Overal waar we komen

Nieuws

NAC won gisteren in eigen huis met 5-1 van Helmond Sport. De mannen van Ruud Brood beslisten de wedstrijd al voor rust, maar brachten zichzelf na de thee in problemen. De overwinning kwam echter niet meer in gevaar en dus staat...

42 reacties LarsW

NAC-Helmond Sport: Foto's

Vanavond speelde NAC de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen. In eigen huis was NAC met 5-1 te sterk voor Helmond Sport. Zoals altijd stond er ook gisteren weer een fotograaf namens B-Side Rats op het veld. 

20 reacties Eddy W

BSR TV: Ruud Brood na NAC-Helmond Sport (5-1)

Na twee wedstrijden staat NAC op zes punten en een doelsaldo van zeven voor en één tegen. Het begin van de competitie is hoopgevend, maar Ruud Brood ziet als altijd voldoende ruimte voor verbetering.

23 reacties Da Pope

BSR TV: Mounir El Allouchi na NAC-Helmond Sport (5-1)

Mounir El Allouchi was vanavond bepalend in de 5-1 overwinning tegen zijn oude club Helmond Sport. Met twee doelpunten beleefde hij een meer dan prettige avond.

43 reacties Da Pope

BSR TV: Huseyin Dogan na NAC-Helmond Sport (5-1)

NAC won vanavond met 5-1 van Helmond Sport. Die overwinning dankte de thuisploeg mede aan debutant Huseyin Dogan, die twee assists gaf.

14 reacties Da Pope

Liveblog: NAC-Helmond Sport

De eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Pakt NAC meteen drie punten? Of legt Helmond Sport de tekortkomingen van een elftal in opbouw bloot? Wij houden je uiteraard weer op de hoogte van de belangrijkste gebeurtenissen

76 reacties Da Pope
1 2 3 4 617
Nee
Ja