Overal waar we komen

Nieuws

Dit seizoen is er al meermaals een sfeeractie georganiseerd met vuurwerk. Onder supporters zijn dit soort acties populair, bij de KNVB zijn ze er minder gecharmeerd van. Er heerst een algeheel verbod op elk soort vuurwerk in stadions. Toch bleef het stil rondom de sfeeracties van NAC. Tot nu, de KNVB is namelijk een vooronderzoek gestart.

5 reacties Thiestemberg

Verbruggen strandt met Oranje in halve finale

Oranje Onder 18 is er niet in geslaagd om de finale van het WK Onder 17 te bereiken. In de halve finale werd na strafschoppen verloren van Mexico. Bart Verbruggen zat net als de rest van het toernooi op de bank.

0 reacties Masthow

Tussenbalans: Verbloemende resultaten bedorven

NAC is na goede resultaten aan het begin van het seizoen inmiddels weggezakt uit de top van de ranglijst. Een interlandbreak na 14 speelrondes in de Keuken Kampioen Divisie geeft ons de gelegenheid om een tussenbalans op te maken.

20 reacties Italo

Brood na Gent: "We hebben het weer opgepakt met zijn allen"

Zoals bekend speelde NAC gister een oefenwedstrijd tegen Jupiler Pro League team KAA Gent. De wedstrijd werd met 4-0 gewonnen. Eindelijk weer een positief resultaat, de trainer was dan ook tevreden.

7 reacties Thiestemberg

Brood experimenteert verder tijdens oefenwedstrijd

NAC won gister overtuigend van KAA Gent. In de oefenwedstrijd hield Brood vast aan Verschueren op back en Van Anholt op het middenveld. Maar niet alleen in verdedigend opzicht is brood aan het experimenteren, ook voorin zet Brood spelers op andere posities.

28 reacties DeWeesJr

NAC wint met grote cijfers van KAA Gent

NAC speelde vanmiddag een besloten oefenwedstrijd tegen KAA Gent. De Belgische nummer twee werd met 4-0 verslagen door de Bredanaars.

35 reacties DeWeesJr

Azzagari op de weg terug

15 reacties Das Phantom

Jeugd: O19 wint weer eens

2 reacties Masthow

Hans Verèl (66) overleden

13 reacties Thiestemberg
1 2 3 4 636
Nee
Ja