Wij gaan niet opzij

1 Juli deadline ideeën 'Samen voor NAC'

Woensdag 1 juli is de laatste dag dat mensen ideeën kunnen aandragen op www.samenvoornac.nl. Alle ideeën worden na deze datum verzameld en meegenomen in het overleg dat de stichting 'Samen voor NAC' binnenkort met NAC heeft. Daags nadat NAC de seizoenkaartverkoop opende met de aankondiging dat de seizoenkaart 5% goedkoper werd, gaven veel supporters aan de korting terug te willen storten ten faveure van de club. Als reactie op deze beweging ontwikkelden supporters samen met RB-Media een website waar je een donatie voor de club kunt achterlaten: www.samenvoornac.nl. ‘Samen voor NAC’ werd met gejuich ontvangen en inmiddels staat de teller van het platform bijna op 20.000 euro! Sinds woensdag 17 juni kunnen supporters op de website ideeën aandragen voor de bestemming van het gedoneerde bedrag. Inmiddels zijn er meer dan vijftig ideeën binnengekomen via het platform, dat tot aankomende woensdag ‘openstaat’ voor jullie ideeën. Na woensdag 1 juli gaat de groep ‘Samen voor NAC’ in overleg met Algemeen Directeur Justin Goetzee en worden de ideeën getoetst op haalbaarheid en bruikbaarheid. Vervolgens worden er drie ideeën uitgekozen. Deze worden op maandag 13 juli om 19.12 gepresenteerd op www.samenvoornac.nl. De donateurs mogen hierna via de website, ongeacht het bedrag van donatie, ieder één stem uitbrengen op het beste idee.

Bron: B-side Rats, Samen voor NAC

Terug naar overzicht
9 Reacties
0   0  
Hup NAC

Jaloers galbak?

0   0  
edm

Hoe lang zou Demy voor 20.000 willen ballen?

0   0  
Mathé Akkermans

Naar de jeugdopleiding, want wie de jeugd heeft de toekomst en de centen!

0   0  
H.K.

In overleg met JG? Dus t was samen met Justin voor NAC. Tja....

0   0  
buurman

Een heel mooi bedrag. Naar mijn mening, maar dit is mijn persoonlijke mening, het geld reserveren voor een groter plan.
Supporters bepalen nu waar het geld naar toe gaat, maar het blijft een vorm van doneren.
De toekomst is dat ook supporters gaan financieren/investeren in hun club i.p.v. altijd maar doneren. Op die wijze krijg je ook echt invloed.
Tweede goed plan zou m.i. zijn ; geld voor de jeugdopleiding bestemmen.

0   0  
die ne gast

Jeugdopleiding is kansloos. Toptalenten van Ajax, PSV en Feyenoord worden weggekocht door de Manchester City's van deze wereld. Goede talenten van NAC worden weggekocht door Ajax, PSV en Feyenoord. Wat wij over houden is dus niet goed genoeg, want al derde keus. Daarbij is onze jeugd al zo ver weggezakt dat het eigenlijk kansloos is om nog wat op te bouwen. Welk talent gaat derde jeugddivisie spelen??
Met het geld dat de jeugdopleiding kost, kan het eerste elftal nog een behoorlijke boost krijgen.

0   0  
RNL

@H.K. Wat verwacht je dan? Dat je een willekeurig plan gaat uitvoeren zonder dat NAC het weet (of er misschien zelf ook al mee bezig is)?

0   0  
buurman

Beste diene gast,

Ik moet zeggen dat wat je stelt veel in zit hoor. Dat wat jij stelt is HET grote probleem. Echter om een voorbeeldje te noemen, Frenky de Jong (ik ken hem erg goed) heeft heel de opleiding bij w2 gevolgd, op tijd een contract gekregen en op tijd gedebuteerd. Wordt volgens zeggen nu 1 miljoen voor gevraagd en gaat zo goed als zeker naar psv. Dus het kan wel.
Ik ben het met je eens dat je wel eerst een behoorlijke eerste ploeg op de been moet brengen. Daar is toch alles van afhankelijk.
Je zou het geld voor 50 procent in een supporters-spelersfonds kunnen stoppen en voor 50 procent naar de jeugd. Het is maar een idee.
Uiteraard ga ik er vanuit dat er meer geld gegenereerd gaat worden want we zitten, en dat is niet denigrerend bedoeld, te praten over peanuts. Daarom is reserveren zo gek nog niet, dan is er een goed begin gemaakt Maar nogmaals ik ventileer mijn persoonlijke mening.

0   0  
oosterhout3

hk....

wij kiezen de meest haalbare doelen die door jullie allemaal zijn ingezonden en leggen die voor aan nac(in dit geval dus justin idd).
als we commercieel iets fixen moeten we toch ook om de tafel met eric(mathijsen)... etc etc etc!!

want het is tenslotte nac waar het allemaal om draait!!

geen eigen belangetjes of iets dergelijks,, 1 belang..... het nac belang!!

Laad alle berichten na dit bericht in