Overal waar we komen

Nieuws

We hebben er even op moeten wachten, maar daar is de volgende top 3 in onze serie. Vandaag een hele speciale, namelijk de moeilijke namen top 3 van Annie van Hooijdonk! Een van de meest opkomende vragen die iedereen heeft gehad...

19 reacties Praatpapegaai

DAG 2 VAN HET "STAY HOME BSR FIFA TOERNOOI | POWERED BY OK" ZIT EROP

De tweede kwalificatieronde heeft gisteren weer veel speelplezier opgeleverd. Mutjevol zaten de poules en er is weer flink gestreden om de felbegeerde plaatsen in de finales voor aankomende woensdag. Aankomende maandag is de laatste kwalificatieronde, ondanks dat deze al vol zit kan je je nog inschrijven om op de reservelijst te komen.

0 reacties Praatpapegaai

Dag 1 van het "Stay Home BSR FIFA Toernooi | Powered by OK" zit erop

Gisteren speelden 64 jonge supporters de eerste kwalificatieronde voor het FIFA toernooi dat wij op dit moment organiseren voor onze jonge supporters. Inmiddels hebben de deelnemers die morgen meedoen een mail ontvangen met alle informatie (check ook even je ongewenste mail) en voor maandag hebben we nog maar een paar plaatsen.

8 reacties Benn076

Van Hooijdonk vol lof over Lokhoff

Pierre van Hooijdonk werd gevraagd een sterrenelftal te maken met ex-ploeggenoten. Hierin staat één NAC-speler: Ton Lokhoff.

27 reacties DeWeesJr

Bert Niesten: “Voetbal in lege stadions lijkt me dit najaar wél een optie"

Waar eerder een Duitse viroloog uitsprak dat er pas in 2021 weer voetbal gespeeld zou kunnen worden met publiek, zegt nu ook Bert Niesten dat dit een reëel beeld is. De hoogleraar medische microbiologie laat weten dat het Corona virus in het najaar nog niet weg zal zijn uit Nederland en dat dit één van de opties is waar we rekening mee moeten houden.

19 reacties Eddy W

NAC zegt zes contracten op

Betaald voetbal organisaties moeten voor 1 april duidelijkheid geven over de aflopende spelerscontracten. NAC heeft besloten om vier contracten niet te verlengen, waarmee niet uitgesloten is dat één van de vier spelers volgend jaar toch nog voor NAC speelt. Het gaat om de contracten van Chiel Kramer, Pele van Anholt, Jordan van der Gaag en Boris Kudimbana en om de contracten van de uitgeleende Daan Klomp en Diego Snepvangers.

23 reacties Eddy W

NOAD CUP update

0 reacties Benn076

De Tapas top 3 van Roger Riera

15 reacties Praatpapegaai
1 2 3 4 666
Nee
Ja