Overal waar we komen

Nieuws

Gisteren werd bekend dat er in de selectie van NAC vier positieve coronabesmetting zouden zijn. Michael Maria, Nick Olij, Chiel Kramer en Anouar Kali zouden het virus op dit moment hebben. Ondanks deze besmettingen leidt dit nog niet tot angst binnen de club voor een nieuwe uitbraak, zo vertelt trainer Maurice Steijn aan BN De Stem.

34 reacties BsideBart

BSR TV: Robin Schouten in aanloop naar Roda JC - NAC

Morgen staat een belangrijke wedstrijd op het programma van Maurice Steijn en zijn selectie. Wij spraken in aanloop naar deze wedstrijd met Robin Schouten.

14 reacties Praatpapegaai

BSR TV: Maurice Steijn in aanloop naar Roda JC - NAC

Morgen staat een belangrijke wedstrijd op het programma van Maurice Steijn en zijn selectie.

47 reacties Praatpapegaai

'Sterkhouder Olij mist Roda JC door positieve coronatest'

NAC doelman Nick Olij is positief getest op het coronavirus. Hiermee mist hij de ontmoeting met Roda JC van aanstaande vrijdag. Vorige week sijpelde al door dat linksback Maria getroffen zou zijn door het virus. Op dit moment zouden vier spelers het coronavirus onder de leden hebben, zo meldt BN De Stem.

68 reacties BsideBart

De promotierace: NAC op het vinkentouw

De komende weken zullen we via deze rubriek, de promotierace, ons licht laten schijnen op de ontbrande promotiestrijd. Of het nu gaat om plaats twee of de mogelijke tegenstanders in de play-offs; alles komt voorbij.

73 reacties Italo

NAC - Excelsior uur later

De wedstrijd tussen NAC - Excelsior begint een uur later dan gepland. De wedstrijd op 23 april zal nu om 21 uur beginnen.

9 reacties DeWeesJr

Ex-NAC: Weekoverzicht

22 reacties DeWeesJr
1 2 3 4 739