Wij gaan niet opzij

Columns

Bezoeker Henri stuurde de onderstaande column in. Zoals altijd hoeft de mening van de schrijver niet de mening van B-Side Rats te zijn.

43 reacties F8Hipster
columns

Column: Heeft Steijn een punt?

Er is nogal wat rumoer op het moment over de speelwijze van NAC. De één vindt dat er geen lijn in is te ontdekken, de ander vindt dat we vooral niet moeten zeuren. Onze vaste bezoeker Nacdictive is eens in de cijfers gedoken om te kijken of hier iets uit af te leiden is. Zoals altijd hoeft de mening van de columnist niet de mening van B-Side Rats te zijn.

56 reacties F8Hipster
columns

Column: 'Wij' blijven positief

NAC doet volop mee in de strijd om directe promotie. Toch was het deze week weer negatief rondom NAC. Reden voor crewmember DeWeesJr om op te roepen tot meer positivisme. Hij schreef onderstaande column. Zoals altijd geldt dat de mening van de schrijver niet de mening van B-Side Rats hoeft te zijn.

32 reacties DeWeesJr
columns

Column: Betonrot in het fundament

Dat het weer rommelt en borrelt in Breda is inmiddels duidelijk. Hoewel het spel van NAC tegen de Eagles al beter leek vormde de keuze van de trainer om de huidige topscorer drie minuten op te laten draven voor een kansloze missie voor een nieuwe discussie. Er lijkt iets grondig mis bij de Parel. Vaste bezoeker Alias kwam tot dezelfde conclusie en stuurde deze column in. Zoals altijd hoeft de mening van de schrijver niet de mening van B-Side Rats te zijn.

29 reacties F8Hipster
columns

Column: Het stadion is nog nooit zo stil geweest

Vanavond ontvangt NAC in eigen huis Jong Ajax. Een bijzondere wedstrijd, omdat er geen publiek welkom is. Voor Praatpapegaai heeft de wedstrijd nog een andere lading. Hij schreef onderstaande column. Zoals altijd geldt dat de mening van de schrijver niet de mening van B-Side Rats hoeft te zijn.

64 reacties Praatpapegaai
columns

Column: Stop de zelfdestructie

Dit is een ingezonden column van Arjen van Nuland. De mening in deze column hoeft niet de mening te zijn van B-Side Rats.

52 reacties Praatpapegaai

Column: De noodklok

113 reacties Benn076

Hup Breda City FC?

32 reacties F8Hipster

Column: NAC op FOX

49 reacties Da Pope

Column: Hoe nu verder

49 reacties F8Hipster

Column: Nu of nooit

25 reacties F8Hipster
1