Overal waar we komen

BSR TV: Anouar Kali na Excelsior - NAC (1-2)

Anouar Kali beleefde een knotsgekke wedstrijd, waarin een veel beter NAC vergat te winnen. Tenminste, zo leek het lange tijd. In de slotminuten viel dan toch de winnende, waardoor Kali en zijn ploeg zegevierden. We spraken de middenvelder na afloop van het duel, onder meer over zijn ietwat aangepaste rol en het wedstrijdverloop.
[youtube_video] Co7zrpLhH_c [/youtube_video]

Bron: B-Side Rats

Volgend bericht
BSR TV: Ruud Brood na Excelsior - NAC 49 reacties
Terug naar overzicht
6 Reacties
0    
Nacfan1912

Perfecte instelling van anouar over hoe nu verder!

0    
Dutchbird

Twee wedstrijden die het geloof in eigen kunnen enorm hebben opgekrikt. Zaterdag was NAC het nog een half uur kwijt na die tegengoal, vandaag werden de mouwen na de aftrap weer meteen opgestroopt. Als Ruud Brood er voor kan zorgen dat de spelers dit vasthouden, gaat het goed komen.

0    
van Flieger

To be honest heeft van Flieg weinig vertrouwen in ons eigen K3 kinderkoortje: Koch, Kali en Kastaneer. Wat Kali en Nijholt daar deden bij die 1-0 was ondermaats, ze laten gewoon een 34 jarige veteraan lopen en scoren. Vreselijk, leek weer uit te draaien op dat debakel in Doetinchem. Deze twee bij elkaar is een ramp. Kastaneer zoals gebruikelijk weer zwak en Koch verraste natuurlijk met zijn goal die opeens heel belangrijk was. Zijn wedstrijd was niet bijzonder, maar veel slechter kan het toch al niet en blijkbaar hebben we niks beters.

0    
scheppioni

Speelt onder Brood en Weijs alleen al in een veel hoger tempo wat hij dus wel in zich heeft, alleen dit al maakt een heel groot verschil voor ons NAC, juist dat is al zo belangrijk alleen al in creeeren van kansen !!! De laatste twee wedstrijden meer kansen gecreeerd dan de laatste zeven maanden !! Dat zegt genoeg !???

0    
scheppioni

Ik zie ook meer plezier in de ploeg ! Ook heel belangrijk !!?? op naar almelo !

0    
Charpie

Vertrouwen en positivisme zitten nu eenmaal niet in het DNA van Flieg.
Jammer alleen dat hij ons dat tot vervelens toe wil meedelen.

Kali en Koch speelden overigens een verdienstelijke wedstrijd, terwijl het er bij Kasteneer wederom niet uit kwam. Maar waarom heeft nog niemand het over zijn vreugdeuitbarsting gehad na de beslissende?
De derde K sprintte het veld in en knuffelde Koch bijkans dood. En dat door een speler die hier wordt weggezet als ongeïnteresseerd en arrogant. Iets met beeldvorming....
En dat, brave mensen, is jammer!

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja