Wij gaan niet opzij

Nieuws

Morgen staat de vierde editie van de NOAD Cup op het programma. Het terrein van JEKA wordt terwijl we dit bericht online zetten omgetoverd tot evenemententerrein en de tenues van alle teams liggen klaar voor morgen. Op de zaterdag gaan B-Side Rats en de Breda Loco's ook geld inzamelen voor het goede doel Move to Fight Cancer.

0 reacties Das Phantom
BEN 5427

NAC informeert naar Koch

Met de promotie naar de Eredivisie moet NAC nog veel nieuwe spelers halen die het hoogste niveau aankunnen. Oude bekende Menno Koch nam vandaag op Instagram afscheid van CSKA Sofia, de club waar hij sinds 2021 heeft gespeeld. De 29-jarige verdediger heeft in zijn verleden al als aanvoerder van NAC in de Eredivisie gespeeld en zou open staan voor een hereniging met de Parel van het Zuiden volgens VI.

42 reacties Mafkees Jr.
exnac

‘NAC heeft een oogje op Ole Romeny’

Voetbal International meldt dat Ole Romeny bij onder andere NAC op de radar staat. NAC zou daarin concurrentie hebben van PEC Zwolle en Fortuna Sittard. Of FC Utrecht hem wil laten gaan is echter nog maar de vraag. De Domstedelingen willen Romeny nog aan het werk zien in de voorbereiding voor ze hem (tijdelijk laten gaan).

23 reacties Thiestemberg
Units Heksenwiel 1

NAC Vrouwen oefenen tegen PEC Zwolle en VV Bavel

De speelsters van het nieuwe NAC Vrouwen-elftal zijn begonnen aan de voorbereiding voor seizoen 2024/25. Dinsdag was de eerste training, zaterdag volgt de eerste oefenwedstrijd in aanloop naar het nieuwe seizoen.

11 reacties Masthow
johangabrils

Staf NAC-jeugd volgend seizoen met veel vertrouwde gezichten

De trainers van de jeugdelftallen van NAC voor volgend seizoen zijn bekend. Veel coaches blijven actief in de NAC-jeugd, in de onderbouw zijn er enkele nieuwe gezichten. De grootste verandering is dat er een elftal bijkomt.

6 reacties Masthow
nacw2[2van73]

Volledige programma van NAC in de Eredivisie

De KNVB heeft vandaag het volledige concept programma van de Eredivisie gepubliceerd. Zoals gisteren bekend werd gemaakt begint NAC met een uitwedstrijd tegen FC Groningen. Daarna volgen twee thuis wedstrijden tegen Ajax en FC Utrecht. Hieronder het volledige programma en trek de agenda!

47 reacties Das Phantom
1 2 3 4 872