Schoolkrant met een camera

Brusselers stapt over naar de selectie

We waren het op de opendag helemaal vergeten te melden. Het kan aan de gezelligheid onderling liggen, aan de biechten die werden afgenomen of aan het vele bier. Maar eigenlijk is dat geen excuus.
Afgelopen zaterdag werd namelijk bekend gemaakt dat een van de meest opvallendste namen tijdens de voorbereiding, Bodi Brusselers, op amateur basis overgeheveld is naar de selectie. De 17 jarige aanvaller mag zich gaan bewijzen tijdens trainingen en krijgt, net als Damen, van Bezooijen en anderen, hopelijk de kans om zich in een wedstrijd te bewijzen. Bodi speelde vorig jaar nog in de A1 van NAC. De zoon van Geert Brusselers speelt sinds 2009 in de jeugdopleiding van NAC. Hiervoor kwam hij uit voor VV Bavel.

Bron: B-Side Rats, NAC

Vorig bericht
Met de Loco bus naar Sparta 35 reacties
Volgend bericht
Foto's van de open dag 6 reacties
Terug naar overzicht
10 Reacties
0    
johan o

Mooi dat de jeugd een kans krijgt!

0    
S.HB.NAC

Top

0    
Ouwe Spionkop

Deze jongen heeft zeker potentie. Laat hem maar kennis maken met het grote werk. Viel me bij de A1 ook al op.
Wat mij dan weer opviel bij de presentatie van de spelers op de Open Dag was de totale desinteresse bij Smith-Brown. Die jongen kwam totaal emotieloos het veld op toen zn naam door Annie werd omgeroepen. Kon geen applausje af voor het publiek.
Ook niet toen hij werd gewisseld in de 2e helft. Publiek applaudisseerde maar mijnheer liep zonder een spier te verreken van het veld af.
Die heeft niet veel zin in het Bredase avontuur lijkt het.

0    
die ne gast

@Ouwe Spionkop
Misschien was Smith-Brown in zijn hoofd alvast volledig gefocust op de titantenstrijd tegen Halsteren? ;-)
Ben zelf niet geweest, dus ik weet niet of hij bij handtekening sessies meer aandacht had / aardiger was voor de supporters?
Het is ook gewoon een jonge gast, dus je moet ook niet meteen op elke slak zout leggen.

Ik hoop niet dat je gelijk krijgt. De eerste uitwedstrijd is naar Achilles, dat geeft ook niet meteen de indruk dat je in een goede competitie beland bent en de juiste stap voor je carrière gemaakt hebt...

Maar goed als meneer zich te goed voelt, mag hij dat laten zien ook!

0    
zwampie

Die ne gast
Als hij zich te goed voelt, moet hij gewoon weg blijven.
Niemand is belangrijker of te goed voor NAC en men moet blij zijn om voor onze club te mogen spelen.
Als hij beter was en te goed had hij ook wel ergens anders gevoetbald en moet hij nu eerst maar eens late zien dat hij het niveau aankan.

Dat we niet overal meteen iets achter moeten zorgen heb je gelijk in en moet niet elk detail onder een vergrootglas komen te liggen.

0    
scheppioni

wijze woorden zwampie !
Hoe is het met de ernst van de blessure van Bodi ?!
Verder benieuwd of er met jeugdige erbij eindelijk een team gesmeed kan worden, dit met de jeugd zal echt beter moeten bij ons NAC als de laatste jaren, oorzaak in mijn ogen, bij de laatste NAC trainers heerste er teveel onzekerheid troef ! Begin oktober weten we meer, ik heb zeker grote twijfels !

0    
wolfmanjack

Wat een geouwehoer zeg. Die Smith Brown trok wel steeds mee ten aanval over links en ging goed de diepte in.Even niet zwaaien en hij wordt door onze "supporters"al weer afgeserveerd. Oei wat erg zeg.

0    
Eljé

Super voor hem!

Mocht hij zich echt bewijzen en bijvoorbeeld een paar leuke minuten of zelfs wedstrijden in het eerste maakt als amateur, kan hij dan gewoon opgepikt worden door een andere club?

0    
Dirk

En voor volgend seizoen Sydney van Hooijdonk klaarstomen !!!

0    
RNL

@Eljé Ja, lijkt me wel. Alleen opleidingsvergoeding.

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja