Wij gaan niet opzij

Interviews

NAC speelde knap gelijk tegen Sparta op het kasteel. En vandaag hebben we live vanuit de studio in Breda de wedstrijd gevolgd. Na de wedstrijd spraken we Moreno Rutten in de uitzending over de wedstrijd tegen Sparta.

6 reacties Praatpapegaai
schermafbeelding 2020 06 15 om 16.08.39

BSR Interview: Eric Hellemons

Al zes jaar is Eric Hellemons in verschillende functies actief bij NAC. Als hoofd jeugdopleidingen lijkt hij zijn plek inmiddels echt te hebben gevonden. We praten met hem over de huidige stand van zaken binnen de jeugd, zijn oude liefde RBC en zijn persoonlijke toestand. Het is immers pas een kleine vier maanden geleden dat voor Eric een enorm zware periode begon. Tijdens het uitoefenen van zijn werk op Sportpark Heksenwiel kreeg de pas 49-jarige Kruislander een hartaanval.

5 reacties Thiestemberg
NAC Emmen 1 1 (27 van 82)

BSR interviewt: Anouar Kali

Lang was er een rookgordijn omtrent Anouar Kali. Vandaag verbreekt hij de stilte. Wij spraken uitgebreid met de middenvelder, die nog een jaar onder contract staat bij NAC. In een openhartig gesprek gaan we in op alles wat er rond zijn persoon speelt en over alles wat er in de media gezegd wordt.

67 reacties Praatpapegaai
bsiderats jong psv nac 8159

BSR interviewt: Huseyin Dogan

De doelpuntenmachine van Top Oss, dit seizoen sterk gestart bij NAC maar daarna ging het helaas niet meer zo vloeiend als in het begin. We spreken Huseyin Dogan uitgebreid over het verleden, heden en over zijn toekomst. En de belangrijke vraag: Galatasaray of Fenerbahce? We zijn in ieder geval heel veel wijzer geworden over de aanvallend ingestelde middenvelder van NAC!

24 reacties Praatpapegaai

BSR Interview: Pele van Anholt na ´eerste´ training

De spelers van NAC mochten zich vandaag voor het eerst na lange tijd weer melden in Zundert. In vier groepen werd er over de gehele dag verspreid getraind. Wij spraken Pele van Anholt over de eerste training in tijden van Corona en blikken een klein beetje terug op het afgelopen seizoen.

11 reacties DeWeesJr
BEN 2384

Interview met Luuc Eisenga over de afronding van het seizoen

Het seizoen is gisteren zoals het genoemd mag worden 'afgewikkeld'. De KNVB heeft er uiteindelijk voor gekozen om het seizoen nietig te verklaren waardoor we nogmaals een jaar in de KKD mogen voetballen. Luuc Eisenga heeft even de tijd genomen om met ons deze beslissing door te nemen en verder toe te lichten als aanvulling op zijn eerste reactie van gisteren.

19 reacties Praatpapegaai

BSR interviewt: Nick Olij

4 reacties Praatpapegaai

BSR interviewt: Thom Haye

4 reacties Praatpapegaai

BSR Interview: Michael Dingsdag

11 reacties Thiestemberg
1 2