Wij gaan niet opzij

Nieuws

Élias Már Ómarsson is op de weg terug van zijn knieblessure. De IJslander heeft zich aangesloten bij de groepstrainingen en kan mogelijk voor de winterstop al zijn rentree gaan maken op het voetbalveld.

26 reacties Das Phantom
BSIDERATS NACLOKEREN 2497

Centrumverdedigers uit de opleiding floreren in het buitenland

Dat Jean-Paul van Hecke zich in de subtop van de Premier League flink in de kijker speelt zal jullie niet zijn ontgaan. Hij is echter niet de enige centrale verdediger uit de NAC opleiding die in het buitenland opbloeit! Zo blijkt de jeugdopleiding van NAC een goede kweekvijver te zijn voor centrumverdedigers, al lijkt slagen in het buitenland soms makkelijker dan in het NAC-shirt.

3 reacties Thiestemberg
5334 scheidsrechters

Ruperti fluit maandagavond wedstrijd Jong PSV - NAC

De KNVB heeft Clay Ruperti aangewezen als scheidsrechter voor de wedstrijd Jong PSV - NAC van maandagavond 4 december. Om 20:00 uur staat de wedstrijd op de agenda die wordt gespeeld op De Herdgang in Eindhoven.

1 reactie Das Phantom
tikkie

Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #195

Een Tikkie naar het Zuiden is aangekomen bij aflevering 195. Levien, Yannick en Thijs 1 zijn deze week weer terug, maar de herfstdepressie hangt nog een beetje rond in de hoofden van de mannen. Er werd gewonnen van Den Bosch, maar ondanks de drie punten en de nul kreeg niemand het er echt warm van. Verder contractnieuws en een opvallend aantal ex-NAC-verdedigers dat het heel er goed doet. Veel luisterplezier!

24 reacties Das Phantom
schermafbeelding2023 11 27om17.57.58

Eerste profcontract voor Rached: "Het gaat nu pas beginnen"

Mostapha Rached heeft vandaag zijn handtekening gezet onder zijn eerste profcontract bij NAC. De 18-jarige spits ligt vast tot de zomer van 2026 en NAC heeft een optie om de verbintenis met een extra jaar te verlengen.

19 reacties Das Phantom
clickunited 51

Eindelijk weer een goal voor Haugen: "Het was te lang geleden"

Sigurd Haugen stond koud in het veld toen hij de bal tegen de touwen aan knalde en daarmee zorgde voor een overwinning van NAC. Sins begin september had de spits al niet meer gescoord. "Het was te lang geleden", erkent hij in gesprek met BN DeStem na de wedstrijd tegen FC Den Bosch.

26 reacties Das Phantom

Liveblog: NAC - FC Den Bosch

80 reacties Das Phantom

B-Side Stats: MVV - NAC (1-4)

20 reacties Das Phantom

Liveblog: MVV - NAC

105 reacties Das Phantom
1 2 3 4 856