Go to Top

Van der Gaag: “Niet in het wilde weg spelers aantrekken”

Van der Gaag: “Niet in het wilde weg spelers aantrekken”

NAC gaat deze winter de transfermarkt op, maar wil waken voor paniekaankopen. Trainer Mitchell van der Gaag zegt dat de club weloverwogen te werk zal gaan en geleerd heeft van de fouten van andere clubs in voorgaande jaren.

Dat NAC versterking nodig heeft, zal niemand verbazen. Van der Gaag stelt in gesprek met VI dat NAC zorgvuldig te werk zal gaan bij het selecteren van mogelijke versterkingen: “Wij moeten de juiste beslissingen nemen, maar het moet geen kippenhok worden. Geen lading buitenlandse spelers halen en maar hopen dat het goed komt, niet in het wilde weg spelers aantrekken en maar kijken wat ervan komt.'”

NAC heeft wat dat betreft geleerd van de fouten, die andere clubs (en NAC zelf trouwens ook een paar jaar geleden) hebben gemaakt: “Kijk naar Sparta vorig seizoen, dat pakte ook niet goed uit. Kijk naar FC Twente. Maar ja, Roda JC een jaar eerder… Haalde ook een legertje buitenlandse spelers die niemand kende en ze bleven erin. Wat is wijsheid? Het is geen hogere wiskunde. Nederlandse spelers hebben onze voorkeur, maar je bent afhankelijk. Wat wil je, wat kun je krijgen? Binnen het beperkte budget zijn er mogelijkheden. We moeten prioriteiten stellen en creatief zijn.”

Bron: B-Side Rats, VI

61 Reacties op "Van der Gaag: “Niet in het wilde weg spelers aantrekken”"

 • Kipiani
  29 november, 2018 - 14:38

  Klinkt goed.

  7

  5
 • JP
  29 november, 2018 - 14:43

  Sadiq pakte wel goed uit ondanks dat hij geen poot kon voetballen verder. Die liet zich opzwepen en kwam bij NAC tot zn recht. Maar dat was ook meer geluk dan wijsheid van Smulders. Sadiq is nu tribune kandidaat in Schotland..

  34

  8
 • Jo
  29 november, 2018 - 14:47

  Sadiq terughalen…

  35

  10
 • Ouwe Spionkop
  29 november, 2018 - 14:49

  Ik heb het gevoel dat Sadiq weer bij NAC speelt vanaf de winterstop.
  Met 4 gerichte versterkingen moet je al een eind komen.
  Als dan van Anholt, Fernandes en Ilic terug zijn gaan we het redden!

  30

  7
 • leeuw
  29 november, 2018 - 14:51

  Een speler die niet weg wilde moet je ook niet aantrekken…….

  5

  1
 • Kinderkaartje
  29 november, 2018 - 14:56

  Sadiq is meer dan welkom, maar eerst maar eens zorgen dat de verdediging goed staat. Keeper en voorhoede zijn naar mijn bescheiden mening prima.

  Wat meer creativiteit op het middenveld en solide verdediger is wat er aan schort.

  7

  8
 • am
  29 november, 2018 - 15:02

  Sadiq??
  Mensen die dat roepen hebben het stukje niet goed gelezen.

  19

  5
 • Echte NACfan
  29 november, 2018 - 15:05

  Isco halen!! Speelt niet bij Real Madrid

  55

  1
 • Lamington
  29 november, 2018 - 15:05

  Als Van Anholt terug is? Heb ik iets gemist en heeft hij al echt een wedstrijd meegespeeld?..

  Het spijt me maar ik houd het voorlopig op “al ermee eerder gehoord, eerst zien en dan geloven”

  7

  6
 • ibio
  29 november, 2018 - 15:19

  we hebben nodig:

  een centrale verdediger
  een linksbuiten of een dynamische linkshalf
  een linksback
  een spits

  Hopelijk kan city een paar vacante posities invullen, ze hebben iets goed te maken.

  13

  10
 • Chris W.M.
  29 november, 2018 - 15:22

  @Lamington

  Dan heb je inderdaad wat gemist. Van Anholt heeft al meerdere potjes meegedaan met Jong NAC.
  Eerst maar 20, 30 minuten, begin november speelde hij alweer 45 minuten mee. Dus zal in de tussentijd alweer wat meer inhoud hebben gekweekt. Sluit niet uit dat hij zondag zijn eerste minuten gaat maken, vergeet niet dat hij afgelopen zondag al aan het warm lopen was om eventueel nog in te vallen tegen Ajax.

  Sadiq halen is leuk, als je hem voor nop kan krijgen. Andere posities hebben meer prioriteit. Hopen op een Portugese centrale verdediger, en Ramselaar huren van PSV.

  14

  3
 • Dun Kees
  29 november, 2018 - 15:25

  Het is moeilijk vertrouwen te houden maar er gebeurt in ieder geval iets.
  3/4 ervaren spelers die het niveau aankunnen hebben we nodig. Een beroep op MC om een of twee zulke spelers uit te lenen die de basis daar niet halen; geen jonge talenten dus. Dat zou NAC echt helpen.

  4

  2
 • misterbean
  29 november, 2018 - 15:26

  Hopelijk hebben ze ook iets geleerd van hun eigen fouten deze zomer!

  12

  0
 • Chris W.M.
  29 november, 2018 - 15:28

  @ibio

  Leg eens uit? Wat hebben zij goed te maken?

  Er ligt een contract waarin vastgelegd is uit welke groep spelers NAC mag kiezen. Er staat verder ook beschreven dat zowel City als de speler in kwestie toestemming moet geven voor de huur, City gaat niemand dwingen bij NAC te spelen.

  Als de spelers die NAC wil hebben dan niet willen en liever in Engeland blijven spelen ( dichtbij familie en vrienden), wat is City NAC dan nog verschuldigd? Het enige wat City nu kan doen is actief mee denken en helpen waar mogelijk. Zij hebben er ook belang bij dat NAC in de Ere speelt. Maar zij kunnen ook bijvoorbeeld zo’n Sandler niet dwingen te spelen bij NAC als hij niet wil.

  11

  7
 • Ad B uit Roosendaal
  29 november, 2018 - 15:42

  Klinkt goed en het komt goed.

  NAC degradeert niet!!

  8

  11
 • Dirk
  29 november, 2018 - 15:47

  Thomas Bruns oppikken bij Vitesse.
  Diaz van City komt in ieder geval niet, die gaat naar Real Madrid ( werd in aanloop van dit seizoen nog genoemd in Breda)

  21

  2
 • Naccie1912
  29 november, 2018 - 15:53

  Sadiq was vorig seizoen een held, maar ik zie hem toch liever niet terugkeren in de winter bij NAC. Heeft toch wel een naam opgebouwd dat hij maar wat graag naar de grond toe gaat. Precies dat is ook de reden dat Gerrard het niet in hem ziet zitten bij Rangers. Sadiq had een 100% scoringskans maar koos ervoor om naar de grond te gaan voor een penalty die hij vervolgens niet kreeg, dat schoot compleet verkeerd bij Gerrard blijkbaar.
  Sadiq was een speler die wat kon forceren en als hij binnen de lijnen kwam gebeurde er iets, dat is absoluut waar. Maar zie liever een andere speler komen in deze rol.

  21

  8
 • Dirk
  29 november, 2018 - 15:53

  Op de eerste plaats alles in het werk stellen om te overleven in eredivisie dit seizoen. Maar daarentegen ook al bezig zijn met volgende seizoen. Anders starten we weer met de bekende keepersoap. Van Leer nu al vastleggen, met clausule van ontbinding bij degradatie.

  2

  2
 • GeelZwartHart
  29 november, 2018 - 15:54

  Sander is gewoon een slechte CV, bij PEC lachen ze zich rot.

  5

  1
 • ibio
  29 november, 2018 - 15:57

  @Chris W.M.
  Het is een morele kwestie,
  Ook al mag city last minute haar keeper terug halen, dan was dit absoluut niet netjes.
  NAC had namelijk netjes gewacht op Muric, want hij mocht pas na 2/3 voorbereiding bij city naar NAC.

  Oké er kwam een compensatie, daar is van Leer last minute van gehaald. Van Leer blijkt niet meer de oude te zijn , en heeft al de nodige blunders gemaakt. Zie Fortuna en Ajax. Een keeper hoort gewoon de hele voorbereiding te spelen.

  City heeft ook nog eens de pech dat de publieke opinie tegen hun keert. Dat komt omdat we dit jaar maar 3 spelers hebben gekregen waarbij er maar 1 speler voldoet, Ilic. De footballleaks onthullingen in het Nrc zijn verder niet positief voor het imago van city.

  9

  6
 • Chris W.M.
  29 november, 2018 - 16:09

  @ibio

  Ben bang dat City er anders instaat. Het gaat hun enkel en alleen om de poen. Zolang je dat maar in je achterhoofd blijft houden is deze deal prima, moet je alleen wel zorgen voor een eigen kwalitatief sterke basis, met de spelers van City als gratis extraatjes. Precies zoals de deal bedoeld is dus eigenlijk.

  Maar heb ook de hoop dat City nu voluit gaat en kwalitatief zeer sterke spelers bij NAC plaatst hoor. Nogmaals, zij hebben er belang bij dat NAC in de Ere speelt. Droom zelfs van Mangala, die was sinds februari geblesseerd en nu weer fit. Komt alleen niet aan spelen toe, dus waarom zou City hem niet bij NAC willen stallen ( moet hij zelf ook willen natuurlijk) om weer ritme op te laten doen? Kan hij zich onderscheiden in de Nederlandse Eredivisie, fit worden, elke wedstrijd spelen en dus komende zomer weer meedoen voor de basisplekken bij City of elders. Ik weet, totaal niet realistisch. Maar dromen mag. En op FIFA is het ook gelukt…

  18

  2
 • Arie
  29 november, 2018 - 16:23

  Als City ballen heeft dan sturen ze die Brahim Diaz naar Breda in januari. Aangezien die vanaf de zomer waarschijnlijk in Madrid onder contract staat.

  7

  2
 • Hansgaserop
  29 november, 2018 - 16:26

  En wat als Dessers “op huur basis” terug komt. kent het publiek weet wat er van hem verwacht word.
  Kun je gewoon met 5 verdedigers spelen en Dessers samen met te vrede voorin. top oss speelt ook met 5 verdedigers en doen het erg goed in de keuken kastjes divisie. Dus schaam je niet om met 5 verdedigers punten te gaan sprokkelen.

  13

  14
 • Zagge
  29 november, 2018 - 16:52

  Volgens mij moet je sowieso nooit zomaar lukraak personeel aannemen…

  10

  1
 • Lamington
  29 november, 2018 - 17:02

  Chris wm

  Oftewel: helemaal niet terug. Hij heeft tot.op heden 0 wedstrijden in het eerste elftal gespeeld en enkel wedstrijddelen in het tweede. En je zegt zelf: ‘eerste minuten maken’. Dus niet zo bij de hand doen dan dat ik iets gemist heb als dat niet klopt.

  Er komt weer een transferperiode aan en jou zie ik opeens weer vaker. Kom je weer stemming maken?

  8

  14
 • Mmm
  29 november, 2018 - 17:20

  Jaaa Sadiq terughalen dat.zou wat zijn!!!

  6

  13
 • Dirk
  29 november, 2018 - 17:27

  Volgens Marcaspeelt Brahim Diaz vanaf volgend seizoen voor Real Madrid. De jongeling van Manchester City zou besloten hebben zijn contract in Engeland niet te verlengen. Omdat Diaz over een aflopend contract beschikt, mag hij vanaf januari met andere clubs onderhandelen.

  Diaz zal in principe volgend jaar zomer de overstap maken, maar volgens het Spaanse medium is het niet uitgesloten dat De Koninklijke de jongeling in januari al tegen een gereduceerde vergoeding naar de Spaanse hoofdstad haalt.

  0

  0
 • Breda1965
  29 november, 2018 - 17:44

  de achterstand die we met de kerst zullen hebben,kan nooit meer ingehaald worden.Ik ben bang dat dat echt de realiteit is

  9

  8
 • Moppernac
  29 november, 2018 - 17:55

  Gisteren Messi zien spelen tegen PSV, mss dat hij NAC wilt komen verlossen van de onderste plaats

  4

  3
 • Kaketoe
  29 november, 2018 - 19:17

  Sadiq, Foden, Brahim Diaz, Zinchenko, Ramselaar en 2 centrale verdedigers

  2

  7
 • ome cor
  29 november, 2018 - 19:26

  Dessers en Sadiq…..pfffft man man dat we de lat niet hoog leggen, okay, maar als je deze namen noemt dan ligt de lat gewoon plat op de grond.

  Ik hoop dat Pierre met iets beters komt !

  14

  6
 • Nr. 20
  29 november, 2018 - 19:27

  Verdediging zo laten. Is veel commentaar op maar is gevolg van zwak middenveld. Met de beperkte middelen die we hebben zou ik gaan voor creativiteit en scorend vermogen. Aanvallende middenvelder en goede linkshalf en linksbuiten. Daar ga je het mee redden!

  2

  5
 • jvt
  29 november, 2018 - 19:35

  Zelfs bij de niet paniekaankopen van Smulders was Van der Gaag gewoon bij hoor!
  Weinig vertrouwen in deze vlakke coach. In Pierre wel, maar die krijgt 0,0 tegengas intern want dat zij allemaal napraters. Levensgevaarlijk dit zwakke technische hart. Wat een amateurisme.
  Het wordt met De Graafschap en Emmen strijden om de laatste plaats en hopen via de nacompetitie dat je het alsnog red. Het wordt een lang seizoen met veel afzien. Dank daarvoor.

  6

  14
 • Pietjebel
  29 november, 2018 - 19:39

  Dat mensen nog hoop hebben op fernamdes snap ik niet zo

  Wat heeft hij laten zien dan ?

  23

  1
 • RaraNAC
  29 november, 2018 - 19:45

  Toch gewoon druk op City zetten. Zij willen ook een eredivisie club… dat is het goedkoopste alternatief. Wel een blikje buitenlanders..

  3

  0
 • Nacdictive
  29 november, 2018 - 19:51

  Als je in de winterstop spelers moet halen om te overleven zijn het in mijn ogen per definitie paniekaankopen?!
  Het is allemaal leuk dat het zo verkocht wordt maar het is alarmfase 1.. Je kunt ook geen gerichte aanwinsten halen voor langere termijn: je weet immers niet of je in 2019/20 opnieuw eredivisie speelt. Het is gewoon God zegene de greep, niet meer, niet minder.

  13

  0
 • Babosje
  29 november, 2018 - 19:51

  Ervaren eredivisiewaardige spelers 2 of 3 stuks op elke linie is genoeg!
  Heb je 10x meer aan dan een Ilic of Fernandesjes!
  Van Anholt is er 1 van mits hij op niveau komt!

  2

  1
 • Michel
  29 november, 2018 - 20:05

  @Babosje

  Toe maar, van welke centen doen we dat?

  Voor de as een ED-waardige speler is al lastig genoeg aan te trekken.

  2

  0
 • West-Ham⚽️
  29 november, 2018 - 20:20

  Beter 2 “Schotten” aantrekken. Kunnen we het doel dicht timmeren

  0

  3
 • scheppioni
  29 november, 2018 - 20:33

  Voor de winterstop minimaal 9 punten nog anders is het automatisch paniek !!!

  2

  2
 • Dartfreak
  29 november, 2018 - 20:39

  Ik denk dat van hooijdonk ferdi kardioglu gaat halen zit volledig op een zijspoor bij fenerbache

  7

  0
 • Jb84
  29 november, 2018 - 20:58

  Marlos moreno ,Word denk ik gehaald.aangezien hij in de winterstop terug word gehaald door city.goede snelle technische buitenspeler die ook uit de voeten kan als middenvelder of spits.

  0

  2
 • Fan uit zevenbergen
  29 november, 2018 - 21:18

  komt allemaal goed !!! Pi-Air heeft een goed netwerk en heeft al een plan klaar voor in de winterstop

  2

  2
 • Nachoreca1
  29 november, 2018 - 21:23

  Als we zondag verliezen wordt het gat dusdanig dat we beter in mei weer boodschappen kunnen gaan doen… voor de kkd welteverstaan

  9

  0
 • Hugo
  29 november, 2018 - 21:47

  Al haal je Messi en Ronaldo. Eerst de achterdeur dichtimmeren en dicht houden. Vanuit daar eens gaan kijken of er meer te halen valt. Ieder punt is er één en meer dan broodnodig. Lelijk behaalde punten tellen net zo hard. Hup NAC. Op naar een gestolen driepunter zondag.

  2

  1
 • Boei
  29 november, 2018 - 21:51

  Ik denk dat je gewoon niet op City hoeft te rekenen, dat zou je ook niet moeten hoeven te doen. Zelf bouwen, dus hoop gevestigd op het netwerk van Pierre, maar geen zekerheid dat hij dat wel heeft. Scheppioni, 9 punten zou mooi zijn, maar de werkelijkheid is dat je hopelijk 9 punten in totaal hebt vóór de kerst…..

  2

  0
 • jvt
  29 november, 2018 - 22:15

  Wat verlang ik naar de eerste periode trainer Spelbos, een coachende trainer die alles goed neerzette, ingreep tijdens de wedstrijd, verdedigers beter maakte… Tegenstanders hadden ontzag, het stadion kolkend, schitterende crosspasses, goed positiespel, individuele kwaliteit en heel veel strijd… Er was in Breda gewoon niets te halen. Opzouten.

  Wij hebben een anonieme, open deuren intrappende trainer. Wat is dit nu voor een uitspraak. Waren jullie dit van plan dan? In niets met de borst recht vooruit de trots van heel Breda. Het is allemaal net niet wat we hebben.

  Zwakke leiders stellen zwakke managers aan, bang overvleugeld te worden of het inzicht niet hebbend omdat hun maatstaf hun eigen niet functioneren is.

  Pierre is de enige met een topsportmentaliteit en ambitie, en gespeeld op het allerhoogste niveau.
  Dit kan met deze RvC en technische staf echt niet meer. Never nooit enig contract van al die trainers en begeleiders verlengen. Begin daar maar vast mee. (met alle respect voor de mensen)

  6

  12
 • Breda
  29 november, 2018 - 22:33

  NAC moet scorend vermogen halen. 1 echt goede middenvelder met scorend vermogen en een leider,

  Dan pas kun je naar de rest kijken, Dat heeft absolute prioriteit, iemand die de lijnen uitzet en een stuk of 10 goals per seizoen maakt.

  Te Vrede kan wel een bal opvangen maar er zit niks achter.

  5

  1
 • ibio
  29 november, 2018 - 23:14

  ik denk dat we spelers uit de onderstaande categorie moeten halen.

  Ferdi Kardioglu
  Umar Sadiq
  Thomas Agyepong (speelt niet meer in Schotland)
  Philippe Sandler
  Calvin Verdonk
  Dante Rigo
  Armando Obispo
  Khalid Karami
  Thomas Bruns
  Vaclav Cerny
  Dennis Johnson
  Justin Hoogma

  7

  2
 • Chie
  30 november, 2018 - 01:11

  @JvT
  Pierre heeft niet op het allerhoogste niveau gespeeld. Hooguit Europese middenmoot. Maar los daarvan, wat heb je er aan als je geen netwerk hebt omdat je overal met conflict weg bent gegaan. Ik zie weinig toegevoegde waarde. Misschien dat er nu bij corners spelers bij de palen gaan staan.

  1

  6
 • Fritske d’n Olifant
  30 november, 2018 - 06:47

  @jvt: Misschien moeten ze jou in de spits zetten bij NAC, want je scoort wel makkelijk…

  Verlangen naar de tijd van Spelbos. De tijd van voor het Bosman arrest. Toen NAC nog met 4 á 5 spelers uit de regio kon spelen. Toen de enige clubhoer in de eredivisie Ruud Geels heette. Toen spelers nog genoegen namen met de helft in guldens. Dat is hetzelfde als verlangen naar de tijd van Rat Verlegh.

  Je raaskalt over trainers en begeleiders, maar heb je enig idee wie er rondlopen bij NAC, wat ze doen en wat hun kwaliteiten zijn?

  Met je opmerking over PvH maak je dan weer wel een punt. Hij heeft zeker een topsportmentaliteit. Net als Tim Gilissen, MvdG, Jelle en dan vergeet ik er nog een paar. Maar heeft PvH behalve een markante kop en een bepaalde bekendheid ook de juiste kwaliteiten om iets in Breda teweeg te brengen? Kent hij alle spelers in de Juup en de lagere Belze, Franse en Duitse divisies of scout hij via YouTube en bevriende makelaars? We moeten het allemaal nog zien, net als in 1993 met Spelbos die toen als anonieme assistent van FC Twente bij NAC zijn eerste klus als hoofdtrainer had.

  6

  3
 • buurman
  30 november, 2018 - 06:51

  Pierre was tig keer international……………
  Eerst zondag maar eens minimaal een punt in groningen. Wordt heel zwaar, groningen heeft geen slechte ploeg. Wij wel.

  0

  2
 • Fritske d’n Olifant
  30 november, 2018 - 06:54

  Over het verleden gesproken… Misschien is het een idee dat Pierre en CvR met een hele grote bos bloemen langs Frans Bouwmeester gaan. Zet er een student naast die alles in een computersysteem ramt want daar ging het geloof ik mis de vorige keer.

  6

  0
 • jvt
  30 november, 2018 - 07:20

  Onze Pierre was international, dat is het allerhoogste in het Nederlandse voetbal
  Met F’noord de Europese cup gewonnen, meer is er niet, ja de CL. Onze Pierre trainde na de training na.

  En als je nu nog steeds met droge ogen durft te beweren dat onze technische staf ook een topsportmentaliteit heeft, spelers structureel beter maakt en voetbalvernuft kan overbrengen droom gerust verder maar dan ga je keihard degraderen. Waarom Van Hooydonk jr. er 2 minuten voor tijd inbrengen als je al met 2-0 achter staat? Moesten we tijdrekken of zo, nog iets forceren in 2 minuten voor een gelijkspel?

  Hoe kun je in godsnaam zo tegen Emmen spelen! Terwijl je weet dat dit de 6 puntenwedstrijd is, en een cruciale wedstrijd verliezen is niet de eerste keer. Vorig jaar ook tig, en zelfs thuisduels, en daar was het gros van al die technische hulptrainers en begeleiders gewoon bij hoor. Tegen NAC kan de tegenstander steevast zelfvertrouwen tanken. Dat zal tegen Groningen en PEC weer blijken.

  Wees kritisch, we staan onderaan niet alleen door de spelers. We hebben een dramatische technische staf, een stelletje niet goed ogende zoutzakken, maar de leider ervan zit nu zelf in het technisch hart en mag zichzelf beoordelen. Jvt is verdrietig om zoveel amateurisme, volledig onnodig. Fijne dag.

  2

  14
 • RaraNAC
  30 november, 2018 - 08:26

  @jvt, helemaal mee eens. Sidney laten debuteren in de 92ste minuut uit bij Utrecht waar je iets moet forceren, afgelopen weekend weer twee minuten. Dat slaat werkelijk helemaal nergens op. VdG is op deze manier echt zijn credits aan het verspelen.

  Overigens zou van mij Penders ook wel eens weg mogen. Kan iemand mij vertellen wat zijn toegevoegde waarde is? Misschien zie ik het helemaal verkeerd

  7

  1
 • Chris W.M.
  30 november, 2018 - 13:40

  @Lamington

  Wow, rustig aan gast.

  Geef alleen maar aan dat van Anholt zover is om zijn (inderdaad) eerste minuten te maken in NAC 1.

  En het feit dat ik er weer vaker zou zijn; geen idee. Ben nooit weggeweest. Alleen was er weinig nieuws om op te reageren, toch? Nu er weer spelersnamen geroepen worden doe ik gewoon vrolijk mee, geef ik mijn mening.

  Dus sorry, je zal me nog veeeeel vaker voorbij zien komen joh…

  1

  1
 • Dutchbird
  30 november, 2018 - 15:00

  @jvt
  Fantastische supporter ben jij. je vindt het wel lekker heh, dat we onderaan staan. Kun jij eindelijk weer naar hartenlust met je leuterend toetsenbord “ik-had-het-toch-gezegd-azijn” over NAC heen pissen. Registreer het domein ikpisazijnovernac.nl en begin daar samen met Blanco van de Stem een eigen website. Ik wens je veel bezoekers. Dan kunnen de echte supporters hier blijven.

  2

  0
 • Spionkop
  30 november, 2018 - 17:42

  Bruins en Koolwijk van excelsior zou ik niet verkeerd vinden.

  0

  0
 • Nacdictive
  30 november, 2018 - 19:00

  Ik denk dat je veel over PvH kunt zeggen maar hoge bomen vangen idd veel wind.. Hij is wel op en top prof geweest en steekt zijn nek uit voor onze club.
  Wellicht is hij ook overal weggegaan met ruzie omdat hij eerlijk was en op zijn strepen stond?!

  0

  0
 • Spar
  30 november, 2018 - 23:51

  Je kan wel willen, maar…

  Wie wil er naar NAC komen in deze situatie?

  0

  0