Go to Top

Van der Hoeven: ik ga ervan uit dat Stewart vertrekt

Van der Hoeven: ik ga ervan uit dat Stewart vertrekt

Hoewel Willem van der Hoeven nog in onderhandeling is met AZ, is het niet echt zo dat de interim-baas denkt dat hij Stewart kan behouden voor NAC. ‘Ik ga ervan uit dat Earnest vertrekt. Ik heb met hem een gesprek gehad en daaruit bleek dat hij graag de uitdaging van AZ aangaat.’

Het zal niet al te lang meer duren voordat er meer duidelijkheid in de situatie komt. ‘We (= NAC en AZ, BSR) hebben afgesproken deze week verder te praten en dan zal alles zijn beslag krijgen’, aldus Van der Hoeven.

Bron: B-side Rats, Voetbal International

25 Reacties op "Van der Hoeven: ik ga ervan uit dat Stewart vertrekt"

 • Le Clochard
  25 mei, 2010 - 15:00

  Dat lijkt me dus duidelijk. Stewart zien we niet meer terug, en ondanks alle kritiek heeft hij het goed gedaan bij NAC. Met een matig budget telkens weer met goed materiaal op de proppen komen, zijn manier van werken (het contact houden met bijvoorbeeld Schilder, het speuren naar spelers met een aflopend contract) is een manier waarop NAC zou moeten voortborduren.
  Hopelijk kan Van As dat, want volgens mij heeft NAC geen andere (financiele) keus.

  0

  0
 • Statler and Waldorf
  25 mei, 2010 - 15:08

  Als Stewart het zo slecht had gedaan zou ie zeker niet door AZ worden benaderd. Hij heeft, binnen de mogelijkheden die er waren, goed werk geleverd. Hoe anders kunnen speler als Schilder en Luijkx voor NAC gaan spelen.
  Maar goed….of je Stwart nu goed of slecht vindt, hij is weg en belangrijker is zijn opvolging. ik zie het niet zo in Van As. Persoonljke keus: Allach. goede opvolger geweest voor Stewart bij VVV. Zolang het maar niet het vriendje van Stewart (Van Hintum) wordt!

  0

  0
 • I Kiss Football
  25 mei, 2010 - 15:17

  Jammer van Stewart, zeer goed werk geleverd en ik zie het wel zitten in Van As; jarenlang samengewerkt met Earnest, dus zet hopelijk het goede beleid voort! Stewart bedank!

  0

  0
 • Fransje
  25 mei, 2010 - 15:23

  Tja, zeg dan wederom niks beste meneer Vd. Hoeven. Of het is rond of niet. Als het niet rond is zeg dan gewoon dat Earnest blijft, om zodoende zoveel mogelijk poen of iets dergelijks er uit te halen.

  1 jaar huren bij Klavan is natuurlijk peanuts, dus ik hoop dat hij transfervrij overkomt en voor een x aantal jaren tekent.

  Mocht Van As de opvolger zijn van Earnest komt het helemaal goed.

  0

  0
 • Harry
  25 mei, 2010 - 15:40

  Mark Schenning word de opvolger van Jeffrey van As!

  0

  0
 • Lyle and Scott
  25 mei, 2010 - 15:41

  Hoe noemen ze dat ook al weer: het begin van het einde..

  Van As als TD? Amai zeg hoe kunnen ze dat nou doen? Die kerel heeft niet eens normaal een speler kunnen scouten waarvan NAC beter zou worden.

  Het miljoenentekort/ Van As als TD / Mommers weg/ Maaskant die blijft.. Het zijn zorgen voor volgend seizoen

  Nu op naar het WK en daarna zien we wel weer!

  0

  0
 • Michel
  25 mei, 2010 - 15:46

  Ernie heeft het ondanks nihil budget gewoon goed gedaan. Goede selectie neergezet met af en toe een tegenvaller (Cairo bijv.). Zonder transfersgelden te mogen spenderen toch telkens het linkerrijtje gehaald. Chapeau!

  0

  0
 • Le Payalo
  25 mei, 2010 - 15:53

  Het zal mij benieuwen hoe lang het dan nog duurt voor Donny Gorter naar az vertrekt.. Stewart kent immers de ins en outs van zijn contract, en lijkt me een interessante speler voor az

  0

  0
 • JD
  25 mei, 2010 - 15:55

  Stewart heeft het niet slecht gedaan (hoewel hij op het einde verschillende wezenlijke zaken verkeerd heeft ingeschat) maar wat ik vreemd vind is dat iedereen het maar de gewoonste zaak van de wereld vind dat hij vertrekt. De laatste maanden komen er steeds meer lijken uit de kast en volgens mij begeven we ons (of gaan we ons op hele korte termijn begeven) zinkend schip en Stewart knijpt er tussenuit. Iets wat PvH (weliswaar onder iets andere omstandigheden) zeer kwalijk werd genomen. Misschien komen de reacties pas als het schip koers richting de bodem heeft gezet. Maar ik vind het vreemd en dus wel laf dat hij er nu van tussen gaat.

  0

  0
 • L.
  25 mei, 2010 - 15:55

  Ergste van alles is nog wel dat het Ernie spandoek nu ook geen waarde meer heeft.

  Was toch altijd vertrouwd om naar te kijken.

  0

  0
 • nac6
  25 mei, 2010 - 15:56

  ja ondanks de beperkte middelen heeft es het goed gedaan.
  persoonlijk lijkt mij van as een verkeerde keus tenzij men in zijn contract zet bij slechte prestatie onslag zonder gouden handdruk.
  hoewel ik geen fan van pvdh ben zijn uitsprakken en gedrag richting nac en suporters waren rond uit onaardig.
  lijkt hij me juist de aangewezen man op de goeie plaats maar helaas hij komt pas als tm weg is.
  dus opa van de hoeven ga ook lekker achter de planten zitten sammen met mommers .
  laat bekwame mensen de club leiden.

  0

  0
 • Jasper
  25 mei, 2010 - 16:02

  Nu maar hopen dat Gorter en Amoah verkocht worden en dat daarvoor redelijke vervangers kunnen worden gehaald. Amoah zou weer 460.000 per jaar schelen en Gorter kan een flink bedragje op de korte termijn opleveren. Dan zal Van As nog wel een goede kans van slagen krijgen.

  Succes bij K.A.Z. Stewart. Ik hoop dat je er zal slagen.

  0

  0
 • Willemf5
  25 mei, 2010 - 16:10

  Amoah en gorter verkopen? waarom? Zodat directie en bestuur het falen weer kunnen verdoezelen met eenmalige baten?

  Astemblieft zeg…

  0

  0
 • Kip
  25 mei, 2010 - 16:11

  lokhoff nieuwe td

  0

  0
 • SBO
  25 mei, 2010 - 16:16

  Elfvoetbal.nl weet iig te melden via een update dat ES idd voor 4 seizoenen de nieuwe technisch directeur van AZ is.

  0

  0
 • The Cosmic Gate
  25 mei, 2010 - 16:25

  Helemaal Gorter niet vekopen is een voetballer waarvoor ik naar het stadion kom durft een aktie te maken is gedreven en jong.Of weg doen voor heel veel €.En Eerlijk gezegd mag Amoah wel weg nu hij een x aantal € op kan leveren voor NAC

  0

  0
 • Willem
  25 mei, 2010 - 16:52

  Het vertrek van Stewart naar AZ is een prima ontwikkeling voor NAC. Stewart past nl niet bij onze volksclub.

  0

  0
 • Fransje
  25 mei, 2010 - 16:55

  @ Cosmic Gate -> Amoah is voor mij een speler waarvoor ik naar het stadion komt. Maar mocht er een bom duiten en een waardige vervanger komen dan mag voor mij mijn publiekslieveling vertrekken. Dus ik begrijp je helemaal wat je vindt maar dan over Gorter.

  0

  0
 • Jasper
  25 mei, 2010 - 16:58

  Beide zullen ze, indien ze verkocht worden, veel geld in het laatje brengen, wat ons NAC op dit moment heel erg nodig heeft. Er zijn namelijk geen tekorten van 2 miljoen, maar van 4 miljoen. (Bron: iemand met veel connecties binnen Brabantse voetbal clubs). Gorter is trouwens ook voor mij eens speler waarvoor ik naar het stadion ga, maar iedere rooie duit moeten we pakken op dit moment.

  0

  0
 • Mafkees
  25 mei, 2010 - 16:59

  @ Willem

  Dit is nou werkelijk nog wel de grootste nonsnes reden die ik hier gelezn heb tot nu toe.

  0

  0
 • Willem
  25 mei, 2010 - 17:03

  @ mafkees

  Helaas is het zo! Deze man heeft veel verkeerde keuzes gemaakt!

  0

  0
 • Mafkees
  25 mei, 2010 - 19:55

  @ Willem

  Ik zie uw opsommingslijstje tegemoet. Graag afgezet tegen het klimaat (breedste zin) bij NAC en de mogelijkheden die hij had.

  Ik ben benieuwd.

  0

  0
 • Nacx
  26 mei, 2010 - 11:22

  Zowel van As als Lokhoff zie ik niet zo zitten. Vind die twee niet zo zakelijk overkomen als Ernie.

  0

  0
 • Willem
  26 mei, 2010 - 23:22

  @ mafkees

  De VAB, Maaskant, onvoldoende zicht op eigen jeugdtalent (PSV (Sweres) en Celtic (spits A1) zien dat beter!!!!!),niet in staat om slimme jeugdcontracten af te sluiten, praktisch niet in staat om voor NAC transferwaarde op te bouwen,binnenhalen van spelers als Cairo,verhuur van Fouad, frustreert spelers, slechte Human Resource manager, niet in staat om met een goede jeugdopleiding op te zetten met o.a. Baronie en andere Westbrabantse verenigingen, slecht contact met de supporters omdat hij de NAC-cultuur niet aanvoelt en begrijpt,wegsturen van toptrainer Ernie Brandts etc, etc

  0

  0