Overal waar we komen

Columns

Dat het weer rommelt en borrelt in Breda is inmiddels duidelijk. Hoewel het spel van NAC tegen de Eagles al beter leek vormde de keuze van de trainer om de huidige topscorer drie minuten op te laten draven voor een kansloze missie voor een nieuwe discussie. Er lijkt iets grondig mis bij de Parel. Vaste bezoeker Alias kwam tot dezelfde conclusie en stuurde deze column in. Zoals altijd hoeft de mening van de schrijver niet de mening van B-Side Rats te zijn.

29 reacties F8Hipster

Column: Het stadion is nog nooit zo stil geweest

Vanavond ontvangt NAC in eigen huis Jong Ajax. Een bijzondere wedstrijd, omdat er geen publiek welkom is. Voor Praatpapegaai heeft de wedstrijd nog een andere lading. Hij schreef onderstaande column. Zoals altijd geldt dat de mening van de schrijver niet de mening van B-Side Rats hoeft te zijn.

64 reacties Praatpapegaai

Column: Stop de zelfdestructie

Dit is een ingezonden column van Arjen van Nuland. De mening in deze column hoeft niet de mening te zijn van B-Side Rats.

52 reacties Praatpapegaai

Column: Het Beraad in 'De Boterhal'. Perry Hendriks over 20 jaar BSR

Perry Hendriks, jarenlang communicatiemanager bij NAC, is in de pen geklommen ter ere van het 20 jarige bestaan van B-Side Rats. Ook beter bekend onder zijn vele bijnamen, 'de pratende papegaai' (jawel, mijn nickname was een knipoog naar Perry), 'de part-timer' of 'de passant'. Nu de communicatie man van Almere City waar hij furore maakt met 'Ally de aap' de baldadige mascotte van Almere die overdag een ware kindervriend is maar 's avonds transformeert in een baldadige Almere supporter. Bedankt Perry voor een vermakelijke column en hopelijk tot volgend seizoen!

18 reacties Praatpapegaai

Column: Voorlopig hebben ze hun eigen hachje gered. Chapeau!

NAC ontsloeg op oudejaarsdag Ruud Brood, nadat de trainer eerder vandaag zijn verhaal deed kwam Naxioma met een reactie die het welzijn van de club treffend samenvat. NAC is een junk die verlost moet worden uit zijn lijden. Omdat wij vonden dat iedereen de kans moest krijgen om dit stuk te lezen bieden wij dit in overleg met Naxioma als column aan. Zoals altijd geldt dat de mening van de schrijver niet de mening van B-Side Rats hoeft te zijn.

54 reacties Eddy W

Column: De noodklok

Het gaat niet best met onze club. Met een zevende plaats op de ranglijst, elf punten verschil met de koploper en de veertiende plaats in de periode kunnen we gerust stellen dat NAC afgelopen maanden beneden elke doelstelling presteert. Reden genoeg voor bezoeker Talent om een column te schrijven en een oproep te doen om de mannen van Fr0nt76 te omarmen. Zoals altijd hoeft de mening van de schrijver niet de mening van B-Side Rats te zijn.

113 reacties Benn076

Hup Breda City FC?

32 reacties F8Hipster

Column: NAC op FOX

49 reacties Da Pope

Column: Dit is NAC

64 reacties Benn076

Column: Hoe nu verder

49 reacties F8Hipster

Column: Nu of nooit

25 reacties F8Hipster