Overal waar we komen

Nieuws

Volgens dagblad BN deStem is Ton Lokhoff de topkandidaat om de functie van technisch directeur te gaan vervullen. Meerdere bronnen lijken dit richting de krant te bevestigen.

12 reacties Eddy W

Ex-NAC: Daan Klomp vervolgt loopbaan in Canada

Daan Klomp heeft een nieuwe club, hij vervolgt zijn loopbaan in Canada bij Cavalry FC. Hij tekent voor één seizoen bij zijn nieuwe club, maar dit kan ook een langer verblijf gaan worden. Zo heeft Klomp weer een nieuw onderkomen nadat NAC niet verder met hem wilde gaan.

9 reacties Praatpapegaai

NAC O-21 versterkt zich met doelman Marcell Vaits

Na het contract voor Pepijn van de Merbel is er opnieuw keepersnieuws bij NAC. De O-21 versterkt zich namelijk per direct met Hongaars keeperstalent Marcell Vaits. Vaits tekent op amateurbasis.

15 reacties Thiestemberg

'NAC geïnteresseerd in Feyenoorder Azarkan'

NAC heeft volgens Feyenoord Youth Watch interesse in Marouan Azarkan. De Parel van het Zuiden zou de buitenspeler willen huren. Ook FC Dordrecht is geïnteresseerd.

99 reacties Raskolnikov

Pepijn van de Merbel tekent eerste profcontract

NAC heeft vandaag jeeugdkeeper Pepijn van de Merbel een profcontract gegeven tot de zomer van 2024. Pepijn traint al een aantal maanden mee met de selectie van het eerste elftal en zal dit ook blijven doen. De jeugdexponent uit eigen regio zal vanaf het nieuwe seizoen fungeren als derde keeper bij de Parel van het Zuiden.

30 reacties Praatpapegaai

Javi Noblejas vertrekt transfervrij uit Breda

Linksback Javi Noblejas vertrekt bij NAC. Zijn contract is in goed overleg ontbonden. Dat maakt NAC dinsdag bekend. De Spanjaard was al langer op een zijspoor beland in Breda. Daarnaast wilde Steijn en Manders hem graag van de loonlijst af om ruimte te maken voor Michael Maria.

42 reacties Thiestemberg

Ex-NAC: Weekoverzicht

3 reacties DeWeesJr

Liveblog: FC Den Bosch - NAC

349 reacties Praatpapegaai
1 2 3 4 725