Go to Top

Hooi kan naar Engeland, De Kamps naar Slowakije

Hooi kan naar Engeland, De Kamps naar Slowakije

Elson Hooi en Joeri de Kamps staan in de belangstelling van buitenlandse clubs, zo werd gisteren bekend. Ronald Sträter wist gisteren bij de oefenwedstrijd tegen RBC te achterhalen om welke clubs het gaat. De Kamps kan naar Slovan Bratislava, terwijl Hooi in de belangstelling van Coventry City staat.

Slovan Bratislava staat tweede in de Fortuna Liga, de Slowaakse Eredivisie. De club plaatste zich de afgelopen vijf seizoenen telkens voor (de voorronde van) de Europa League en lijkt ook dit jaar weer op weg naar Europees voetbal. Slovan werd verschillende malen kampioen van (Tsjecho-)Slowakije en wist zelfs een keer de Europacup II te winnen. Voor De Kamps lonkt dus een transfer naar een topclub, al is het in een minder aansprekende competitie.

Hooi hoeft voorlopig niet op Europees voetbal te rekenen, wanneer hij kiest voor Coventry City. De Sky Blues komen uit in de League One, het derde niveau in Engeland. Coventry staat op dit moment 4e in de competitie (een plek die aan het einde van de rit plaatsing voor de play-offs oplevert), verloor slechts één van de laatste tien wedstrijden en doet dus wel volop mee om promotie naar het Championship. Als de linksbuiten een contract verdient bij Coventry, treedt hij in de voetsporen van ex-NAC’ers Ellery Cairo en Bob Latchford, die in het verleden ook voor de Engelsen speelden. Daarbij moet wel opgemerkt worden dat ze allebei weinig succesvol waren in het hemelsblauw. Het is te hopen dat het avontuur voor Hooi beter uitpakt.

Hooi en De Kamps kunnen NAC transfervrij verlaten. De Kamps door een clausule in zijn contract en Hooi omdat NAC geen toekomst in hem ziet. Het geld dat vrijkomt met hun vertrek (met name De Kamps verdient een goed salaris bij NAC) zal gebruikt worden om de selectie te versterken. Trainer Marinus Dijkhuizen liet ons gisteren na afloop van de wedstrijd weten dat hij in ieder geval voorin versterking wil, omdat het daar allemaal wat dunnetjes is.

Seuntjens, Hooi en De Kamps eventueel op het punt van vertrekken. Laten gaan of niet?

Bekijk de resultaten

Laden ... Laden ...

Bron: B-Side Rats, Ronald Sträter

22 Reacties op "Hooi kan naar Engeland, De Kamps naar Slowakije"

 • Combi-ontduiker
  7 januari, 2016 - 09:10

  En wederom geen doekoe voor spelers, denken ze nou echt betere spelers te kunnen halen voor dat salaris en transfervrij?

  de Kamps en Hooi zijn toch prima?

  0

  0
 • De Lange
  7 januari, 2016 - 09:23

  Vvv zit financieel aan de grond.Proberen Ralf te halen? Snijdt t mes aan 2 kanten

  0

  0
 • Combi-ontduiker
  7 januari, 2016 - 09:25

  HA! dan pak je m ff terug met z’n kutspelletje die Ralf

  0

  0
 • De Lange
  7 januari, 2016 - 09:29

  En haalt de angel bij Vvv eruit.en mochten we promoveren dat met Mats en Ralf

  0

  0
 • Eddy W
  7 januari, 2016 - 09:30

  @Combi-ontduiker
  De Kamps heet een clausule, niks (meer) aan te doen. Maar wie wil er betalen voor een bankzitter van een Jupiler club, want dat zijn we op dit moment.
  Aan een gedemotiveerde Hooi heb je al helemaal niks.Kan je hem beter laten gaan en voor zijn salaris een gemotiveerde, gelijkwaardige, jongen pakken die wel op de bank wil zitten.

  @De Lange,
  Die willen wss een transfersom. Iets waar NAC het geld niet voor heeft.

  0

  0
 • Bredafun
  7 januari, 2016 - 09:33

  Wat zou het dom zijn om De Kamps te laten gaan.
  Waarom niet “stam”eruit en “de Kamps”op zijn plaats.
  dan in ieder geval iemand die VEEL beter is dan die vingerwijzende Stam die weinig meerwaarde heeft voor NAC.
  .
  .
  DE KAMPS BINNEN HOUDEN IN BREDA!!!!

  0

  0
 • De Lange
  7 januari, 2016 - 09:36

  Eddy w. Klopt.maat vorig jaar was t zelfde,ook geen geld toen er een leger aan Verlossers kwam, maar werd toch geregeld.1 zet en investering kan zomaar de oplossing zijn die een betere toekomst geeft

  0

  0
 • Toontje
  7 januari, 2016 - 09:37

  Alletwee laten gaan hebben we niets aan. Maar het eventuele weinige wat we er zouden overhouden is veel te weinig om iets te doen. Alleen jammer dat bank en tribune dan minder bezet zijn.
  Maar beiden niet geschikt voor de basis

  0

  0
 • steefl
  7 januari, 2016 - 09:39

  @bredafun
  Stam is de laatste 10 wedstrijden de meest constante factor bij NAC. Speelde veel goede wedstrijden.
  De Kamps heeft nog nooit 3x achter elkaar goed gespeeld en vooral uitgeblonken in extreem domme gele en rode kaarten en ons daarmee mede de degradatie mee bezorgd.
  Als meneer nu niet tevreden is en ergens anders beter af denkt te zijn —–>. DEUR.

  0

  0
 • Den86
  7 januari, 2016 - 09:49

  Los van de mening of je voor of tegen een vertrek van De Kamps bent, bekijk het eens van de andere kant.

  Zou het niet zo kunnen zijn dat Grad Damen zich zo goed heeft ontwikkeld dat hij De Kamps inmiddels voorbij is gestreefd in de pikorde?

  Als dat zo is, en de kamps verdient dus een aardig salaris, dan kun je die inderdaad beter laten gaan.

  0

  0
 • Naccie
  7 januari, 2016 - 10:05

  Den86, als je de trainer hoor in z’n intervieuw en gisteren de 2he.ft heb gezien denk ik dat dat inderdaad zo is. Vondt Damen zeer positief opvallen gisteren .

  0

  0
 • Rattatar
  7 januari, 2016 - 10:23

  Ik ben Joeri al veel en veel te vaak bij de friettent om de hoek tegen gekomen. De laatste tijd weliswaar niet meer, maar dit is wel tegenstrijdig met wat Dijkhuizen graag wil.
  Mocht hij weggaan, zal dat een gemis in het team zijn, dat wel. Maar aan de andere kant zit ik er niet mee als hij vertrekt. Dat zou geld besparen en een kans opleveren voor Damen.

  0

  0
 • Judge M.
  7 januari, 2016 - 10:50

  Van het vrijgekomen geld N’Toko eens ophalen bij Eindhoven. Kan nooit meer dan een halve ton kosten want einde contract aan het eind van het seizoen. Het lijkt me toch wel dat Smulders hier al mee bezig moet zijn. Kunnen we goed gebruiken centraal achterin en ook kopsterk scorend bij corners.

  0

  0
 • S.HB.NAC
  7 januari, 2016 - 10:54

  Judge M, dat zou ik zeker ook toejuichen. Alleen heb hier al vaker gelezen dat er in Smulders overeenkomst met Eindhoven is opgenomen dat er geen spelers mogen worden gehaald van Eindhoven door NAC. Hopelijk kan het wel, maar denk haast van niet.

  0

  0
 • e. ricvan
  7 januari, 2016 - 11:17

  jammer, Joeri is een speler die iets extra’s toevoegt. samen met Stam op het middenveld lastig voor iedere tegenstander!!

  0

  0
 • Baske
  7 januari, 2016 - 11:18

  de kamps is de beste middenvelder die nac heeft.. volgens mij was hij geen bankzitter maar gewoon geblesseerd..

  0

  0
 • brutes
  7 januari, 2016 - 11:40

  De Kamps vind ik 1 van beste versterkingen van de laatste jaren
  Die kaarten die hij pakte kan je aan twijfelen
  Wat denken je van meneer de Zeeuw die nooit mee liep met zijn man
  Deze jongen knapt juist het vuil werk op van andere soms iets te hard maar daar werd aan gewerkt toch
  Kwa voetbal is hij beter als wat er nu staat
  Den vaak vooruit en heeft een goede pass
  Jmmr dat hij weg zou gaan

  0

  0
 • HenriJacobs84
  7 januari, 2016 - 11:58

  Interessant. Ik kreeg uit andere bronnen een hele andere club voor Hooi (Vakantieland Oost Europa). Eens kijken of die van Strater bezig zijn :).

  0

  0
 • HenriJacobs84
  7 januari, 2016 - 12:01

  bezig=beter, natuurlijk.

  0

  0
 • nacdictive
  7 januari, 2016 - 12:23

  De Kamps is gewoon een hele goede speler, te goed om op de bank te zitten.. En in een beter team pakt hij veel minder kaarten en hij denkt idd vaak vooruit in zijn voortzetting. Momenteel speelt Stam gewoon goed, na een zeer matige start dat wel.. Maar het middenveld staat. En op het middenveld hebben we veel opties: Stam, suk, matic, brands, damen, nah.. We zullen de Kamps dus moeten zien te slijten.
  Vwb Hooi, hij moet gelijk tekenen, mooie competitie en financieel aantrekkelijk!!
  Met het geld zou ik geen versterking halen, laat het tot einde van dit seizoen in de pot zitten..

  0

  0
 • scheppioni
  7 januari, 2016 - 12:59

  Zeker houden mocht er geen plan B zijn, dit was in het verleden nog al vaak het geval bij ons NAC, laat dit nu met HS een beter beleid gaan vormen bij NAC, want er moeten directe spelers klaar staan en de jeugd eerder inpassen ! Hopelijk gaat ons NAC hier nu beter mee om zeker met het oog op langer termijn !!

  0

  0
 • bsidepannekoeken
  7 januari, 2016 - 15:22

  alle drie weg doen, muhren en goede verdediger voor terughalen

  0

  0