Overal waar we komen

Interviews

Deze week spraken wij met technisch manager Tom van den Abbeele over de huidige situatie bij NAC. In dit derde en laatste stuk zoomen wij in op de ambities, doelstellingen en promotiekansen van de club.

74 reacties DeWeesJr

BSR interview: Tom van den Abbeele hoopt op beter spel en resultaat 2/3

Deze week spraken wij met technisch manager Tom van den Abbeele over de huidige situatie bij NAC. In dit artikel zoomen we in op de sportieve prestaties van NAC en de ontwikkeling en samenstelling van de huidige spelersselectie. Later volgt nog een publicatie over de ambities, doelstellingen en promotiekansen van de club.

14 reacties Italo

BSR interview: Tom van den Abbeele: “We gaan ons op twee á drie posities versterken” 1/3

Deze week spraken wij met technisch manager Tom van den Abbeele over de huidige situatie bij NAC. In dit artikel zoomen we in op de winterse transferperiode. Later vandaag volgen publicaties over de ambities en doelstellingen, de huidige sportieve prestaties en de huidige spelersselectie.

43 reacties Italo

BSR Interview: Pjotr Kestens na NAC O19 – PSV O19

NAC Onder 19 speelde vanmiddag op Sportpark Heksenwiel tegen PSV Onder 19 en won met 2-0. Pjotr Kestens scoorde de eerste goal van NAC en maakte daarmee zijn vijfde van het seizoen. Wij spraken hem na afloop van de wedstrijd.

7 reacties Masthow

BSR Interview: Michael Dingsdag

Na afloop van NAC O-19 - ADO Den Haag O-19 (2-0) spraken we met Michael Dingsdag. De voormalige centrumverdediger is dit seizoen de trainer van NAC O-19. We vroegen hem naar zijn eigen ontwikkeling als trainer en naar de ontwikkeling van zijn ploeg.

11 reacties Thiestemberg

BSR Interview: Tom van den Abbeele

Technisch directeur Tom van den Abbeele nam de tijd om ons antwoord te geven op vragen die betrekking hebben op het technisch beleid. Is hij tevreden over het huidige verloop? Is er nog budget voor meerdere aanwinsten? Wat komt er nog bij van Manchester City? Dat en meer lees je in ons interview met Van den Abbeele.

87 reacties LarsW
1 2
Nee
Ja