Overal waar we komen

Nieuws

Alweer de 46e aflevering van onze podcast. In deze aflevering onder meer: een terugblik op TOP Oss-NAC, de prestaties van Maurice Steijn langs de meetlat en onze ideale opstellingen.

7 reacties DeWeesJr

Ex-NAC: Weekoverzicht

Een nieuwe week en daarom een nieuw weekoverzicht met ex-NAC-nieuws. Deze week aandacht voor Lucas Schoofs, Archil Arveladze, Umar Sadiq en James Horsfield.

8 reacties DeWeesJr

Ingmar Oostrom fluit NAC - FC Dordrecht

De KNVB heeft zojuist bekend gemaakt dat Ingmar Oostrom de wedstrijd tussen NAC en FC Dordrecht fluit. De scheidsrechter wordt bijgestaan door het drietal Martijn Beijer, Jordi Been en vierde official Shona Shukrula.

7 reacties Das Phantom

Joris Gieske nieuwe commercieel manager NAC

NAC meldt dat Joris Gieske per 1 december begint als commercieel manager in Breda. Voor Gieske is dat zijn eerste baan binnen het betaalde voetbal. Eerder was hij actief in de wintersport, de hockeywereld en was hij betrokken met het nationale beachvolleybal stadion in Den Haag.

37 reacties Thiestemberg

Maurice Steijn vond wedstrijd tegen TOP Oss de slechtste van het seizoen

Maurice Steijn vindt dat hij afgelopen weekend naar de slechtste wedstrijd van het seizoen heeft gekeken van zijn team. Dat vertelt de trainer in gesprek met BN DeStem. Het roept bij de trainer vragen op over de kwaliteit van zijn ploeg.

48 reacties Das Phantom

Ex-NAC: 'Hyballa in beeld bij Wisla Kraków'

Volgens diverse Poolse media is Peter Hyballa kandidaat om aan de slag te gaan bij Wisla Kraków. De club staat op dit moment twaalfde in de competitie en heeft geen hoofdcoach meer.

7 reacties Das Phantom

Liveblog: Top Oss - NAC

260 reacties Praatpapegaai
1 2 3 4 714