Wij gaan niet opzij

BSR Pubquiz 2018: Team Kotta met de eerste prijs naar huis

In een meer dan goedgevuld Dok 19 organiseerden wij vanmiddag voor de tweede keer de BSR Pubquiz. De editie van 2018 werd gewonnen door Team Kotta, dat op de eerste plek eindigde voor Samen voor NAC en de Prima Ballerina's.
Met twintig teams was de BSR Pubquiz tot de allerlaatste plek uitverkocht. In tien rondes streden de deelnemende teams om de eer én een mooie hoofdprijs. Net als vorig jaar mag het winnende team met fieldseats een thuiswedstrijd bijwonen vanaf de zijlijn. Uiteindelijk was het Team Kotta dat er met de eerste prijs vandoor ging. Het team verzamelde vijf punten meer dan Samen voor NAC, dat als tweede eindigde. De Prima Ballerina's eindigden als derde. De Pubquiz werd opgeluisterd met optredens van Thijs van der Molen en Blaaskapel De Bosuilen, die een aantal NAC-klassiekers ten gehore brachten. De prijsuitreiking werd verzorgd door niemand minder dan Matthew Amoah, die (strak in pak) recht uit de kerk naar Dok 19 was gekomen. Hij sprak het aanwezige publiek toe en meldde de aanwezigen dat NAC en de supporters altijd als een warm bad hebben gevoeld. Uiteraard werd hij luidkeels toegezongen. Hoewel de BSR-crew haar best had gedaan op de vragen, ontstond er meer dan eens discussie over het juiste antwoord. Mocht u komende week een man in B-Side Rats-vest in de singel zien drijven, dan weet u dat de daders vermoedelijk in één van de twintig teams te vinden zijn. Ondanks de dreigementen aan het adres van de organisatoren kijken wij terug op een meer dan geslaagde middag. We kijken nu al uit naar de editie van 2019. Hup NAC!

Bron: B-Side Rats

Terug naar overzicht
16 Reacties
0   0  
van Flieger

Ferry Kotta, de maker van de 2-2 bij Utrecht uit op de Veemarkthallen, het tijdelijke stadion. Van Flieg was daar uiteraard bij.

0   0  
Babosje

Uiteraard!

0   0  
Da Pope

@van Flieger

Je was vandaag de allerlaatste vraag van de quiz. We hebben dus niet alleen aan Ferry Kotta gedacht vandaag :)

0   0  
Talent

Ja @dapope en dan Van Rumschoten vergeten als alias van Harry BD????????

0   0  
WW

Was gezellig! Leuke kroeg, gezellige deelnemers, veelal leuke vragen (maar ook enkele dat je denkt "wat mot ik hier in vredesnaam mee"). Al met al hulde voor de organisatie.

0   0  
Mafkees

Hoezo WW, wist je niet hoeveel wieldoppen er van Kwakman gestolen zijn? ;-)

0   0  
Jasper van Eck

Bedankt organisatie. Geweldige middag!

0   0  
Dutchbird

Veemarkthallen. Natuurlijk was je erbij Flieg.

0   0  
NAC Breda F.C.

Over welke vraag was er discussie over t antwoord?

0   0  
van Flieger

In oktober van dit jaar zal van Flieg ons NAC 44 jaar volgen. Met een NOAD die voor velen onhaalbaar is.

0   0  
Molenschot Loco

@...beetje last van hoogmoed waanzin Vliegert?..

0   0  
Badeend

Je hebt natuurlijk leiders, en je hebt volgers. En sommigen houden dat laatste 44 jaar vol. Dat is óók knap.

0   0  
WW

@Mafkees

die wieldoppen waren idd een puntje van discussie binnen het team. Ik wou een veelvoud van 4 invullen, maar mijn teamleden waren de heilige overtuiging toegedaan "een Mercedes heeft geen wieldoppen", dus 0 geantwoord dus fout :-)

En zo'n vraag over de vele nicknames van Van Flieger, tja, je kan je afvragen wat dat nu met echte NAC-kennis te maken heeft. Ik denk dat als ik in de organisatie van zo'n quiz zou zitten, ik het toch echt strikt bij vragen over de club(geschiedenis) zou houden (spelers, ex-spelers, seizoenen, memorebale wedstrijden etc etc etc) en sowieso niet over individuele supporters.

Maar een kniesoor die op dergelijke kleinigheden let. Het was overall erg gezellig en veruit de meeste vragen waren erg leuk!

0   0  
Kinderkaartje

Vlieger met een wedstrijdje verplassen.
44 jaar, nou nou, petje af hoor!. Volgen op teletekst, bedoel je dan. Je bent er zelden of nooit bij.

Flieger, je weet toch wel dat NOAD iets anders betekent dan Nooit Opdagen Altijd Doorzeiken.

0   0  
Hofnar(cist) aus der Schweiz

Sommige mensen ervaren negatieve aandacht ook als positieve publiciteit. Dat kan sneller behaald worden met clownesk gedrag dan met constructieve bijdrages leveren.

0   0  
10diego

@vonflieger, in jouw geval is NOAD: Nooit Objecief Altijd Destructief.

Heb de N maar niet voor Narcistisch gebruikt.

Laad alle berichten na dit bericht in