Wij gaan niet opzij

Nieuws

Geboren en woonachtig in Waalwijk legt hij veel kilomaters af naar Breda voor trainingen en wedstrijden. Middenvelder Lars Mol heeft zichzelf in zijn eerste seizoen bij de O21 geruisloos in de basis gespeeld. Hij had dit seizoen nog voor de O18 mogen spelen, maar greep zijn kans en ontwikkelt zich razendsnel. Mede dankzij de concurrentie, die naar het eerste elftal is doorgeschoven.

2 reacties Masthow

NAC sluit deuren van stadion alsnog tijdens oefenduel met KV Mechelen

NAC speelt 4 december een oefenwedstrijd tegen KV Mechelen. In eerste instantie zou het duel toegankelijk zijn voor supporters, maar de deuren van het stadion blijven toch gesloten, meldt NAC. De reden: de club heeft signalen ontvangen dat er Belgische supporters met een stadionverbod naar Breda willen komen.

28 reacties Das Phantom

Winst voor NAC O13, O16 en O18

Met drie zeges, een gelijkspel en een nederlaag beleefden de jeugdelftallen van NAC een prima weekend. De O18 en O13 namen de drie punten mee naar Breda, de O16 hield ze hier. De O21 speelde thuis gelijk en NAC O15 ging onderuit. De O14 was vrij dit weekend.

6 reacties Masthow

NAC O21 houdt punt over aan vermakelijk duel

Het kon in de slotfase nog alle kanten op, maar na negentig minuten moesten NAC O21 en Vitesse de punten delen: 1-1. NAC trad aan met een zeer gewijzigde ploeg, maar deed niet onder voor de Arnhemmers. Het gelijkspel was desondanks verdiend nadat beide ploegen tot de laatste minuut hebben geknokt voor wat ze waard waren.

27 reacties Masthow
spelerspaspoortbsrexnaci1600x1300.jpg

Ex-NAC: Weekoverzicht

Het WK is in volle gang en er zijn al een aantal Ex-NACcers in actie. Daarnaast is in sommige landen de transferwindow weer open. Genoeg om te bespreken dus in de wekelijkse ex-NAC rubriek.

48 reacties Thiestemberg

'De Wijs tot einde kalenderjaar niet inzetbaar'

Opnieuw een tegenslag voor NAC. Volgens BN De Stem ligt Stef de Wijs er een aantal weken uit. De jonge verdediger zou dit kalenderjaar volgens de krant niet meer in actie komen voor NAC.

31 reacties Das Phantom

Liveblog: NAC - PEC Zwolle

220 reacties Das Phantom

Laatste zetel RVC ingevuld

60 reacties Thiestemberg

Blank leidt NAC - PEC

47 reacties Gerrit

Ex-NAC: Weekoverzicht

9 reacties Gerrit
1 2 3 4 824