Go to Top

Voorbeschouwing Sparta – NAC

Voorbeschouwing Sparta – NAC

Het gebeurt niet zo vaak dat je een voorbeschouwing en de Morning After Poll op dezelfde dag moet schrijven, maar deze week is het moment daar. Wat had ik graag geschreven dat we in de winning mood waren na een spetterende zege op de buren, maar helaas. Woensdag nemen we het op tegen Sparta. 

Het wordt schrapen voor Vreven. De ziekenboeg begint voller en voller te raken, wat het niet makkelijker maakt om de beste elf spelers op het veld te zetten. Thierry Ambrose werd gisteren gewisseld met een knieblessure. De komende dagen wordt duidelijk hoe erg het is. Daarnaast maakte spits Sadiq Umar geen fitte indruk en kan de trainer nog altijd niet beschikken over Korte en Agyepong, beide geblesseerd.

Paolo Fernandes viel uit met een krampaanval. Voor hem lijkt het duel haalbaar, maar op welke positie gaat hij spelen? Als je kijkt naar de keuzes van Vreven dit seizoen, lijkt het meest voor de hand liggende scenario een team waarbij Fernandes op rechtsbuiten gaat spelen en Rai Vloet op tien. Misschien dat de Belgische trainer toch nog een konijn uit de hoge hoed tovert woensdag.

NAC mag van geluk spreken dat de concurrentie afgelopen speelronde steken liet vallen. Sparta was daar het beste voorbeeld van. Zij verloren met 7-0 bij Vitesse en zagen Michiel Kramer uitvallen met een rode kaart. De kans dat hij nog in actie komt dit seizoen is heel klein.

Toch doet Sparta het niet slecht dit seizoen in eigen huis. Uit de 15 wedstrijden die ze op het Kasteel speelden, haalden ze zeventien punten. Van de laatste vijf wedstrijden werden er drie gewonnen tegen mindere goden als VVV, ADO en Willem II. Alleen tegen PSV en Ajax verloren de Rotterdammers. Zij presteren dus ook een stuk beter tegen concurrenten dan NAC. We zijn gewaarschuwd…

NAC heeft nog drie wedstrijden om zichzelf direct veilig te spelen. Punten tegen Sparta lijken daarin cruciaal te worden. Roda, de grootste concurrent voor NAC met maar vier punten minder, speelt namelijk nog tegen de dronken landskampioen PSV, VVV en ADO. Wil NAC met een goed gevoel de laatste twee wedstrijden in gaan, lijkt winst de enige optie.

Wij zijn benieuwd naar de puzzel van Vreven, maar ook naar die van jullie. Met welke namen zou jij  aanstaande woensdag beginnen?

Bron: B-Side Rats

66 Reacties op "Voorbeschouwing Sparta – NAC"

 • Boelie
  16 april, 2018 - 14:32

  2x Fernandez en die punten gaan mee naar Breda!

  7

  3
 • nackruidvat
  16 april, 2018 - 14:35

  Bertrams
  Sporkslede Mets Mari Angelino
  Garcia Nijholt
  Fernandes Vloet El Allouchi
  Te Vrede

  13

  19
 • Boelie
  16 april, 2018 - 14:36

  @nackruidvat

  Mets is geschorst!

  8

  1
 • Ruud
  16 april, 2018 - 14:37

  Bartje Meijers

  25

  0
 • El Commandante
  16 april, 2018 - 14:38

  Bertrams
  Sporkslede Meijers Mari Angelino

  Verschueren Mets

  Fernandes Garcia El Allouchi
  Sadiq

  Sadiq mits 100% fit anders Te Vrede.
  Aan halve bak spelers hebben we niets. Het is 5 voor 12! Jongens die alles willen en kunnen geven erin anders op de bank!

  0

  27
 • ikke
  16 april, 2018 - 14:42

  Bertrams

  Sporkslede Mari Koch Angelino

  Garcia Nijholt verschuren

  Fernandes Te Vrede El Allouchi

  17

  5
 • Raf17
  16 april, 2018 - 14:42

  Bertrams
  Sporkslede, Meijers, Mari, Angeliño
  Verschueren, Nijholt, Garcia
  Fernandes, Te Vrede, El Allouchi.

  Ik zou verdedigender beginnen tegen een Sparta dat moet komen. Dus spelen zonder echte 10, Nijholt en Garcia de ruimtes in laten duiken en Verschueren opnieuw stofzuiger. Te Vrede verdiend na het zeer matige spel van Umar echt wel een kans in de basis weer. Maar goed: Sparta moet dus komen, dus begin de wedstrijd nou alsjeblieft verdedigender en MET Nijholt.

  47

  2
 • Kerelman
  16 april, 2018 - 14:42

  Ik ben normaal voorstander van spelers op posities te laten staan waar ze goed presteren, maar voor de resterende duels is het belangrijk dat we meer power op het middenveld krijgen. Daarom zou ik Garcia doorschuiven naar de nummer 10 positie met twee stofzuigers (Verschueren/Nijholt) achter hem. El Allouchi wisselt sterke optredens af met onzichtbare wedstrijden. Vloet heeft mij tot op heden nog niet kunnen overtuigen. Mocht Ambrose niet fit blijken voor as woensdag dan zou ik Fernandes als rechtsbuiten posteren. Ik twijfel nog met wat te doen met Sadiq. Ik vond het ronduit schandalig hoe hij uit onmogelijke posities op goal probeerde te schieten en steeds aan dribbels begon die nergens toe leden. Te Vrede is in mijn ogen meer een teamspeler waar we op dit moment meer behoefte aan hebben!

  41

  0
 • since1912
  16 april, 2018 - 14:44

  Ben benieuwd. Normaal gesproken een prachtig affiche tegen onze vrienden uit Spangen, maar nu voor beiden heul erg belangrijk dus ondanks onze vriendschapsband bloed aan de paal!!!! Ik ben er bij op de thuistribune.

  Ps, was het schrijven van ‘in de winning mood’ een referentie naar ITWM van Sparta of per ongeluk? Vond het wel grappig!

  4

  0
 • Henkie
  16 april, 2018 - 14:44

  Omdat er om gevraagd wordt, ik zou zo starten:
  Net zoals nu met iemand om de spits heen, zelfde systeem dus, maar dan geen vloet. Als ambrose fit is dan ambrose om sadiq heen, anders te vrede. Sadiq als diepste man, op 10 zag er niet uit. Maar geen vloet op 10 danwel om de spits zoals nu. Fernandes was beter vanaf rechts bleek wel gister. Geen fan van allouchi maar zie geen alternatief met een geblesseerde ayepong voor linksbuiten. Verder nijholt ipv verschueren ( want stond onze juffrouw weer op 4 meter voor de goal(!!!) te proberen met zn borstje de bal te raken ipv met zn hoofd erin te kletsen bij de 2-0). Nijholt brengt veel meer felheid en voetbal en ervaring. Keepers blijft een probleem maar biritietie en bertrams is een beetje lood om oud ijzer. Zou niet meer wisslen nu maar volgend jaar een betrouwbare binnenhalen.

  —————–sadiq
  ——–ambrose/te vrede
  Allouchi——————-fernandes
  ———-nijholt—-garcia
  Angelino-mari-mets-sporkslede
  ———-—bertrams

  6

  11
 • signase
  16 april, 2018 - 14:46

  Aanklager wil Mr Kroket 7 duels schorsen. Benieuwd hoe Sparta reageert.

  5

  0
 • Bart
  16 april, 2018 - 14:47

  Gewoon heel verdedigend gaan staan en Sparta laten voetballen want dat kunnen ze niet! Laat ons maar is counteren op die manier pakken we veel meer punten! Bijv Utrecht Vitesse Feyenoord

  9

  1
 • Henkie
  16 april, 2018 - 14:50

  Overigens zag mets er ook heel slecht uit bij de 2e goal. Hem vervangen door danwel koch of meijers is ook een optie.

  1

  2
 • ok
  16 april, 2018 - 14:51

  Bertrams heeft nu al meer cruciale fouten gemaakt dan Birigitti.

  16

  27
 • tripomatic
  16 april, 2018 - 14:52

  De doelstelling is simpel; 3 punten. Niet meer, niet minder. En het maakt me op dit moment vrij bijster weinig uit hoe die gehaald gaan worden.

  Oh btw…… voor degenen die Mets op willen stellen, die is geschorst. ;-)

  7

  1
 • nacman
  16 april, 2018 - 14:52

  volgends een interview bij rtv noord wil jacobs de td van sparta kramer vroegtijdig weg sturen

  2

  0
 • rinie
  16 april, 2018 - 14:57

  waarom toch altijd el allouchi in de opstelling, is zelfde type als garcia, en bakt er al wedstrijden niks van!!!

  11

  18
 • Jaks
  16 april, 2018 - 15:03

  Mijn opstelling, en bij vermoeidheid Haemhouts en Nijholt laten invallen en gaan schuiven met het team.

  ——– Bertrams
  Sporkslede—-Meijer—Mari—Angelino
  Fernandez — Garcia —Allouchi–Verschueren
  Te Vrede — Sadiq

  1

  18
 • Jaks
  16 april, 2018 - 15:05

  @Rinie

  Gij snapt er echt niks van, weet je wel hoe vaak hij ruimte maakt voor Garcia en Angelino. Hoeveel vuil werk hij opknapt. Van de eigen kweek is het 1 van de meest talentvolle voetballers die we hebben..

  24

  6
 • Semsi
  16 april, 2018 - 15:07

  Kramer doet gewoon mee aanstaande woensdag, Sparta gaat in beroep.

  1

  22
 • denhulk
  16 april, 2018 - 15:12

  gewoon de goal van nac dicht spijkeren met planken ze hebben toch geen bekwamen keeper moeten blij zijn als ze erin blijven volgend jaar nieuwe keeper

  6

  2
 • couch
  16 april, 2018 - 15:13

  birighitti
  horsfield-meijers-mets-angelino
  verschueren nijholt
  garcia
  fernandes el allouchi
  te vrede

  5

  19
 • H.V.M.
  16 april, 2018 - 15:15

  Sadiq zal voor woensdag een twijfelgeval zijn!
  Bleek tot afgelopen zondag een prima aanwinst.
  Was gisteren in ieder geval niet wedstrijdfit.
  Leek wel of hij een complete wietplant achter z’n kiezen had.

  Wat Vloet betreft, mocht er komend seizoen een andere trainer zijn, dan is hij de Sjaak.
  Dus in ieder geval één stoel vrijhouden op de hoofdtribune.

  17

  1
 • rinie
  16 april, 2018 - 15:19

  @jaks

  misschien snap ik het niet, maar hij maakt te veel ruimte voor angelino, want hij verdedigt niet mee, en hij is een zelfde speler als garcia, hij verliest te veel duels op het middenveld en dat is ook op Vloet van toepassing.
  Het probleem is al maanden het middenveld en dat weet de tegenstander ook, die gaan al druk zetten als Bertrams de bal heeft. Dus zou ik zeker kiezen voor Nijholt em je kunt ook nog Haemhouts en Brusselers inzetten, denk dat die meer power uitstralen.

  7

  0
 • misterbean
  16 april, 2018 - 15:19

  Vreven kennende zal het wel weer Vloet en Korte worden plus nog een aantal onaangename verassingen. Een ezel stoot zich namelijk maar 34 keer aan dezelfde steen. Ik wens de meereizende supporters veel sterkte. Het is maar weer eens hopen op een wonder, en dat alles meezit, en dat Vreven op onverklaarbare reden eindelijk Nijholt opstelt, anders vrees ik voor het ergste….

  14

  2
 • Belgische Naccer
  16 april, 2018 - 15:21

  HEEL SIMPEL:

  Bertrams
  Sporkslede Mets Mari Angelino
  Haemhouts Garcia Nijholt
  Fernandes Te Vrede El Allouchi

  HET IS ZO MAKKELIJK GVD! EN KNOKKEN!!!
  IK HAAT JUPILER LEAGUE!

  8

  5
 • misterbean
  16 april, 2018 - 15:22

  @ rinie
  het viel me al op dat Willem2 bij momenten precies hetzelfde speelde als RodaJC, namelijk heel vroeg druk zetten inderdaad, en dat lijkt dus te werken. Probleem is dat Vreven als maar 1 tactiek lijkt te beheersen, dus hij kan nooit aanpassen als het niet loopt.

  10

  2
 • H.V.M.
  16 april, 2018 - 15:25

  “Misschien dat de Belgische trainer toch nog een konijn uit de hoge hoed tovert woensdag”.

  Nou, die konijnen zijn inmiddels op en hebben weinig gebracht.
  Er wacht ons wederom een finale.
  Laat het konijn dus maar achterwege.
  Dat begint steeds meer op de welbekende ‘kat in de zak’ te lijken.
  Hoogste tijd om deze keer drie punten uit de hoge hoed te toveren.
  Dat is het beste wat ons woensdagavond kan overkomen.

  9

  0
 • ikke
  16 april, 2018 - 15:28

  Mets is geschorst !!!!

  4

  0
 • Niels
  16 april, 2018 - 15:31

  Ik zou met nijholt en haemhouts starten.
  NAC miste gisteren dramatisch veel ‘body’

  Dr zal woensdag echt geen ruimte zijn voor goed positiespel en mooi voetbal. Schoppen en schaven. Geel / rood maakt niet uit, resultaat is heilig

  9

  3
 • Henkie
  16 april, 2018 - 15:33

  Valt me verder op dat sadiq 1 kutpot speelt en iedereen al zijn goals en hoop op aanblijven voor volgend seizoen alweer vergeten is en liever te vrede ziet..

  11

  4
 • Ere
  16 april, 2018 - 15:36

  NIJHOLT!!

  11

  0
 • Arie
  16 april, 2018 - 15:41

  Die blessures maken toch geen zak uit. Stijn heeft al heel het seizoen moeite om de beste spelers op de juiste posities te zetten.

  5

  1
 • Ki Utsuri
  16 april, 2018 - 15:42

  @Semsi:

  Sparta ‘overweegt’ om in beroep te gaan tegen de schorsing van Kramer.

  Moeilijke overweging voor ze, Kramer heeft zijn waarde voor Sparta bewezen en bij beroep kan hij nog 1 potje meedoen (thuis tegen NAC). Met de stand op de ranglijst is het sportief belang voor Sparta zeer groot. Anderzijds is Sparta een mooie traditionele, keurige en sportieve club. Gaan ze tegen de schorsing in beroep, Kramer is een een bewezen recidivist, dan gooien ze hun goede naam (imago) te grabbel. De actie van Kramer is de meest achterlijke overtreding van dit seizoen. Sterker, als ik er over nadenk was alleen het bijtincident van Suarez extremer.

  Ik verwacht juist van een club als Sparta dat zij hun waardigheid belangrijker vinden en hiertegen niet in beroep gaan.

  3

  0
 • F8
  16 april, 2018 - 15:45

  4-2-3-1.

  Bertrams
  Sporkslede – Meijers – Mari – Horsfield
  Allouchi/Verschueren & Nijholt
  Fernandes – Garcia – Angelino
  Te Vrede

  Meer gebruik maken van onze beste speler, niet achterin posteren.

  15

  3
 • Le Roi
  16 april, 2018 - 15:46

  @ Ki Utsuri

  “De afdeling persvoorlichting van de KNVB laat weten dat als Sparta niet akkoord gaat met het voorstel om Kramer 7 duels te schorsen, de zaak vanavond al dient in Zeist.”
  (TV Rijnmond)

  6

  0
 • Ki Utsuri
  16 april, 2018 - 15:58

  @ Le Roi:

  Dat zou een zeer opvallende reactie zijn van de KNVB. Gezien de aard van de overtreding overigens wel logisch, maar toch, kan me nog een zaak van Vilhena herinneren die telkens werd uitgesteld (en hij tussentijds nog twee wedstrijden meepakte).

  1

  0
 • Brasilia
  16 april, 2018 - 15:59

  Te Vrede Ambrose/Fernandes

  Allouchi Garcia

  Nijholt Heamhouts

  Angelino Koch Mari Sporkslede

  Bertrams

  Mits Ambrose fit is en anders Fernandes. Dan heb je altijd nog achter de hand een Sadiq die dan hopelijk ook weer getergd is. En hopelijk heeft Garcia dan ook weer wat meer beleving dan gisteren. Anders later Fernandes wisselen (evt van positie en Sadig brengen mocht het nodig zijn).

  3

  4
 • Plaulus
  16 april, 2018 - 16:08

  Ik hoop dat ik er woensdag bij kan zijn om de 3 punten mee te nemen ongeacht mijn aanrijding!

  5

  1
 • Le Roi
  16 april, 2018 - 16:11

  @Ki Utsuri

  Lijkt erop dat de KNVB er alles aan doet om te zorgen dat ‘meneer Kramer’ woensdag niet op het veld staat. En terecht lijkt me! Ben het overigens met jou eens dat het me zeer zou tegenvallen als Sparta hiervoor in beroep zou gaan.

  1

  0
 • Moppernac
  16 april, 2018 - 16:15

  We hebben trainers genoeg bij NAC zie ik wel.
  Ik zie hier onderhand 20 opstellingen tegen Sparta.
  Mss toch Mets maar opstellen, als we dan verliezen net als NEC tegen jong Ajax kunnen we het nog een keertje over doen haha

  11

  0
 • Wessel
  16 april, 2018 - 16:16

  Als NAC wint en Roda verliest is het al klaar.

  5

  0
 • Der wawa
  16 april, 2018 - 16:17

  Kramer accepteert zojuist zijn schorsing. Dun dieje zal er dus niet bijzijn. Ik zal er wel zijn en wederom vol achter de ploeg staan. Hopelijk geven ze dan weer eens iets terug.

  6

  0
 • DeWaarheid
  16 april, 2018 - 16:38

  Keeper: Bertrams
  Verdediging: Sprokslede, Meijers, Mari, Angelino
  Middenveld: Garcia, Nijholt, Al Allouchi
  Aanvallers: Ambrose, Sadiq, Fernandez

  Uitleg: Mets is geschorst, Al Allouchi kan alleen samenspelen met angelino (aangezien hij de snelheid heeft en alle ballen krijgt van al allouchi), Nijholt meer body-ervaring-en techniek dan verschueren, Te vrede laten invallen daarna pas kijken of hij een kans krijgt als basisspeler.

  COME ON NAC!!

  7

  1
 • Niels
  16 april, 2018 - 16:56

  Dat Kramer wel of niet mee doet is geen wereld van verschil, ze hebben met Fred Friday echt nog wel een goede spits rond lopen. Dat ze die Muhren maar in de peiling houden

  10

  -1
 • Klep
  16 april, 2018 - 17:00

  Hebben jullie de herhaling gezien van de blessure bij Ambrose? Lijkt mij heel sterk dat die speelt.

  8

  0
 • PeterB52
  16 april, 2018 - 17:22

  Bertams

  Sporkslede Meijers Mari Angelino

  Nijholt Verschueren
  Garcia

  Fernandes Te Vrede El Allouchi

  6

  1
 • Jot
  16 april, 2018 - 17:36

  Bertrams
  Sporkslede Meijers Mari Angelino
  Nijholt Verschueren
  García
  Ambrose Fernandes
  Sadiq/Te Vrede

  Sadiq, maar alleen als hij 100% fit is!

  0

  1
 • Ibio
  16 april, 2018 - 18:07

  Angelino op 10
  Horsfield linksback

  Vloet op de bank

  5

  6
 • NAC4Ever
  16 april, 2018 - 18:54

  Zou lekker zijn om de laatste 2 wedstrijden niet meer te moeten, maar te mogen.
  Come on NAC!

  4

  0
 • Johan
  16 april, 2018 - 18:55

  Leuk allemaal, een rookbommetje op de B, vlgd keer niet onder het spandoek. Welke debiel bedenkt t ook he….:(. Wel toffe doeken, ook daar kan de rest van NL nog heel wat van ons leren!!!!

  Ps: kut Kramer :)

  3

  0
 • Chie
  16 april, 2018 - 19:17

  El allouchi is op dit moment één van de beteren. Die kruik wist niet waar die het moest zoeken en had er met 4x geel 2x af gemoeten. Hij brengt balans in het elftal en zijn samenspel met angelino is subliem.

  9

  4
 • scheppioni
  16 april, 2018 - 19:37

  Prima opstelling F8 !!!!
  In ieder geval Meijers en Nijholt !!!!

  4

  0
 • am
  16 april, 2018 - 21:36

  Het is Nac, dus er is niks van te zeggen.

  2

  0
 • Toontje
  16 april, 2018 - 22:12

  Nijholt brengen
  Ik vrees dat het 0 punten worden en Roda “krijgt”er 3 cadeau let maar op.

  3

  0
 • Chris
  16 april, 2018 - 22:56

  Het team dat de meeste power woensdag op de grasmat legt, WIN!!

  1

  0
 • Perino
  16 april, 2018 - 23:15

  100 % competitie vervalsing , Roda JC krijgt as Woensdag 3 punten kado van het dronken B team van PSV en Willem II + 3 punten tegen Feijenoord B die al bij de bekerfinale van as Zondag zijn !!!!
  Jammer dat de KNVB dat niet interesseert !!!!
  Nog erger dat ONS NAC er de laatste twee thuiswedstrijden , Roda en Willem II , NIET van bewust is geweest wat de gevolgen kunnen zijn van 2 erg slechte team prestaties !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  NAC selectie , jullie krijgen nog 2 kansen , Sparta en Heerenveen , om nacompetitie te ontlopen !!!!
  Of meneer Smulders is de nacompetitie belangrijk voor de EXTRA INKOMSTEN !!!!!

  Een ongeruste NAC supporter.

  2

  3
 • rinie
  16 april, 2018 - 23:32

  @chie

  Daarom krijgt El Allouchi regelmatig bij VI en De Telegraaf een 5 of een 5,5 omdat hij een van de betere
  spelers is.!! Dat hij die kruik er afspeelt is niet zo vreemd, dat was een van de slechtste bij Willem II, totdat hij
  gewisseld werd. En toen kwam hij nergens meer voorbij. En het samenspel met Angelino is zo goed, dat die de meeste ballen krijgt van Mari, Garcia en Verschuren.

  1

  0
 • Dutchbird
  17 april, 2018 - 00:54

  Hoe gaat Advocaat de tactiek veranderen nu Kramer einde verhaal is? Ik ben benieuwd of Vreven de oude bondscoach een stapje voor kan zijn.

  2

  0
 • naxioma
  17 april, 2018 - 07:38

  Morgen graag met deze 11 het veld in:
  B…….
  Sporkslede – Meijers – Mari – Angelino
  Verschueren – Garcia – Nijholt
  Fernandes
  Te Vrede – Umar
  Deze wedstrijd win je met een een verstrekt verdedigend middenveld (Verschueren en Nijholt) gecombineerd met creativiteit (Garcia en Fernandes) en scorend vermogen (Umar en Te Vrede). Niet met Vloet en El Allouchi die ip alle vlakken tekort komen.

  2

  1
 • Boei
  17 april, 2018 - 08:47

  Dickie heeft als een echte strateeg natuurlijk NAC- W2 al 3x bekeken en gezien hoe W2 dat heeft gedaan. Dat is met veel beukwerk op onze technisch vaardige jongens. Dat wetende moet Vreven zijn tactiek daar weer op aanpassen. Er moet meer power in het middenveld staan en er moeten meer ballen opportunistisch in de 16 geslingerd worden. Helaas werkt het nu zo in de onderste regionen. Als je wint ben je nagenoeg veilig.

  2

  0
 • Fritske d'n Olifant
  17 april, 2018 - 09:03

  NAC kan echt prima voetballen, dat hebben we zondag in de eerste helft bij vlagen gezien. Het wordt in deze fase een uitdaging om een goede balans te vinden tussen strijdlust, loopvermogen en creativiteit. Een wissel kan al een wereld van verschil maken. Zondag zag je dat met de wissel van Fernandes al het voetbal uit de ploeg verdween en er nauwelijks meer iets gecreeerd werd. Te Vrede liep er voor spek en bonen bij terwijl hij eigenlijk Sadiq had moeten vervangen. Nijholt voor Fernandes en García een linie naar voren. Geen idee of dat had gewerkt hoor, anders was ik wel trainer bij een bvo geweest. En of Nijholt een oplossing voor alle problemen is weet ik ook niet maar Vreven kan het allicht proberen. Nu blijft deze discussie maar voortsudderen onder de supporters en wordt Vreven elke keer tot op zijn enkels afgezaagd.

  4

  1
 • Toontje
  17 april, 2018 - 09:22

  We hebben de punten laten liggen waar we ze moesten pakken…vooral in het begin Sparta en Twente..Nu gaan we ze tekort komen want de selectie is moe en Advocaat zet wat schoppers tegen Garcia en Angelino en we zijn nergens.

  2

  0
 • AV uit R
  17 april, 2018 - 12:46

  Niemczycki
  Horsfield – Koch – Mari – Angelino
  Verschueren – Nijholt
  Garcia
  Fernandes – v. Hooijdonk – El Allouchi

  (als Te Vrede niet 100% fit is)

  0

  2
 • scheppioni
  17 april, 2018 - 13:19

  Geen koch, we hebben vloet al !

  0

  1
 • Toontje
  17 april, 2018 - 13:26

  Koch is beter dan Meijers vooral met de kop.

  0

  0