Go to Top

Van der Gaag over Loshi: “Misschien dat hij tegen het eind van de competitie erbij komt”

Van der Gaag over Loshi: “Misschien dat hij tegen het eind van de competitie erbij komt”

Sommige spelers hebben nog geen doelpunt gemaakt, maar mogen toch iedere week braaf tien minuten voor tijd invallen. En sommige andere spelers scoren aan de lopende band, maar worden niet eens beloond met een plek op de bank. Skender Loshi doet alles wat hij moet doen, maar kan trainer Mitchell van der Gaag maar niet voldoende overtuigen.

We zijn natuurlijk doordeweeks niet op de training en we hebben natuurlijk geen cursus coach betaald voetbal gedaan, maar we zien allemaal dat NAC in het weekend weinig scoort. Simpele zielen als we zijn, zoeken we dan naar goals. Als we de selectie dan eens doorpluizen, vinden we op de bank eigenlijk nauwelijks treffers. Heel vreemd lijkt het dus niet, om de scorende spits van je tweede elftal eens een kans te geven. Wat kan er namelijk nou helemaal misgaan? Je vaste invaller Robert Mühren heeft tot op heden precies nul keer gescoord. Loshi doet het alleen minder, wanneer hij standaard een eigen goal scoort.

Toch is Mitchell van der Gaag niet van plan de jongeling, die ook nog eens op amateurbasis speelt, een kans te geven: “Ik snap de hype, maar we hebben al een aantal dingen gedaan, onder andere hem meenemen naar Spanje. Dat betaalt zich nu uit. Misschien dat hij tegen het einde van de competitie erbij komt. Ik heb vorig jaar veel wedstrijden van de onder 19 gezien. Als ik dat vergelijk met hoe hij het nu doet, dan zie ik dat hij volwassen is geworden. Hij is een jongen die weet wat hij wil, daar moet alles voor wijken. Daar hebben wij hem voor beloond. Wij zaten al voor de hype. Het is niet zo dat wij blind zijn voor wat Skender doet.”

Een jongen die volwassen is geworden, alles doet om zijn doel te bereiken en scoort. Natuurlijk geef je die pas een kans, wanneer er niets meer op het spel staat.

Bron: B-Side Rats, BN DeStem

112 Reacties op "Van der Gaag over Loshi: “Misschien dat hij tegen het eind van de competitie erbij komt”"

 • Kinderkaartje
  15 maart, 2019 - 17:38

  Ik heb diit nog nooit gezegd, en doe het ook niet makkelijk.

  Maar kan die man niet gewoon opbokken. Die snapt echt helemaal niets, nul, nada, noppens van het NAC-DNA.

  Breng Loshi er nou maar in. Laat em maar een cult-held voor een kwartaal worden. A la ‘The Bomber’ .

  Er moet iets veranderen, trainer. Liefst VOOR-dat de degradatie een feit is. En die ongeïnspireerde Muhren mag per kerende post terug naar Bels, of waar hij vandaan komt.

  152

  5
 • Molenschot Loco
  15 maart, 2019 - 17:38

  Mijn god!!!!! Ga je die paling boer weer inzetten in minuut 88!!!! LUL!!!!!!!

  119

  4
 • Molenschot Loco
  15 maart, 2019 - 17:39

  Jij vraagt naar witte zakdoeken!!!!

  68

  6
 • Eljé
  15 maart, 2019 - 17:43

  Je zou bijna gaan denken dat deze man met een ander doel bij de club zit…

  72

  4
 • NAC!!!
  15 maart, 2019 - 17:45

  Bij verlies zaterdag kan je ook gewoon roepen om zijn ontslag, niet? Krijg je misschien nog een schokeffect al denk ik dat het allemaal niets uithaalt. De club is ZIEK en de spelers, veelal een DRAMA

  Dan kom je bij het volgende punt. wie geeft het C4tje…. Wat een grap toch allemaal…. bedroevend, waaraan verdienen die trouwe supporters dit al jaren?

  25

  2
 • Sanseveria
  15 maart, 2019 - 17:49

  Ik weet zeker dat zaterdag een tot de nok gevuld stadion ons team hartstochtelijker dan ooit zal ondersteunen.

  Maar laten we gewoon 1 ding afspreken: als v.d. Gaag het waagt Muhren in te brengen zorgen we ook collectief voor het allerhardste fluitconcert ooit. Wat mij betreft gevolgd door een massale steunbetuiging aan Loshi.

  98

  11
 • Peters
  15 maart, 2019 - 17:52

  Ik kan er mag er niet over oordelen simpel weg heb hem Zelf nog niet zien voetballen, alleen statistieken geven aan dat hij makkelijk scoort in t tweede en de jeugd….. wat weet ik wel van hem Eenn jongen die alles doet om te slagen en het liefst bij NAC….. trainer dit hebben we nodig een jongen die alles wil geven voor onze club al moet hij kotsend van t veld hij wil voor NAC spelen…. al zou hij minder zijn dan een aantal spelers deze hebben we nodig denk zelfs dat hij in de verdediging t nog beter doet dan andere

  31

  2
 • Ouwe Spionkop
  15 maart, 2019 - 17:53

  Aan het van het seizoen bij de selectie?
  Deze trainer is de weg kwijt. Of heeft hij geen idee van de stand op de ranglijst?
  Mijn god wat moeten wij supporters allemaal meemaken.

  49

  4
 • Geelzwartwit
  15 maart, 2019 - 17:54

  Mitchel zeg gewoon dat je al sinds de verliespot tegen de Graafschap hoopt om er met een zak geld uitgeflikekrd te worden.

  Zeg het aub dan slaat alles was je sinds die wedstrijd doet nog ergens op.

  Ik snap de hype… hype… serious???

  59

  2
 • Geelzwartwit
  15 maart, 2019 - 17:58

  Waar de technische staf van NAC het nog niet aandurfde met spits Loshi en de logische wens van de supporters deze spits minuten in het eerste te laten maken afdeed als hype. Daar durft Heracles wel en heeft Loshi een profcontract voor seizoen 2019/2020 aangeboden.

  Ompmerkelijk detail in de transfer van deze jonge scorende spitd is dat de Gilissen van NAC volgend seizoen td bij Heracles is.

  9

  3
 • Breda
  15 maart, 2019 - 18:00

  Ik heb van meer mensen bij NAC gehoord dat Loshi niet zo goed is nog als lijkt. Maar beter dan Muhren lijkt me niet zo moeilijk. Dat moet op 1 been nog kunnen.

  31

  2
 • Chris W.M.
  15 maart, 2019 - 18:03

  ‘Een jongen die volwassen is geworden, alles doet om zijn doel te bereiken en scoort. Natuurlijk geef je die pas een kans, wanneer er niets meer op het spel staat.’

  Spijker. Kop.

  Deze trainer lijkt vergeten te zijn dat je voetbal speelt voor je publiek. Zij betalen je salaris, incl dat van je spelers. Geef je publiek wat het wil; aantrekkelijk aanvallend voetbal, en spelers die voor HUN het vuur uit de sloffen lopen. En kom niet met drogredenen aan waarmee je jezelf ook nog eens volledig tegen spreekt.

  38

  3
 • D'n Klaagmuur
  15 maart, 2019 - 18:03

  Het is gewoon overduidelijk, deze man zit op zijn ontslag te wachten en doet dat niet zelf omdat ie anders geen premie krijgt. Wegwezen met deze vent!

  41

  1
 • Buurman
  15 maart, 2019 - 18:05

  Onbegrijpelijk deze technische staf. Laat Loshi de tweede helft spelen bij een gelijke of achterstand.

  24

  2
 • Marti
  15 maart, 2019 - 18:05

  Breda ik heb van suizende mensen gehoord , wat er in het veld aan spelers rond loopt kan echt niet , maar die sekt hij gewoon op ,

  3

  3
 • DunErwt
  15 maart, 2019 - 18:08

  Ok Loshi misschien aan het eind van de competitie.
  Mogen wij dan misschien een andere trainer volgende week?

  33

  1
 • Marti
  15 maart, 2019 - 18:08

  Duizende

  0

  0
 • Bart
  15 maart, 2019 - 18:09

  Jongens deze man ziet dit soort jongens elke dag. Hij doet het nu goed bij jong maar moeten we een talent voor de leeuwen gooien in roerige tijden? Al zn zelfvertrouwen meenemen naar volgend jaar lijkt mij een beter plan! Want laten we eerlijk zijn als hij 3 ballen van zn voet laat springen begint iedereen hem alweer af te kraken want zo is het nou eenmaal bij nac. Je krijgt maar 1 eerste indruk en daarom zijn er genoeg talentvolle jongens die ergens anders hun geluk beproeven.

  6

  34
 • Spionkop
  15 maart, 2019 - 18:09

  Stuur deze kut trainer maar meteen weg hoor. Degradeer liever met echte vent aan het roer.

  Wat een lafaard! OPZOUTEN!!!!!

  46

  2
 • Sp1
  15 maart, 2019 - 18:10

  Ik acht Dick advocaat tactisch ver boven onze trainer, weer met 5 uit vorm zijnde verdedigers een middenveld wat niet aan aanvallen komt…. Vrees voor een oorwassing…

  83

  1
 • Guuske
  15 maart, 2019 - 18:11

  Misschien is het nivo verschil tussen jong Nac en ere divisie wel heel erg groot.

  6

  1
 • Dino Zoff
  15 maart, 2019 - 18:12

  Ok, dus we hebben een veelscorende spits in het 2e, die ook op het netvlies staat van de trainer. Ondertussen hebben we 1 echte spits (MtV) en verder een hoop geblesseerde of wanpresterende spelers. Dat Loshi er nu niet wordt bijgehaald, stuit op waanzin.

  De enige reden is om hem te sparen voor 19.000 uitfluitende mensen die helemaal klaar zijn met een team dat al met 0-5 achter staat tegen Utrecht… dat zou zo’n knul voor het leven kunnen tekenen.

  Maarrrrr, als Loshi (net als Leigh) het gras aan het opvreten is, dan heb ik die 10x liever op het veld dan een Mühren, die enkel slechter presteert als hij inderdaad ook eigen goals gaat maken.

  Van de andere kant, gezien het gezwam van MvdG, wellicht moeten we maar geen wedstrijden meer doen in het Rat Verlegh-stadion, maar voortaan alles in Zundert afwerken. Immers, daar presteren de mannen wel, volgens MvdG “ze trainen zo goed”.

  52

  1
 • Dave
  15 maart, 2019 - 18:12

  Oss, stugge wind, regen, 12 graden

  Het wordt tijd dat van der Gaag een serieuze wake-up call krijgt. Het IS het einde van het seizoen. NAC moet niet vandaag maar gisteren al punten gaan pakken. Met het zeer matige materiaal dat aan het begin van het seizoen voor handen was en de zo mogelijk nog droevigere toevoegingen van de winterstop lukt dat in ieder geval niet. Wat zijn wel positieve kanten dit seizoen? Het eerste dat bij deze schrijver opkomt is Leigh. Hopeloos in zijn eerste wedstrijden maar als cultheld omarmt door het publiek, waarmee na hij prompt 6 klassen beter ging spelen. Niet alleen doet hij het goed, hij steekt het vuur aan op de tribunes. Tribunes die vollopen maar niet overlopen van het vertrouwen of sfeer dit seizoen, en met goede reden. Leigh kan een wedstrijd kantelen. Heeft dat voor meer speeltijd gezorgd? Integendeel.
  Mühren is het bilateraal tegenovergestelde daarvan. Sjokt ongeïnteresseerd over het veld, wordt vanaf het begin al niet gewaardeerd door het publiek en presteert ook totaal niet. Hoeveel kwaad kan het om Loshi de kans te geven? Degradatie is toch al nagenoeg onafwendbaar en dat Mühren blijft dicht ik net zoveel kans toe als dat San Marino wereldkampioen wordt. Loshi is er één voor volgend seizoen, één die moet blijven en die dit gezapige elftal van passanten wat elan kan geven. Ga ten onder met een kolkend stadion, met jeugd, met talent, met wilskracht. Dit geeft ook goede hoop richting het nieuwe seizoen. En wie weet. Misschien weten jongens als Leigh en Loshi het tij wel te keren in die laatste wedstrijden.
  Voor mij zijn de uitspraken van van der Gaag in deze zijn doodsteek. Hij verliest ieder laatste greintje aan vertrouwen dat supporters nog hebben in hem. Zijn professionaliteit en competentie als trainer worden hiermee volledig te grabbel gegooid. Ook voor hemzelf een zeer vreemde en potentoneel dodelijke beslissing voor zijn nog prille trainerscarrière.

  32

  1
 • Ed Pretvlek
  15 maart, 2019 - 18:12

  Wegwezen met deze laffe haas!
  Om te kotsen deze vent..
  Morgen ook weer lekker met 5 verdedigers starten, de lul!

  46

  1
 • De bal is rond
  15 maart, 2019 - 18:23

  3 wedstrijden voor het einde van de competitie erbij halen, geniaal bedacht !!!!!!!
  ( alleen jammer dat we dan al 10 punten los staan )
  Er is een strijd gaande tussen de technische en medische staf wie nu het slechts presteert,
  want laten eerlijk zijn, als een NAC speler z’n linker pink kneust is het einde seizoen !!!!!!!!!!

  7

  1
 • van Flieger
  15 maart, 2019 - 18:24

  Ja brave mensen, er is geen enkele toezicht op de technische staf. Ze opereren in een vacuum. Het is bizar,

  PS – in La Manga viel Loshi nauwelijks op, SvH is beter.

  19

  4
 • Cees
  15 maart, 2019 - 18:26

  Iedere keer wanneer ik een duimpje omhoog geef bij een reactie die over ontslag vd trainer gaat krijg ik niet 1 maar meerdere duimpjes omhoog….
  Ratdactie ?

  83

  5
 • Sander h
  15 maart, 2019 - 18:29

  De competitie is al afgelopen dus dit weekend is hij erbij….

  10

  1
 • Marti
  15 maart, 2019 - 18:30

  En zo moeten wij publiek ook gewoon plichtmatig luisteren naar v/ d Gaag ,zoals ook penders en jelle niets mogen zeggen of aanwijzigingen mogen geven, ze moeten gewoon zwijgen van hem het is ik bepaal en niemand anders . Dit mag natuurlijk maar dan moet je wel resultaat boeken , en anders ook eens luisteren naar een ander . Wacht maar eens tot einde seizoen als er monden gaan spreken .

  11

  2
 • Overal
  15 maart, 2019 - 18:30

  Ik vind het wel goed dat Loshi dit seizoen niet voor de leeuwen gegooid wordt. Die jongen zal vast talent hebben, maar is echt niet de verlosser die NAC in de eredivisie houdt. En hem die druk opleggen zou ook compleet onterecht zijn.

  Straks stelt MvG hem op en speelt hij een gigantische kutwedstrijd omdat de spitsen in dit elftal toch maar anderhalve goeie bal per wedstrijd krijgen. En dan? Gaan we hier weer met zn allen zitten janken over dat ie er geen pepernoot van kan en we de jeugdopleiding niet moeten opdoeken.

  Als je die jongen nu ineens opstelt leg je de druk van heel NAC op de schouders van een jochie met 0 wedstrijden op het hoogste niveau. Puur en alleen omdat bij ons de wanhoop ook nabij is.

  Skender er in de voorbereiding van vgd seizoen bijhalen. Ongeacht op welk niveau dat is

  11

  9
 • scheppioni
  15 maart, 2019 - 18:33

  Wat een idiote uitspraak en ze laten dit gewoon gebeuren bij ons NAC !!! Een regelrechte fiasco is dit en dit dan bij de mooiste club die er is !! De meeste hebben er terecht een hard hoofd in !

  14

  1
 • Vreven4president
  15 maart, 2019 - 18:34

  Zonder lef geen NAC! Deze man is ongeschikt. Speelt alles op safe en wint daarom nooit. Ik heb al heel wat voorbij zien komen in de afgelopen jaren, maar nog nooit zo’n slechte match gezien. Lamlendig word je ervan, bovenal omdat onze Mitch net zolang blijft zitten totdat ie met een riante vertrekbonus mag wieberen.

  Hopelijk geven we morgen een duidelijk signaal aan deze patjakker af.

  33

  2
 • Castle
  15 maart, 2019 - 18:34

  Dan zijn we er al uit amateur trainer

  12

  1
 • Kipiani
  15 maart, 2019 - 18:35

  Het wordt tijd voor SpaarSelect 3.0.
  Een Amerikaanse geflipte junk erbij, een dokter (licht dementerend, kan soms makkelijk zijn) en op naar de R.van Coppens Keuken divisie samen met Joost.
  Veel dwazer kan het niet meer.

  2

  0
 • Buurman
  15 maart, 2019 - 18:36

  Voor een jonge speler ideaal om nu mee te doen. Het kan niet slechter en als hij de winnende binnen prikt kan hij voorlopig niet meer kapot. Overigens mag SvH ook maar ik begrijp dat die niet teveel speelminuten mag maken om een of andere rare reden.

  10

  3
 • Geelzwartwit
  15 maart, 2019 - 18:45

  Starten met 2 spitsen. Loshi als aanjager van oa het publiek. Ook leigh erin zetten. Je speelt thuis. Vanaf minuut 1 moet je het publiek erachter krijgen. Geef Loshi ook die opdracht.
  Als van de Gaag het als hype ziet nou gebruik de hype dan. Het publiek wil hem zien. Geef die jongen als enige taak: het publiek wil je zien dus geef de eerste 20 minuten alles wat je in je hebt. Daarna kan het zijn dat ik je naar de kant haal. Niks afbreuk of voor de Leeuwen gooien. Gewoon isnpelen op de zogenaamde hype van je en de kracht van de supporters gebruiken. Plus de motivatie van die gast.

  Sorry hoor maar vd Gaag denkt dus met verdedigend voetbal van Utrecht te winnen. Nou als Advocaat weet dat je weer zoals voorgaande wedstrijden speelt dan zal Utrecht daar best een antwoord op hebben.

  Het niks durven het geen lef tonen maar lef vervangen voor laf past gewoon niet bij NAC. NAC vooruit voetballen. Druk zetten. Slidings. Passie en actie. Nee we gaan gewoon weer met 5 proberen de schade te beperken.. jep

  21

  1
 • signase
  15 maart, 2019 - 18:49

  @Overal:

  Je kunt het ook omdraaien. Met Loshi komt er een jeugdspeler in met NAC-DNA. Hij hoeft niet de sterren van de hemel te spelen. Dat doet een Muhren namelijk ook niet, dus wat dat betreft is er geen verschil. Maar als Loshi in pak hem beet de 70e minuut invalt en zich het apenlazarus werkt, slaat er een vonk over naar het publiek. Net als bij Leigh met zijn werklust. Bovendien kan Loshi dan alvast wennen aan spelen in het eerste, ook al is het niet zeker dat hij volgend jaar bij NAC speelt, omdat hij geen contract (waar ik nog steeds stomverbaasd over ben) heeft.
  Dan die uitleg van VDG hierboven… Zum kotsen. Ik sluit me aan bij de reactie van Kinderkaartje.

  10

  1
 • Martinus
  15 maart, 2019 - 18:49

  Loshi geen minuten geven terwijl talloze andere jeugdspelers al wel minuten mochten maken die niet zulke cijfers kunnen overleggen. Ik snap er niks van.

  9

  2
 • Gilze=NAC
  15 maart, 2019 - 18:51

  Wat een ongelooflijke eikel. Je zou bijna denken dat hij bewust de club wil laten degraderen. Oprotten met die saboteur met zijn vijf verdedigers.

  20

  1
 • Spion
  15 maart, 2019 - 18:58

  Ik snap MvdG wel hoor, we liggen goed op degradatiekoers waarom zou je dan een spits proberen die mogelijk zou kunnen scoren!
  Ik snap er niets meer van.

  4

  1
 • am
  15 maart, 2019 - 18:58

  Wat heb je te verliezen?
  Eigen jeugdspelers erin voordat het te laat is!!

  4

  2
 • Breda
  15 maart, 2019 - 18:59

  @ Buurman

  SvH is geblesseerd.

  3

  0
 • Bredafun
  15 maart, 2019 - 19:01

  Je ga bijna drnken dat ie t er inderdaad om doe om nac naar de klote te laten gaan. Die aast op nog n oprotpremie volgens mij nu t nog kan. Actie nemen en heel snel afscheid nemen. Totaal geen goed gevoel meer bij deze coach. Geldt ook voor die puddingbuks naast hem!

  10

  2
 • Cees
  15 maart, 2019 - 19:02

  Loshi, ik moet eerlijk bekennen, zijn kwaliteiten kan ik totaal niet beoordelen. Wel de kwaliteiten van o.a. Muhren, Korte, ……..enz. Zonder de kwaliteiten van Loshii te kennen, zeg ik, pak hem er maar met een gerust hart bij, want kan het “nog”minder. Als dat werkelijk, werkelijk, zo zou zijn, adviseer ik Loshi per direct putjesschepper te worden!

  Aan het eind van de competitie, misschien wel? Oh, ik snap hem, als het nergens meer om gaat. Ja ik vat hem meneer V.d. Gaag. Nou, leuk voor hem, dat duurt mogelijk niet al te lang meer, dat laatste.

  Begrijp me niet verkeerd, iets wat ik absoluut niet wens.

  4

  0
 • Fred1
  15 maart, 2019 - 19:05

  Nee je moet hem vooral niet opstellen want hij zou eens slagen en punten pakken dan valt heel je godvergeten KUT theorie waar je heel het seizoen al angstvallig aan vast houdt en heel NAC mee naar de klote helpt in duigen. Het is veel fijner om achteraf te kunnen zeggen dat je verfoeide systeem en je even verfoeide spelers de nacompetitie hebben gehaald.
  Ik vind dit echt te gek voor woorden. Hij zegt ook 150 keer in een interview , “ ik snap wat je bedoelt “ of “ ik snap de hype “ maar hij snapt er samen met did andere twee eassen beelden op de bank geen ene moer van. Deze man moet per omgaande uit zijn functie ontheven worden en gezien de schade die is aangericht zou hij samen met zijn twee vriendjes NAC schadeloos moeten stellen in plaats van doorbetaling. Ik heb veel gezien, veel slechte trainers meegemaakt, maar op Gudelj na heb ik zoiets vreselijks niet eerder meegemaakt.
  Lekker doorgaan met nitwits als Koch, Korte , El alouchi etc. en echte talenten over het hoofd zien ,

  27

  2
 • Vreven4president
  15 maart, 2019 - 19:06

  Je hoort wel eens van mensen die het aan hun hart hebben gehad, dat ze daarna veranderen als persoon. Ook een tia kan grote gevolgen hebben op de werking van je hersenen. Deze man is totaal de weg kwijt. Ik zeg niet dat het daar aan te wijten is, maar zoek naar een verklaring van zijn vreemde gedrag.

  9

  16
 • Henk
  15 maart, 2019 - 19:07

  Lijkt er bijna op alsof Mitchell alles aangrijpt om niet erin te blijven, te eigenzinnige club die niet meer kan deze tijden? Rare gedachte?

  10

  1
 • Vreven4president
  15 maart, 2019 - 19:16

  @BSR

  Jullie mogen ook eens kritischer zijn na de wedstrijd. Je leest toch wat er onder de supporters leeft!!! De interviews zijn zonder lef, maar uit angst niet meer lief gevonden te worden door de trainer. Neem zo’n interview af alsof het je geen reet uitmaakt of je volgende week nog wel mag interviewen van onze perschef. Lees desnoods de reacties met de meest duimpjes omhoog voor en verschuil je dan achter: het zijn de supporters die dit vinden/schrijven.

  Ik ben ervan overtuigd dat wij als supporters dit hele jaar nog onvoldoende signaal aan onze trainert hebben afgegeven. Deze man heeft nog zo weinig wanklanken gehoord en sluit zich af van de mening van de mensen die al heel hun leven gaan en tot hun dood blijven gaan. BSR doe er wat aan! Vertolk de stem van het volk!

  36

  3
 • jvt
  15 maart, 2019 - 19:17

  Walchelijke zelfverheerlijking van deze trainer, zeer ongepast gezien zijn performance en de stand op de ranglijst. ja ja omdat iemand is meegeweest naar Spanje heeft ie ontwikkeling doorgemaakt… Nee, omdat deze jongen veel meer eist van zichzelf dan de staf dat van zichzelf doet. Niemand in het eerste wordt beter, door wie wordt deze jongen getraind? Juist ja.

  We staan onderaan, er moet iets anders gebeuren, Van der Gaag stuurt aan op zijn vertrek volgende week, het kan niet anders. Hoe eigenwijs kun je zijn. Mooi in een technisch hart gaan zitten maar hier worden andere capaciteiten gevraagd Van der Gaag! Blijf maar 5 verdedigers opstellen omdat minimaal 2 ervan hopeloos tekort komen. Houdt vast aan geen middenveld (+ Mets weggepest) en houdt vast aan zwakke broeders en tactiek waar ie al een potje of 25 mee verloren heeft. Aan het einde van het seizoen, als het er schijnbaar pas om gaat, zal ie het opnieuw overwegen.

  Jvt heeft steeds gezegd duidelijkheid te creëren, begin met 18 man, spelers met meerjarige contracten zonder vertrekclausule, spelers met het NAC DNA en uitgebalanceerde selectie van wat er nog over is.
  De rest is wieberen tot aan einde competitie. We hebben niks aan 33 spelers van een belabberd nivo en eeuwige talenten, die maken de sfeer ook nog eens kapot. NAC is verloren bij deze trainers, bij deze RvC en bij deze aandeelhouders.

  15

  2
 • Kudeta
  15 maart, 2019 - 19:20

  En zeker verwachten dat Penders en Jelle hem dit kunnen wijs kunnen maken, stel misdienaars
  Ben zo over de zeik.
  Wilde geen eigen staf mee nemen, want ging van eigen kracht uit.
  Inderdaad stapte in de NAC slangenkuil, denk dat hij zelfs door deze twee wordt tegengewerkt en er totaal geen chemie is in de TS

  7

  2
 • Baosje
  15 maart, 2019 - 19:22

  Ik zie liever spelers die ALLES voor NAC geven met mindere kwaliteiten (Schalk en vd Weg en Loshi)dan sommigen zakkenvullers zoals Kali Mühren Rosheuvel en noem ze allemaal maar op!!

  Dat vd Gaag dat niet in wil zien.,.tekent het huidige voetbal intellect in Breda
  Pet direct vd Gaag ontslaan is de enige remedie

  15

  1
 • Rubenac
  15 maart, 2019 - 19:35

  Mitchel rot op, Mitchel rot op, Mitchel Mitchel Mitchel rot op!!!

  15

  5
 • am
  15 maart, 2019 - 19:36

  @vreven4president (19.06)
  Wat jij hier zegt kan echt niet. Hiermee ga je over het lijntje.

  38

  8
 • signase
  15 maart, 2019 - 19:39

  @Rubenac:

  Dan liever ‘trainer rot op’: we hebben nog een spits die Mitchel heet… :-)

  14

  2
 • vriendjespolitiek
  15 maart, 2019 - 19:46

  The Three Stooges 2.0

  Het gaat steeds meer op een slapstick lijken met deze trainer en zijn 2 assistenten.

  Kansloos.

  6

  0
 • The Cosmic Gate
  15 maart, 2019 - 19:52

  Nee joh gewoon lekker die slappe lul aka Muhren (broodvoetballer) opstellen .
  Die MvG snapt er echt niet heel veel van ! Want juist nu de roep om het publiek zo groot is….. luister je weer niet.
  En Al vast in de 8ste minuut er weer een wissel gedaan worden met Sydney v. hooijdonk . Wat is MvG me toch ENORM tegen gevallen zeg !

  4

  0
 • Breda1965
  15 maart, 2019 - 19:57

  Er is nog een reden waarom ik niet ga.Ik kan het bewust naar de klote helpen van mijn NAC niet meer aanzien.Ik ben echt in staat om mvdg en nog wat ellendelingen bij de strot te pakken.Geen gezonde tekst maar ik heb het echt helemaal gehad met al die nsb-ers zou ik ze willen noemen.Bewust parasiteren,als baas zijnde had je mvdg toch al lang bij zn flikker gepakt

  8

  15
 • signase
  15 maart, 2019 - 20:12

  Dat duimpje naar beneden bij Kinderkaartje… Ben jij dat, VDG? Of jij, Muhren?

  2

  1
 • Braze
  15 maart, 2019 - 20:13

  Kijk eens naar de prestaties van onze talenten bij Helmond. Zie je hoe moeilijk het is om als talentvolle speler je talent waar te maken als het om het ecchie gaat. De staf ziet het waarschijnlijk goed.

  3

  9
 • Vreven4president
  15 maart, 2019 - 20:30

  @am als je het goed leest valt dat wel mee. Het is een zoektocht naar een verklaring. Geen statement of geschreven waarheid. Ik heb het meermaals helaas in mijn omgeving meegemaakt, maar dat maakt niet dat ik beweer dat dit het geval is bij onze trainert.

  Ging onze Mitch maar eens een keer over het lijntje. Hij kleurt alles binnen de lijntjes, met de hoop dat hij ooit een 5,5 van het publiek zal krijgen. Zonder lef en risico zul je nooit tot verheffende resultaten komen. Het enige gevolg is middelmaat of wat daaronder zit. In ons geval er ver onder.

  6

  0
 • ome cor
  15 maart, 2019 - 20:30

  Dom dom dom

  2

  1
 • Los muchachos del Breda
  15 maart, 2019 - 20:33

  MvdG lijkt totaal niet door te hebben dat, je door soms iets onorthodox te doen zoals Leigh op LB laten staan of Loshi op te stellen, enorm veel los kan maken. Iets wat in deze periode nog de enige redding is…

  11

  1
 • Pietjebel
  15 maart, 2019 - 20:54

  Mijn witte zakdoek lig al klaar voor morgen

  9

  10
 • scheppioni
  15 maart, 2019 - 21:01

  Schuif gvd Willem Weijs naar voren NAC !!! Weg met de misdienaars in de staf !!!!!

  13

  4
 • Frankske
  15 maart, 2019 - 21:10

  Geen 10 mensen hier hebben die jongen zien spelen, maar iedereen weet het beter dan de trainers die hele dagen met hem werken.

  En dan is er nog iemand die zegt dat dit het ideale moment is om een jeugdspeler een kas te geven? Onzin, niks is moeilijker dan in een team wat niet draait en waar een negatieve sfeer hangt en waar gepresteerd MOET worden invallen.

  Echt, alles maar negatief benaderen hier of alleen de verkeerde dingen benoemen. Daar help je de boel mee vooruit.

  8

  12
 • Los muchachos del Breda
  15 maart, 2019 - 21:32

  @ scheppioni

  Jij hebt er verstand van zie ik al wel! Willem Weijs is de enige die binnen NAC nog kennis over voetbal en een duidelijke visie heeft! Het zou wel weer typisch NAC zijn om hem aan het eind van het seizoen te laten vertrekken…

  10

  2
 • ßred@
  15 maart, 2019 - 21:33

  Uiteraard hoop ik dat dit soort jongens de kans krijgt.

  Maarja, alsnog liever zonder dan mets

  1

  1
 • Bart
  15 maart, 2019 - 21:36

  @franske toch blij dat ik niet de enige ben wie er zo overdenkt.. t lijkt hier wel een Ajax of PSV site met al dat geklaag.. wedstrijd is nog niet gespeeld en tis al niet meer goed

  3

  5
 • Buurman
  15 maart, 2019 - 21:47

  Beste Franske. Het gaat erom in ieder geval iets te proberen. Of wil je liever voort gaan met iets wat al vanaf de voorbereiding niet loopt ? Wellicht slaat van Loshi en Leigh een vonk over naar de tribunes. Het voordeel voor Loshi is dat het niet slechter kan. Als hij zich het apenzuur loopt is het al een verademing tov bv. Muhren. En met MtV heeft hij een ervaren maat die hem wel gaat sturen. De werkwijze van MvdG is onbegrijpelijk. En niemand boven hem die hem bijstuurt.

  19

  0
 • Oosterhout076
  15 maart, 2019 - 21:55

  Klopt want dan staat Weijs voorbode groep.

  3

  0
 • Oosterhout076
  15 maart, 2019 - 21:55

  Voorbode = voor de

  0

  0
 • EDM
  15 maart, 2019 - 22:18

  Loshi doet het alleen minder, wanneer hij standaard een eigen goal scoort.

  Nuff said…

  3

  0
 • lullaby
  15 maart, 2019 - 22:22

  internepvloet

  0

  0
 • Lamington
  15 maart, 2019 - 22:27

  13 drie reacties gelezsn. Volledig mee eens. Deze trainer kan rock bottom bodemloos maken

  3

  1
 • Nachoreca1
  15 maart, 2019 - 22:42

  Wat kots ik toch van die kut trainer van ons. Waarom hij zo opgehemeld wordt is mij een raadsel. Vergis je niet; hij is grotendeels debet aan de huidige stand van zaken. Aankoopbeleid en opstellingen.. heel vlug opzouten.

  21

  0
 • Moppernac
  15 maart, 2019 - 22:42

  Wie is de mol!!!

  Wie is de grootste LUL van Breda???

  Ja dat is niet moeilijk!!! M V D GAAG

  14

  0
 • Moppernac
  15 maart, 2019 - 22:46

  Daag Fortuna Sittard!!

  Is ook al uit zicht, winst 3-0 op Emmen.
  Blijft Excelsior , Emmen en De Graafschap nog over.
  Net genoeg om op plaats 15 te eindigen.

  7

  0
 • scheppioni
  15 maart, 2019 - 22:48

  @ Moppernac
  Plek 17 wordt al een hels karwei !

  7

  0
 • Moppernac
  15 maart, 2019 - 22:54

  Scheppione@

  Weet het maar moet een beetje positief blijven denken.
  Mss tegen beter weten in

  4

  0
 • H'wiel
  15 maart, 2019 - 22:55

  Van der Gaag heeft voldoende aanvallers!!
  Tja, met elke wedstrijd minimaal acht verdedigend ingestelde spelers in zijn basiself heeft hij inderdaad niet veel aanvallers nodig. Met ook nog bijna iedere wedstrijd twee verdedigende wissels, resteert hem vaak nog maar EEN aanvallende wissel met o.a. Muhren, Rosheuvel of Kastaneer.
  Dan heb je Loshi niet nodig….
  Het is niet voor niks he dat NAC onderaan staat! Met zo’n laffe instelling. Hoeveel meer kun je zoveel onzinnigheid uitstralen.
  SCHIJTBAKKENVOETBAL. DAAR HEB IK DIE DURE SEIZOENSKAARTEN NIET VOOR AANGESCHAFT.
  Laat je ploeg nou eens voetballen naar de mogelijkheden die je binnen jouw selectie hebt. Dat kan zoveel meer zijn dan met de wekelijkse basiself, met daarin -ik zeg het maar steeds weer- zeker zeven tegenhouders met beperkte voetballende vermogens.
  Wie o wie heeft altijd gezegd dat de aanval de beste verdediging is.
  Ik begin er nu onderhand hardop over te twijfelen of we nu wel een “veelbelovende jonge trainer” hebben binnengehaald. Poeh eej…

  15

  0
 • Michel
  15 maart, 2019 - 22:55

  Tjezus ja Mitchell, ‘hype’ zegt ie dan

  Ik snap dat je Skender niet wil breken, maar we hebben de jeugd zo verdomde hard nodig dat het kwaad kan om hem toch echt de stap te laten maken. Geen solide eredivisie speler gaat komen, dan heb ik liever onze eigen Bredase jongens dan grijze muizen

  7

  1
 • Daan
  15 maart, 2019 - 23:16

  Allemaal papegaaien die roepen om Loshi.
  Ik begrijp dat alle NAC supporters hopen op een positieve inbreng van een speler die de meeste nog nooit hebben zien voetballen .
  Het is nu Loshi voor en Loshi naar maar helaas is Loshi totaal overhypt en het is dan ook niet gek dat Van der Gaag zijn oren niet laat hangen naar de publieke opinie .

  13

  10
 • Hugo
  15 maart, 2019 - 23:29

  Ik moet zeggen dat al het bovenstaande mij ook niet kan bekoren. Ja , dit seizoen is kut, en het mag een wonder genoemd worden wanneer NAC rechtstreekse degradatie ontloopt. Maar tegelijkertijd zit vd Gaag met het spelers materiaal van Smulders opgescheept. Neemt niet weg dat ik de inbreng van bv een muhren, die in alles uitstraalt niets voor NAC te voelen, werkelijk onbegrijpelijk vind, evenals het niet spelen van Leigh, die weliswaar niet kan voetballen maar het wel in zich heeft om te knokken. Witte zakdoekjes en een MvG rot op past niet bij NAC , hoe rauw, of bourgondisch, je NAC ook wil noemen. Dat is in ieder geval niet aan mij besteedt. NAC moet er morgen opklappen, of dat nu met 3, 5 of voor mij part 8 verdedigers is. De beuk erin. Gooi dat ‘voetballen’ overboord. Zorg dat je de nul eens houdt, gebruik met een lange bal Tevrede zoals hij gebruikt moet worden en zorg voor de aansluiting. En naai er eens een over de boarding. Alles geoorloofd voor een resultaat. Ik denk dat het kan.
  It ain’t over till the fat lady sings.

  Hup NAC

  6

  5
 • bredafun```
  15 maart, 2019 - 23:56

  die vd Gaag wil gewoon een oprotpremie, thaht’s all
  die ga voor de poen en niet voor naqc, met heel z’n verdediging van 5-3-2
  pfffff aanvallen en punten pakken nu het nog kan! heel dat 5-3-2 sucks van der GaagH!

  22

  1
 • Hans
  16 maart, 2019 - 00:17

  Stel, Loshi blijkt een gouden greep en gaat scoren in een prima duo met TeVrede. Dan beloon je jezelf, het team en de supporters. Maar nee, waarom zou je ook? Net als die 3 minuten invalbeurten van Sydney.
  Dan doe je het niet…en degradeer je zeker. Je hebt die luxepoditie niet om er nee tegen te zeggen. Je hebt de plicht om ALLES te proberen om in de ere te blijven.

  12

  0
 • Peppie&kokkie
  16 maart, 2019 - 00:20

  Ach neem het allemaal ter kennisgeving aan. Nog 15 dagen en nog steeds geen structuur in de club. En wat een armoedig gezicht onze trainer voor de camera na weer een zaadpot.
  Zum kotsen is het

  2

  0
 • Rijen is NAC
  16 maart, 2019 - 07:35

  Vreven wat mis ik jou baasje

  12

  1
 • Donald Trump
  16 maart, 2019 - 08:27

  Vanavond allemaal witte zakdoeken mee..
  Weg met die vd.G.
  Is stijn al gepromoveerd in Belgie. Hij stond er goed voor

  3

  4
 • Pincho
  16 maart, 2019 - 08:28

  Ik roep vanaf november al dat ik het gevoel heb dat deze trainer bewust wilt dat NAC degradeert en in de shit komt. Rare keuzes en gewoon niet te verkopen naar je achterban. Krijg er echt hele nare gevoelens bij bij die vent. Zijn eigen zoon kreeg in het begin elke wedstrijd minuten om in te vallen en een NACCER in hart en nieren zoals Loshi gewoon niet de kans geven. Zoals hierboven al werd genoemd al is het maar om de vonk over te laten slaan naar het publiek!

  5

  0
 • Buddha
  16 maart, 2019 - 08:45

  Hype?? Ik weet wel welke hype over is, en dat is de hype rondom de trainer zelf. Wat valt deze trainer tegen zeg, totaal niet geschikt voor een club waar veel druk is. In de luwte bij excelsior en Eindhoven is het misschien een prima trainer maar bij ons totaal door de mand gevallen. Next!

  4

  0
 • scheppioni
  16 maart, 2019 - 08:50

  @ Daan
  Nee elke wedstrijd met muhren en el allouchi komen aankakken !!! Alleen MTV heeft nu nog scorend vermogen want Rosheuvel loopt ook al ongeinteresseerd te dolen ! As je niks probeert eb elke keer maar het zelfde doet dan ontwijk je die ijsberg zeker niet meer !!

  2

  0
 • scheppioni
  16 maart, 2019 - 08:52

  Op zich prima natuurlijk moppernac !! Ik probeer het ook nog wel ergens, maar valt met deze staf nie mee !!

  1

  0
 • ome cor
  16 maart, 2019 - 08:54

  Waarom Loshi geen kans geven ?
  Of Mühren nu NIET scoort of Loshi niet zou scoren…..dat maakt wat dat betreft niks uit.
  Waar het wel wat uit maakt is dat Skender zich graag wil laten zien, dus motivatie heeft én een heel stadion achter zich weet. Dat zijn allemaal factoren die Mühren mist.
  Bij Loshi zou het zo maar kunnen dat ie een goaltje meepikt. Bij Mühren is het een zekerheidje dat ie z’n centjes meepikt, maar meer dan dat is het echt niet bij hem.

  Wat moeten wij als supporters doen om van der Gaag te bewegen om in elk geval niet Mühren in te brengen ?
  Moeten we de trainer voor 1 dag ontvoeren en hopen op het intellect van Penders ? Of Mühren zodat ie zich niet bij de wedstrijdselectie kan voegen ? Jongen jongen….van der Gaag man…..jij ziet toch ook dat hij het niet kan brengen en dat een heel stadion hem niet moet ?

  Al zet ie Zwarthoed in als veldspeler, maar astemblief GEEN MÜHREN !!!

  8

  0
 • Johan o
  16 maart, 2019 - 09:16

  @ ome cor

  Het moment dat muhren invalt massaal aangrijpen om hem en de trainer onze onvrede kenbaar te maken… maar ja dan is t eigenlijk al te laat!!

  2

  0
 • Johan o
  16 maart, 2019 - 09:22

  Leigh is de enige die de positieve vonk kan overbrengen naar t publiek… hij is niet de beste maar brengt wel power en noad . Als je dat als trainer niet begrijpt dat dat bij een thuiswedstrijd nodig is… nou houdoe en bedankt alvast!

  3

  0
 • Jf
  16 maart, 2019 - 09:24

  Het gaat niet over het feit of Loshi wel of niet scoort .
  Het gaat erom dat je thuis sfeer moet creëren en dat behaal je door Leigh of Loshi te laten spelen of invallen. Dit geeft een boost aan de mensen op de banken en zorgt ervoor dat dit overslaat op de rest. Er moet een do or die mentaliteit ontstaan.

  7

  0
 • Betweter
  16 maart, 2019 - 09:51

  Laten we nou maar hopen dat vanaf vanavond alles crescendo gaat. GAS EROP EN OP NAAR DE 3 PUNTEN

  2

  1
 • RV
  16 maart, 2019 - 10:18

  Het is mij ook te makkelijk gezegd dat Loshi dan nu maar weer gebracht moet worden. Die gaat ons niet redden voor degradatie. Ik hoop op de club van City met Fernandes en Ilic, die creativiteit is wat we missen.

  Moet van der Gaag wel durven af te stappen van dat laffe spel met 5 verdedigers. Gewoon Ilic er bij als hij weer fit is op het middenveld in plaats van El Allouchi. Maar je zult zien dat van der Gaag als deze jongens fit zijn ook weer de verkeerde keuzes gaat maken.

  Lundqvist naar de linkerkant verplaatsen ofzo.
  Ik vind hem echt zeer zwakke beslissingen maken die van der Gaag hoor, het interesseert hem oprecht niet meer. Is al bezig met zijn volgende seizoen maar dat is niet bij NAC.

  Tegen PSV was voor mij ook weer zo’n voorbeeld. Kom je vroeg met 1-0 achter en van der Gaag gaat pas ver in de tweede helft een omzetting maken. Begrijp daar niets van.

  4

  1
 • Fred1
  16 maart, 2019 - 10:21

  Er is één ding wat Loshi en van Hooijdonk hebben ten opzichte van al die andere spelers, ze komen uit de stad, ze dragen de club een warm hart toe en willen er in ieder geval voor knokken, het zijn NAC mensen die niet willen dat de club degradeert. Die mensen heb je nu nodig.
  Op Tevrede en Leigh na is de rest eigenlijk gewoon pulp.
  Vandaag zegt V d Gaag weer dat hij vasthoudt aan 4 verdedigers en één lul achterin, dan ben hé dus met zijn allen weer bezig om de fouten van deze lul op te lossen en zo gaat het maar door.
  Ik ben zo vreselijk klaar met deze trainer en zijn gevolg, die naast het feit dat hij niks van voetbal, emoties en sentimenten kent ook elke vorm van empathie en binding met de supporters mist.
  Ik denk dat dit de enige trainer is die blind en doof is voor zijn omgeving en vooral de supporters , het is eigenlijk gewoon misdadig wat er nipt met deze club aan het gebeuren is.
  Ze hebben totaal geen weet van de belangen en het feit dat ze met deze spelers en Fraulein Koch voorop al voor 90% gedegradeerd zijn, straks trekken ze de deur achter zich dicht en ze zien het verder wel.
  Op Penders na natuurlijk want die klojo overleeft iedereen binnen de club met zijn elleboog werk.

  11

  2
 • am
  16 maart, 2019 - 10:28

  Fred dat jij klaar bent met trainer en staf is bekend. Maar dat is al jaren zo, welke trainer er ook zat.
  Over Loshi. Ik zou die jongen ook een kans geven. Vrees dat hij straks gewoon elders tekent.

  6

  5
 • ome cor
  16 maart, 2019 - 11:13

  @RV
  Niemand zegt dat Loshi de redder is die ons behoed voor degradatie.
  Wel dat Mühren geen positieve toevoeging is. Dan kan je Loshi beter speeltijd gunnen. Die is van ons, die hebben we volgend jaar misschien keihard nodig. Mühren weet volgend jaar niet eens meer wat de clubkleuren van NAC zijn.

  Leight in het veld geeft de vonk die de tribunes doet ontbranden.
  Loshi kan zo’n zelfde effect hebben.
  Dan is het Rat Verlegh stadion vanavond een kolkende massa en dat is nodig om een kansje te maken.
  Wanneer het stadion te rustig blijft kan Dickie de punten zeker in de tas stoppen.
  Maar dat zou een man als Van der Gaag toch moeten weten !!!

  En 5 verdedigers ? We hebben genoeg verloren met 5 verdedigers om te weten dat dát niet hetgeen is wat ons red. Stel er maar gewoon 4 op en gooi er een speler bij die het spel naar voren kan verleggen.
  Als we niet naar voren durven voetballen kun je ook 10 verdedigers opstellen en verlies je nog.

  4

  3
 • Henri
  16 maart, 2019 - 11:44

  Toch wel een erg rare snuiter deze trainer. Hij houdt tegen Utrecht nog het systeem aan dat hij in Spanje met de spelers heeft besproken. Dus 5 verdedigers. Op zich niets mis mee, maar als dit systeem je in 8 wedstrijden 2 punten oplevert van de 24 en in deze 8 wedstrijden 2 goals oplevert en 20 tegendoelpunten, ja dan moet je toch wel een enorme plaat voor je kop hebben om dan met dit systeem door te gaan. Echt onbegrijplijk. Triestom te zien dat onze club van alle kanten totaal wordt afgebroken. En wij (de minderheids aandeelhouders, sponsoren, seizoenkaarthouders, clubraad, cultuurbewakers etc.) kijken er naar en …………. doen niets!

  13

  0
 • Jürgen vd B
  16 maart, 2019 - 11:49

  Ik reageer hier heel zelden maar lees deze site volgaarne . Maar tjongejone @am dat jij iets tegen Fred en nog een paar hier hebt is wel heel erg duidelijk. Maar mij zeggen juist jouw een regel bijdragende teksten helemaal niks het voegt niets toe aan een serieuze discussie stop gewoon met dat op de man spelen kerel. Ik denk niet dat er veel zijn die jouw berichten hier nog echt serieus nemen. Kijk er nu je eigen bijdragen voor de gein maar eens op na, jij hebt blijkbaar een heel zuur leventje kerel of je bent nog niet volwassen en dan kan je er niets aan doen dan komt het allemaal nog. Verder hoop ik vanavond weer eens een wedstrijd te mogen zien,dat is echt lang geleden en spreek de hoop uit dat die trainer eens met een frisse realistische opstelling komt.

  4

  4
 • Martin
  16 maart, 2019 - 12:54

  Rare snuiter is nog netjes uitgedrukt Henri.
  Die man is volkomen de weg kwijt.
  Jij noemt de cijfers is in dat licht gezien een 5 mans achterhoede dan realistisch, nee denkt ieder weldenkend mens, hij houd er dus aan vast.
  Ook ik zie het als niets anders dan trachten zo veel mogelijk de fouten van Koch op te vangen maar waar zijn we dan mee bezig.
  Willens en wetens iemand opstellen die straks toch weer twee tegengoals op zijn conto schrijft, volgende nadeel van dit gekkenwerk is dat we op het middenveld en voorin niet de kracht hebben om de wekelijkse blunders van Koch en de foute inschattingen van de trainer op te vangen. Dus ook vanavond maak ik me geen illusies en heb me eigenlijk al bij een jarenlang verblijf op lager nivo ingesteld.
  Ik ga het ook bijna niet meer erg vinden beter dan elke week voor lul te staan en naar een stel luilakken te kijken. Ik hunker naar Stijntje Vreven.

  5

  1
 • Tonneke
  16 maart, 2019 - 13:21

  LAFFE MAN!!!

  Gewoon vasthouden aan 5 man achterin, snap je het dan echt niet?!?!?!?!4-4-2 ajb ……. er moeten nl 3 punten bijgeschreven worden!!!

  Ik heb het al eerder geschreven, MvdG doet alles om ontslagen te worden, frustreren noemt men dit gedrag!!!
  Te gek voor woorden dat ie wederom een talent niet de kans geeft, zo’n gast draagt het NAC-shirt met keiveel liefde en wil zich bewijzen, wellicht dat ie tegen het einde vd competitie (????) 5 minuten voor het einde in mag vallen.

  MvdG, je bent een LAMBAL eerste klas!! en dit geldt ook voor jouw assistenten, K3 (3 x K..)

  VOOR VANAVOND:

  HUP NAC, COME ON, 3 PUNTEN!!!!!

  6

  0
 • Tonneke
  16 maart, 2019 - 13:25

  VOORAL DIE MUHREN WEER IN LATEN VALLEN …….. STOM SCHAAP!!!

  DIE DENKT WERKELIJK WAAR MET EEN DIKKE VINGER NAAR ONS ALS SUPPORTERS EN LACHT ONS DIK UIT!!!

  MvdG, je weet dat je de gehele wedstrijd mag wisselen, doe dan dit op tijd als er 3 punten bijgeschreven moet worden en niet afwachten …….. dan maar risico!!

  TIP: laat die Gersbach op de tribune plaatsnemen, die is niet zo goed!!! (zachte uitdrukking)

  3

  1
 • van Flieger
  16 maart, 2019 - 13:32

  Henri – je zou nu onderhand moeten weten hoe het bij ons NAC werkt. De trainer gaat er alleen uit als spelers over hem bij het bestuur klagen. Dat zijn twee dingen die hier niet gegeven zijn: we hebben geen bestuur (die vakantieclown Gielen kunnen we niet serieus nemen) en we hebben geen klagende spelers. Omdat ze ook wel weten dat ze er zelf een puinhoop van gemaakt hebben. Dat betekent geen transfer overigens hoor.

  NAC is geen ADO, FCU of Feyenoord waar ze bij dit soort wanbeleid de veroorzakers wel rauw hadden gelust. Bij ons NAC komt men pas in beweging als het al te laat is. Dan rinkelt het glas. Maar dan zijn we al gedegradeerd.

  4

  3
 • Vergane Glorie
  16 maart, 2019 - 13:53

  Ik snap heel goed wat Mitchell met zijn staf bedolt. Ze zijn niet blind voor wat hij doet. Zeker niet.
  Maar Mitchell je bent met je staf wel blind voor wat Muhren, Kali e.d. doen. Maar dat zijn jullie “aankopen” dus die moeten wel spelen. Succes met je beleid. En heeel veeeeel succes straks met je nieuwe club. Ik krijg nu al medelijden met hen.
  Beloond om hem mee te nemen naar Spanje. Een godsgruwelijke ouderwetse gedachte. Zo jaag je de eigen jeugd de deur uit.

  8

  1
 • Fred1
  16 maart, 2019 - 14:28

  @ Flieger je hebt daar inderdaad een punt waarin we ons wederom in negatieve zin onderscheiden van andere bvo’s , maar ja je zult maar een nitwit zijn , wekelijks het mooiste beroep van de wereld uit mogen oefenen terwijl je er ook nog de capaciteiten niet voor hebt, dan ga je niet klagen over de trainers die je wekelijks op een platform zetten waar je niet thuishoort.
  Feit is dat onze “ Bredase “ mentaliteit toch bekend staat als gemakzuchtig en van “we zien wel”.
  Mijn ergernis wordt met de dag groter, ik hoor steeds meer en verbaas me nog steeds over zoveel onkunde en onwil en je gaat steeds meer dingen aan elkaar koppelen.
  Ik denk dat de mensen die hier reageren toch het gemiddelde zijn van de NAC aanhanger , als je als bestuur ( of wat daar voor doorgaat ) , eigenaar, technische staf of spelers dagelijks op deze site kijkt dan weet je wat er leeft onder supporters en sponsoren en zelfs personeelsleden die onder een nickname reageren.
  Je hebt de hele achterban in beeld, je weet wat men wel en niet wilt en toch negeer je alles, den ben je niet alleen blind of doof maar naast koppig en hautain ook nog te lomp om voor de duvel te dansen.
  Wie betaalt bepaalt is een veel gehoord gezegde maar ook daar zit een denkfout, het zijn namelijk niet de eigenaren die het zinkende schip nog drijvende houden maar de supporters en sponsoren en hier wordt publiekelijk de reet mee afgeveegd.
  Als ik steeds weer die v d Gaag open deuren in hoor trappen, en honderd keer hoor zeggen “ ik snap wat je bedoelt “ maar vervolgens toch gewoon doorgaat met zijn destructieve wijze om de club kapot te maken dan rijzen me de haren te bergen.
  Wij de supporters en sponsoren stellen geen reet voor bij die lui, het is onze club en niet hun club dus waarom zouden ze zich nog druk maken of een stap extra zetten nu ze de boel verneukt hebben en het zal ze worst wezen hoe de uitslag na 95 minuten is. Door deze trainer ben ik al gedemotiveerd voor de wedstrijd moet beginnen, als ik de prognose opstelling zie in de krant baal ik al en als ik de opstelling uitgereikt krijg in het sponsorhome ben ik al in staat om terug naar huis te keren. Echt met het gros van deze waardeloze selectie en deze waardeloze technische staf heb ik helemaal niks, ze kunnen er niks van en het zijn stuk voor stuk ook niet eens sympathieke mensen die ze verheven voelen boven de plebs.
  Juist nu zouden ze zich na de wedstrijd tussen degenen moeten mengen die hun salaris betalen, maar dat is iets te veel gevraagd van de kostbare tijd van deze blagen, het getuigt ook van het feit dat ze niet alleen laf zijn op het veld maar ook daarnaast zijn het lafbekken.
  Kortom ik kan de tijd niet noemen dat ik met plezier naar NAC ben gegaan, het is echt een lijdensweg geworden en geef toe dat ik liever thuis blijf ( maar helaas klantjes uit …… Utrecht ) ze hebben alle fut er uit gehaald dat is in 56 jaar tijd niemand binnen NAC gelukt.

  12

  2
 • NACbelg
  16 maart, 2019 - 14:58

  We kunnen hier veel schrijven en of denken , zolang we ze ons als makke lamme schapen laten gebruiken die enkel dienen om onze centen door onze inbreng zo’n kleine € 10.000.000 minimaal per jaar aan seizoen kaarten alleen al, maar er geen enkel duidelijke reacties komen van ons als betalende en niet als de geld verslinders zonder enige positieve inbreng, zoals diverse betalende passerende types , zullen ze ons enkel vanuit hun onneembare dictatoriale hoogte op ons blijven neerzien.
  Wat hebben de toch redelijk tot zeer goed betalende types als een MVDG , die er samen met ja , ook Goetzee, die liet op voetbaltechnisch gebied ook alles zijn beloop , over een Smulders wil ik het al helemaal niet hebben.
  En dat die personen ( muv Goetzee ) er dan na al de ellende en onkunde er dan ook nog op speculeren op een hoge afkoop som, dat is helemaal hemeltergend , waar halen ze de onbeschaamdheid en de hondsbrutaliteit vandaan , ik zou me schamen voor zoveel onkunde en zelf al lang met de stille en het schaamrood op mijn wangen verdwenen zijn ,
  Nee zij komen elke week doodleuk met allerlei en steeds weer hetzelfde praatplaatje af , luister maar de interviews af die BSR al vanaf het begin van de competitie afratelen, soms denk ik , hadden ze geen dvd kunnen maken bij BSR daarvan , want sorry BSR , het kan aan mij liggen of aan het feit dat jullie gewoon geen directe vragen mogen stellen , maar daar zou ik me nooit voor laten gebruiken.
  Er zijn toch echt wel vele vragen te stellen , kijk alleen al deze week hier op de site, maar van veel van wat er leeft en broeit onder ons supporters word niet in een directe confronterende vraag gesteld.
  Maar beseffen de heren daar boven in hun goddelijke aanvoelende stoel nog steeds niet dat ze er zo rijkelijk kunnen en mooi op tijd worden betaald , door die in hun ogen blijkbaar onbelangrijke , supporters

  Het word echt tijd dat er door ons als supporters , ( sorry maar de laatste bieravond want meer was het in mijn ogen niet , ze noemen het dan wel uitleg naar de supporters maar alleen het idee om het die naam te geven was al belachelijk, ) er eens echt iets ondernomen word en niet als de degradatie een feit is, laat ons nu al iets proberen te doen , het is heeeeeeeeelllllllll laaat , maar misschien nog net niet te .

  6

  2
 • Bijtwijfelc
  16 maart, 2019 - 17:16

  Lastig on te schatten wat die kan. Maar slechter dan muhren kan natuurlijk niet.

  Wat wel is in te schatten: deze trainer past hier niet. Sterker, het lijkt nergens op: lamlendig, maakt er geen team van, speelt in deze situatie met 5 verdedigers, negeert zelfs in thuiswedstrijden leigh, etc.

  Het is een klerezooi bij onze club en de selectie is ruk, maar met een betere trainer hadden we wel 5 tot 10 punten meer gehad en leuker voetbal. We staan toch al voor lul, dus ik zou alsnog m ontslaan. Slechter kan niet en volgens mij verlossen we m uit zijn lijden.

  5

  1
 • misterbean
  16 maart, 2019 - 17:51

  vdGaag mag misschien technisch een goed trainer zijn, van people management heeft hij totaal geen kaas gegeten. De selectie is een onsamenhangende puinhoop. Hij heeft blijkbaar verzuimd om eraan werken er een team van te maken. En naar de supporters toe is het ook een nitwit. Als je toch ziet dat Leigh in de 2e helft thuis tegen Groningen binnen 5 minuten meer bewerkstelligd op de tribunes dan alles van NAC in de 1e helft bij elkaar, en meteen 2 bruikbare en gevaarlijke voorzetten geeft. En vervolgens laat je hem dan bij de volgende thuis-wedstrijd op de bank beginnen, dan kun je maar 1 ding concluderen: deze man snapt het gewoon niet, en hij gaat het nooit snappen. En dan voel Leigh ook nog alleen maar in omdat Gersbach een hersenschudding had.
  De enige manier om vanavond punten te halen is als werkelijk alles weer eens meezit, door veel geluk, en door supporters die erachter gaan staan. En dat alles dan ONDANKS het geschitter van vdGaag, wat nooit op lijkt te houden

  2

  0