Wij gaan niet opzij

Nieuws

Steenkapot was hij na de wedstrijd tegen NEC. Met een doelpunt en een assist was Kevin Owen Marcelino Silva, in het veld kortweg Kev, weer belangrijk voor zijn ploeg. Voor het eerst dit seizoen maakte hij de negentig minuten vol, waarin hij bij vrijwel elke aanval betrokken was. Na afloop was het daarom even bijkomen voor de man in vorm. Een vorm die hij hoopt door te kunnen trekken dit seizoen.

11 reacties Masthow

Verkuilen geeft uitleg: "Hadden beter geen beloftes kunnen doen over frequentie communicatie"

Het was al even stil rondom NAC=Breda en het proces dat is gestart na de overname, terwijl er op voorhand was beloofd dat er wekelijks gecommuniceerd zou worden met supporters. Sebastian Verkuilen, de vooruitgeschoven man, komt met tekst en uitleg. "Overigens realiseren we ons dat we vooraf over communicatie beter geen beloftes qua tijd en frequentie hadden kunnen doen. We willen immers secuur te werk gaan. Soms vraagt dat nu eenmaal meer tijd dan voorzien kon worden."

32 reacties Das Phantom

Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #137

Na een weekje afwezigheid wegens de interlandbreak is Tikkie naar het Zuiden weer terug. In aflevering 137 nemen Thijs 1, Yannick en Levien plaats achter de microfoon. De heren spreken de wedstrijd tegen VVV Venlo en deden even navraag bij NAC=Breda waarom er niet gecommuniceerd wordt met de achterban.

16 reacties Das Phantom

Vier nederlagen voor de NAC jeugd, O21 en O13 winnen wel

Alle jeugdelftallen van NAC kwamen afgelopen weekend weer in actie. Helaas wisten alleen de O21 en O13 hun wedstrijd te winnen. De andere vier ploegen bleven met lege handen achter. Eerder kon je op onze website al een uitgebreid wedstrijdverslag lezen van de wedstrijd van NAC O21.

1 reactie Masthow

NAC O21 boekt dik verdiende zege op NEC

NAC O21 heeft zaterdagmiddag een 4-2 zege geboekt op NEC. Vooral de tweede helft was heel sterk van Bredase zijde. Daarin liep de score simpel op, maar de ploeg van trainer Marvin van der Valk liet de bezoekers in de slotfase bijna nog terugkomen.

23 reacties Masthow

Man of the Match: NAC - VVV (1-2)

NAC kon gisteren aanhaken bij de hoogste plekken. Helaas verloor het met 1-2 waardoor het nu weer naar onderen moet kijken. Vooral de manier waarop zal door velen zijn opgevallen. Aan jullie om de punten te geven voor de wedstrijd van gisteravond.

118 reacties Gerrit

Liveblog: NAC - VVV

160 reacties Gerrit

Kamphuis fluit NAC - VVV

9 reacties Masthow

Ex-NAC: Weekoverzicht

19 reacties Gerrit
1 2 3 4 818