Wij gaan niet opzij

Nieuws

Vanavond neemt NAC het in de KNVB Beker op tegen het SC Heerenveen van trainer Kees van Wonderen met natuurlijk Thom Haye en Sydney van Hooijdonk. Andries Noppert ontbreekt door een spierblessure in zijn bovenbeen. Aan de support zal het niet liggen vanavond, honderden supporters liepen vanuit de stad met veel kabaal richting het stadion om NAC een ronde verder te schreeuwen in de beker. Hup NAC!

35 reacties Benn076

Hoe kom ik in het Rat Verlegh Stadion vanavond?

Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden, maar de wegen naar NAC zijn vanavond beperkt, in dit nieuwsbericht lees je een laatste opsomming van alle feiten. Mocht je willen gaan en nog geen kaartje hebben? Dan heb je geluk! Er zijn voor vanavond nog kaarten voor alle (!) tribunes.

33 reacties Thiestemberg

Sterk NAC O21 klopt PEC Zwolle in slotfase

Een wedstrijd van hoog niveau met uiteindelijk een terechte winnaar. NAC O21 won op eigen veld met 2-0 van PEC Zwolle. Mooi aanvals- en combinatiespel leverde kansen aan beide kanten op, maar de verdediging van NAC stond met aanvoerder Mekkaoui als een huis.

31 reacties Masthow

Cuco Martina versterkt defensie NAC

NAC heeft defensieve versterking gevonden in de persoon van Cuco Martina. De 55-voudig international van Curaçao ondertekent een contract tot het einde van het seizoen, met een optie voor een extra jaar. Met Cuco Martina haalt NAC een verdediger in huis die ruime ervaring heeft op het hoogste niveau in Nederland en in de Premier League.

78 reacties VamosNAC

B-Side Stats: ADO Den Haag - NAC (2-1)

NAC bewees zichzelf gisteren een slechte dienst door een heel slechte eerste helft te spelen in Den Haag. Peter Hyballa trok het boetekleed aan en zei sorry tegen zijn spelers. In de tweede helft wist NAC nog een aansluitingstreffer te maken, maar een gelijkmaker zat er niet meer in. Een harde les. Het is aan jullie om de punten te geven.

26 reacties Das Phantom

BSR TV: Peter Hyballa na ADO-NAC (2-1)

NAC verloor vanavond met 2-1 van ADO. Wij spraken Peter Hyballa na de wedstrijd over onder andere de tegendoelpunten en de keuzes die hij maakte in zijn basisopstelling.

73 reacties Thiestemberg

Liveblog: ADO Den Haag - NAC

234 reacties Thiestemberg

Ex-NAC: Weekoverzicht

6 reacties Thiestemberg
1 2 3 4 830