Go to Top

Van der Gaag: “Palmer-Brown komt er langzaam aan”

Van der Gaag: “Palmer-Brown komt er langzaam aan”

Erik Palmer-Brown viel afgelopen zondag in de oefenwedstrijd tegen Manchester City EDS in en maakte een degelijke indruk. De verdediger lijkt een kanshebber voor een basisplaats, maar is volgens trainer Mitchell van der Gaag nog niet helemaal waar hij zou moeten zijn.

Van der Gaag was niet ontevreden met wat Palmer-Brown liet zien, maar zal hem vermoedelijk nog even op de bank houden. In gesprek met BN DeStem zegt hij daarover het volgende: “Hij straalt rust uit, hoewel hij soms iets te gemakzuchtig is. Is wat later binnengekomen, met een trainingsachterstand ook. Hij heeft zich nu voor het eerst laten zien. Hij komt er langzaam aan.”

De trainer gebruikte de Amerikaan tegen Konyaspor als rechtsback, maar lijkt daar geen gewoonte van te willen maken: “Dat was meer om uit te proberen, omdat Sporkslede de enige rechtsback is in de selectie.”

Bron: B-Side Rats, BN DeStem

67 Reacties op "Van der Gaag: “Palmer-Brown komt er langzaam aan”"

 • Moe Rich
  6 augustus, 2018 - 19:35

  Ik zou Korte rechtsback zetten!

  41

  25
 • Schrikbarend
  6 augustus, 2018 - 19:39

  Komt er langzaam aan zondag in de basis godver

  29

  16
 • Breda
  6 augustus, 2018 - 19:41

  Dit is een speler die gegarandeerd in de basis komt. Je wordt geen international van VS als je niet kunt voetballen en bikkelen. Zal naast Koch komen zodra hij er klaar voor is verwacht ik.

  59

  2
 • The Cosmic Gate
  6 augustus, 2018 - 19:43

  Als je internationaal bent en van City komt ….dan moet oa je basis conditie toch ruim genoeg zijn om zo bij NAC aan te sluiten ?

  30

  6
 • Maarten
  6 augustus, 2018 - 19:51

  Met 10 man spelen ipv Koch en Mets. Kan da OK?

  11

  25
 • Henri
  6 augustus, 2018 - 19:54

  @Moe Rick
  Ik zou Korte ook proberen om te scholen tot een rechtsback. Hij heeft het postuur van Berti Vogts, is snel, kan een goede sliding maken en kan vooral opkomend van groot belang worden. Nu heeft hij meteen een verdediger in zijn nek hijgen en daar heeft hij de techniek niet voor om er dan alsnog langs te komen. Positieve voorbeelden zat: Gerrie Deykers, Cees vann Ierssel, Theo van Duivenbode, Hans Venneker, Anton Joore en zo kan ik nog wel ven door gaan.

  53

  7
 • signase
  6 augustus, 2018 - 19:56

  @Maarten:

  Nee, want zonder Koch en Mets speel je met 9 man. En als je dan toch met 10 man wil spelen, wil ik wel invallen. Heb de lengte van Sneijder, tatoo’s van Messi en kan (dankzij mijn bierbuik) rollen als Naaimar. Alst moet kan ik ook vuilbekken als Ronaldo en lijp uit mijn doppen kijken als Maradonna. Meer complete sterspeler ga je niet vinden in NL!

  94

  3
 • West Ham
  6 augustus, 2018 - 19:58

  Kom op Erik…..tandje bij!!!!

  4

  0
 • Kuikentje
  6 augustus, 2018 - 20:16

  Verscheuren kan ook rechtsback spelen

  3

  47
 • Peer11
  6 augustus, 2018 - 20:23

  Wat mij betreft wordt deze jongen met spoed klaargestoomd, zodat hij deze zondag in de basis kan starten. Mets heeft vorig seizoen heel behoorlijk gepresteerd, maar is nu totaal uit vorm en een bron van onrust waar Koch in meegaat.

  9

  13
 • Dun Diëe
  6 augustus, 2018 - 20:25

  West Ham, ge hebt t wel tegen nun Amerikaan hè.
  Dus t’is: Come on Erik….. A tooth there with!

  20

  1
 • Baron
  6 augustus, 2018 - 20:25

  @kuikentje
  Op die positie zakte hij vorig jaar imo door het ijs. Laten we dat aub niet meer doen, tenzij het echt niet anders kan natuurlijk.

  6

  0
 • tripomatic
  6 augustus, 2018 - 20:28

  Of wel, het wordt tegen AZ zenuwlijen met Koch en Mets centraal. Ik ga alvast een paar kaarsjes opsteken. ;-)

  Gelukkig wordt het woensdag koeler, dus dan kan Palmer-Brown er zoals Dun Diëe zegt “a couple of teeth by putten!” B)

  9

  0
 • Balletje
  6 augustus, 2018 - 20:48

  Knap dat iedereen al weet wat de opstelling gaat worden. T is pas maandag!

  3

  0
 • Karbonkel
  6 augustus, 2018 - 20:54

  Laten we vertrouwen op de staf. Een extra blesure in de selectie is niet wenselijk

  4

  0
 • jvt
  6 augustus, 2018 - 20:56

  Basisplaats; wat we nu in het centrum hebben is te gek voor woorden, vooral Koch en Mets hoort op het middenveld, is geen voorstopper. Wat missen we nu al Bart Meijers.

  17

  26
 • Krenk
  6 augustus, 2018 - 21:26

  Palmer-Brown maakt een solide indruk, al is hij nog niet echt getest. Mets daarentegen heeft vorig jaar solide gespeeld alleen maakte hij in de voorbereiding niet echt een goede indruk, zeg maar een slechte indruk. Mets is de enige linkspoot van de CV’s dus zou hem toch het vertrouwen geven en samen met Koch laten werken aan de onderlinge samenwerking zodat ze vertrouwen kunnen kweken. Palmer-Brown die komt er wel en stomen we dan mooi klaar mocht een van eerder genoemde toch door het ijs zakken.

  5

  3
 • Johan o
  6 augustus, 2018 - 21:40

  Verders niks geen roddels of verse transfergeruchten hier!?
  Bartje Meijers gaan we ook missen inderdaad… of Klomp moet zich aandienen net als Bart dit vorig jaar gedaan heeft… maar goed laten we t beste er van hopen…

  Komt allemaal goed

  12

  1
 • Peer11
  6 augustus, 2018 - 21:59

  Kunnen de mensen die blijven roepen en zeuren om Bart Meijers hier onderhand eens mee stoppen. Die jongen heeft vorig jaar de trainer niet kunnen overuigen klaar te zijn voor de ere. Daarnaast zijn er blijkbaar nog steeds de bekende concentratie/(mentaliteits) problemen en levert hij misschien onvoldoende trainingsarbeid. Als hij goed genoeg was zou hij nu echt wel in NAC 1 staan. Moet nu voor misschien wel zn laatste kans gaan bij Helmond om ooit basisspeler bij NAC te worden. Zou zonde zijn als een veel belovende carriere als een nachtkaars uitgaat.

  26

  25
 • Flieger dun irste prins van UT kielegat
  6 augustus, 2018 - 22:01

  Ik vind dat de sterkste moeten spelen en dat lijkt mij Palmer Brown en Koch
  Over rechtsback gesproken nu van anholt er voorlopig uit ligt zou ik eens kijken of je frimpong bij city kan ophalen maakte op mij een erg goede indruk zaterdag

  3

  2
 • Gvd
  6 augustus, 2018 - 22:09

  Toch begrijp ik niet dat menigeen nu pas ziet dat de cv posities zwak bezet zijn. De fundatie van je elftal.

  Het zal wellicht een paar wedstrijden duren en dan staat er een onervaren cityboy als cv in de basis. Een cityboy die nog nooit bij City heeft gespeeld, nooit echt onder druk heeft gestaan, wat verwacht je daar nu van? Groot risico maar ja, Koch is het ook niet. Kortom, een moeilijke situatie.

  6

  9
 • West Ham
  6 augustus, 2018 - 22:18

  Ff een vraagje tussendoor. Donderdag 18uur Nederlandse tijd sluit de Engelse transfermarkt. Betekend dit dat eventuele aanvullingen die nog komen gaan vanuit City voor die tijd afgerond moeten zijn???

  5

  4
 • Ivo
  6 augustus, 2018 - 22:26

  Zowel de CV-positie als de RB-positie is kwetsbaar. Ik verwacht nog een defensieve versterking. Geen huurling, maar een eigen speler.

  4

  1
 • Gvd
  6 augustus, 2018 - 22:28

  @peer11, helemaal oneens. De trainer liep trouwens ook weg met Bart.
  Na rode kaart Ajax heeft NAC het geluk gehad een paar wedstrijden te winnen en je weet, never charge a wiinnning team. Daarnaast moet je dergelijke gasten goed begeleiden.

  Het promotiejaar was geweldig maar ook vorig seizoen heeft deze jongen goed gepresteerd, meer dan goed zelfs.
  Nadat Koch geblesseerd raakte en duo Meijers Mari centraal kwam te staan, pas toen is Mari beter gaan spelen. Rara hoe kwam dat?
  Natuurlijk maakte hij wel eens een foutje maar wat wel de minste. Het is Bart zijn verdienste dat velen hem niet vergeten zijn.
  Ps Daan Klomp gaat of Koch of Mets eruit spelen. Let maar eens op.

  18

  4
 • Chris W.M.
  6 augustus, 2018 - 22:31

  @West Ham

  Geld alleen voor inkomende transfers. NAC zou dus tot 31 augustus spelers kunnen lenen of kopen van Engelse clubs. Specifiek City in dit geval.

  12

  2
 • Sander P
  6 augustus, 2018 - 22:32

  @West Ham,

  Geldt alleen voor ingaande transfers. Uitgaand kan wel, mits de transfermarkt in desbetreffend land nog niet gesloten is, of men moet de speler transfervrij (ontbinden contract) laten gaan. Natuurlijk kunnen spelers zonder contract ook buiten de transfer periode in Engeland aan de bak komen.

  2

  3
 • Peer11
  6 augustus, 2018 - 22:47

  @gvd

  Klomp is nu dus al Meijers voorbij, anders had Klomp wel bij Helmond gezeten. Klomp is een talent die we alleen nog maar in oefenpotjes hebben gezien. Ben benieuwd of hij zich onder druk in een vol stadion ook staande kan houden.

  Meijers heeft best aardige dingen laten zien, maar een basisplaats verover je voor een groot deel op de training, blijkbaar gaat het daar dus mis. Kan me herinneren dat Vreven Meijers erg eigenwijs vond en het daarom niet altijd boterde tussen die twee.

  10

  16
 • West ham
  6 augustus, 2018 - 23:09

  Thnx Chris & Sander. Weer wat geleerd!

  3

  0
 • Vinnie Jones
  6 augustus, 2018 - 23:57

  Mets heeft t voordeel links te zijn en deed ‘t vorig jaar heel aardig. Ik vond het wel ontzetten mooi dat we volgend jaar of het jaar erop een centrum Klomp/Meijers kunnen hebben. Palmer/Brown zie ik er nog wel inkomen. Ik hoop alleen nog op een (oudere) spits die op snelheid kan spelen. Dan heb je met Te Vrede, Kasteneer en de snelle aanwinst drie type spitsen.

  Korte omturnen tot RB klinkt interessant. Klein, fel, snel en fysiek vrij sterk voor z’n lengte. Beetje laat, dat wel.

  4

  5
 • DeDislekt
  7 augustus, 2018 - 00:14

  Denk dat Klomp een verrassing is dit seizoen. Echter pas debuut laten maken tegen een Emmen of Fortuna. Zelfvertrouwen is cruciaal. Tegen een AZ of Heerenveen te link.

  Stiekem denk ik dat we gewoon keurig 12 e worden :)

  10

  7
 • Dutchbird
  7 augustus, 2018 - 00:43

  Hopelijk beseft Mets dat er snel een paar tandjes bij moeten want anders wordt het een lang seizoen op de bank zonder interlands voor Estland.

  11

  0
 • Oldskool
  7 augustus, 2018 - 00:47

  Sorry maar als Bart Meijers beter is dan een oudere international van de VS die onder contract staat bij City dan heeft Bart Meijers iets heel verkeerd gepland.

  Ik ben wel fan van Meijers maar die kan echt geen 34 wedstrijden in de eredivisie spelen nog. Die is nog veel te wisselvallig. Talent is het zeker. Perfecte stap om in die KK (hmm hoe kort je dat netjes af??) divisie een seizoen te groeien en een verdediging te leiden. Worden echt alle partijen beter van.

  30

  7
 • scheppioni
  7 augustus, 2018 - 08:01

  Ik ben het wel met oldskool eens, maar zondag gaat voor onze trainer vd Gaag alles als een puzzelke in elkaar vallen !! Vd Gaag heeft overal zijn klasse als trainer laten zien, dus ik heb vertrouwen !! COME ON NAC !

  16

  7
 • Nachoreca1
  7 augustus, 2018 - 09:09

  Niet mouwen maar die kazen en de rest van al hun mediafans keihard versteld doen laten staan!!! K..club en k ..publiek. alleen die van de brom al.. come on nac!

  7

  3
 • Q
  7 augustus, 2018 - 09:51

  Is bilal ould chikh niet een speler voor ons NAC?
  Net transfervrij, nog maar 21 jaar en komt uit de regio (Roosendaal).

  6

  20
 • willempie
  7 augustus, 2018 - 10:23

  @Q

  zou zeker niet verkeerd zijn.. Denk dat hij Mounir nog beter zou laten spelen..

  maar zou je er zo een bijdehand jochie bij willen hebben??

  1

  4
 • Arie
  7 augustus, 2018 - 11:13

  “Hij komt er langzaam aan aan”
  “Trainingsachterstand”
  “Is wat later binnengekomen”

  WAAR ZIJN WE IN GODSNAAM MEE BEZIG????

  11

  15
 • Arie
  7 augustus, 2018 - 11:16

  En Smulders wil niet nog meer gezichtsverlies lijden na de aftocht van Vloet en Bertrams, dus moeten we het doen met pareltjes Koch en Mets en sturen we onze Meijers naar Helmond.

  WAAR ZIJN WE IN GODSNAAM MEE BEZIG?

  13

  13
 • Maikolg
  7 augustus, 2018 - 11:21

  ‘Aftocht Vloet en Bertrams?’

  Het waren misschien niet de allerbeste aankopen ooit maar hij heeft ze uiteindelijk weten te verkopen (met enige winst).

  De term ‘aftocht’ vind ik dus niet passend, of je de spelers nu goed of slecht vond, dat staat er wat mij betreft buiten.

  Ik zie liever dit gebeuren dan een noodgreep naar een ‘Fernandes’ voor een dik loon die geen reet bij elkaarvoetbalt.

  11

  2
 • maikolg
  7 augustus, 2018 - 11:22

  Guyon Fernandes voor de duidelijkheid

  2

  0
 • Arie
  7 augustus, 2018 - 11:34

  @ maikolg

  Dat er iemand geld neer heeft gelegd voor Bertrams is inderdaad een godswonder, maar Vloet is, na aftrek van aankoopprijs en doorverkooppercentage, hooguit met verwaarloosbare winst verkocht durf ik te veronderstellen. Het blijft niet voor niks zo stil rondom die transfer.
  Daarnaast is voor Koch en Mets ook gewoon betaald dus als die nu ook zouden worden weggedaan of zouden dalen in de pikorde, wat geheel terecht zou zijn, dan lijdt Smulders zijn gezicht een berg verlies waar je u tegen zegt.

  Volgend jaar Klomp en Meijers centraal achterin!

  2

  13
 • Arie
  7 augustus, 2018 - 11:36

  En of we dit jaar met Kali geen nieuwe Guyon hebben binnengehaald moeten we nog maar afwachten.

  1

  13
 • Cool Hand
  7 augustus, 2018 - 11:36

  Zag gisteravond Jordy de Wijs volledig door de ijs zakken voor Hull City tegen Aston Villa. Moest ik toch even aan Koch denken (dezelfde achtergrond) die het nu op Eredivisie niveau MOET waarmaken. Ik ben benieuwd.

  1

  1
 • RNL
  7 augustus, 2018 - 11:46

  @Arie Moeten we inderdaad afwachten. Dus waarom dan toch die stelling deponeren? Lekkere negatieve insteek.

  Maar goed, of we met Kali de nieuwe Paul Pogba hebben binnengehaald, het zou zo maar kunnen. We moeten het even afwachten.

  6

  1
 • Ivo
  7 augustus, 2018 - 11:47

  Verwachten we voor zondag nog een nieuwe transfer? Roept u maar.

  1

  0
 • Ratkopf
  7 augustus, 2018 - 11:52

  @peer11

  Jij hebt klomp in je ogen ;), hoe kun je nou stellen dat klomp verder is dan Bart nadat hij zelfs bij top Oss niet aan spelen toe kwam. Het is heel simpel meijers wordt net zo sterk geacht als wat er nu achterin staat. Echter zou hij nu als 3e of 4e cv aan het seizoen zijn gestart en het is toch echt beter voor zijn ontwikkeling om 1e keuze te zijn op dit moment. Helmond sport won trouwens van Heracles met 1-0 terwijl die op volle kracht speelden, inderdaad met meijers centraal achterin werd de 0 gehouden iets wat NAC zelfs tegen amateurs niet is gelukt deze voorbereiding. Bart staat volgend seizoen gewoon in de basis ik het rat Verlegh mark my words

  14

  1
 • Mickj
  7 augustus, 2018 - 11:56

  @ Arie
  Ik denk dat jij een van de weinige bent,
  die het begint te snappen , t a v
  Hr Smulders .
  Onbegrijpelijk wat deze man schuift met de
  verkeerde spelers richting Helmond ,
  heb ik het nog niet over zijn lijstjes en gedane
  handelingen .

  5

  6
 • Brutus
  7 augustus, 2018 - 12:06

  Jammer dat die adabahuppelepup verhuurd word in Engeland

  1

  0
 • scheppioni
  7 augustus, 2018 - 12:06

  Graag wel nog een spits voor zondag erbij en volgend seizoen zeker Bartje terug in onze verdediging !!!
  Pakken die kazen !!

  3

  1
 • Ki Utsuri
  7 augustus, 2018 - 12:08

  @Arie, 7 augustus, 2018 – 11:36:
  ‘En of we dit jaar met Kali geen nieuwe Guyon hebben binnengehaald moeten we nog maar afwachten.’

  Het is altijd ‘of dit, of dat, als dit, als dat.’

  Guyon Fernandez en Anuar Kali zijn totaal onvergelijkbaar. Fernandez was een spits die al vanaf de zomer zonder club zat en in de winterstop aansloot met een behoorlijke conditionele en fysieke achterstand. Fernandez zat maandenlang zonder club omdat hij een bepaald salarisniveau nastreefde.

  Kali heeft de hele voorbereiding meegedraaid bij FC Utrecht en vertrekt bij Utrecht omdat hij graag meer speelminuten wilt maken. Beide hebben andere motiverende factoren.

  Als we het toch over Kali hebben, ik ben zelf bijvoorbeeld erg benieuwd hoe Kali reageert als we tegen ADO spelen en dan met name ten aanzien van Danny Bakker die hem vorig seizoen bewust uit het veld schopte.

  6

  1
 • Peer11
  7 augustus, 2018 - 12:08

  Klomp was geblesseerd bij Top en Bart heeft vorig seizoen zn kans niet gepakt of niet gekregen omdat anderen gewoonweg beter zijn. Hoop dat hij het heel goed gaat doen in Helmond en idd volgend jaar bij ons in de basis staat. Ondanks een paar goede optredens zijn er nog wel heel wat verbeterpunten, dus hopelijk is het een snelle leerling. Is op dit moment echt nog niet klaar voor een heel seizoen eredivisie.

  2

  7
 • Dromer
  7 augustus, 2018 - 12:08

  @ Fred Als er een extra spits komt verwacht ik die nog niet voor eind van de week of City moet iemand sturen en dan roept iedereen weer dat zo’n gast te jong is en nog niks bewezen heeft. Als City iemand stuurt zou het mooi zijn als het die Portugees is waar een stukje over op City watch staat of toch nog Ghoddos.

  1

  0
 • Chris W.M.
  7 augustus, 2018 - 12:11

  Even de stemming peilen;

  Mits hij meetraint met de selectie (dus enigzins fit), wat zou de gemiddelde NAC supporter vinden van een Glynor Plet als alternatief achter te Vrede?

  Is 31 jaar, zit nu in Turkije bij Alanyaspor waar hij vorig seizoen welgeteld 0 keer heeft gespeeld. Heeft echter in Nederland bewezen dat hij een doelpunt kan maken, loopt gedurende zijn hele carriere 1 op 3 en heeft lengte. Zou in eerste instantie ( vergelijkbaar met te Vrede vorig seizoen) als pinchhitter kunnen dienen, en naar mate hij meer fit wordt wellicht nog van grote waarde voor NAC kunnen zijn. Daarbij, kan me voorstellen dat hij wat meer zich op speelminuten wil hebben, zit in het laatste jaar van zijn contract dus kan me ook voorstellen dat hij en zijn club graag van elkaar af willen. Dus wellicht wel gratis op te pikken.

  Nogmaals, hij moet wel enigzins fit zijn. Het weinige wat ik erover kan vinden lijkt het erop dat hij met de reserves of in de jeugd wat potjes heeft gespeeld. Zo lang hij maar mee traint, dan zou het wellicht wat kunnen zijn toch? Zou wel een typische Smulders aankoop zijn. Een vergeten Nederlander.

  Ik zou het liefste natuurlijk een wedstrijdfitte jonge speler willen, die ervaring heeft op het hoogste niveau, maar aangezien de beoogde eerste keuze ( Nmecha) voor een club in het Championship lijkt te kiezen én wij nog maar een potje van naar verwachting ± 500K hebben voor een aanvaller, verdediger én keeper wellicht een optie?

  1

  12
 • FVBreda
  7 augustus, 2018 - 12:14

  @Arie
  Het is maar hoe je het bekijkt. Vloet en Betrams verkopen met winst. Als jij dat een godswonder vindt waarom zeg je dan dat Smulders gezichtsverlies lijdt? Hij heeft ze gehaald en verkocht.

  @MickJ
  Ik vind het allemaal te makkelijk. Iedereen heeft zijn goede en minder goede acties, achteraf altijd makkelijk lullen. Wat voor mij telt is dat Smulders een selectie heeft samengesteld en een trainer heeft aangetrokken waarmee NAC is gepromoveerd en in de eredivisie is gebleven. Of het allemaal nog beter had gekund, ongetwijfeld. Geef het allemaal een kans, jij staat ook niet altijd even fris op je werk.

  3

  4
 • Schrikbarend
  7 augustus, 2018 - 12:18

  Nou kom er maar in voorbereiding az gestart om 10.30 wie traint er volledig mee muric paola ilic of te vrede?

  2

  5
 • Sjef de gevulde koek@schrikabrend
  7 augustus, 2018 - 12:21

  Jij vraagt altijd maar en nu kom er maar in. Maar waarom ga je zelf niet een keer kijken als je zon top supporter bent hier elke dag 20 keer reageert ?

  7

  3
 • Ki Utsuri
  7 augustus, 2018 - 12:29

  @Chris W.M., 7 augustus, 2018 – 12:11:

  Of Glynor Plet een goede keuze zou zijn kan ik niet in schatten.

  Toch zie ik liever dat Smulders zijn geld investeert in een spits van begin 20.

  Het perspectief is helder. Die jongen krijgt de tijd om te wennen en de kans zich klaar te stomen in de schaduw van Te Vrede. Pakt met wat invalbeurten zijn minuten.

  Het contract van Mitchel loopt aan het einde van het seizoen af. In de winterstop moet je dus de keuze maken: verlengen, verkopen of hem bewust er bij houden in de wetenschap dat hij in de zomer transfervrij is. Deze keuze is makkelijker te maken als je binnen de selectie al een aantal maanden werkt met zijn opvolger. Hierop kan je, nee moet je, nu al voorsorteren.

  1

  0
 • MickJ
  7 augustus, 2018 - 12:29

  @FVbreda
  Ik kan je teleurstellen , geen werk alleen genot
  en fris met de honden elke morgen in het Mastbos .

  3

  1
 • Chris W.M.
  7 augustus, 2018 - 12:34

  @Ki Utsuri

  Pffieuw, gelukkig de eerste reactie meteen een inhoudelijke. Dank daarvoor!

  Ik kan volledig mee gaan in je verhaal. Echter denk ik dat wij zo’n speler al hebben in de vorm van Sprangers. Die wordt nu klaar gestoomd in Helmond om vanaf volgend jaar serieus mee te doen voor de basisplekken. En dan hebben we Sydney natuurlijk nog rondlopen.

  Persoonlijk schat ik de kans hoog in dat te Vrede zelf zijn contract niet verlengd en nog 1 keer het avontuur aan wil gaan in het buitenland. Dan zou je met een ervaren spits als Plet, samen met Sprangers voor volgend seizoen het spitsenkoppel al compleet kunnen hebben. En van Hooijdonk minuten kunnen laten maken bij Helmond.

  E.a. hangt natuurlijk wel volledig af van hoe Sprangers en van Hooijdonk zich ontwikkelen. Maar als ze zich ontwikkelen zoals je mag verwachten, gaat zo’n spits van begin 20 je eigen jongens niet in de weg lopen?

  1

  7
 • Arie
  7 augustus, 2018 - 12:38

  @ Ki Utsuri

  Ik reageerde enkel op maikolg die aangaf dat we eerder types als Fernandez binnenhaalden waar we geen reet aan hadden. Kali heeft van de afgelopen 5 jaar er slechts eentje meegeteld bij Willem 2 en verder weinig gespeeld, een teamgenoot een gebroken bek geslagen en Utrecht laat hem nu zelfs gaan, terwijl ze Ayoub op zijn positie hebben zien vertrekken.

  Dus ik ben sceptisch of hij de verlosser is die velen hier al weer in hem zien. Daarnaast erg benieuwd wat hij heeft gekost.

  2

  1
 • Henkie
  7 augustus, 2018 - 12:41

  Ayoub speelt niet op de positie van kali. Strieder speelt daar bij utrecht.

  4

  1
 • Jf
  7 augustus, 2018 - 12:42

  Chris WM dat is wel heel optimistisch met Sprangers. Ik vind het een beperkte spits en denk dat Sydney hem al voorbij is. Sprangers is nu geblesseerd bij Helmond en speelde terwijl hij fit was ook niet in de beoogde basiself van Helmond.

  Meijers zal spelen en Snepvangers schijnt het goed te doen.

  Te Vrede speelt met enkele vrienden en las hij en Rosheuvel elkaar dit seizoen goed kunnen vinden zie ik hem wel bijtekenen.

  Mbt Koch vind ik dat er teveel negativiteit is. Koch speelde vorig seizoen aan het eind behoorlijk en beter dan Meijers. Ik denk dat Nac in de beoogde basiself een goed team heeft en zeker competitief zal zijn.

  6

  3
 • buurman
  7 augustus, 2018 - 12:43

  In het voetbal blijven weinig mensen objectief vind ik.
  Fernandez ging bij NAC toch scoren en er ging dreiging vanuit. Voetballen kan hij gewoon goed. Dat we echter degradeerde lag niet aan Fernandez maar aan het niet opstellen van de Kamps tegen roda thuis.
  Heel simpel gesteld had Demouge een flinke beuk moeten krijgen, zo werkt voetbal nu eenmaal.
  Normaal gesproken waren we dus , zeker mede middels de inbreng van Fernandez ,niet gedegradeerd.

  Voor mij begint het seizoen de eerste thuiswedstrijd. Tegen az met een tomeloze inzet spelen en hopen op wat geluk. Je weet het nooit. Opdracht; afgang voorkomen.
  De NAC selectie is nog niet compleet en het vaste elftal staat er nog niet. Maar dat komt wel. Dat we niet compleet zijn is inherent aan de deal met MC. Maar zonder die deal staan we op dit moment nog nergens. Ja dan staan we op plaats 12……………. in de Juup. Min of meer hebben we nu een luxe probleem.

  0

  2
 • Henkie
  7 augustus, 2018 - 12:53

  Redelijk eens met buurman wat betreft het luxeprobleem. Vorig jaar redelijk gedwongen een (half) jaar gespeeld met zwakke broeders als korte vloet verschueren en bertrams in de basis. Nu wordt het gewoon kiezen. Met op sommige posities een klein luxeprobleem. Waarbij ik nog aanneem dat er zelfs nog spelers bijkomen.

  Allouchi of kastaneer
  Ilic of toch nijholt

  Bank met ik verwacht allouchi/kastaneer, nijholt, mets, verschueren, korte is ook al weer een stuk beter.

  Niet vergeten hoe we het eerste half jaar gestart zijn. Met allouchi-vloet-korte achter ambrose, die stond compleet op een eiland. 2 van de 3 heb je niets aan en allouchi vind ik “mwah” als buitenspeler. Niet te vergelijken met hoe de aanvoer gaat zijn met rosheuvel en fernandes om je heen en kali die het spel verzorgt ipv een verschueren.

  Nog twee clowns in het doel gehad en de jonge juffrouw die uit de basis is op 6 voor een ervaren gifkikker die we misten; Ik zie het zonniger in dit seizoen.

  Angelino en garcia gaan we missen, maar stel ilic schiet er 5 in, wat ik niet onaannemelijk acht, heb je er qua rendement al zowat evenveel aan.

  8

  1
 • maikolg
  7 augustus, 2018 - 14:32

  @ Arie,

  je hebt een punt dat hij ook nog niks bewezen heeft bij ons NAC, maar de eerste 45′ die hij speelde voor ons op de open dag zagen er gewoon beter uit dan wat we nu voor handen hadden.

  z’n gedrag vind ik altijd moeilijk inschatten, toen Suarez naar Barcelona ging, dacht ik ook van Barca wat doe je nu?! maar hij heeft zich kunnen herpakken en doet ook geen al te gekke dingen meer. Dat is natuurlijk geen garantie want er zijn altijd wel types die blijven hervallen maar ik heb niet het idee dat Kali zo een slechte jongen is, kwam heel gretig over! :)

  0

  0
 • Oldskool
  7 augustus, 2018 - 22:03

  @ Arie

  Bertrams en Vloet zijn gratis opgehaald, waren geen sterkhouders (al dacht Vreven daar anders over) en zijn met winst verkocht omdat de huidige trainer ze niet als kernspelers zag. Dan heb je als TD uitstekend gedaan. Verkeerd voorbeeld dus.
  Smulders maakt de opstelling niet he. Dat doet de trainer.

  0

  0
 • Arie
  7 augustus, 2018 - 22:22

  Oldskool

  In mijn ogen is een ton met een heftig doorverkooppercentage niet gratis. Vloet moet nu voor 200k verkocht zijn om uberhaupt kiet te spelen.

  0

  0