Overal waar we komen

Nieuws

NAC gaat op jacht naar de vijfde overwinning op rij. Dat moet dan gebeuren in het Rat Verlegh Stadion tegen Jong PSV. Volg de hoogtepunten in ons liveblog.

31 reacties DeWeesJr

Schakel om 15:30 in bij de BSR Matchcast!

Lekker vroeg aan de pils op deze zaterdag. NAC neemt het namelijk al om 16:30 op tegen Jong PSV. NAC kan de zegetocht vervolgen in het eigen Rat Verleghstadion. Om 15:30 gaan wij natuurlijk weer voorbeschouwen in de BSR Matchcast. schakel dus zeker in!

0 reacties Praatpapegaai

NAC wil geld zien voor Riera

De interesse van FC Barcelona in verdediger Roger Riera houdt aan. FC Barcelona is inmiddels bereid om twee aanvallers in te zetten als ruilgoed, maar NAC wil geld zien.

11 reacties Italo

Nieuwe NAC shirts verkrijgbaar in fanshop

Het thuis- en derde shirt van NAC is vanaf vandaag verkrijgbaar in de fanshop. De fanshop is vanmiddag vanaf 14:30 uur geopend.

20 reacties Italo

Oud NAC bestuurslid Frans Derks (89) overleden

Zojuist vernamen wij het trieste bericht dat oud NAC bestuurslid en voormalig scheidsrechter Frans Derks op 89 jarige leeftijd is overleden. De oud arbiter was vooral bekend om zijn te krappe scheidsrechtersbroek waarin hij zijn duels floot.

32 reacties F8Hipster

FC Eindhoven laat prijs De Rooij niet zakken

Eerder vandaag werd gemeld dat Kaj de Rooij nog maar 500.000 euro kostte. Marc Scheepers, technisch manager bij FC Eindhoven, laat vanmiddag echter weten dat de vraagprijs nog 'gewoon' 700.000 euro is. Vreemd, want trainer Maurice Steijn gaf in onze voorbeschouwing aan dat Eindhoven opnieuw met NAC om tafel wilde gaan.

56 reacties Praatpapegaai

De Spion: Jong PSV

17 reacties Praatpapegaai
1 2 3 4 701