Overal waar we komen

Atteveld misschien weg bij ADO

Niet direct NAC nieuws, maar na afgelopen vrijdag wel het vermelden waard. Het bleek namelijk nogal gerommeld te hebben in de kleedkamer van ADO. In de rust en na de wedstrijd vonden woordenwisselingen plaats, waarbij een deel van de selectie aangaf niet meer met Atteveld te willen samenwerken. Onder anderen 7 basisspelers klaagden over het agressieve gedrag van de trainer. De dagen van Atteveld lijken geteld, zeker nu er maandag een crisisoverleg zónder hem plaats zal vinden.

Vorig bericht
Gat blijft 5 punten 3 reacties
Terug naar overzicht
13 Reacties
0    
Buddha

Keesje Luijkxs Keesje Luijkx Keesje Luijkx Keesje Luijkx Keesje Luikx!!!!

0    
Leur Noord

dus......................

0    
scheppioni

Verbaasd me niks, was zelf een grote schopper, met weinig voetbal in zich, maar geef mij maar NAC nieuws !

0    
Aapvader

En vinden wij dat erg??

0    
7Hills

Dus dat is nummer 2 die dit seizoen na NAC uit zijn ontslag krijgt ;)

0    
Dave

Je vergeet de trainers van Polonia en Gandszasar. Ook die moesten wieberen na de wedstrijden tegen NAC.

0    
D.

Ontslagbrief voor rommedahl, misschien iets voor NAC?

0    
The Cosmic Gate

@D. nee aub niet zeg arrogant ventje

0    
OLDSKOOL

Lekker belangrijk.

Volg liever derat en laat eens wat duidelijker zien dat onze club vermoord dreigt te worden door de hele jeugdopleiding weg te saneren. Nooit meer talentjes in Breda die kunnen dromen van een opleiding bij NAC. Nooit meer vriendjes in de wijken waar je tegenopkeek omdat ze bij NAC spelen. Alleen nog een 1e elftal met spelers die geen enkel gevoel hebben bij de club.

Wat kan mij het verrotten wat Atteveld doet.

0    
Nil

@ OLKSKOOL: Ben het met je eens wat berteft je verhaal over de jeugd. Ook ik verbaas me dat Bsiderats er weinig melding van maakt, dit itt derat.nl

0    
eenaaceebreda

over de jeugd: er werd mij door mensen al gezegd 'is het misschien een 1 april grap?' ik hoop het eigenlijk, maar mocht dat zo zijn mogen de verantwoordelijke ook opdonderen, dit verzin je toch niet

0    
Swam

Geen idee of dit filmpje hier al eerder gepost is.
Ik kwam t van de week tegen, maar het toen vergeten te posten.

http://www.omroepbrabant.nl/?news/134138862/Financieel+debacle+dreigt+voor+NAC.aspx

Ik heb verder niks persoonlijks tegen Mommers ofzo, maar hier straalt toch gewoon de angst, achterbaksheid en het liegen vanaf. (Wel ff op t plusje klikken om t filmpje te openen).
Vrees dat het voor de jeugd eigenlijk al bijna te laat is, omdat voor mijn gevoel het enige wat nog ontbreekt de handtekening is.

Misschien is t wel beter om sommigen in het bestuur te bedanken voor bewezen diensten en afscheid van ze te nemen.
Mommers goed gesaneerd, maar geen opbouwer (dat moet iemand zijn met clubliefde en geen aangewaaide Psv´er).
Stewart heeft t redelijk gedaan voor iemand met 0 budget, maar schijnt de kruiken ook nog steeds iets te sympathiek te vinden.
Van As is een aardige gozer, maar kost volgens mij alleen maar geld.
En zo zijn er nog wel meer.

Misschien kan NAC een soort verkapte jeugdopleiding beginnen, door een amateurtak te starten. Die amateurs spelen dan vlakbij t stadion en de club wordt gerund zoals een normale amateurclub met contributie en kantine etc als inkomstenbron. Ajax en Feyenoord hebben ook nog een amateurtak en bij Manchester United heeft een paar jaar geleden een aantal supporters een club opgezet omdat ze het niet eens waren met t bestuur en de commercie etc.

Anders denk ik dat we straks toch met z´n allen naar Baronie in de Topklasse moeten gaan kijken ofzo, om nog wat authentieke Bredase voetbalsfeer te creeren.

0    
jan uit G

wat is dit voor slap gelul!wat stikt mij het nou wat er met die atteveld gebeurt,als er nou niks anders te melde schrijf dan niks mot toch nie gekker worre

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja