Overal waar we komen

BSR TV: Karol Mets na NAC-De Graafschap (3-0)

Karol Mets scoorde vanavond zijn eerste eredivisiegoal en hield achterin de nul. De Estse international was daarmee zowel in verdedigend als aanvallend opzicht belangrijk voor zijn ploeg. Wij spraken hem na afloop.
[youtube_video]SGvjeEAQPzE [/youtube_video]

Bron: B-Side Rats

Terug naar overzicht
24 Reacties
0    
Prediker

Hopen dat hij zo blijft spelen, dan mag hij wel blijven staan van mij.

0    
Paashaas

Goeie goal, maar al met al de zwakste man van het veld vanavond...!

0    
RV

Verbaasd dat sommigen Mets de zwakste schakel vonden. Vond hem echt een van de betere vandaag. Prima in de passing en in het opbouwen en zelfs in de duels (wat ik normaal toch ook een zwakte vind van Mets.

Grootste verschil is Muric in de rug en Nijholt met Kali er voor. Brengt veel meer rust bij zowel Koch als Mets.

0    
GeelZwartHart

@RV je vergeet Ilic

0    
FVBreda

Hahahaha Paashaas valt in hetzelfde rijtje als degene die na AZ uit riepen dat er geen enkel aanknopingspunt was.

Koekkoek

On Topic: Deze man was bij far de beste speler van het veld. Won elk duel en was enorm aanwezig., Dat zijn passing soms nog wat gehaast is vergeef ik hem.

0    
aderB

Uitstekend hersteld. Klasse pot gespeeld!

0    
willem 4,5

@Paashaas. We zijn al bezig met geld in te zamelen voor een blindengeleidehond, die willen we je graag aanbieden arme ziel!

0    
Dun Diëe

karol, sa oled hea pirnipuu!

0    
Analist

De beste van het veld? Het was een mooie avond en de goal ook zeer prettig voor hem en op een mooi moment, maar ik kan moeilijk zeggen dat hij fantastisch heeft gespeeld. Het was degelijk vooral de tweede helft.

De reden dat zowel hij als Koch amper in moeilijkheden kwamen, was door Nijholt en Kali die aantoonde verdedigend positioneel top te staan. Die haalde veel passlijnen eruit, wonnen tweede ballen, zette druk naar voren en in balbezit het tempo bepaalde (breed, diep, terug, versnellen, vertragen) en veel aanspeelbaar waren.

De combinatie Mets/Koch is opbouwend gewoon niet goed genoeg. Traag, besluiteloos en hebben verdedigend moeite met lopende mensen.

Ik ben blij met de overwinning en zeker ook met het houden van de 0, maar laten we nou niet doen alsof de Graafschap het ons moeilijk heeft gemaakt.

0    
Cambridge

Speelde een degelijke pot. Durfde in te dribbelen, zette zo nu en dan een aanvaller van De Graafschap op het verkeerde been. Als hij een foutje maakte corrigeerde hij het zelf.

Soms mis je wel dreiging van de linkerkant. Ik zou een extra optie voor op links toch wel wenselijk vinden. Rosheuvel kan ook wel eens niet zijn dag hebben en dan moet je eigenlijk iemand anders hebben die een actie maakt. te Vrede speelde prima, zou graag zijn contract verlengd zien. Buiten zijn doelgerichtheid was hij echt een kapstok voor het elftal.

0    
Dutchbird

De eerste helft was Mets een van de zwakste spelers bij NAC. Onderdeel van de mindere linkerflank met Leigh en El Allouchi. In de tweede helft een stuk beter behalve Mounir. Die moet kunnen kaatsen maar dit NAC heeft geen Garcia en Angelino meer en dan blijkt de toegevoegde waarde van onze Roosendaalse knuffelbeer een stuk minder te zijn. Laat Fernandes maar eens op zijn plek beginnen.

0    
Voske

@ Analist

Eén analyse per avond is wel genoeg. Vond de eerste (iveblog) best OK. Deze was een stuk minder. Komt de geloofwaardigheid ook niet echt ten goede. Voor jou qua analyse dus ook genoeg ruimte voor verbetering....

0    
Peter13

@Analist

"...hebben verdedigend moeite met lopende mensen" - Is dit bedoeld als serieuze analyse of probeer je zo veel mogelijk wollige termen in een reactie te proppen? Je hebt wel eens betere bijdragen gehad.

Mets was een van de betere spelers aan de kant van NAC, na een onzeker begin. Ik zie hier niemand beweren dat hij fantastisch heeft gespeeld.

0    
Flieger dun irste prins van UT kielegat

Ik denk waar vorige week collectief gefaald werd
Dat het deze week het collectief was wat ons de winst bracht

0    
Geeren-zuid

Vond mets gisteren een zeer degelijke pot spelen!
Scoorde een mooie goal, hopen dat zijn zelfvertrouwen hierdoor een boost krijgt.
Kali /nijholt prima koppel als verdedigend blok voor onze verdediging, voorzien van gif en voetballend de oplossing zoeken, mag van mij zo blijven staan.
Al met al verdiende overwinning, hard gewerkt, kunnen nog veel dingen beter, maar was toch stukken beter als tegen az
Maar ben toch benieuwd wat Smulders nog in petto heeft , mogen toch nog wel paar versterkingen bij, die er gelijk staan , want op de bank mag wel iets sterker bij lijkt me, concurrentie maakt t team alleen maar beter

0    
Analist

@Peter13 lees even het tweede deel van de reactie van FVBreda terug mbt 'by far de beste man op het veld'. Daar was en ben ik het niet eens.

@Voske dat niet iedereen het zo ziet, vind ik geen probleem. Ik probeer altijd mijn analyses te onderbouwen, en zo min mogelijk zo maar te roepen dat iemand goed of slecht is. Ik vond Mets degelijk vooral de tweede helft, en hoop dat deze wedstrijd hem vertrouwen geeft. Maar ik zie bij het koppel Mets/Koch steeds dezelfde situaties verdedigend en opbouwend terug komen al sinds voorbereiding. Verschil met gister zat hem in de weerstand van de Graafschap, de extra kwaliteiten van Muric en de versterkte as met Nijholt/Kali.

Maar als je 3-0 wint, zelf een doelpuntje maakt mag en moet dat zelfvertrouwen geven als verdediger.

0    
Bredafun

Volgende v.Hooijdonk erin!

0    
JN

Klasse pot gisteren.

Mijn grootste verbazing was dat velen hem liever als verdedigende middenvelder zien, terwijl hij niet snapt hoe hij moet doordekken. Daarentegen wint hij volgens mij letterlijk ieder kopduel.

Laat maar zien dat je moet blijven staan, Karol!

0    
mountcook

@Paashaas: Met welke bril heb jij gekeken? Karol scoorde wat mij betreft een dikke voldoende...

0    
Peter13

@Analist

By far de beste man op het veld wil niet zeggen dat hij fantastisch heeft gespeeld hè. ?

Maar goed, ieder zijn mening.

0    
Analist

@Peter13 haha okej okej die krijg je van me ?

0    
scheppioni

Verdediging stond goed van ons NAC, alleen ligt het in het midden waar het nu precies aan lag !?!
Een meer zelfverzekerde keeper, een meer een team van ons NAC met druk van de pot af tenminste tweede helft of lag het ook aan de graafschap die op papier wel met drie spitsen startte, maar al gauw met een verkapte twee spitsen werd terug gedrongen tenminste de tweede helft, want van minuut 15 tot 40 was een zeer zeer laag tempo van ons NAC, dat mag niet meer gebeuren !! Zin in volgende week, gullie ok heren NAC spelers !!!

0    
ome cor

Zal wel een paashaas zijn die de eieren in tri coulores schildert....

0    
VAKKIE G

ze hebben geweldig gespeeld maar ik zelf vond te Vrede de beste van het veld hij heeft geen enkel duwel verloren wat is die jongen sterk aan de bal echt super

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja