Go to Top

Voorlopige directie NAC bekend

Voorlopige directie NAC bekend

NAC heeft de invulling voor een interim directie rond. Het komende halfjaar zal Bernard Ouwerkerk zijn werk als algemeen directeur in ieder geval voortzetten. Hij wordt daarbij gesteund door Jeffrey van As als Technisch Directeur. Dat is nog niet zo vreemd. Wel vreemd: communicatie manager Willem Reijn wordt Financieel Directeur….

Reijn heeft een verleden als financieel-economisch redacteur bij BN/De Stem, maar wij zijn hier toch wel erg verbaasd over. Waar andere bedrijven ergens een goede accountant strikken, omdat juist financiën zo’n belangrijke post is, krijgen we bij NAC dus een journalist die leuk over cijfertjes kan schrijven. Bernard Ouwerkerk ziet het anders. ,,Ik heb zijn financiële analyses in de krant altijd gewaardeerd. Hij heeft bewezen inzicht te hebben in de cijfers”. Dat is mooi, maar wij houden ons hart vast. Reijn blijft ook zijn functie van publicitair manager bij NAC uitoefenen. Bernard Ouwerkerk wordt aanspreekpunt voor de media. Als alles het komende half jaar goed loopt zullen na 1 februari 2011 Van As en Reijn in hun nieuwe functies aanblijven. Bernard Ouwerkerk zelf stopt op die datum, vermits alles weer op de rit is.

Reijn en Van As dienen verantwoording af te leggen aan Bernard Ouwerkerk en bij verschil van inzicht zal Ouwerkerk ook de beslissing nemen. Hij legt daarover weer verantwoording af aan het bestuur. Een controle-mechanisme dus.

Ondanks onze scepsis wensen we alle drie de heren heel veel succes in hun nieuwe functies.

Bron: B-side Rats, Stem

21 Reacties op "Voorlopige directie NAC bekend"

 • SBO
  7 juli, 2010 - 10:25

  Je laat Jack van Gelder toch ook geen WK-finale spelen? Hoe dan ook, succes heren!

  0

  0
 • scouting nederland
  7 juli, 2010 - 10:33

  Mommers had volgens vd Hoeven ook een bewezen voetbalachtergrond. Ouwerkerk maakt zich met deze benoemingen onsterfelijk belachelijk.

  0

  0
 • Martijnnaccer
  7 juli, 2010 - 10:39

  Waar slaat dit op?? Willem Reijn……………….:(

  0

  0
 • Mafkees
  7 juli, 2010 - 10:40

  Ik ben het eigenlijk wel heel erg eens met scouting nederland.

  0

  0
 • Maj. W.L. van Rumbonen b.d.
  7 juli, 2010 - 10:41

  Bien. Allereerst een goedemorgen na een enerverende voetbalavond.

  Uw majoor wordt hier niet vrolijk van. Goed, ik wil heer Reijn best een kans geven, maar als 'communicant' was hij nou niet bepaald briljant.

  Dan kunnen ze uw majoor ook wel benoemen voor deze financiele functie: ik ben ook aardig thuis in het 'lezen' van de boekhouding, kwartaal- en jaarcijfers…

  Bien. Koffie maar weer.

  0

  0
 • flappy
  7 juli, 2010 - 10:52

  Van van Reijn zal wel een ongelooflijk vlotte babbel hebben, dat hij zich in deze functie geluld krijgt.

  0

  0
 • Graham Arnold
  7 juli, 2010 - 11:02

  Hoop dat ' stille Willem " het als financieel directeur beter doet, dan als pers-chef.

  Deze benoemingen lijken een beetje gehaast genomen te zijn, om zo goedkoop mogelijk de opengekomen functies te vervullen.

  – Hoofd scout word technisch directeur
  – Pers chef word financieel directeur.

  0

  0
 • blabla
  7 juli, 2010 - 11:10

  PUUR VRIENDJESPOLITIEK

  ooh, die man kan leuk over cijfertjes praten en kan het goed met mijn vrouw vinden, laten we hem de op 1 na belangrijkste post geven.

  hugodver.

  Eigenlijk moeten we nu gaan protesteren.

  0

  0
 • scouting nederland
  7 juli, 2010 - 11:11

  Leon Aerssens heeft anders ook wel een bestuursfunctie verdiend. Hoe groter de fuck up, hoe meer aandacht je krijgt. En daar waren nogal wat faux passen de afgelopen jaren. Maar de knaller was toch wel de affaire TvE. Dat heeft NAC een flinke jaap gekost. Als beloning krijg je dan bij NAC promotie. Haal je Pollack, Pinas of Tamerus ? Dan wordt je TD. Hou je steeds je kop als je moet communiceren, zeg je ontijdig foute dingen of som je rustig een leugentje op voor het publiek: hier heb je een CFO baan.

  0

  0
 • Maj. W.L. van Rumbonen b.d.
  7 juli, 2010 - 11:11

  Goedemorgen Graham Arnold, ouwe held! 'Stille Willem', briljant gevonden. Briljant.

  Daar neem ik nog een koffie op. Cheers.

  0

  0
 • Ritchie
  7 juli, 2010 - 11:26

  Dit is een wel erg vreemde ontwikkeling.

  0

  0
 • Willemno
  7 juli, 2010 - 11:27

  Bah Reijn zit er alleen voor zijn eigen status .. heeft ie al een MB besteld bij Ruttchen hoort wel bij de functie zal ie "communiceren" Willem de praatjesmaker die niets zegt moet orde gaan scheppen in financiele situatie. Kunnen we niet beter alvast afspraak gaan maken op de grote markt? Geen financiele man die ad interim met NAC hart dit wil doen? Als dat zo is zijn we nagenoeg dood !! Op donderdagavond met als agenda punt: NAC moet behouden blijven voor Breda .. Komt nog veel meer ellende let maar op !!

  0

  0
 • wolfmanjack
  7 juli, 2010 - 11:56

  willem reijn, mislukt als communicatiemanager, wordt verantwoordelijk voor de financien. kan men over NAC ook niet een soap gaan schrijven.

  0

  0
 • NACdeClub
  7 juli, 2010 - 12:20

  Ja apparte keuze op het eerste gezicht.. Hij schijnt wel economisch/finacieel journalist te zijn geweest..

  iemand enig idee of hij een financiele studie afgerond heeft?

  0

  0
 • NACMAN
  7 juli, 2010 - 12:32

  Tijd dat Ton vd Meer weer in the picture komt.
  Hee Aadje Ouburg waar blijf je?

  0

  0
 • Helsie
  7 juli, 2010 - 13:38

  Ook hier ben ik weer heel blij dat bij groot toeval de heer Reijn exact in het publiek gepubliceerde functieprofiel blijkt te passen.

  0

  0
 • Hoi
  7 juli, 2010 - 13:57

  LOL @ Helsie

  0

  0
 • zus
  7 juli, 2010 - 18:46

  Willem kan het nooit minder goed doen ineen andere funcie dat is wel een voordeel.

  0

  0
 • n@©
  7 juli, 2010 - 19:00

  Communicatiemanager bij een club die al jaren niet fatsoenlijk communiceert over hoofdzaken, maar slechts over bijzaken. Ik kan me voorstellen dat hij er nog wel iets bij kan doen.

  0

  0
 • Mnac
  7 juli, 2010 - 21:10

  Typisch dat Ouwerkerk als zetbaas van Heja Willem Reijn op neemt in zijn driemans directie. Zou het komen omdat Willem er ook namens Jan Hoppen zit?
  Met alle respect maar wat voor financiele ervaring heeft Willem Reijn? En Van As? Ja het is eem goedkope oplossing zullen we maar zeggen.

  0

  0
 • papaedje
  7 juli, 2010 - 21:52

  van Reijn nr 2 (na van As) die NAC de afgrond in helpt

  0

  0