Overal waar we komen

Interviews

De spelers van NAC mochten zich vandaag voor het eerst na lange tijd weer melden in Zundert. In vier groepen werd er over de gehele dag verspreid getraind. Wij spraken Pele van Anholt over de eerste training in tijden van Corona en blikken een klein beetje terug op het afgelopen seizoen.

11 reacties DeWeesJr

Interview met Luuc Eisenga over de afronding van het seizoen

Het seizoen is gisteren zoals het genoemd mag worden 'afgewikkeld'. De KNVB heeft er uiteindelijk voor gekozen om het seizoen nietig te verklaren waardoor we nogmaals een jaar in de KKD mogen voetballen. Luuc Eisenga heeft even de tijd genomen om met ons deze beslissing door te nemen en verder toe te lichten als aanvulling op zijn eerste reactie van gisteren.

19 reacties Praatpapegaai

BSR interviewt: Nick Olij

Een van de sportieve meevallers dit seizoen is toch wel onze doelman Nick Olij, nadat we een aantal keepers hebben gezien die niet zo in de smaak vielen bij de achterban hebben we dit jaar weer een doelman met wisselwerking tussen speler en tribune. Olij, een teamspeler pur sang, is misschien daarom wel zo geliefd. Daarom hebben we er vandaag voor gekozen om wat dieper in te gaan op onze eerste keeper. Het verleden, het heden en de toekomst komen weer aan bod.

4 reacties Praatpapegaai

BSR interviewt: Thom Haye

Omdat de competitie helemaal op zijn gat ligt en de spelers nu helemaal niet meer op Zundert welkom zijn om te trainen hebben we de tijd om eens wat dieper in te gaan in de selectie. Vandaag hebben we Thom Haye gesproken over de situatie, zijn carriere, en toekomstplannen. Leuk om de speler die nu vaste basisklant is wat beter te leren kennen. Ook heeft hij vorig jaar een Italiaans avontuur achter de rug waar nu de meest bizarre omstandigheden zijn.

4 reacties Praatpapegaai

BSR Interview: Milan Vanacker na NAC O19 – FC Emmen O19

NAC Onder 19 won zaterdagmiddag met 3-1 van FC Emmen. Het was de tweede zege op rij na de 5-2 overwinning op ADO vorige week. In de eerste helft scoorden Van Nielen en Kestens namens NAC. Direct na rust maakte Vanacker de derde treffer, waarna Emmen in de slotfase nog iets terug deed. Na afloop spraken wij met de maker van de 3-0, Milan Vanacker.

0 reacties Masthow

BSR Interview: Sabir Agougil na NAC O19 – ADO O19

NAC Onder 19 won zaterdagmiddag met 5-2 van ADO Den Haag. Op Sportpark Heksenwiel boekte de O19 zo de tweede zege van de voorjaarsreeks. De uitslag doet het misschien niet vermoeden, maar het was bij vlagen een moeizame wedstrijd voor NAC, zo vond ook Sabir Agougil. De middenvelder speelde de hele wedstrijd mee en wij spraken hem na afloop.

3 reacties Masthow

BSR Interview: Michael Dingsdag

11 reacties Thiestemberg
1 2