Overal waar we komen

Nieuws

Sydney van Hooijdonk heeft naar verluidt een nieuwe club gevonden. Johan Derksen meldde gisteravond dat de spits bij een club uit de Serie A heeft getekend. Om welke club het gaat, is nog niet bekend.

84 reacties Raskolnikov

Start competitie met volle stadions

Vanaf eind juni mogen evenementen georganiseerd worden met de volledige capaciteit. De regels omtrent het coronavirus zoals 1,5 meter zijn dan niet meer van toepassing.

36 reacties DeWeesJr

Competitieschema definitief, Volendam - NAC blijft op maandag

Waar eerder deze week het concept naar buiten kwam van het competitieschema is er vandaag een definitieve klap erop gegeven. Hierdoor kunnen de wedstrijden definitief in de agenda.

10 reacties DeWeesJr

Raad van Commissarissen zoekt naar werkbare oplossing

Voorziter van de raad van commissarissen, Edwin van Baal, heeft laten weten tegenover BN DeStem dat hij niet blij is met de ontstane situatie. Gisteren kwam via de krant naar buiten dat de trainer en technisch directeur niet fijn kunnen samenwerken.

69 reacties DeWeesJr

Edwin de Graaf geslaagd voor UEFA Pro-opleiding

Edwin de Graaf is geslaagd voor de cursus UEFA Pro-opleiding van de KNVB. Dat betekent dat De Graaf nu de hoogst mogelijke opleiding in Nederland heeft genoten en officieel aan de slag mag als hoofdcoach van een betaald voetbal organisatie.

30 reacties Das Phantom

Ex-NAC: 'Manu Garcia op weg naar uitgang bij Sporting Gijon'

Kersvers Spaans international Manu Garcia lijkt het een stap hoger te gaan zoeken. De middenvelder zou volgens Spaanse media in de gaten worden gehouden door verschillende clubs uit La Liga.

20 reacties Das Phantom
1 2 3 4 750