Overal waar we komen

Interviews

Een van de sportieve meevallers dit seizoen is toch wel onze doelman Nick Olij, nadat we een aantal keepers hebben gezien die niet zo in de smaak vielen bij de achterban hebben we dit jaar weer een doelman met wisselwerking tussen speler en tribune. Olij, een teamspeler pur sang, is misschien daarom wel zo geliefd. Daarom hebben we er vandaag voor gekozen om wat dieper in te gaan op onze eerste keeper. Het verleden, het heden en de toekomst komen weer aan bod.

4 reacties Praatpapegaai

BSR interviewt: Thom Haye

Omdat de competitie helemaal op zijn gat ligt en de spelers nu helemaal niet meer op Zundert welkom zijn om te trainen hebben we de tijd om eens wat dieper in te gaan in de selectie. Vandaag hebben we Thom Haye gesproken over de situatie, zijn carriere, en toekomstplannen. Leuk om de speler die nu vaste basisklant is wat beter te leren kennen. Ook heeft hij vorig jaar een Italiaans avontuur achter de rug waar nu de meest bizarre omstandigheden zijn.

4 reacties Praatpapegaai

BSR Interview: Milan Vanacker na NAC O19 – FC Emmen O19

NAC Onder 19 won zaterdagmiddag met 3-1 van FC Emmen. Het was de tweede zege op rij na de 5-2 overwinning op ADO vorige week. In de eerste helft scoorden Van Nielen en Kestens namens NAC. Direct na rust maakte Vanacker de derde treffer, waarna Emmen in de slotfase nog iets terug deed. Na afloop spraken wij met de maker van de 3-0, Milan Vanacker.

0 reacties Masthow

BSR Interview: Sabir Agougil na NAC O19 – ADO O19

NAC Onder 19 won zaterdagmiddag met 5-2 van ADO Den Haag. Op Sportpark Heksenwiel boekte de O19 zo de tweede zege van de voorjaarsreeks. De uitslag doet het misschien niet vermoeden, maar het was bij vlagen een moeizame wedstrijd voor NAC, zo vond ook Sabir Agougil. De middenvelder speelde de hele wedstrijd mee en wij spraken hem na afloop.

3 reacties Masthow

BSR interview: Tom van den Abbeele wil jojo-effect voorkomen 3/3

Deze week spraken wij met technisch manager Tom van den Abbeele over de huidige situatie bij NAC. In dit derde en laatste stuk zoomen wij in op de ambities, doelstellingen en promotiekansen van de club.

74 reacties DeWeesJr

BSR interview: Tom van den Abbeele hoopt op beter spel en resultaat 2/3

Deze week spraken wij met technisch manager Tom van den Abbeele over de huidige situatie bij NAC. In dit artikel zoomen we in op de sportieve prestaties van NAC en de ontwikkeling en samenstelling van de huidige spelersselectie. Later volgt nog een publicatie over de ambities, doelstellingen en promotiekansen van de club.

14 reacties Italo

BSR Interview: Michael Dingsdag

11 reacties Thiestemberg
1 2
Nee
Ja