Overal waar we komen

BSRetro

In de rubriek BSRetro blikken we terug op belangrijke momenten in de NAC-geschiedenis en interviewen we helden van weleer.

Het is nu bijna ondenkbaar, maar exact tien jaar geleden maakte NAC de mooiste zomer in haar recente geschiedenis door, met play-offs, Europees voetbal, een heerlijke selectie en tal van mooie dromen over een stabiele toekomst ...

3 reacties Castor

BSRetro: 2009, een zomer-NAC-droom (VIII)

Het is nu bijna ondenkbaar, maar exact tien jaar geleden maakte NAC de mooiste zomer in haar recente geschiedenis door, met play-offs, Europees voetbal, een heerlijke selectie en tal van mooie dromen over een stabiele toekomst in de subtop. Daarom blikken we terug op een geweldige tijd, die in alles een negatief was van het plaatje van nu, maar tegelijkertijd óók typisch NAC bleek. Vandaag deel VIII, over to-to-tomatenplukkers, bezwete broekjes en een zwaarbewapende erehaag.

7 reacties Castor

BSRetro: 2009, een zomer-NAC-droom (VII)

Het is nu bijna ondenkbaar, maar exact tien jaar geleden maakte NAC de mooiste zomer in haar recente geschiedenis door, met play-offs, Europees voetbal, een heerlijke selectie en tal van mooie dromen over een stabiele toekomst in de subtop. Daarom blikken we  terug op een geweldige tijd, die in alles een negatief was van het plaatje van nu, maar tegelijkertijd óók typisch NAC bleek. Vandaag deel VII, over doorgeladen machinegeweren, weggespoelde wegen en NAC-vaantjes in het Oostblok.

39 reacties Castor

BSRetro: 2009, een zomer-NAC-droom (VI)

Het is nu bijna ondenkbaar, maar exact tien jaar geleden maakte NAC de mooiste zomer in haar recente geschiedenis door, met play-offs, Europees voetbal, een heerlijke selectie en tal van mooie dromen over een stabiele toekomst in de subtop. Daarom blikken we de komende periode in dagboekvorm terug op een geweldige tijd, die in alles een negatief was van het plaatje van nu, maar tegelijkertijd óók typisch NAC bleek. Vandaag deel VI, over Princeville, balletjes uit kokers en Loden Lamellen.

18 reacties Castor

BSRetro: 2009, een zomer-NAC-droom (V)

Het is nu bijna ondenkbaar, maar exact tien jaar geleden maakte NAC de mooiste zomer in haar recente geschiedenis door, met play-offs, Europees voetbal, een heerlijke selectie en tal van mooie dromen over een stabiele toekomst in de subtop. Daarom blikken we de komende periode in dagboekvorm terug op een geweldige tijd, die in alles een negatief was van het plaatje van nu, maar tegelijkertijd óók typisch NAC bleek. Vandaag deel V: over volwassen spel, (non-)extase en garnalencocktails.

16 reacties Castor

BSRetro: 2009, een zomer-NAC-droom (IV)

Het is nu bijna ondenkbaar, maar exact tien jaar geleden maakte NAC de mooiste zomer in haar recente geschiedenis door, met play-offs, Europees voetbal, een heerlijke selectie en tal van mooie dromen over een stabiele toekomst in de subtop. Daarom blikken we de komende periode in dagboekvorm terug op een geweldige tijd, die in alles een negatief was van het plaatje van nu, maar tegelijkertijd óók typisch NAC bleek. Vandaag deel IV: over een jonge topspits in de dop, kledingkeuzes, en de voetbalplaatjes van een volwassen man.

10 reacties Castor

BSRetro: Peter Remie

35 reacties Castor

BSRetro: Mark Schenning

27 reacties Castor

BSRetro: Robert Braber

23 reacties Eddy W

BSRetro: Davy Schollen

5 reacties Eddy W
1 2
Nee
Ja