Wij gaan niet opzij

Nieuws

In de tweede ronde van de play-offs neemt NAC het vanavond in een nagenoeg uitverkocht Rat Verlegh Stadion op tegen FC Emmen. Peter Hyballa moest zijn opstelling noodgewongen wijzigen en daarom starten Pepijn van de Merbel en Tijs Velthuis in de basis. Weet NAC een goede uitgangspositie te creëren voor de tweede wedstrijd? Volg het in ons liveblog!

159 reacties Das Phantom
benvoosterbosch_mvvnac--94kopie.jpg

B-Side uitverkocht, nog 734 tickets beschikbaar

Wie morgen bij de wedstrijd tegen FC Emmen wil zijn, moet niet te lang wachten met het kopen van een kaartje. De B-Side is al uitverkocht en op Vak G zijn nog maar een kleine 100 kaarten te koop. Het belooft dus een drukke woensdagavond te worden in het Rat Verlegh Stadion.

72 reacties Benn076
benvoosterbosch_mvvnac--89kopie.jpg

Oproep: Kom in het geel naar NAC-Emmen

We zagen het vorige week al even voorbijkomen. De oproep om tijdens de duels in de play-offs in het geel naar het stadion te komen. Afgelopen weekend was het een prachtig gezicht in Maastricht om een heel geel uitvak te zien.

35 reacties Benn076
clickunited-22.jpg

Alle ogen gericht op ‘nummer twee’ Van de Merbel

Voor de derde keer dit seizoen zal NAC een beroep moeten doen op tweede doelman Pepijn van de Merbel. Na een basisplaats en invalbeurt in de competitie zal de 21-jarige woensdag onder de lat staan tegen FC Emmen. De doelman zal zich na zijn laatste optreden willen revancheren. Ons vertrouwen heeft hij in elk geval.

48 reacties Masthow

Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #169

NAC staat in de halve finale van de play-offs na een klinkende 4-1 zege op MVV. Levien, Koen en Yannick blikken terug op de overwinning in Maastricht en kijken vooruit naar de clash tegen FC Emmen.

7 reacties DeWeesJr

KNVB stuurt Joey Kooij naar Breda

NAC is aanstaande woensdag figurant in de grote Joey Kooij show. We weten niet of de KNVB de schorsing van één wedstrijd voor Roy Kortsmit hiermee wil compenseren, maar het 31-jarige, veelgeprezen scheidsrechterstalent uit Oostzaan fluit het thuisduel tegen FC Emmen.

43 reacties Benn076

B-Side Stats: MVV-NAC (1-4)

44 reacties Das Phantom

Liveblog: MVV - NAC

261 reacties Das Phantom
1 2 3 4 840