Overal waar we komen

Interviews

NAC Onder 19 speelde vanmiddag op Sportpark Heksenwiel tegen PSV Onder 19 en won met 2-0. Pjotr Kestens scoorde de eerste goal van NAC en maakte daarmee zijn vijfde van het seizoen. Wij spraken hem na afloop van de wedstrijd.

7 reacties Masthow

BSR Interview: Michael Dingsdag

Na afloop van NAC O-19 - ADO Den Haag O-19 (2-0) spraken we met Michael Dingsdag. De voormalige centrumverdediger is dit seizoen de trainer van NAC O-19. We vroegen hem naar zijn eigen ontwikkeling als trainer en naar de ontwikkeling van zijn ploeg.

11 reacties Thiestemberg

BSR Interview: Tom van den Abbeele

Technisch directeur Tom van den Abbeele nam de tijd om ons antwoord te geven op vragen die betrekking hebben op het technisch beleid. Is hij tevreden over het huidige verloop? Is er nog budget voor meerdere aanwinsten? Wat komt er nog bij van Manchester City? Dat en meer lees je in ons interview met Van den Abbeele.

87 reacties LarsW

BSR Interview: Tom van den Abbeele en Luuc Eisenga - Deel 3

Op 27 maart stelde NAC na een lange zoektocht Luuc Eisenga aan als nieuwe algemeen directeur. Diezelfde dag werd ook Tom van den Abbeele gepresenteerd als nieuwe technisch eindverantwoordelijke. De nieuwe directie wacht de taak NAC binnen een jaar te laten promoveren,  financieel gezond te houden en als het even kan klaar te maken voor een duurzaam verblijf in de Eredivisie. Eisenga en Van den Abbeele hebben de tijd gehad om te wennen in hun nieuwe functie en dus is het tijd wat uitgebreider kennis te maken. Wie zijn ze? Wat willen ze precies met NAC? En hoe denken ze dat te gaan bereiken? Dit is het derde en laatste deel van het dubbelinterview.

31 reacties Da Pope

BSR Interview: Tom van den Abbeele en Luuc Eisenga - Deel 2

Op 27 maart stelde NAC na een lange zoektocht Luuc Eisenga aan als nieuwe algemeen directeur. Diezelfde dag werd ook Tom van den Abbeele gepresenteerd als nieuwe technisch eindverantwoordelijke. De nieuwe directie wacht de taak NAC binnen een jaar te laten promoveren,  financieel gezond te houden en als het even kan klaar te maken voor een duurzaam verblijf in de Eredivisie. Eisenga en Van den Abbeele hebben de tijd gehad om te wennen in hun nieuwe functie en dus is het tijd wat uitgebreider kennis te maken. Wie zijn ze? Wat willen ze precies met NAC? En hoe denken ze dat te gaan bereiken? Dit is deel twee van het dubbelinterview.

30 reacties Da Pope

BSR Interview: Tom van den Abbeele en Luuc Eisenga - Deel 1

Op 27 maart stelde NAC na een lange zoektocht Luuc Eisenga aan als nieuwe algemeen directeur. Diezelfde dag werd ook Tom van den Abbeele gepresenteerd als nieuwe technisch eindverantwoordelijke. De nieuwe directie wacht de taak NAC binnen een jaar te laten promoveren,  financieel gezond te houden en als het even kan klaar te maken voor een duurzaam verblijf in de Eredivisie. Eisenga en Van den Abbeele hebben de tijd gehad om te wennen in hun nieuwe functie en dus is het tijd wat uitgebreider kennis te maken. Wie zijn ze? Wat willen ze precies met NAC? En hoe denken ze dat te gaan bereiken? Vandaag lees je deel één van het dubbelinterview. Deel twee volgt morgenochtend en deel drie morgen einde van de middag. 

47 reacties Da Pope
Nee
Ja