Wij gaan niet opzij

Nieuws

De nog altijd pas 18-jarige Bjorn Hardley is opgenomen in de wedstrijdselectie voor het Champions League duel met Young Boys. Hardley zat nog niet eerder op de bank bij het eerste van de Engelse grootmacht.

5 reacties Thiestemberg

NAC - Almere City live te zien op ESPN Watch

Een bomvol programma zorgt er voor dat er geen plek is voor NAC op de traditionele kanalen bij ESPN. Wedstrijd tegen Almere City is echter wel te zien op ESPN Watch. Goed nieuws voor alle NAC-supporters dus.

8 reacties Thiestemberg

Ex-NAC: Kenny van der Weg voetballer af

Kenny van der Weg hangt de voetbalschoenen aan de wilgen. De oud verdediger van NAC speelde op dit moment voor RBC waar hij dus zijn carrière als voetballer gaat beëindigen. Helaas eindigt zijn carrière in mineur aangezien dit nieuws komt na een knokpartijtje in een wedstrijd waar nog twee andere spelers de uitgang van het stadion kiezen.

31 reacties Praatpapegaai

Kees Luijckx keert terug bij NAC

We wisten al langer dat Kees Luijckx na zijn tijd bij NAC niet meer weg was te slaan uit Breda. De verdediger/middenvelder die in de stad is blijven kleven keert nu ook terug bij NAC als stagiair bij de NAC jeugd O18.

8 reacties Praatpapegaai

Scheidsrechter Bos krijgt leiding over NAC - Almere City

Vrijdagavond ontvangt NAC in eigen huis Almere City. De scheidsrechter bij deze wedstrijd is de 27-jarige Alex Bos.

5 reacties Italo

Moeizame start Antonia overschaduwd: “Heb het er moeilijk mee gehad”

Afgelopen weekend opende Jarchinio Antonia tegen FC Den Bosch met twee assists zijn rekening voor NAC. Zijn toch al moeizame start van het seizoen wordt overschaduwd door een schandalig incident. Na het duel met FC Dordrecht wordt Antonia bespuugd. We spraken met de flankspeler over zijn eerste maanden bij NAC.

18 reacties Italo

Het Dinsdag Dilemma #12

7 reacties Thiestemberg
1 2 3 4 784