Overal waar we komen

Interviews

Na afloop van NAC O-19 - ADO Den Haag O-19 (2-0) spraken we met Michael Dingsdag. De voormalige centrumverdediger is dit seizoen de trainer van NAC O-19. We vroegen hem naar zijn eigen ontwikkeling als trainer en naar de ontwikkeling van zijn ploeg.

11 reacties Thiestemberg

BSR Interview: Tom van den Abbeele

Technisch directeur Tom van den Abbeele nam de tijd om ons antwoord te geven op vragen die betrekking hebben op het technisch beleid. Is hij tevreden over het huidige verloop? Is er nog budget voor meerdere aanwinsten? Wat komt er nog bij van Manchester City? Dat en meer lees je in ons interview met Van den Abbeele.

87 reacties LarsW

BSR Interview: Tom van den Abbeele en Luuc Eisenga - Deel 3

Op 27 maart stelde NAC na een lange zoektocht Luuc Eisenga aan als nieuwe algemeen directeur. Diezelfde dag werd ook Tom van den Abbeele gepresenteerd als nieuwe technisch eindverantwoordelijke. De nieuwe directie wacht de taak NAC binnen een jaar te laten promoveren,  financieel gezond te houden en als het even kan klaar te maken voor een duurzaam verblijf in de Eredivisie. Eisenga en Van den Abbeele hebben de tijd gehad om te wennen in hun nieuwe functie en dus is het tijd wat uitgebreider kennis te maken. Wie zijn ze? Wat willen ze precies met NAC? En hoe denken ze dat te gaan bereiken? Dit is het derde en laatste deel van het dubbelinterview.

31 reacties Da Pope

BSR Interview: Tom van den Abbeele en Luuc Eisenga - Deel 2

Op 27 maart stelde NAC na een lange zoektocht Luuc Eisenga aan als nieuwe algemeen directeur. Diezelfde dag werd ook Tom van den Abbeele gepresenteerd als nieuwe technisch eindverantwoordelijke. De nieuwe directie wacht de taak NAC binnen een jaar te laten promoveren,  financieel gezond te houden en als het even kan klaar te maken voor een duurzaam verblijf in de Eredivisie. Eisenga en Van den Abbeele hebben de tijd gehad om te wennen in hun nieuwe functie en dus is het tijd wat uitgebreider kennis te maken. Wie zijn ze? Wat willen ze precies met NAC? En hoe denken ze dat te gaan bereiken? Dit is deel twee van het dubbelinterview.

30 reacties Da Pope

BSR Interview: Tom van den Abbeele en Luuc Eisenga - Deel 1

Op 27 maart stelde NAC na een lange zoektocht Luuc Eisenga aan als nieuwe algemeen directeur. Diezelfde dag werd ook Tom van den Abbeele gepresenteerd als nieuwe technisch eindverantwoordelijke. De nieuwe directie wacht de taak NAC binnen een jaar te laten promoveren,  financieel gezond te houden en als het even kan klaar te maken voor een duurzaam verblijf in de Eredivisie. Eisenga en Van den Abbeele hebben de tijd gehad om te wennen in hun nieuwe functie en dus is het tijd wat uitgebreider kennis te maken. Wie zijn ze? Wat willen ze precies met NAC? En hoe denken ze dat te gaan bereiken? Vandaag lees je deel één van het dubbelinterview. Deel twee volgt morgenochtend en deel drie morgen einde van de middag. 

47 reacties Da Pope

BSR Interview: aandeelhouder Rob van Weelde - Deel 3

Sinds eind 2013 is NAC in private handen. Met een omzetting van leningen in aandelen werd een groep van eenentwintig mannen eigenaar van de club. Tegenwoordig zijn er nog twintig aandeelhouders over, die zich doorgaans zoveel mogelijk op de achtergrond houden. Met het ontslag van statutair directeur Hans Smulders werd echter weer eens duidelijk dat de aandeelhouders niet alleen stilzwijgend toekijken, maar ook een invloedrijke rol binnen de club vervullen. Voldoende reden om eens het gesprek aan te gaan. Wij interviewden Rob van Weelde, die samen met Wim van Aalst en Paul Burema de ‘Grote Drie’ vormt en zitting heeft in de Commissie van Aandeelhouders. Hieronder deel drie, waarin komt de samenwerking met Manchester City centraal staat.

42 reacties Da Pope
Nee
Ja