Go to Top

Tussenstand B-Side Rats special: ‘voorspel de ranglijst voor het komende seizoen!’

Tussenstand B-Side Rats special: ‘voorspel de ranglijst voor het komende seizoen!’

Het kan verkeren! in twee speelronden doen we vergeleken met de rest van het seizoen de polonaise achteruit. Want als we kijken naar een paar weken geleden hoe de vlag er voor hing en nu….. Het gaat de goede kant op! De voorspelling van 43 punten had al bijna onmogelijk kunnen zijn maar lijkt nu nog heel voorzichtig haalbaar. Dit betekend dat er ook weer wat wisselingen zijn in de ‘voorspel de ranglijst voor het komende seizoen!’ competitie! Daarom geven we jullie graag een update!

We mogen Nick de Jong op dit moment feliciteren met zijn voorlopige eerste plaats! De wederopstanding van NAC was keurig voorspeld door hem. Kort achter hem volgen Frans Berger, Lars Paddy en ook Matthijs Ausems. NAC staat op de 14e positie met 27 punten, om nog op de doelstelling van 43 terecht te komen moeten we in de komende wedstrijden ‘even’ 16 punten binnenharken! Wordt vervolgd! In de ‘voorspel de ranglijst competitie’ is het in ieder geval ontzettend spannend aan het worden!

Bron: B-Side Rats

3 Reacties op "Tussenstand B-Side Rats special: ‘voorspel de ranglijst voor het komende seizoen!’"

 • Gilze
  13 maart, 2018 - 10:14

  Is er ook ergens een “volledige” lijst te vinden toevallig?

  7

  0
 • Kinderkaartje
  13 maart, 2018 - 12:12

  Ik ga er dan maar even vanuit dat ik 21e sta en nog een gigantische inhaalrace inzet, de laatste 7 wedstrijden.
  Pas jij maar op, Nick de Jong!

  4

  0
 • scheppioni
  13 maart, 2018 - 12:33

  Eerst nog maar eens vijf punten bij elkaar, hopelijk na zondag nog twee punten, dan naar mijn inziens pas de blik op volgend seizoen, dan kan het !! NAC moet handhaven en dit moet zeker lukken nu !!
  Plus sportieve revanche op het erbarmelijke roda !!

  2

  0