Overal waar we komen

BSR TV: Khalid Karami na NAC - ADO (1-1)

Khalid Karami speelde zijn tweede wedstrijd van het seizoen namens NAC. De vleugelverdediger maakte twee compleet verschillende helften mee en deed daarover zijn verhaal voor onze camera. Een ongelukkige eerste helft waar het hele team in meedeelde, in het tweede bedrijf ging het stukken beter. Karami blikt terug op een bewogen duel.
[youtube_video] udaGY2kEuEc [/youtube_video]

Bron: B-Side Rats

Vorig bericht
Liveblog: NAC - ADO Den Haag 249 reacties
Volgend bericht
BSR TV: Gervane Kastaneer na NAC - ADO (1-1) 20 reacties
Terug naar overzicht
18 Reacties
0    
El Chapo

Het lek moet na vandaag toch wel boven zijn. Stop met dat verschrikelijke 5-4-1 systeem. Haal die karami eruit, v aanholt op rechts en Leigh weer terug op links. Kasteneer maar als gelegenheids spits, kai kai op links. Lundqvist speelde een prima pot, laat hem maar op 10. Elftal vertrouwen geven en hopelijk genoeg punten pakken om boven de streep te blijven - hup NAC!

0    
YordiStilAlarmFanbase

Sorry maar ik vond hem vandaag echt tegenvallen, nu we tig backs hebben zou ik Van Anholt daar neerzetten en deze beste man naast Robert Muhren; op de bank.

0    
Theoden King

Deze jongen heeft het niet.

0    
D'n Klaagmuur

Zolang Leigh geblesseerd is, kan deze jongen gewoon op de bank, Gersbach op links (Australië is uitgeschakeld) en van Anholt op rechts.

Totaal niet onder de indruk van deze jongen.

0    
Henk

Deze jongen zegt zoveel in dit interview.

Je proeft dat i.i.g. bij hem 5-3-2 niet de voorkeur heeft. De rollen zijn bij 4-3-3 beter verdeeld, zijn zijn eigen woorden.

Dat gezever over we moeten strijd leveren; zeg het ajb niet, het is toch iedere keer hetzelfde verhaal op dat gebied

De trainer weet ons altijd goed te motiveren in de rust. Kerel, je hebt net je tweede wedstrijd gespeeld?!

"Het gaat nu ff wat minder "; Beste Khalid, heb jij buiten de laatste paar wedstrijden voor de winterstop iets van de wedstrijden van ons gezien? Je staat niet op de 17de plek omdat het nu ff wat minder gaat.

Anyway hij heeft me nog niet kunnen overtuigen. We gaan het meemaken.

0    
Henk

Ps; overigens goede vragen interviewer, je merkt duidelijk dat je luistert naar wat hij zegt en gaat er goed op door. Top!

0    
JkX5

Dit is geen basisspeler voor de eredivisie. Heb hem nog nooit echt zien overtuigen en ook vandaag vond ik het weer een matig optreden. Dit wordt in ieder geval niet onze verlosser. Lekker Gersbach/Leigh op links en Van Anholt op rechts laten beginnen.

Mets speelde ook weer een bagger wedstrijd vandaag. Hoop echt dat er voor het centrum nog een goede aanwinst komt, maar die liggen helaas niet voor het oprapen. Koch Klomp en Mets zijn(vooral in een 4mans verdediging) echt veel te kwetsbaar.

0    
Fred1

Is ook een drama , meer kan ik er niet van zeggen.
Tenopzichte van Sporkslede en van Anholt absoluut geen versterking .
Overigens is van Anholt op links tenopzichte van Leigh ook een verzwakking.
Kortom waar het nodig was is niet ingegrepen.

0    
Bommel

Had iemand soms wonderen verwacht van Karami? Alle spelers die we tot dusver in de window gehaald hebben zijn paniekaankopen of spelers waarvoor geen enkele andere eredivisieclub interesse had. Nietszeggende spelers die nog nergens overtuigden. Niet verrassend, want welke bewezen speler gaat naar de nummer 16 van de eredivisie die amper wat te besteden heeft en waar het een puinhoop is? Oh nee wacht, ze staan in de rij om hier te komen ballen omdat we zulke fantastische supporters hebben. Dat hebben we gezien en gehoord vanavond. Dit soort spelers zijn het maximaal haalbare voor ons op dit moment. Het is hopen op die ene die een bevlieging krijgt en een meerwarde blijkt. Ik had de ijdele hoop dat PvH wel een netwerkje had, dat ons kon helpen. Niet dus...

0    
Arie

LEIGH LEIGH LEIGH LEIGH.

0    
Denzz

Vriendje van de trainer.....

0    
Wanny

Eerste helft was het niks, tweede deed ie het al wat beter. Het zal geen stervoetballer worden, maar vergeet niet dat ie een half jaar geen serieuze wedstrjd had gespeeld. En dan kom je in een team dat al niet draait.

NAC heeft teveel jongens die in een redelijk draaiend team best eredivisie kunnen spelen. En te weinig jongens die de kar echt trekken en het niveau omhoog brengen. Lundqvist zou wel zo'n speler kunnen worden.

0    
ome cor

Grappig..... ene Greg Leigh werd hier net zo afgezeken als Karami nu.
Toen hij moest spelen (bij gebrek aan beter) en het publiek ging niet aanmoedigend, maar spottend zijn naam scanderen en Leigh kreeg vleugels...….

Nu gaan we weer opnieuw spelers af zeiken ?
En dan zeggen dat de spelers en de staf niks leren.....

Mensen die denken dat PvH een netwerk heeft waarmee hij allemaal spelers binnen gaat halen waren de Nederlandse top z'n vingers bij aflikt kunnen beter een avondje sprookjesbos doen ipv het Rat Verlegh.
Pierre kan ook niet toveren hè. Ik denk dat Lundqvist en Kaikai waardevolle verstrekkingen zijn, maar Lundqvist was vorige week net aangesloten en moest duidelijk wennen (zie het verschil met gisteren) en Kaikai is deze week pas aangesloten, dus geef hem ook wat tijd. En dan is er nog een Australische back onderweg.

Sporkslede, Karami, van Anholt, Leigh...allemaal backs van het niveautje NAC-Breda. Geen spelers die binnenkort in de verdediging van PSV of Ajax zullen staan, maar hier mee kunnen met het niveau op goede dagen, maar ook op slechte dagen niet het verschil maken.
Ja en die kun je af lopen zeiken of steunen. Het is maar net wat je verstaat onder supporter zijn.

0    
scheppioni

Goeie dingen in de eerste helft ??
Karami was ook wisselvallig en ik weet de woorden van Spelbos nog de eerste keer, never nooit mag je zo bij een afgeslagen corner zo'n risico nemen om over de bal te trappen waar door je in de omschakeling de genade klap had kunnen krijgen, voetballen is in deze dus ook een bewijs, voetballen met je koppie en ja zeker strijd leveren ook in uitwedstrijden !! Ik moet het zien in Doetinchem !?

0    
Ojee

Amen,ome Cor

0    
Strijd

Zowel Karami (na de winterstop) als van Anholt (Beide kanten) maakt op mij weinig indruk. Vooral na al het tumult (ervaring, kwaliteit impuls, klasse beter etc) van onze grote vriend Yadran en een aantal hier

Ben ook zeer benieuwd wanneer die gersbach komt en op links gaat spelen (gaat concurreren met Leigh), wie van die 2 de eerste rechtsback wordt.

Ik zou namelijk lekker rouleren met die 2. Tegen tegenstanders waar je moet aanvallen Karami (van Anholt voegt opbouwend/aanvallend namelijk nog minder toe) en wanneer je de bus moet parkeren van Anholt omdat die ietsje feller is.

Na het seizoen Karami lekker terugsturen en Van Anholt het met Sporkslede laten uitvechten.

0    
Dutchbird

Geen tijd meer voor experimenten met de backs. Voor de winterstop hebben we geleerd dat we met twee hoogstaande backs het gevaarlijkst zijn.

0    
Nonkel Frans

Stad Breda!? Daar gaan we weer...Kan iemand bij NAC de introductie van de (zoveelste) nieuwe jongen(s) eens zorgvuldig gaan doen onderhand?
De halve hele regio staat hier nondeju sinds jaar en dag op de tribune en zit voor de buis.
Het is zwaar werk om Nac supporter te zijn, We kunnen en zullen nooit anders, maar als de begeleiders van de spelers nog niet eens weten wie wij zijn ................!!!

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja