Wij gaan niet opzij

Nieuws

NAC is nog altijd bezig om de selectie te versterken voor komend seizoen. Het Feyenoord-platform 1908.nl meldt dat NAC samen met Heerenveen strijdt om de handtekening van Ilias Sebaoui. Het zou gaan om een huurdeal van een jaar.

88 reacties Das Phantom
schermafbeelding2024 07 11om22.42.51

Carl Hoefkens: "Ik ben blij met de intensiteit die wij kunnen brengen"

Na een drietal oefenpotjes tegen amateurclubs kon trainer Carl Hoefkens zijn ploeg vandaag voor het eerst aan het werk zien tegen een andere profclub. Het resultaat zei de trainer niet zo veel; Hoefkens was wel blij met de intensiteit en de manier van druk zetten. De oefenmeester vertelde en passant ook dat de spelersgroep deze week nog een extra wedstrijd voor de kiezen krijgt: vrijdag oefent NAC tegen Charleroi.

5 reacties VamosNAC
kortsmit

Roy Kortsmit: "Concurrentie hoort er bij op dit niveau"

Het was even geleden, maar vandaag mocht Roy Kortsmit een hele wedstrijd keepen, met de aanvoerdersband om zijn arm. We spraken de doelman over het herstel van zijn sleutelbeenbreuk, het vieren van de promotie vanaf de zijlijn en de concurrentiestrijd onder de lat komend seizoen.

6 reacties VamosNAC
nabeschouwing

Manel Royo tevreden na gewonnen oefenwedstrijd tegen FC Eindhoven

Na de oefenwedstrijd tegen FC Eindhoven spraken wij met Manel Royo. De Spaanse linksback keek kort terug naar de play-offs waarin promotie werd afgedwongen en gaf zijn mening over de voorbereiding tot dusver en de nieuwe spelers die tot dusver zijn aangetrokken. Daarnaast was er nog een felicitatie op zijn plaats na de EK-winst van zijn thuisland.

2 reacties VamosNAC
1685 stadionnieuws

NAC wint oefenwedstrijd tegen FC Eindhoven met 3-0

Op sportpark De Gagelrijzen heeft NAC vandaag de oefenwedstrijd tegen FC Eindhoven met 3-0 gewonnen. Ondanks een flinke lijst aan afwezigen is er zo een goed resultaat behaald tegen de eerste tegenstander uit het betaalde voetbal in deze oefencampagne. Doelpuntenmakers aan de kant van NAC waren Omarsson, Balard (penalty) en Chouradi.

8 reacties VamosNAC
cuco1

'NAC gaat definitief niet verder met aanvoerder Martina'

Cuco Martina keert niet meer terug bij NAC. De aanvoerder van vorig seizoen liep uit zijn contract in Breda en krijgt geen nieuwe verbintenis meer. Dat meldt BN DeStem in de persoon van Jeroen Theunis.

66 reacties Das Phantom
1 2 3 4 874