Wij gaan niet opzij

Nieuws

Het dienstverband bij Willem II van Willem Weijs is beperkt gebleven tot een seizoen. De 34-jarige trainer verlaat de O-21 van Willem II voor een avontuur bij Anderlecht. Weijs gaat hier aan de slag als assistent-trainer van het eerste, onder hoofdtrainer Vincent Kompany.

1 reactie Thiestemberg

Dinsdag Dilemma #2

De droom van iedere NAC-supporter is toch wel zelf ooit het geel-zwart aantrekken en op het veld staan in het Rat Verlegh Stadion. Naarmate de (gemiddelde) supporter ouder wordt, kan die droom uit het hoofd gezet worden. Dan droom je over andere zaken zoals kampioen worden, of de beker winnen. In de tweede dinsdag dilemma zetten we je voor een keuze tussen die twee NAC-dromen.

13 reacties Thiestemberg

Razendsnelle hattrick bij NAC O-18, Tavares Mojica trefzeker voor de O-21

Al met al een prima weekend voor de NAC-jeugdopleiding. Buiten de O-21 die hard onderuitgingen tegen de jeugd van Heracles/FC Twente, werden er degelijke resultaten geboekt. Met als mooiste uitslag van het weekend de O-15 die een knappe overwinning op Feyenoord boekte.

7 reacties Thiestemberg

Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #88

Tijd voor aflevering 88 van Een Tikkie naar ’t Zuiden. Deze week bespreken wij de nederlaag tegen FC Emmen en de daarmee dramatische zeventiende plek op de ranglijst. Is het reden tot paniek of zijn er goede excuses voor de huidige situatie? Verder blikken we vooruit op de wedstrijd tegen FC Eindhoven en bespreken we het laatste ex-NAC-nieuws.

18 reacties Das Phantom

Ex-NAC: Hyballa aan de slag op derde niveau van Duitsland

Peter Hyballa heeft een nieuwe werkgever. Na zijn spraakmakende vertrek bij Esbjerg fB gaat de Duitser aan de slag op het derde niveau in Duitsland. Türkgücü München is de nieuwe werkgever van Hyballa.

21 reacties Das Phantom

Drie spelers in voorselectie voor interlands

Drie spelers van NAC zijn opgenomen in de voorselectie van hun land. Colin Rösler, Moíse Adiléhou en Omar Mekkaoui mogen zich mogelijk gaan opmaken voor minuten in het internationale voetbal.

5 reacties Das Phantom

Liveblog: NAC - FC Emmen

242 reacties Thiestemberg
1 2 3 4 771