Overal waar we komen

BSR TV: Greg Leigh na NAC-PEC Zwolle (0-0)

Met een wedstrijd om des keizers baard sloten NAC en PEC vandaag het seizoen in de Eredivisie af. Anders dan zijn collega's kon Greg Leigh vanavond op steun van de NAC-supporters rekenen. Of de populaire back ook komend seizoen in Breda speelt, is de vraag. Na afloop liet hij weten nog geen duidelijkheid over zijn toekomst te hebben.
[youtube_video] E0EudjlZRAw[/youtube_video]

Bron: B-Side Rats

Vorig bericht
Liveblog: NAC-PEC Zwolle 100 reacties
Terug naar overzicht
19 Reacties
0    
JN

Blij dat het erop zit.

BSR, bedankt voor jullie doorzettingsvermogen om dit NAC een jaar lang te volgen. Tot volgend jaar!

0    
Johan Apeldoorn

Leigh mag blijven van mij, net als ieder ander die vol voor NAC gaat. Maar dat zullen er niet meer dan een handje vol zijn. Ik ben voor jeugdige aanwas vanuit de KKD en begin nou niet uit alle macht te roepen dat we binnen een jaar terug moeten naar de ere...bouw eerst eens aan een stabiele club..

0    
D'n Beuk

De enige die echt vooruitgang geboekt heeft en de harten van het publiek heeft weten te stelen.
Van mij mag hij blijven

0    
Ad B uit Roosendaal

Wat mij betreft mag Leigh vertrekken. Hij schiet verdedigend tekort.

0    
Hont

Als ik hem zo hoor verwacht ik dat hij weg gaat.
Jammer, want voor in de KKD een jongen die veel kansen zou kunnen creëren opkomend vanaf linksback.

0    
Ouwe Spionkop

Greg bakte er helemaal niks van vanavond.
Viel door de mand.
Na de wedstrijd bij het rondje voor het publiek bleef hij heel alsof hij het had gepland heel ver achter bij de rest zodat het publiek hem wel applaus kon geven. Dat viel op.

0    
JM

Lekker voetballen...., leuke trainingen..., lekker mezelf ontwikkelen...., leuke stad..., dat we gedegradeerd zijn "unfortunate" maar niks aan te doen....

Oke Leigh is dan een cultheld aan het worden, maar uit dit interview zie ik niets terug van strijdbaarheid om volgend seizoen alles te geven om te promoveren. Mag van mij weg, gaan we de oorlog toch niet mee winnen.

0    
Chris W.M.

Jep, die is weg.

0    
Ivo

Als hij nou had gezegd: Ik blijf, want ik heb hier nog wat recht te zetten na zo'n seizoen: oké.
Maar die jongen is dus ook gewoon met z'n volgende stap bezig.
Leigh is een werkpaard en dat was in dit team af en toe een verademing, maar kom op zeg, dit is toch niet het niveau waar NAC naar moet streven.

Leigh, Gersbach en Carolina buitenwerken en proberen een fatsoenlijke linksback te halen. Mashart als achtervang.

0    
Voorwaarts

Ja hij kan er niet heel veel van, maar is in mijn ogen nog altijd minstens bruikbaar. Daarnaast is zijn mentaliteit zeer belangrijk.

Ik ga er niet van uit dat we promoveren, 20(?) van de 35 spelers verlaten de club. Wat achter blijft zijn juist de mindere goden. Wanneer er een deel van de selectie er staat met NAC dna en goodwill (leigh, schalk, seuntjes etc.) zal dit niet direct voor een goed team zorgen.
Maar ze geven een team wel een ziel, daarna kan doorgeselecteerd worden naar ere niveau. Ik kan heus wel 3-4 jaar wachten, zolang ik maar verbetering en een sprankje NAC zie.

20 man onder contract, NAC spelers, enkele aankopen en jeugd. Naast die 20 man 3 of 4 van city, maakt me niet uit welk niveau. Je moet van de city jongens niks verwachten, eigen selectie en een parel is mooi meegenomen.

0    
Barru

Lekker laten gaan. 50k voor vragen, horen we verder nooit meer wat van. Gersbach is voor de kkd een prima linksback.

0    
Los Pollos Hermanos

Flikker nou eens op met dat KUT noad en mentaliteit, kom op zeg. Noad is overrated. Juist dat soort achterlijke krachttermen heeft ons naar de afgrond gebracht. Niet naar de rand, neen. Daarvan zijn we al lang afgevallen.

Zet 11 spelers met dat vermoeiende "NOAD, strijd, passie bla bla" tegenover 4 man die op voetbal zitten én een bal kunnen pasen naar iemand met hetzelfde kleur shirt aan en je maakt geen schijn van kans. Alle noad en passie en andere dooddoeners die bij NAC supporters de ronde gaan, ten spijt.

NOAD wint geen wedstrijden. Voetbal wel. Snap dat nou eens een keer. Kortgezegd: Weg met deze blinde draver. Inzet? Heb ik ook! Ik weet zeker dat wij allemaal meer inzet tonen als supporters dan het hele huidige elftal bij elkaar. Maar kunnen wij in de KKD voetballen of de eredivisie? Nee.

Maar wel noad hoor. Noad te over! Waar kan ik tekenen voor een slordige 60/75k per jaar? Zal elke wedstrijd rennen en vliegen, beloofd. Waar kan ik tekenen?

0    
076*R

Eens met Los Pollos. NOAD is achterhaald in deze tijd. Kom je er alleen niet meer mee

0    
[email protected]©

NAC moet blij zijn met iedere transfersom die we ontvangen, voor welke speler dan ook.

0    
Mark en Aa

Wanneer is het uitzwaaifeest op de grote markt? Of op P5?

0    
PatjrR

Als ik Leigh, Brood en ook El Allouchi hoor zou de verziekte sfeer wwl eens tot de geoitste uittocht kunnen leiden

0    
ric

@ Los Pollos Hermanos

Godzijdank dat er nog iemand even helder kan denken.
Dat lompe roepen om NOAD en toezingen van Korte. Die gast kan er ook geen hol van.
Ik waardeer zijn inzet enorm maar als dat onze maatstaf wordt pff. Haal dan 11 spelers bij de atletiekvereniging als wij schijnbaar al opgewonden raken van spelers die lomp, blind en hard rennen.

vanochtend op mijn fiets dacht ik precies wat jij schrijft. Ik zal me bij NAC aanmelden om mij 34 wedstrijden de ballen uit mijn broek te rennen. Een drie-jarig contract ondertekenen à 100.000 per jaar (exclusief bonussen).

0    
Braze

Waarom werd er gisteravond geen afscheid genomen van Gielen en consorten. Als die vertrekken zwaai ik voluit, dat hebben ze wel verdiend na hun fantastisch werk voor NAC


Overigens bakte Leigh er op een actie na werkelijk niks van. Opvallend was dat in de 2e helft zijn "vriendjes"op het veld hem oversloegen. Hij kon vrij staan wat hij wilde, hij kreeg geen bal.

0    
Toontje

Hij heeft idd de harten van velen gestolen...minpunt zijn voetbaltechnische en tactische kwaliteiten zijn er niet.

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja