Wij gaan niet opzij

Nieuws

Een bijzondere week voor Ezechiel Banzuzi. De jonge middenvelder greep met NAC weliswaar naast promotie in de eerste ronde tegen ADO maar scoorde wel zijn eerste goal in het profvoetbal. Kort na de wedstrijd in Den Haag trok Banzuzi naar Amsterdam, om vervolgens op zondag naar Israël te vliegen.

74 reacties Thiestemberg

Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #119

Vandaag weer een kersverse editie van Een Tikkie naar het Zuiden. In aflevering 119 blikken we terug op de wedstrijd tegen ADO Den Haag en daarmee de uitschakeling in de play-offs, we hebben het over Ralf Seuntjens, het heftige nieuws dat de speler ontving en wat er gebeurde na en tijdens het duel.

15 reacties Thiestemberg

Ex-NAC: Weekoverzicht

Het is weer maandag en dat betekent dat we een weekoverzicht presenteren met nieuws omtrent ex-NAC spelers of trainers. Deze week valt er wederom genoeg te bespreken met onder andere Alfred Schreuder, Bart Verbruggen en Daan Klomp.

26 reacties Gerrit
whatsappimage2022-05-16at5.29.56pm.jpeg

NAC gaat de Singel in tegen kanker tijdens Swim to Fight Cancer

NAC-supporters gaan de Singel in om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Tijdens Swim to Fight Cancer Breda op 11 september gaan deelnemers van het team ‘NAC gaat de Singel in’ de zwemtocht van twee kilometer afleggen. Samen met NAC worden verschillende acties opgezet om zo geld in te zamelen voor het goede doel. Doneren kan vanaf nu!

62 reacties Das Phantom

‘Olij op de radar bij Sparta’

Dennis van Bergen wist vandaag te melden dat Nick Olij op de radar staat bij Sparta Rotterdam. Hoofdtrainer Maurice Steijn ziet een rendez-vouz met de 26-jarige doelman wel zitten. Zijn eerste keeper Okoye vertrekt na dit seizoen namelijk naar het Engelse Watford.

91 reacties Thiestemberg

BSR TV: Edwin de Graaf na ADO Den Haag-NAC (2-1)

Edwin de Graaf heeft zijn eerste jaar als hoofdtrainer achter de rug. Een bewogen jaar, zowel zakelijk als privé. Na de uitschakeling hadden wij het met de trainer over de wedstrijd, zijn toekomstperspectief en het heftige nieuws over Ralf Seuntjens van afgelopen week.

202 reacties Das Phantom

Liveblog: ADO Den Haag - NAC

264 reacties Thiestemberg
1 2 3 4 804