Go to Top

BSR TV: Mats Seuntjens na NAC – Telstar (2-1)

BSR TV: Mats Seuntjens na NAC – Telstar (2-1)

Mats Seuntjens was de man die na een weergaloos doelpunt geen glimlach op zijn gezicht kon toveren. Ontevreden met zijn eigen prestaties leek de verklaring te zijn, wat een goede instelling is als je het beste uit jezelf wilt halen. De wedstrijd werd gewonnen maar de blik is vooral gericht op meer overwinningen en klimmen op de ranglijst. Hoezee voor Mats want we doen dit natuurlijk wel ‘met Mats Seuntjens’. Zijn reactie na de gewonnen wedstrijd tegen Telstar.

28 Reacties op "BSR TV: Mats Seuntjens na NAC – Telstar (2-1)"

 • 100%NAC
  30 november, 2015 - 23:34

  100% beter interview dan op OB. Complimenten!!

  0

  0
 • Nicky
  30 november, 2015 - 23:37

  Voor al die zeikers op Mats… Het niet juichen doet hij doordat hij bang is dat hij volgens jullie het recht niet heeft omdat hij niet 100% in zijn spel zit…. onzekerheid…

  Verder gelijk dat het met dit weer gewoon kut voetballen is. 3 punten bijschrijven en rap verder.

  0

  0
 • Tjieler
  30 november, 2015 - 23:47

  @ bsiderats.nl
  Zou er nadat de wedstrijden afgelopen zijn misschien ook samenvattingen kunnen komen van die super live verslagen die jullie doen??
  You rock!!

  0

  0
 • Rattatar
  30 november, 2015 - 23:51

  Jammer dat hij het weer als excuus gebruikt, dat is wel een beetje a la Robert Maaskant.

  Toch ben ik blij dat hij bij de selectie zit, hopen dat ie ooit nog voor een paar miljoen kan worden verkocht. Dat hij het nog ver mag schoppen!

  MET MATS SEUNTJENS TUTUTUDUU!!

  0

  0
 • AndresIniesta
  30 november, 2015 - 23:58

  Mats Seuntjens is in potentie onze beste speler. Vorige week samen met Donny Gorter veruit de slechtste van het veld. Vanavond ook een matige pot. Echter scoort hij wel een beauty. Laten we dit soort spelers eindelijk weer eens koesteren bij ons NAC. Momenten voetballers worden de afgelopen jaren niet gewaardeerd terwijl ze van groot belang zijn. Goed interview, realistisch en laten we hopen dat we met Mats Seuntjens aan het einde van het seizoen op de grote markt staan!

  0

  0
 • wolfmanjack
  1 december, 2015 - 00:05

  Seuntjes kan zo goed voetballen, maar hij zal zijn houding echt moeten veranderen. Verder hoop ik dat Dijkhuizen Gorter en Verbeek nooit meer opstelt. Wat een stelletje lamlullen zijn dat zeg. Kenny l.b. en Lazic linksbuiten.

  0

  0
 • Rick
  1 december, 2015 - 00:22

  Wederom een van de mindere vandaag, maar je weet dat die jongen die kwaliteit heeft om uit het niets zo’n doelpunt te maken. Daarom ook altijd laten staan!

  0

  0
 • Dutchbird
  1 december, 2015 - 01:46

  Die wind maakte de lange pass riskant, moeilijk op maat te geven. Matic loste dat prima op door de bal langer bij zich te houden. De acties van Mats lukten vandaag wat minder. Hij verdedigde wel goed mee, misschien wel iets te goed waardoor hij te ver van de 16 bleef. Als hij net als Matic bij balbezit meteen gaat jagen is dat veel effectiever dan zo ver teruglopen. Mats, Matic en Stam zijn een klasse beter dan de anderen.

  0

  0
 • NAC!
  1 december, 2015 - 08:14

  NAC!
  1 december, 2015 – 06:45
  NAC heeft maar 1 tegenstander dit seizoen. En dat is NAC zelf. Als ze 90 min concentratie houden en met lef voetballen is er niets aan de hand. Die onderschatting van de tegenstander moet eruit. Niet even denken van het zal vandaag wel. Er eleke wedstrijd voor gaan . Dan loet NAC niemand vresen.

  0

  0
 • Fred
  1 december, 2015 - 08:32

  Is er te vaak niet met het hoofd bij en straalt totaal geen plezier uit .
  Alles is zo plichtmatig , dat ie kan voetballen weet iedereen maar hij laat het zo zelden zien .

  0

  0
 • Linie
  1 december, 2015 - 09:50

  Stam heeft het inmiddels begrepen onder Dijkhuizen. Speelde echt een puike pot, en ik ben de laatste om dit toe te geven.

  Zal Mats het ooit nog gaan begrijpen? Wanneer hij de instelling had van bijvoorbeeld een Matic, dan had hij allang voor een club als Groningen, AZ of Heerenveen gespeeld.

  0

  0
 • nacman
  1 december, 2015 - 09:53

  ik heb het programma effe bekeken bij een gelijkspel tussen Volendam en sparta die zijn dan voor de periode uitgespeeld.
  en winst van nac bij jong pisvee zijn we al periodekampioen.
  dan winst op gea dan lopen we aardig in op de rest.
  forza nac

  0

  0
 • buurman
  1 december, 2015 - 09:59

  Mats zal altijd blijven ondervinden dat een aantal mensen hem niet pruimen. Daar moet hij mee leren leven en mee leren omgaan.
  Maar……….. mensen die wat verder kijken zullen hem altijd de hand boven het hoofd houden, want Mats is een uitstekende voetballer.
  Alleen al door zijn loopje wekt bij de kortzichtigen onder ons de wrevel op dat ” Mats er weer niet voor gaat. ”
  Vroeger had Willy Lippens ook zo’n loopje en die haalde het Nederlands elftal en werd in duitsland op handen gedragen.

  Mats moet aan al die negatieve reacties zijn gat afvegen en het komt helemaal in orde. Zeker weten.

  NAC zal, zonder dat het een team is, grote kans de periode gaan pakken. Kun je nagaan hoe zwak de eerste divisie is.
  Als Dijkhuizen van deze selectie, die op geen enkele manier een eenheid is, een team weet te smeden dan worden we kampioen. Dat wordt een zeer moeilijke klus voor Dijkhuizen en zijn staf.

  Winnen tegen jong psv is noodzaak, hoe doet er niks toe. Dan kan tegen eagles thuis de grote ommekeer komen door de periode te pakken. Ik hoop daarop.

  PS
  Ik vond NAC tegen telstar de eerste helft met twee vingers in de neus de sterkste. Ik heb me totaal niet geërgerd aan Seuntjes maarheb genoten van zijn doelpunt en ik vond zijn ingetogen reactie op die goal perfect. Wel heb ik me geërgerd aan Verbeeck, houdt constant het spel op met dat vervelende gedoe van die bal onder zijn voet houden (lijkt wel een zenuwtrek)

  Roept u maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr………………………..

  0

  0
 • de muzikant
  1 december, 2015 - 10:00

  @nacman: Volgens mij vergeet je Emmen….

  0

  0
 • ric
  1 december, 2015 - 10:14

  @ buurman

  Helemaal met je eens. Verbeek haalt het tempo uit de aanval. Hij heeft diverse keren de mogelijkheid gehad om met 1 pass Ars of Suk in stelling te brengen. In plaats daarvan gaat hij met de bal onder zijn voet lopen prullen.
  Frustrerend om te zien. Daarnaast gaat hij voor eigen succes als hij de bal af moet geven en geeft hij de bal als hij juist zelf in goede positie staat om te scoren.

  Kortom ik ben (vooralsnog nog steeds) niet kapot van Verbeek.

  0

  0
 • Monk
  1 december, 2015 - 11:14

  Ik vind het echt een tenenkrommend interview. Onze Mats doet het voorkomen of deze 3 punten makkelijk zijn binnengehaald. Nou, dat had het inderdaad kunnen zijn als de meeste één stapje meer hadden gezet. Dat heeft niks met de wind of het veld te maken. Elke keer dat Uros een stapje extra zette en de tegenstanders onder druk zette leverde dat balbezit op. Hij vindt zelfs dat ze tegen RKC een beetje pech hadden en dat er meer had ingezeten… Het was gewoon echt verschrikkelijk slecht. Net als vorige week.Tekenend was die situatie in de eerste helft waar Mats aan de zijlijn een beetje op de grond bleef zitten kijken naar de scheidsrechter omdat hij een vrije trap wilde en vervolgens Mulder de bal niet kwijt kon omdat Mats weigerde op te staan en zich weer aan te bieden. Met als gevolg balverlies. Vond Stam goed en Matic toonde de beste werklust, de rest slecht met Donny en Pedro als dieptepunt. Wanneer gaan ze nu eens snappen dat ze helemaal niet zo goed zijn, maar gewoon kampioen worden als ze elke week de mouwen opstropen…

  Pff, met een beetje geluk had het 4-1 kunnen zijn.. Met een beetje pech was het gewoon 2-2 geworden..Of ben ik de enige die het laatste kwartier weer heeft zitten billenknijpen?

  0

  0
 • S.HB.NAC
  1 december, 2015 - 11:22

  @Monk, ja ik ook hoor. Dit is de spannendste overwinning van NAC dit seizoen geweest. Die 3-0 had eerder moeten vallen (had echt gekund) dan was er geen vuiltje aan de lucht geweest en was het gewoon weer 5-0 geworden.

  0

  0
 • S.HB.NAC
  1 december, 2015 - 13:04

  Wat verwachten jullie nou zelf zeiksnorren? Ja, NAC is wisselvallig, ja NAC is niet altijd super, ja NAC wint niet altijd met grote cijfers. Verwacht iedereen nou dat Dijkhuizen meteen na een aantal wedstrijden volledig alles naar zijn hand gezet heeft… Kom op zeg, wees nou eens reëel. We hebben gewoon gewonnen gisteren en je slechte wedstrijden moet je ook winnen. Telstar was voor deze wedstrijd nieteens zo slecht als dat iedereen denkt, hebben geen wedstrijd met meer dan 2 doelpunten verschil verloren. Op dit moment is NAC gewoon niet meer het NAC van weleer waar iedereen nog naar heugt. Het komt allemaal wel goed in Breda, geef het de tijd die het nodig heeft en verdient. Vandaag komt ook Smulders erbij, we zullen zien wat de toekomst ons gaat brengen. Ik geloof op een goede afloop.

  0

  0
 • Ritchey
  1 december, 2015 - 13:09

  Op zich goede en verstandige antwoorden (zoals ook op de laatste vraag). Jammer dat “strijd” niet wordt genoemd om een wedstrijd winnend af te sluiten. Geluk en verzorgd voetbal kunnen spelen hoeven dat juist in die moeilijje wedstrijden niet alleen als factor te zijn. Hoop dat Dijkhuizen dat er nog in kan slijpen in de trainingen. Dan komt t goed.

  0

  0
 • Dr. Z
  1 december, 2015 - 13:59

  Grootste talent op het veld van ons nac, geweldige goal!

  Maar wat een houding tijdens interviews en dan ook nog iemand groeten terwijl er iets wordt gevraagd.

  Tutututu met mats seuntjens op het veld! Tutututu zonder mats seuntjens voor de camera!

  0

  0
 • bredafun
  1 december, 2015 - 14:41

  Wat n stelletje zeikers hier zeg! Seuntjens is Seuntjens, laat die kerel in z’n waarde zeg! Hij scoort en hoe ie daar me om wil gaan, dat bepaal ie zelf. Hij scoort , geeft assists, en thans iT.
  Alleen met Seuntjens!,,
  Goe gedaan kerel!

  0

  0
 • die ne gast
  1 december, 2015 - 16:47

  Blijkbaar dacht Seuntjens dat als hij uitgebreid zou juichen dat hij dan ook kritiek van de supporters zou krijgen: slecht spelen, maar wel het mannetje willen zijn na een doelpunt.
  En dat is waarschijnlijk precies het commentaar dat een aantal mensen hier dan gepost zou hebben.
  Bij sommigen kan Mats echt niets goed doen.
  Pi-air en Penders werden in hun eerste wedstrijden ook verketterd, omdat die zo raar liepen…
  Komt goed mét Mats Seuntjens!

  0

  0
 • scheppioni
  1 december, 2015 - 19:17

  Helemaal mee eens NAC!
  Verder betreft Mats, prima voetballer en niet constant die negatieve vooroordelen, Mats is zo belangrijk voor ons NAC, gaat ervoor op zijn eigen wijze, so be it !!
  Wa kan het verder boeien hoe iemand loopt, schijt of een pot augurken open maakt !!
  Strijdend voetballen voor ons NAC en niet passief en in mijn ogen doet Mats op zijn wijze prima zijn best !
  Dus HUP NAC MET MATS !!

  0

  0
 • scheppioni
  1 december, 2015 - 19:23

  Oh ja en een prima interview idd, sjappoo mannen BSR en betreft die ondergrens, dat is het hele euvel !!

  0

  0
 • Martijn
  1 december, 2015 - 19:55

  Buurman hij veegt al aan alles zijn gat af en nu moet hij het van jou ook nog aan de negatieve reacties doen ?
  Ben blij dat hij zijn eigen nog ergens druk over maakt . ????

  0

  0
 • kees4
  2 december, 2015 - 11:14

  seuntjes wat ben jij een leugenaar.
  want dat was de reden helemaal niet maar uit respect voor telstar deed je dat niet.
  wees dan een vent en zeg eerlijk waarom he.
  omdat je daar gespeeld heb dat is de reden.
  en als je het nou zo erg vond voor hun dan had je er moeten blijven

  0

  0
 • henk
  2 december, 2015 - 11:45

  @kees4
  Volgens mij ben je nogal in de war en/of erg slecht geïnformeerd.
  Mats Seuntjens heeft nooit voor Telstar gespeeld. Zijn broer heeft daar wel gespeeld, maar dat doet niet echt ter zake.

  0

  0
 • kees4
  4 december, 2015 - 12:13

  mat seuntjes heeft daar samen met zijn broer gespeeld hoor dus toch maar beter je huiswerk doen

  0

  0