Overal waar we komen

Nieuws

Peter Hyballa boekte zijn tweede achtereenvolgende zege. De Excentrieke trainer was tevreden over zijn ploeg, ondanks de wat mindere periode in de eerste helft.

10 reacties DeWeesJr

BSR TV: Mounir El Allouchi na Jong Ajax (2-4)

Dé man van de wedstrijd vanavond, Mounir El Allouchi. De clubman was tevreden over de wedstrijd tegen een taaie ploeg, daarnaast had hij zelf een duidelijke mening over welke van zijn twee pareltjes de mooiste was.

9 reacties Thiestemberg

BSR TV: Roger Riera na Jong Ajax (2-4)

De jarige job Roger Riera stond voor het eerst in zijn leven op de linksbackpositie. dat was even wennen voor de Spanjaard. Met een knappe overwinning op zak keek hij al uit naar Carnaval.

2 reacties Thiestemberg

BSR TV: Jordan van der Gaag na Jong Ajax (2-4)

Scoren tegen je vader, Jordan van der Gaag deed het vanavond. Wij spraken de talentvolle middenvelder na afloop.

2 reacties DeWeesJr

Liveblog: Jong Ajax - NAC

Maandagavond 17 februari neemt NAC het op sportpark de Toekomst op tegen Jong Ajax. De ploeg van Peter Hyballa moet deze wedstrijd winnen om in het spoor van de top te blijven.

152 reacties Thiestemberg

Jeugd: O15 blijft winnen

Alle zeven de jeugdelftallen van NAC kwamen dit weekend weer in actie. NAC Onder 11 speelde een vriendschappelijke wedstrijd, de rest speelde voor de competitie. Van de competitiewedstrijden werden er drie gewonnen. Eén eindigde in een gelijkspel en de andere werd verloren.

1 reactie Masthow

Filip Grabovac naar NAC O-16

15 reacties Thiestemberg

Fotoalbum: AZ-NAC (1-3)

2 reacties Benn076
1 2 3 4 658
Nee
Ja