Overal waar we komen

Columns

NAC ontsloeg op oudejaarsdag Ruud Brood, nadat de trainer eerder vandaag zijn verhaal deed kwam Naxioma met een reactie die het welzijn van de club treffend samenvat. NAC is een junk die verlost moet worden uit zijn lijden. Omdat wij vonden dat iedereen de kans moest krijgen om dit stuk te lezen bieden wij dit in overleg met Naxioma als column aan. Zoals altijd geldt dat de mening van de schrijver niet de mening van B-Side Rats hoeft te zijn.

54 reacties Eddy W

Column: De noodklok

Het gaat niet best met onze club. Met een zevende plaats op de ranglijst, elf punten verschil met de koploper en de veertiende plaats in de periode kunnen we gerust stellen dat NAC afgelopen maanden beneden elke doelstelling presteert. Reden genoeg voor bezoeker Talent om een column te schrijven en een oproep te doen om de mannen van Fr0nt76 te omarmen. Zoals altijd hoeft de mening van de schrijver niet de mening van B-Side Rats te zijn.

113 reacties Benn076

Hup Breda City FC?

Gisteren flitste er een nieuwsberichtje voorbij wat voor velen nietszeggend is maar voor een aantal oplettende supporters, en dan met name NAC supporters hun wenkbrauwen deed fronsen. Want hoewel onze samenwerking met City wat naar de achtergrond verdwenen leek, was de NAC directie afgelopen dinsdag op bezoek bij de wedstrijd tussen City en Sjachtar. Het viel bezoeker Atmodikoro ook op en het resulteerde in deze column die in onze digitale brievenbus plofte. Zoals altijd hoeft de mening van de schrijver niet de mening van B-Side Rats te zijn.

32 reacties F8Hipster

Column: Volwassenheid gevraagd, spelers aan zet

NAC verkeert op zijn zachtst gezegd niet in de beste fase van het seizoen. Na een prima start is de ploeg van trainer Brood ver weggezakt. Hoe komt het toch dat de resultaten zo wisselvallig zijn en tegenvallen? Onderstaande column is geschreven door crewlid Italo. Zoals altijd geldt dat de mening van de schrijver niet de mening van B-Side Rats hoeft te zijn.

45 reacties Italo

Column: NAC op FOX

Met de degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie is de thuisblijvende NAC-supporter veroordeeld tot het schakelprogramma van FOX Sports, waarin je met een beetje geluk net anderhalve actie en een doelpunt van je favoriete club ziet. Dat zint veel supporters niet en dus zijn een hoop mensen boos op FOX. Stofje schreef een column over die boosheid. Zoals altijd geldt dat de mening van de schrijver niet de mening van B-Side Rats hoeft te zijn.

49 reacties Da Pope

Column: Dit is NAC

Zoals altijd staat onze mailbox open voor iedereen die iets van zich af wil schrijven. Vandaag ontvingen we een column van niemand minder dan Ferry de Bont, voor de twitteraars onder ons ook wel bekend als Hoekie_B. Ferry moest even zoals hij het zelf verwoordt 'een stukje clubliefde van zich afschrijven'. Zoals altijd geldt dat de mening van de schrijver niet de mening van B-Side Rats hoeft te zijn. Dit is NAC

64 reacties Benn076

Column: Hoe nu verder

49 reacties F8Hipster

Column: Nu of nooit

25 reacties F8Hipster
Nee
Ja