dat je niet met Garcia én Fernandes kan spelen op het middenveld, omdat deze jongens er in de duels niet staan. Als je naar dat beperkte middenveld van Willem II kijkt, dan zag je voetballers die wel hun duels wonnen, waar nodig een schop uitdeelde of de bal over de zijlijn heen joegen. Woensdag winnen en dan kunnen ook wij enigszins ontspannen de laatste wedstrijden uitspelen. Maar daarvoor zal een totaal andere mentaliteit voor nodig zijn!

  6

  0
 • Kipiani
  16 april, 2018 - 09:38

  Duels winnen van af de eerste seconde ! Daar gaat het om. Vloet doet en kan dat niet.

  16

  3
 • Rogo
  16 april, 2018 - 09:42

  Willem II en Groningen mag je weglaten uit dit lijstje. Wij zijn nu de enige club waar Roda nog op jaagt. En die mogen woensdag tegen PSV, dat vanavond nog gehuldigd wordt…

  Er zal dus gewonnen moeten worden bij Sparta! Maarja, dat is een directe concurrent, dus dan weten we het al… Ons huurleger met speeltuinvoetballers kan of wil het om een of andere reden maar niet begrijpen en dat is klote :(

  13

  3
 • Jarc
  16 april, 2018 - 09:43

  Alles in eigen hand, maar het zou wel enorm helpen als PSV woensdag doet wat een kampioen moet doen, winnen bij roda, als NAC dan tegen een aangeslagen sparta drie punten kan pakken, zijn we woensdag rond 22.30 hr van alle zorgen verlost en kunnen we ons opmaken voor weer een jaar eredivisie.
  Als PSV net zo’n avond heeft als in Tilburg ( niet onwaarschijnlijk, na een huldiging en “niets meer op het spel”) dan MOET er van sparta gewonnen worden, en als NAC “moet” , dan lukt het niet…………….

  9

  0
 • Wanny
  16 april, 2018 - 09:44

  Heel simpel.

  NAC moet 1x winnen en Roda moet 1x niet winnen. Dan zijn we er.

  15

  1
 • Jj
  16 april, 2018 - 09:45

  Woensdag 3 punten uit bij Sparta, Roda verliezen en we zijn verzekerd van nog een jaar eredivisie! NOAD leveren en punten binnen harken!! Niet meer, niet minder

  4

  2
 • pema
  16 april, 2018 - 09:54

  Woensdag winnen tegen Sparta. Roda verliezen van PSV. Dan is het klaar toch. MAAR, als die pannekoek van een Vreven alweer zo lekker gaat wisselen, of beter gezegd niet wisselen, dan zie ik de bui wel weer hangen.
  Wint Sparta, Roda van PSV (PSV is klaar) dan wordt het een lastig verhaal. Thuis tegen Heerenveen en uit tegenTwente zijn waarschijnlijk 0 punten. Dus nacompetitie spelen is een feit dus !!
  Wat een dramatische trainer man. Echt die Belg begrijpt er heel weinig van. Hoe dan ook,NAC moet snel afscheid nemen van die man. Niet alles kan je hem kwalijk nemen uiteraard. Spelers hebben daar ook een aandeel in. Feit is dat er gewoon te weinig kerels in staan. Leuke zaalvoetballertjes, maar daar win je de oorlog niet mee. Was het een zaalvoetbalcompetitie, dan waren wij gisteren de Kampioen geworden en niet PSV !

  6

  9
 • BREDA1965
  16 april, 2018 - 09:55

  NAC ONDER 19 OPSTELLEN

  10

  8
 • Jetpaction
  16 april, 2018 - 09:55

  Als ik die blessure van Ambrose zag kan ik me bijna niet voorstellen dat we die nog in een NAC shirt terug zien. Dat zag er echt behoorlijk pijnlijk uit. Korte is ook nog niet fit dus dat wordt Vloet terug op 10 en Fernandes op de flank denk ik zo.

  De samenvatting nog eens terug gezien en toch wel wat aardige kansen voor ons via Verschueren en Te Vrede.
  Bij Garcia lijkt overigens de batterij de laatste paar potten behoorlijk leeg. Dan vraag ik me af of het verstandig is met hem nu nog in de basis te starten, misschien Nijholt op zijn plek? Mochten we toch in de nacompetitie terecht komen heb ik liever een wat fittere Garcia.

  18

  0
 • Wanny
  16 april, 2018 - 10:16

  Overigens wel een blunder van de KNVB om hier nog een midweekse ronde te plannen. Je weet dat er in de laatste 4 speelronden iemand kampioen gaat worden, waarna die spelers helemaal los gaan. Dan is het competitievervalsing om de speelronden zo kort op elkaar te plannen.

  17

  3
 • Klep
  16 april, 2018 - 10:21

  Ambrose gaan we echt missen… Ik hoop dat PSV niet te veel feest viert en gewoon fit aan de wedstrijd tegen Roda begint, met hopelijk gewoon De Jong, maar dat zal wel niet. Helaas hebben Sparta en NAC beiden niets aan een gelijkspel.

  2

  0
 • Dun Kees
  16 april, 2018 - 10:27

  Voor de eerste keer heb ik kritiek op de speelwijze en dus op de trainer.
  Als je bomen van kerels in de voorhoede hebt en de tegenstander speelt met reserve spelers in de achterhoede en het is degradatievoetbal kies je niet voor de bal achterin en op het middenveld rond te tikken.
  Zeker niet in de tweede helft als je achterstaat en het voetballen niet lekker loopt.

  13

  0
 • The Cosmic Gate
  16 april, 2018 - 10:30

  In theorie hoeven de spelers zich nog 1 keer 100% op te laden en dat is woensdag tegen Sparta.
  Win je die (en vooral doet PSV haar sportieve plicht, waar je weer niet op hoeft/kan tekenen) is het klaar.

  Winnen is woensdag hoe dan ook een MUST

  3

  0
 • tripomatic
  16 april, 2018 - 10:31

  Laten we eens beginnen met woensdag van Sparta te winnen en te kijken wat de concurrentie doet. Daarna zien we wel weer verder.

  HUP NAC!

  14

  0
 • Henkie
  16 april, 2018 - 10:35

  Als nac nog 1x wint van de 3 is het klaar. Roda pakt geen 9 uit 3 en ons doelsaldo is veel beter.

  4

  1
 • signase
  16 april, 2018 - 10:40

  NAC heeft alles nog in eigen hand. Met 4 punten voorsprong over 3 wedstrijden. We hebben wel eens slechtere uitgangsposities gehad… En ja, gisteren was het niet best, maar met dit team zou het woensdag ook zomaar weer eens goed kunnen zijn. Sparta zal in ieder geval niet de tent dichtgooien. Die gaan vol gas geven. Dat moet NAC kansen in de counter bieden. Benieuwd of Kroket Kopschopper meedoet: hoe snel gaat de KNVB daar over oordelen en wat doet Sparta (in hoger beroep of niet).

  0

  0
 • Talentje
  16 april, 2018 - 10:40

  Zoudenzo aar 9 punten kunnen zijn maar ook zomaar 0… nac is dit seizoen niet te voorspellen.. ik blijf geloven in dit nac! Volgend jaar doorpakken in de eredivisie! Hup nac!!

  0

  0
 • Dos
  16 april, 2018 - 10:42

  Het keerpunt gisteren was de noodgedwongen wissel van Fernandes, het was vnaf dat moment gedaan met de creativiteit. Het begon tot zijn wissel te lopen en het tempo werd onder aanvoering van Angelino opgeschroefd.
  Om nu moord en brand te schreeuwen na de nederlaag vind ik te ver gaan en net zo oppurtunistisch als dat we na de overwinning op Feyenoord allemaal in de polonaise lopen en denken dat we het makkelijk gaan redden.
  Vreven gaf terecht aan dat deze jonge ploeg heel wisselvallig is, geldt overigens voor de meeste ploegen in de eredivisie.

  2

  2
 • Frederik Willems
  16 april, 2018 - 10:44

  Kom op NAC, we gaan het redden.
  Woensdagavond ben ik er weer bij om ons clubje aan te moedigen.

  4

  0
 • Kipiani
  16 april, 2018 - 10:49

  Punten, punten. Daar moet je duels voor winnen.
  Duels winnen. Stel je Vloet niet op en laat hem in een degradatie derby ook niet invallen. Wat voor een bord heb je dan voor je kop.
  Scheermessen en veters uit de schoenen bij tegenstander.
  De trainer bij ons in de 4e klasse snapt dat wel. Sorry.

  5

  3
 • nacman
  16 april, 2018 - 11:17

  woensdag zijn we veilig daar na bonus punten

  0

  1
 • RaraNAC
  16 april, 2018 - 11:19

  Tja valt niet voor te zeggen. Misschien zijn we daarom wel zo verliefd op ons cluppie…
  Woensdag kan het klaar zijn, of maar 1 puntje verschil..

  Nog een trein die we massaal pakken?

  1

  0
 • Arie
  16 april, 2018 - 11:19

  Makkelijk he Kipiani, alleen afgeven op Vloet, terwijl werkelijk iedereen gister verzaakte. Sadiq en Mets voorop. Het was zo tenenkrommend dramatisch qua instelling dat ik er wel ff klaar mee ben. Zelfde geldt voor Stijn zijn zonedekkingsgedrocht en het teamuitje postbode spelen op eigen helft, liefst nog bij de eigen 16.

  0

  2
 • tripomatic
  16 april, 2018 - 11:23

  @Kipiani:

  Ik ben zelf ook geen onverdeeld groot fan van Vloet, maar hij was echt niet de enige die gisteren totaal zijn niveau niet haalde.

  Deze (godver uitgerekend deze) Derbynederlaag was een collectief falen.

  13

  0
 • Vinnie Jones
  16 april, 2018 - 11:25

  Als je dan ook het programma van Willem II ziet, zoveel lastiger (op papier) dan dat van ons.

  0

  11
 • loenietunes
  16 april, 2018 - 11:26

  zijn er nog kaartjes over???

  0

  0
 • Klep
  16 april, 2018 - 11:52

  Ben benieuwd wie er in het centrum komt te staan tegen Sparta. Volgens mij pakte Mets zijn 5de gele kaart…

  2

  0
 • H.V.M.
  16 april, 2018 - 11:54

  Gaat een zware maar geen onmogelijke klus worden.
  De eindverantwoordelijke voor deze ellende is Smulders.
  Okay, Vreven heeft inmiddels ook de nodige fouten gemaakt en zijn wigwam zakt ook steeds verder weg in de modder.
  Vergeet echter niet dat Smulders deze trainer heeft aangetrokken.
  Om Vreven als schuldige van de huidige situatie aan te tekenen is echter misplaatst.
  Als je als T.D. zo’n wankele, onevenwichtige en veel te jonge selectie samenstelt waarin ook amper NOAD zit, dan heb je simpelweg gefaald.
  Het zijn ook nog eens vrijwel stuk voor stuk jongens, geen kerels.
  Over de Keepers Soap ga we het hier maar niet meer hebben!
  Nee, Smulders heeft broddelwerk geleverd.
  Snel eruit flink flikkeren want zijn geluk raakt een keertje op.
  Geluk is namelijk niet oneindig!

  18

  3
 • Braze
  16 april, 2018 - 12:00

  Ik hoop dat Vreven de druk op zijn ploeg niet opvoert zoals hij tegen Willem 11 deed.
  Openbare training in het stadion met supporters is leuk maar brengt extra stess bij de dspelers.
  Ook zijn uitspraken in de pers vooraf.
  Iedere wedstrijd is voor NAC belangrijk. Stijn moet zin spelers goed voorbereiden op de tegenstander en daarna
  kun je winnen of verliezen.
  Die ludieke trainingen etc zijn leuk tegen Willem11 als er niks meer op het spel staat.
  Ook in de komende wedstrijden is het belangrijk dat de spelers niet opgefokt aan de match beginnen maar gewoon weten wat hun taak ten opzichte van hun directe tegenstanders zijn .

  2

  10
 • ßred@
  16 april, 2018 - 12:04

  Wat een kater.. ..
  Ik was en ben er letterlijk ziek van…

  7

  0
 • H.V.M.
  16 april, 2018 - 12:08

  Hopelijk doet PSV zijn sportieve plicht.
  Probleem is dat die gasten woensdag nog steeds wandelende alcohol zombies zijn!
  Het kan dus zomaar gebeuren dat die gasten na 90 minuten de uitslag niet eens weten.
  Het blijft toch een Brabantse club hé!
  Van hun zuipen mogen wij niet de dupe worden en dat hoeft ook niet.
  We hebben het nog steeds in eigen hand!

  14

  1
 • Da Pope
  16 april, 2018 - 12:10

  @Braze

  Ik heb erg veel moeite met het ontzien van de spelers. Wat mij betreft mag de druk tot een kookpunt worden opgevoerd. Het feit dat de spelers telkens falen in wedstrijden tegen tegenstanders, die er vol voor gaan, is voor mij alleszeggend. Blijkbaar lukt het de spelers niet zich voldoende te motiveren en zijn ze niet echt bereid op leven en dood de duels in te gaan. Het is allemaal lekker voetballen zonder écht moeten.

  Dat ligt voor mij aan het feit dat spelers telkens de hand boven het hoofd wordt gehouden (“Het is een jonge groep”, “Kijk waar we vandaan komen”, “Leerproces”, enzovoort) en dat het falen telkens goedgepraat wordt. Niemand lijkt doordrongen van het feit dat degradatie een heel reële optie is. Het is allemaal plichtmatig geouwehoer over inzet en passie waar je op het veld geen hol van ziet.

  20

  1
 • Flieger Vanger
  16 april, 2018 - 12:12

  In rotterdam al 2x dit seizoen niet verloren. Woensdag dus ook niet!

  5

  0
 • Breda
  16 april, 2018 - 12:15

  Iig geen speciale trainingen meer. Dat kan deze groep niet aan. Gewoon ver weg in Zundert voorbereiden.

  2

  8
 • Wanny
  16 april, 2018 - 12:20

  Ben het eens dat druk deze groep geen goed doet, maar dan hoeven de spelers zich ook geen illusies te maken over een stap hogerop. Als dit je al te veel is, dan ga je die stap ook niet zetten.

  14

  0
 • Habe0102
  16 april, 2018 - 12:20

  We stappen er makkelijk overeen, maar tegen WII met slechts 1 vaste verdediger in de basis konden we geen grote kansen creeren. Verder werd er door NAC ook op geen enkele manier druk op deze gelegenheidsverdediging gezet.Veel te veel balletjes breed en achteruit, geen verrassing in het spel.
  Gaat nog lastig worden . . . .

  14

  0
 • scheppioni
  16 april, 2018 - 13:05

  Nog drie punten NAC !!!
  Liefst woensdag meteen al !

  1

  0
 • Wanny
  16 april, 2018 - 13:17

  De keeper van Willem II heeft zich op een schotje uit de draai van Te Vrede na ook totaal niet in hoeven spannen. Die had niks te doen.

  1

  0
 • Geel Zwart Hart
  16 april, 2018 - 16:06

  Roda haalt 4-6 punten
  Sparta 1 tot 4
  Wij hopelijk 3 – 4. We moeten woensdag gewoon winnen. Klinkt gek maar Sparta zonder Kraker is gewoon lam, zet mannetje op Muhren en je loopt er overheen. Twente uit is de moeilijkste wedstrijd, met maar op

  2

  0
 • Nacrat
  16 april, 2018 - 16:34

  Terecht verloren. W2 was beter opgewassen tegen de spanning die op de wedstrijd stond. Ze hebben een beter op elkaar ingespeeld elftal en die hoeven zich geen zorgen meer te maken. Ik ben bang dat wij in de resterende drie wedstrijden geen punten meer halen en dus moeten we maar hopen dat de onderste ploegen dat ook niet doen. In elk geval volgend jaar geen Vreven meer en niet alleen vertrouwen op huurlingen van Man city.

  1

  0
 • Badeend
  16 april, 2018 - 16:41

  Da Pope 12:10 – amen.

  Die onvervalste lariekoek over druk, terwijl de spelers gewoon geen inzet tonen. Gadverdamme. Ze waren geen van allen goed, maar zo weinig inzet in een derby…. Dan snap je er echt weinig van.

  We hebben nog het “voordeel” dat Roda-psv is afgelopen voor NAC begint, maar misschien zie ik dat verkeerd en levert dat weer een ietsiepietsie teveel spanning op voor de tere spelerszieltjes. Bah. Ik ben er nog steeds ziek van.

  Overigens ben ik nog het meest zoek van de technische staf die én hun beleving niet over kunnen brengen op de spelers (van Vreven en Ten Rouwelaar weten we het, maar hebben we ook Penders uit zijn dak zien gaan na de 1-1?) én nul komma nul tactisch plan B hebben, als plan A niet werkt. Het hele seizoen al niet.

  Een stevige evaluatie lijkt me op zijn plaats aan het einde van het seizoen, onafhankelijk van het eindresultaat en zeker onafhankelijk van gisteren. Wat mij betreft zijn er twee opties – een sterke tacticus naast Vreven, of in plaats van Vreven. Jammer voor hem (ik ben zeker niet anti-Stijn), maar hij heeft echt nog niet bewezen de club en het team NAC daadwerkelijk verder te brengen. Laat staan individuele spelers.

  1

  0
 • Klep
  16 april, 2018 - 16:44

  @ Nacrat

  Hoe kan dat nou? We treffen nog 2 ploegen die onder ons staan. Als wij geen punten halen doen hun dat toch wel?

  0

  0
 • Badeend
  16 april, 2018 - 16:44

  Overigens:

  Een échte kampioen wint ook gewoon van Roda.

  1

  0
 • Beatrixje
  16 april, 2018 - 16:45

  wat kan het al onze huurlingen verrotten waar NAC aan het einde van het seizoen staat. Zij zijn toch weg, hebben een jaar ervaring opgedaan en krijgen een contract bij een 2de of 3de liga engelse club. Altijd nog beter dan in onze eredivisie. Lekker degraderen naar de bier divisie en met regionale voetballers een herkenbaar elftal opbouwen. Zo niet dan koop ik een seizoenkaart bij 013. Dat is een club die het wel begrepen heeft.

  4

  6
 • henk
  16 april, 2018 - 17:59

  @Beatrixje
  De kruikjes spelen met zeven huurlingen, wij hebben er acht. Afgelopen wedstrijd startten zij met één Brabander, wij twee. Wat hebben zij Dan precies zo goed begrepen?

  Verder vind ik loze dreigementen, zoals scc opzeggen, altijd wat dommig.

  2

  8
 • Boei
  16 april, 2018 - 20:13

  Ja Henk het verschil is dat die kruikjes hun beste huurlingen ( Rienstra, chrivela) gewoon een goede aanbieding kunnen doen met al die binnenvloeiende miljoenen en wij moeten weer afwachten/ opnieuw beginnen met opbouwen begin volgend seizoen.

  1

  1
 • Nac till i die
  17 april, 2018 - 00:59

  Pfff werk in tilburg … zwarte dag voor me 8 uur duurt zo lang. geloof zeker dat we punten pakken nooit opgeven altijd doorgaan he heerenveen is ook niet in goede doen evenals twente… Nac till i die

  0

  0