Wij gaan niet opzij

Nieuws

De vrouwentak van NAC heeft vandaag twee nieuwe speelsters gepresenteerd. Djenna de Jong en Lynn Verhoef komen het team van trainer Richard Mank versterken. Vanaf het seizoen 2024 / 2025 zal NAC toetreden tot de eerste divisie vrouwen, landelijk gezien het tweede niveau.

2 reacties VamosNAC
tikkie

Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #217

Een paar dagen na een nieuwe blamage in de Keuken Kampioen Divisie, steken de vier mannen van Een Tikkie naar het Zuiden de koppen weer bij elkaar. Naast het puntje in Den Bosch komt de notulen van de Clubraad voorbij, schuift er binnenkort iemand aan van NAC in de studio en wordt er stilgestaan bij het restant van het seizoen, hoe lang dat dan ook nog mag duren. Geniet weer van meer dan een uur therapie.

32 reacties Das Phantom
nabeschouwing

B-Side Stats: FC Den Bosch - NAC (2-2)

Wederom pijnlijk puntenverlies voor NAC. Gisteravond kwam de ploeg niet verder dan een 2-2 gelijkspel op bezoek bij FC Den Bosch. Wie vonden jullie de beste (of beter gezegd: minst slechte) speler? Stemmen kan hieronder.

56 reacties Masthow
nac jongaz 78

Einde seizoen voor Tein Troost

NAC moet het in het restant van de reguliere competitie doen zonder Tein Troost. De jeugdige keeper heeft in het duel tegen FC Dordrecht een liesblessure opgelopen. BN de Stem meldt dat het herstel van Troost zo lang in beslag gaat nemen dat we de doelman dit seizoen niet terug hoeven te verwachten onder de lat. De komende wedstrijden zal Pepijn van de Merbel dan ook het doel verdedigen.

38 reacties VamosNAC
stadion stock 2

Notulen Clubraad: Belangrijke updates over gastvrijheid, veld, muziek, megadoeken en meer

De notulen van de Clubraadvergadering van 4 april zijn nu online beschikbaar. Naast de twee eerder geplaatste berichten, bevatten de notulen diverse belangrijke updates.

17 reacties Eddy W
6948 stadion stock 45

NAC steunt Hans Nijland

De zoektocht naar een nieuwe voorzitter voor de KNVB is in volle gang. NAC heeft haar steun uitgesproken voor Hans Nijland, de kandidaat die unaniem wordt gesteund door de supporters geledingen.

7 reacties Eddy W

Liveblog: FC Den Bosch - NAC

126 reacties Das Phantom
1 2 3 4 866