Overal waar we komen

Interviews

NAC Onder 19 won zaterdagmiddag met 3-1 van FC Emmen. Het was de tweede zege op rij na de 5-2 overwinning op ADO vorige week. In de eerste helft scoorden Van Nielen en Kestens namens NAC. Direct na rust maakte Vanacker de derde treffer, waarna Emmen in de slotfase nog iets terug deed. Na afloop spraken wij met de maker van de 3-0, Milan Vanacker.

0 reacties Masthow

BSR Interview: Sabir Agougil na NAC O19 – ADO O19

NAC Onder 19 won zaterdagmiddag met 5-2 van ADO Den Haag. Op Sportpark Heksenwiel boekte de O19 zo de tweede zege van de voorjaarsreeks. De uitslag doet het misschien niet vermoeden, maar het was bij vlagen een moeizame wedstrijd voor NAC, zo vond ook Sabir Agougil. De middenvelder speelde de hele wedstrijd mee en wij spraken hem na afloop.

3 reacties Masthow

BSR interview: Tom van den Abbeele wil jojo-effect voorkomen 3/3

Deze week spraken wij met technisch manager Tom van den Abbeele over de huidige situatie bij NAC. In dit derde en laatste stuk zoomen wij in op de ambities, doelstellingen en promotiekansen van de club.

74 reacties DeWeesJr

BSR interview: Tom van den Abbeele hoopt op beter spel en resultaat 2/3

Deze week spraken wij met technisch manager Tom van den Abbeele over de huidige situatie bij NAC. In dit artikel zoomen we in op de sportieve prestaties van NAC en de ontwikkeling en samenstelling van de huidige spelersselectie. Later volgt nog een publicatie over de ambities, doelstellingen en promotiekansen van de club.

14 reacties Italo

BSR interview: Tom van den Abbeele: “We gaan ons op twee á drie posities versterken” 1/3

Deze week spraken wij met technisch manager Tom van den Abbeele over de huidige situatie bij NAC. In dit artikel zoomen we in op de winterse transferperiode. Later vandaag volgen publicaties over de ambities en doelstellingen, de huidige sportieve prestaties en de huidige spelersselectie.

43 reacties Italo

BSR Interview: Pjotr Kestens na NAC O19 – PSV O19

NAC Onder 19 speelde vanmiddag op Sportpark Heksenwiel tegen PSV Onder 19 en won met 2-0. Pjotr Kestens scoorde de eerste goal van NAC en maakte daarmee zijn vijfde van het seizoen. Wij spraken hem na afloop van de wedstrijd.

7 reacties Masthow

BSR Interview: Michael Dingsdag

11 reacties Thiestemberg
1 2
Nee
Ja