Go to Top

Verkeershorror? Pak de bus!

Verkeershorror? Pak de bus!

Vanaf morgenavond gaat het kruispunt van de Backer en Ruebweg met de Emer- en Westerparklaan op de schop.

En er wordt nogal wat verkeersellende verwacht. NAC regelt bij het verlaten van het Stadion dat er ‘achterom’ gereden kan worden, maar voor de autotijdende NACCER kan het een vervelende avond worden.

Wil je dat gezever ontlopen, ben je te lui om te fietsen of te lomp om recht vooruit te lopen? Pak dan de bus! Want ook dit seizoen is Arriva de NAC-suporter wel gezind.

Want vanaf 2 uur voor tot 2 uur na de wedstrijd (dat laatste is een verlenging van een half uur ten opzichte van vorog seizoen) kan je met jouw losse ticket of seizoenskaart gratis gebruik maken van alle Arriva stads- en streekbussen in Brabant én de pendelbus vanaf het Breda centraal station naar het Stadion.

Goeie deal dus. Geen auto rijden, geen verkeersellende, lekker biertje drinken en een blommeke mee voor moeders de vrouw. Maar fietsen of lopen mag ook natuurlijk. Tot morgen allemaal. Hup NAC!

Bron: B-Side Rats

11 Reacties op "Verkeershorror? Pak de bus!"

 • Ouwe Spionkop
  4 augustus, 2016 - 18:42

  Deze oproep is raar. Want de bus staat natuurlijk ook vast ;-)
  Ik denk dat het allemaal wat overdreven is. Veel mensen zijn op vakantie en van die grote parkeerplaats gaat het altijd al super langzaam.

  0

  0
 • NACBredaHB
  4 augustus, 2016 - 18:45

  Pak de fiets!

  0

  0
 • G00Ser
  4 augustus, 2016 - 18:48

  Ondanks dat ik er zelf geen gebruik van hoef te maken, vind ik het wederom een super actie. Dit kan net die stimulans zijn om mensen naar het stadion te krijgen wanneer:
  – er wegwerkzaamheden zijn
  – het erg hard regent
  – het wel heel erg koud is
  – je geen fiets hebt, maar wel graag bier drinkt
  – etc etc, super dus.

  0

  0
 • Uit je Naaht
  4 augustus, 2016 - 18:59

  Hè, er zitten chroom-6 dakplaten op het Rat Verlegh-stadion…

  0

  0
 • Waddinxveen
  4 augustus, 2016 - 19:00

  Prima voetbal én fietsweer morgenavond! Als je in Breda woont en toch met de auto komt ben je waarschijnlijk mindervalide, sponsor of minder labiel ;-) Voor alles van buiten Breda kan ik me voorstellen dat je met de auto komt. Kom je vanaf de A16 zou ik op Steenakker parkeren. Kom je vanaf de A27 zou ik op Spinveld parkeren, dan komt het met wat geduld vast allemaal goed.

  0

  0
 • HenkTank ©
  4 augustus, 2016 - 19:07

  @Naaht
  Ik hebt het gelezen ja!

  Ik vraag me af hoe je zoiets 100% veilig kan verwijderen.
  Volgens de gemeente is er geen enkel risico voor supporters.

  Ik zet er mijn vraagtekens bij! Hoe nauwkeurig je ook tre werk gaat, stofvorming zal je niet ontlopen heb ik het idee.

  0

  0
 • HenkTank ©
  4 augustus, 2016 - 19:10

  Ouwespionkop

  Als we allen de bus pakken zal het minder druk zijn en staat de bus niet lang vast. Bovendien heeft de bus daar een eigen baan. Tot morgen!

  0

  0
 • scheppioni
  4 augustus, 2016 - 19:15

  Verkeershorror of niet, ik zit toch een tijd in de wagen, met drie punten voor ons NAC in de pocket valt alle horrorscenario’s wel mee en ben ik weer zo in het oosten van Brabant !!

  0

  0
 • Joris Clitoris
  4 augustus, 2016 - 19:25

  Gewoon gezond te voet naar centraal.

  0

  0
 • henk
  4 augustus, 2016 - 19:46

  @Henktank
  Die verf wordt ‘waarschijnlijk’ niet tijdens de wedstrijd verwijderd. Stof vormt alleen tijdens verwijderen, boren etc. Het is buiten. Het stof kan dus niet blijven hangen. Er is daarom nul gevaar voor de supporters. Het enige gevaar is er voor de vaklui die het moeten verwijderen. Eventueel voor de voorbijgangers. Zelfs dat lijkt me gering.

  0

  0