Overal waar we komen

Nieuws

Voor onze camera stond een trotse Willem Weijs. Zijn ploeg speelde een geweldige tweede helft waardoor NAC doorgaat naar de kwartfinale tegen AZ.

7 reacties DeWeesJr

Othman Boussaid na NAC - PSV (2-0)

Het was in de drukte lastig Boussaid op de camera te krijgen, maar hij was er toch echt. De doelpuntenmaker stond bij ons voor de camera en was natuurlijk ontzettend blij met zijn eerste goal voor NAC maar was toch even bang na die eerste redding.

6 reacties DeWeesJr

BSR TV: Pele van Anholt na NAC - PSV (2-0)

Pele van Anholt staat met NAC in de kwartfinale van de KNVB Beker. Wij spraken na afloop Pele van Anholt over deze geweldige prestatie en zijn rol op linksachter.

7 reacties Temminho

´Smulders kandidaat voor vacature technisch directeur bij Roda JC´

Hans Smulders is volgens de Limburger kandidaat om technisch directeur te worden bij Roda JC. De Limburgse club is naast een technische directeur ook op zoek naar een algemeen directeur.

22 reacties DeWeesJr

Van Gangelen: "Hellemons wordt stroman voor Weijs"

Volgens Jan Joost van Gangelen wordt Hellemons de nieuwe trainer van NAC. Hij zou dan de stroman worden voor interim-trainer Willem Weijs.

17 reacties DeWeesJr

Liveblog: NAC - PSV

NAC neemt het vanavond in de achtste finale van de KNVB Beker op tegen PSV. Kan de Parel van het Zuiden in eigen huis stunten? Volg het in ons liveblog.

70 reacties DeWeesJr
1 2 3 4 650
Nee
Ja