Overal waar we komen

Nieuws

Thom Haye sprak in een interview met BN de Stem over zijn (definitieve) overgang naar NAC. Een volgens hem grote en mooie club De middenvelder liet daarnaast weten waar zijn bijnaam vandaan komt en hoe de samenwerking met Hyballa verloopt.

4 reacties Thiestemberg

NAC O21 flink in aanbouw

Met de nieuwe opzet van de jeugdcompetitie vervalt de O18 tak van de jeugdopleiding waardoor Rogier Molhoek doorschuift als trainer naar de O19. De O21 gaat het belangrijkste elftal worden en komt onder leiding van Michael Dingsdag te staan. Een transformatie van de teams is aanstaande.

15 reacties Praatpapegaai

Hyballa: "We waren gepromoveerd in de nacompetitie"

Fox Sports nam gisteren een kijkje op het trainingscomplex in Zundert. Wat ze daar aantroffen? Keiharde housemuziek en een training met hoge intensiteit. Wat kan je anders verwachten van Peter 'gegenpressung' Hyballa die natuurlijk weer ontzettend camerageniek zijn rondjes liep.

30 reacties Praatpapegaai

Drost neemt de tijd voor NAC

Inmiddels is het duidelijk dat NAC en Drost met elkaar aan het flirten zijn. Of deze flirt ook daadwerkelijk liefde gaat worden is nog niet aan de orde. Drost neemt alle tijd voor de gesprekken met NAC.

20 reacties Praatpapegaai

Ex-NAC: Vreven "Ik heb er véél meer uitgehaald dan erin zat."

Gisteren verscheen de biografie over 'onze' Stijn Vreven. Het boek genaamd: 'Stijn Vreven: pure haat, pure liefde' staat vol met verhalen over de persoon, de speler en de trainer die bekend staat om zijn passie en strijd.

21 reacties Praatpapegaai

NAC en Helmond willen samenwerking voortzetten

Sinds 2018 worden jonge spelers die nog niet in aanmerking komen voor het eerste elftal van NAC veelal verhuurd aan Helmond Sport. De nieuwe Onder-21 competitie verandert vooralsnog niets in die samenwerking.

34 reacties Italo
1 2 3 4 676