Wij gaan niet opzij

Brandon Barker in Manchester City's 'Loan Watch'

Op het YouTube kanaal van Manchester City verscheen een filmpje over Brandon Barker. Brandon vertelt over de zenuwen die hij had toen hij naar Breda verhuisde maar toch zag dat het het beste zou zijn voor zijn carriere als profvoetballer. Ook de Nederlandse les van leraar Leon komt aan bod. 
[youtube_video] _88Ppjd86VE [/youtube_video]  

Bron: B-Side Rats, Manchester City

Terug naar overzicht
5 Reacties
0    
Dutchbird

Let's hope he recovers quick from his injured ham strings so he can show us again why he was winner of the Academy Players’ Player of the Year award in the 2013/14 campaign in England.

0    
Lejad

Kijk al uit naar het filmpje over García

0    
zagge

Goede promotie voor NAC! Met alle respect maar ik hoop, mbt een professionele uitstraling, dat Hans Smulders ook aan zijn postuur en engels werkt.

0    
Uit je Naaht

Het lijkt me inderdaad goed als Smulders net een tikje vloeiender Engels gaat spreken. Nu kan hij zich begrijpelijk maken, wat het belangrijkste is, maar met beter Engels kun je meer nuances aanbrengen, meer zelfvertrouwen uitstralen en dwing je meer respect af. Eén tandje erbij Hans!

0    
Vakkie-G(ek)

Buitenlandse spelers moeten verplicht op nederlandse les... Dan is het wel heel triest om nadat Barker zegt dat nederlands zo moeilijk is, Smulders te zien met zijn steenkolen engels.

Ik zeg zolang er een samenwerking is met MC bestuursleden op engelse les, voordat er straks iets wordt ondertekend wat ze niet snappen........

Laad alle berichten na dit bericht in