Overal waar we komen

Nieuws

De selectie van NAC is klaar voor het treffen met Excelsior. Dat kan geconcludeerd worden uit het gesprek dat trainer Ruud Brood vandaag had met Nac.nl . Morgenavond hoopt de ploeg, met de steun van het thuispubliek, de punten in huis te houden.

25 reacties Italo

Olij: "Het gaat wel een serieuze wedstrijd worden"

Morgenavond wacht NAC in eigen huis de confrontatie met Excelsior. Hoewel het nog vroeg in het seizoen is, mag de wedstrijd tussen de nummer twee en drie gerust een topper genoemd worden. Nick Olij blikt in gesprek met NAC.nl vooruit.

9 reacties Da Pope

Voorbeschouwing: NAC-Excelsior

Na een zwaarbevochten overwinnen op een flink versterkt Jong AZ mag NAC zich opmaken voor een lastige thuiswedstrijd. Het Rotterdamse Excelsior komt op bezoek. Net als NAC verzamelde Excelsior dertien punten uit haar eerste zes duels. Het beloofd dus een spannend wedstrijd te worden tussen de huidige nummers twee en drie.

17 reacties Thiestemberg

Ex-NAC: Vloet: “NAC heeft mij een kans gegeven”

Rai Vloet ging met een bijzondere constructie van NAC naar Italië. Aangezien hij in het land van de pasta’s al weer snel mocht vertrekken speelt de middenvelder dit seizoen voor Excelsior. De tegenstander van aanstaande vrijdag. Vloet geeft aan NAC nog steeds een mooie club te vinden, maar dat hij er alles aan gaat doen om de drie punten mee te nemen naar Rotterdam.

24 reacties Eddy W

Ex-NAC: Mürhen: “Met NAC heb ik uiteindelijk wel een verkeerde keuze gemaakt”

Robert Mühren kende in Breda een teleurstellend seizoen. Reden voor de aanvaller om zich dit seizoen een niveau lager wel te laten zien. Bij SC Cambuur scoort de aanvaller als vanouds, met al vijf doelpunten is de van Zulte Waregem gehuurde aanvaller van groot belang voor de ploeg van Henk de Jong. In gesprek met Voetbalzone blikt de aanvaller onder andere terug op afgelopen seizoen.

22 reacties Eddy W

107 jaren lang al is ons NAC

De Parel van het Zuiden. Op 19 september 1912 werd onze club opgericht op de plek waar nu een café zit in de Sint Janstraat in Breda.

7 reacties Benn076

BSRECAP: Speelronde 5

6 reacties Italo

Liveblog: Jong AZ - NAC

194 reacties Das Phantom
1 2 3 4 624
Nee
Ja