Go to Top

Vinnie Vermeer terug bij NAC

Vinnie Vermeer terug bij NAC

Vinnie Vermeer keert terug op het oude nest na een avontuur in Ecuador. NAC schrijft op haar website dat Vermeer voor 3 jaar vastgelegd wordt.

Tijdens de winterstop was Vermeer op het hoogste niveau van Ecuador aan de slag gegaan bij de club Deportivo Azogues. Vermeer maakte al eerder vier maal deel uit van de selectie van NAC tijdens het seizoen van 2014-2015 maar kon niet debuteren.

“Vinnie Vermeer is een technisch begaafde voetballer en heeft de intrinsieke motivatie om zichzelf elke dag weer te verbeteren. Hij gaat een open strijd aan op het middenveld. Vinnie is een jongen die zich wil bewijzen en die zich verder ontwikkelen, om zo te kijken waar zijn lat ligt.” aldus de inmiddels (vermoedelijk) overwerkte Smulders.

Vermeer lijkt ook geen onbekende van de TD te zijn, Vinnie speelde namelijk 25 duels voor FC Eindhoven.

Welkom terug!

Bron: B-Side Rats, NAC

 

37 Reacties op "Vinnie Vermeer terug bij NAC"

 • Ruben
  26 juni, 2016 - 09:57

  Er komen eindelijk spelers bij

  0

  0
 • SvenBreda
  26 juni, 2016 - 09:58

  Onverwachte aankoop, lekker bezig Smulders!

  Geen idee of dit iets is, maar we gaan t zien!
  Graag nog een spits en een doelman!

  0

  0
 • Daan
  26 juni, 2016 - 10:00

  zeer goede middenvelder die zich de afgelopen jaren met name in fysiek opzicht heel sterk heeft ontwikkeld. Utrecht en Willem-II waren voor hem in de markt begreep ik vanuit het Utrechtse. 100% NOAD speler en met zijn 20 jaar al behoorlijk ervaren! Succes Vinnie.

  0

  0
 • willemf5
  26 juni, 2016 - 10:02

  Mooi dat we straks een jonge selectie hebben met jongens die zich willen bewijzen. Alleen kan echt niemand inschatten wat het niveau gaat worden. Ben benieuwd…

  0

  0
 • Frankie
  26 juni, 2016 - 10:02

  Toppertje! Kunnen we veel plezier aan beleven . Weer een uitstekende zet van Smulders.

  0

  0
 • NickNac
  26 juni, 2016 - 10:03

  Hoop dat het wat is, ik vertrouw op de capaciteiten van Smulders. Met zijn 20 jaar heeft hij zeker potentie om te groeien. Vrees wel dat Stans en Kip nu niet meer komen

  0

  0
 • ome cor
  26 juni, 2016 - 10:04

  Ik ken hem niet, dus geen mening over.
  Hopelijk een positieve verrassing, want die kunnen we in Breda wel gebruiken na de afgelopen 2 seizoenen.

  Succes Vinnie !

  0

  0
 • peterke
  26 juni, 2016 - 10:04

  Prima, de selectie krijgt eindelijk aanvulling na weken van afwachten.

  Wat ik wel een beetje irritant vindt, niet alleen bij dhr. Smulders, maar bij zo’n beetje elke transfer in het betaalde voetbal wordt desbetreffende speler aangekondigd alsof men de verlosser binnenhaalt. Wat een teksten elke keer zeg. (een technisch begaafde voetballer en heeft de intrinsieke motivatie om zichzelf elke dag weer te verbeteren). Ik
  begrijp dat je een speler moet aankondigen, maar doe aub normaal zeg…. Zeg gewoon dat een een speler uit de eigen opleiding hebben teruggehaald en verder niet zo veel bla bla er omheen, laat die spelers op het veld maar bewijzen dat het goede aankopen zijn, ipv zo’n overdreven verkooppraatje van te voren. Nogmaals niet alleen bij onze club hoor, maar bij bijna alle voetbalclubs.

  0

  0
 • 7Hills
  26 juni, 2016 - 10:04

  Lijkt me idd dat Kip niet meer komt, Stans was natuurlijk al over…

  Linksback, rechtsback, keeper, buitenspeler, spits

  Voor de basis is er nog wel e.a te halen door Smulders

  0

  0
 • Martinus
  26 juni, 2016 - 10:10

  Vinnie is nog jong en heeft zich ongetwijfeld ontwikkeld in Ecuador. Zou fysiek nou meer zijn mannetje moeten staan. Ik denk dat deze transfer goed uit kan pakken. Hij is minstens een breedteversterking en mocht hij zich goed ontwikkelen, dan kunnen we daar nog mooie tijden mee tegemoet gaan.

  0

  0
 • Mie$
  26 juni, 2016 - 10:15

  Zou zo wel eens een echt NAC seizoen kunnen worden weer met een team dat zich door het publiek naar voren laat schreeuwen. Over het niveau is op dit moment alleen echt nog niks te zeggen…
  Wat met betreft mevrouw Verbeek en Dinsdag nog weg zodat we écht schoon schip maken. In mijn ogen is 1 ding, dit zijn geen spelers van het niveau dat ze het verschil gaan maken. Dus te groot salaris voor wat ze brengen!

  0

  0
 • Walhalla
  26 juni, 2016 - 10:25

  Smulders schrijft op twitter: Vermeer past in plan talentontwikkeling / waarde-opbouw. Starterscontract met prestatiebonus: vd Maaten-Damen-Rommens-Vermeer.

  Misschien is er toch nog hoop op Stans/Kip

  0

  0
 • 7Hills
  26 juni, 2016 - 10:39

  @Walhalla

  Las het ook, en dat kleine stukje tekst maakte me zooo blij; er lijkt een plan bij NAC te zijn!

  Jonge spelers een basiscontract geven, en hun vooruitgang/prestaties belonen. Zo blijven ze gemotiveerd, als je ze doelen stelt die binnen handbereik liggen en zodra ze die gehaald hebben te belonen.

  Lees er wel in dat dit niet zozeer spelers zijn voor de basis, dus Kip zou er zomaar nog bij kunnen komen. Nu nog een keeper, backs, vleugelspeler en spits en de back-up van die spelers uit City en de selectie is rond

  0

  0
 • Uit de eerste hand
  26 juni, 2016 - 10:40

  NAC zou bij Achilles’29 geïnformeerd hebben naar verdediger Mehmet Dingil. Kan als centrale verdediger en back spelen en is een bijter met een NOAD mentaliteit. Speler heeft nog een contract van één jaar in Groesbeek maar mogelijk wordt Hakim Borahsasar betrokken in een ruil.

  0

  0
 • kees4
  26 juni, 2016 - 10:43

  Nooir van gehoird dus daar heb ik geen mening over

  0

  0
 • Toontje
  26 juni, 2016 - 10:43

  Middenvelders inmiddels teveel?? Waar blijven de doelpunten(makers)???

  0

  0
 • RV
  26 juni, 2016 - 10:47

  Ik denk ook dat dit losstaat van een mogelijke komst van Stans of Kip.
  Middenveld moet gewoon goed bezet zijn want Haemhouts is blessuregevoelig en Damen / El Allouchi / Rommens / Vermeer zijn geen dragende spelers. Ben vooral benieuwd wie van de vier laatstgenoemde spelers er nu daadwerkelijk kans maken om basisspeler te worden.

  Hoe ver is Damen bijvoorbeeld in zijn ontwikkeling ten opzichte van Rommens?
  En zou El Allouchi een stapje kunnen maken om basisspeler te worden bij NAC?

  Wel opmerkelijk dat je nu een driejarig contract aanbiedt aan een speler die eerst op amateurbasis speelde en mocht vertrekken. Maar goed, Vinnie Vermeer valt binnen het netwerk van Smulders uit Oost-Brabant en hij zal er vertrouwen in hebben.

  Ik denk een redelijke aanwinst voor de breedte, de echte aanwinsten voor het middenveld zullen volgen denk ik (en hoop ik).

  0

  0
 • ome cor
  26 juni, 2016 - 10:57

  @Mie$
  Even een vraagje hoor, maar als je als NACsupporter zijnde een van onze eigen spelers de titel “mevrouw” geeft. Vind je jezelf dan niet een ongelofelijk kneus ?

  0

  0
 • henk
  26 juni, 2016 - 11:00

  Opvallend dat meerdere hier weten te melden dat hij zich fysiek heeft ontwikkeld. Nu verwacht ik dit ook wel. Weten doe ik dit niet. Ik heb hem niet gevolgd in de serie B en C van Ecuador. Van de serie A van Ecuador ben ik overigens trouw volger.

  0

  0
 • am
  26 juni, 2016 - 11:19

  Denk dat er straks een fris en onbevangen elfstal staat.

  0

  0
 • Koekjesmade
  26 juni, 2016 - 11:21

  Mooi dat NAC nu in ieder geval weer ruim in de middenvelders zit. Nu is het tijd om het vizier op de achterste en vooral de voorste linie te richten, voordat we weer een seizoen een middenvelder rechtsvoor hebben, zoals de laatste jaren met Sarpong, Hadouir en Seuntjens het geval was.

  0

  0
 • Naccio
  26 juni, 2016 - 11:28

  Zijn er mensen die de competitie ib Ecquador volgen?

  0

  0
 • 10Diego
  26 juni, 2016 - 11:35

  Opleiding bij PSV, al heel jong relatief veel wedstrijden voor Eindhoven. Smulders weet dus wat hij haalt, dat verkleint het risico. Kortom: klinkt goed.

  0

  0
 • Frankie
  26 juni, 2016 - 11:38

  Prima dat er niet meer met belachelijke contracten wordt geslingerd maar dat er betaald gaat worden naar prestatie.

  0

  0
 • Frankie
  26 juni, 2016 - 11:43

  Vinnie, al vanaf zijn PSV tijd gevolgd . Super mantaliteit, techniek en een uitstekende aanwinst voor NAC . Was al nagenoeg rond met FC Utrecht hoorde ik afgelopen week. Mooi dat ie de Parel van het Zuiden heeft gekozen.

  0

  0
 • Vaque Geej
  26 juni, 2016 - 12:02

  Top! Ik ben echt heel tevreden met Hans Smulders als TD tot nu toe! Een man met een goed gezonde visie op spelers. Hier heb ik persoonlijk heel erg naar verlangd. Wie weet wat de toekomst gaat brengen op deze manier!

  0

  0
 • harm
  26 juni, 2016 - 12:10

  Waar blijft kip of dessers?

  0

  0
 • Semsi
  26 juni, 2016 - 12:17

  Vinnie Vermeer kon ook naar Jong Utrecht en zou hiermee in de JL komen te spelen, heeft nu voor NAC (en Smulders) gekozen.
  Ken de jongen niet, heb hem nooit zien spelen en ken ook de Ecuadoriaanse competitie niet.
  Feit dat hij tijdens zijn eerdere periode bij NAC niet heeft gespeeld zegt mij niet veel. Club zat toen volop in de degradatiestrijd en dat is voor een zeer jonge speler niet het ideale moment op binnen te komen.
  Smulders kent en volgt hem al lang en zal weten wat zijn potentie is. Heeft ook een prestatiecontract gekregen, weten natuurlijk niet wat dit inhoudt maar het klinkt goed.

  Uit de middenvelders die we nu hebben: Damen, El Allouchi, Nijholt, Vermeer, Rommens en Haemhouts zullen Nijholt en Haemhouts “verzekerd” zijn van een basisplaats. Ik verwacht nog wel een extra middenvelder (Kip of Stans). De overige middenvelders zullen voor de breedte (gehaald) en Jong NAC gehaald zijn.
  Ik mis nog wel power en een smeerlap in de middenvelders, Nijholt heeft dit wel. De rest is wat aan de kleine kant als je het mij vraagt.

  0

  0
 • Dromer
  26 juni, 2016 - 13:34

  A
  Als je de laatste weken de reacties hier leest is er nog weinig veranderd ten opzichte van de afgelopen seizoenen. De meeste nieuwe spelers worden door een aantal trouwe supporters tegelijk ter discussie gesteld. Te jong, te oud, te blessure gevoelig en ga maar door. Stel vanmiddag wordt bekend dat Desserts komt dan verwacht ik gelijk een reactie in de trant van: die scoort te weinig of is geen basisspeler nu. Spelers van MC zullen wel van het laagste niveau zijn daar is de andere gedachte. Afgelopen week sprak ik een oude Feyenoord supporter. Die zei iets wat de waarheid dicht benaderd denk ik. Hij zei Feyenoord en NAC zijn echte volksclub dat is mooi maar wij als supporters willen dan vaak heel veel. Topspelers voor weinig geld en als ze niet elke week top zijn maken we ze maar gelijk af.
  Laten we de nieuwe spelers tenminste een kans geven

  0

  0
 • Belga
  26 juni, 2016 - 14:53

  Vinnie heeft het bij FCEindhoven niet gered. Was door Smulders uit de B-jeugd van PSV aangetrokken. Kwam daar niet in aanmerking voor de A-jeugd. Meestal invalbeurten bij FCE. Hij, evenals Mommens, kwamen niet door de selectie heen bij o.a. Lommel FC. Beiden werden te licht bevonden.
  Zullen wel aangetrokken zijn voor de breedte neem ik aan.

  0

  0
 • Daan.
  26 juni, 2016 - 14:59

  Belga, leef jij in een fantasie wereld met je Lommel. Beide spelers hebben al ruim 50 wedstrijden op betaald voetbal niveau gespeeld met hun 20 jaar.

  0

  0
 • Belga
  26 juni, 2016 - 15:52

  @ Daan. Vermeer speelde in 3 jaar tijd bij FCEindhoven 25 wedstrijden mee op het hoogste niveau ( meestal via invalbeurten en op amateurbasis). TD Smulders stuurde hem zelf weg…
  Hetzelfde geldt voor die PSVer. Zeer wisselend in de basis als belofte speler. Vaak op de bank. Bij Lommel zichzelf aangemeld maar te licht bevonden.
  Ik kan Smulders moeilijk volgen. Zal wel met financiën te maken hebben.

  0

  0
 • Daan
  26 juni, 2016 - 17:00

  @Belga.Vermeer was contractspeler van FC Eindhoven en speelde daar tussen zijn 16e en 18e jaar.
  Belangrijker is hoe spelers er nu voor staan en welke potentie zij hebben.
  Rommens, is een prima teamspeler met een enorme inzet en doorgroei mogelijkheden.
  Prima talenten waar NAC nog veel plezier aan gaat beleven.

  0

  0
 • henk
  26 juni, 2016 - 17:23

  @Belga
  Vermeer wilde niet verlengen en is zelf vertrokken bij FCE. Op advies van Piet de Visser trok hij naar die club in Ecuador. Daar had hij een clausule waardoor hij op ieder moment terug naar NL zou kunnen. Hij kon ook tekenen bij (jong) Utrecht. Het ligt dus net anders dan wat jij beweerd.

  0

  0
 • Belga
  26 juni, 2016 - 21:13

  @ Daan. Contract op amateurbasis ja. ja. en meer zat er niet in. Over Ecuador weet niemand iets….. dus… gokken maar. Piet de Visser heeft niet altijd gelijk aan zijn zijde..

  0

  0
 • Frankie
  26 juni, 2016 - 22:37

  We gaan het zien en beleven. Mooie speler.

  0

  0