Overal waar we komen

Columns

Met de degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie is de thuisblijvende NAC-supporter veroordeeld tot het schakelprogramma van FOX Sports, waarin je met een beetje geluk net anderhalve actie en een doelpunt van je favoriete club ziet. Dat zint veel supporters niet en dus zijn een hoop mensen boos op FOX. Stofje schreef een column over die boosheid. Zoals altijd geldt dat de mening van de schrijver niet de mening van B-Side Rats hoeft te zijn.

49 reacties Da Pope

Column: Dit is NAC

Zoals altijd staat onze mailbox open voor iedereen die iets van zich af wil schrijven. Vandaag ontvingen we een column van niemand minder dan Ferry de Bont, voor de twitteraars onder ons ook wel bekend als Hoekie_B. Ferry moest even zoals hij het zelf verwoordt 'een stukje clubliefde van zich afschrijven'. Zoals altijd geldt dat de mening van de schrijver niet de mening van B-Side Rats hoeft te zijn. Dit is NAC

64 reacties Benn076

Column: We leven nog?!

Met nog twee wedstrijden te gaan staat het water NAC tot aan de lippen. De club staat op het punt te degraderen naar de Keuken Kampioen Divisie, maar een ontsnapping is nog niet helemaal uitgesloten. Bart schreef een column over de situatie bij NAC, die je hieronder leest. Zoals altijd geldt dat de mening van de schrijver niet de mening van B-Side Rats hoeft te zijn.

51 reacties Da Pope

Column: Het geel-zwarte doek lijkt gevallen

Met de aanstaande degradatie in het achterhoofd klom Snoekie in zijn toetsenbord en schreef hij onderstaande column. Zoals altijd geldt dat de mening van de schrijver niet de mening van B-Side Rats hoeft te zijn. Zelf ook een column geschreven? Mail ons dan op [email protected]

57 reacties Da Pope

Column: Hoe nu verder

Met het vertrek van Tim Gillissen naar Heracles deze week kan het niemand meer ontgaan zijn. De chaos is compleet. Een voorzitter die de zoveelste foute beslissing probeert te downplayen, carnavalsverboden. Het lijkt niet op te houden. Menig supporter heeft al contact met ons gezocht via diverse kanalen. Om te helpen, mee te denken, maar ook om zelf in de pen te klimmen. Dat deed ook Nicky. Onderstaand zijn column. Zoals altijd hoeft de mening van de schrijver niet de mening van B-Side Rats te zijn.

49 reacties F8Hipster

Column: Aan ons heeft het niet gelegen

Onderstaande column is geschreven door crewmember LarsW, over het belang van de supporters en vooral het oog op het duel tegen FC Groningen. Zoals altijd geldt dat de mening van de schrijver niet de mening van B-Side Rats hoeft te zijn.

114 reacties LarsW

Column: Nu of nooit

25 reacties F8Hipster
Nee
Ja