Wij gaan niet opzij

Zwaanswijk over NAC - PSV

Zaterdag treedt NAC aan tegen de koploper. Een belangrijke wedstrijd aangezien de verschillen in de subtop klein zijn. Zwaanswijk ziet de wedstrijd tegen PSV daar echter los van: "We moeten over het hele seizoen kijken waar we de punten kunnen halen, dat is duidelijk niet Ajax, Feyenoord of PSV. Natuurlijk willen we daar punten halen als het kan, maar het doel is om aan het eind van de rit 9e te staan. We spelen nu voor een play-off plaats en hebben dat nog helemaal in eigen hand." Over de wedstrijd van zaterdag is de centrale verdediger positief. "We kunnen winnen. Ik hoop op een mooie wedstrijd, de laatste jaren hebben we altijd goede resultaten tegen PSV gehaald. In elke linie zijn er keuzes zat, dus dat is geen probleem. Het is wel belangrijk dat we PSV als een team bestrijden." Zoals bekend trainde Zwaanswijk vandaag niet mee. Hij had wat last van zijn enkel en de medische staf wilde een blessure voorkomen. Zaterdag hoopt hij er wel bij te zijn. "Ik speel dan mijn 150e competitiewedstrijd voor NAC, die wil je niet als invaller spelen." Tegen de top 4 werd dit seizoen nog maar 1 punt behaald, het wordt tijd dat we daar een overwinning aan toevoegen!

Volgend bericht
Lucius niet tegen NAC 3 reacties
Terug naar overzicht
11 Reacties
0    
I Kiss Football

PATRICK MOET BLIJVEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0    
B-SIDE JOSKE4

Het 150ste Eredivisie duel in dienst van NAC!!
Ik hoop wel dat hij in de basis start tegen pisvee....

Hij krijgt nog een leuk sfeeractietje!!!

ULVENHOUT GROET ZWAANSWIJK!!!

0    
NBFC

@ Joske

Sfeeractie? De letters Zwaanswijk passen niet op de eretribune helaas :-(

0    
stephan

PATJE MOET BLIJVEN!!!!

0    
B-SIDE JOSKE4

@ NBFC: Misschien zijn rugnummer dan? ;-)

Ik hoorde dat ze wel een kleine actie gaan houden voor onze held!!
En dat verdient ie ook wel lijkt me!!

0    
specialtjuh

Wat lees ik nu op nac.nl tommie van der leegte stop na dit seizoen met voetballen (jammer)

0    
Rattack

het is idd zo dat Tommy gaat stoppen. Denk zelf dat het een goede keuze is. Hij is op. NAC kan het geld beter gebruiken.

0    
Johan

Het wordt tijd dat Zwaanswijk stopt. Hij maakt per wedstrijd een grove blunder! Het is mooi geweest. Patrick bedankt voor je inzet!

0    
F1

Patrick moet blijven!!

0    
scheppioni

Ene van de meest contstante spelers, onbegrijpelijk dat juist hij de 200 niet gaat halen bij ons NAC ! Ik hoop dat deze keuze voor ons NAC, de juiste is, ik ben zeer benieuwd wat E.S. en T.M. met R.M. dan nog allemaal op het oog heeft om ons NAC voor volgend seizoen te versterken ! Kwakman op die plek zou kunnen,maar VDL valt nu ook weg, dus........... ?!
Mijn dochterje is zeer boos !

0    
PSV

Vanavond ik als suporter van PSV op de NAC tribune
1-3 vanavond denk ik ;)

Laad alle berichten na dit bericht in