Overal waar we komen

BSR TV: Menno Koch na NAC-FC Emmen (1-1)

Aanvoerder Menno Koch zag hoe zijn elftal er ook tegen Emmen niet in slaagde drie punten te pakken. Degradatie komt met de week dichterbij en NAC laat nauwelijks zien waarom het verdient in de Eredivisie te blijven. Koch gaf na afloop tekst en uitleg.
[youtube_video]0ZeTL1-m7Hc [/youtube_video]

Bron: B-Side Rats

Terug naar overzicht
18 Reacties
0    
Real Robert

Huilebalk, Softie.

0    
Hoeven B4

Menno,

Dit was een van jouw beste wedstrijden! Je hebt de verdediging, op één fout na helaas, goed weggezet. Je pompte de ballen meer dan voorheen naar voren, dat bevalt ons!

Volgende keer meer geluk.
Blijf scherp!

Hup NAC!

0    
scheppioni

Verdedigend in ieder geval veel beter dan van anholt, maar niet laten opbouwen ! Vele reppen nu over van leer als man of the match maar die 0-1 was wel van anholt van leer schuldigen ! Dan kan van leer zijn eigen herpakken maar he loopt toch weer achter de feiten aan !

0    
Moppernac

Menno Koch ook jij kan vrijwillig je aanvoerdersband inleveren, net zo als v d Gaag vrijwillig zijn ontslag indienden.
Mss is korfbal een leuke sport voor jou want voetbal is niet voor jou weggelegd

0    
misterbean

Verdedigend niet onaardig vanavond. Maar man-man-man, waarom altijd zo'n paar vreselijk belabberde passes op de onmogelijkste plekken, waar meteen een grote kans voor de tegenstander van komt?.

0    
misterbean

@Moppernac
Dit was 1 van de beter wedstrijden van Koch (naar zijn mogelijkheden). Hou toch eens op met je continue negatieve geleuter. We zijn allemaal teleurgesteld, maar om het allemaal maar weer op Koch of andere spelers af te reageren?

0    
Dutchbird

Hee klootviool, denk jij dat die aanvoerdersband alleen bedoeld is om bij de tos aanwezig te zijn? Als je zo goed ziet wat er fout gaat in de eerste helft dan laat je dat als aanvoerder toch niet gebeuren. Ooit gezien wat die snotaap van 19 bij Ajax dan doet? Die laat in niet mis te verstane bewoording aan zijn collega's weten wat hij er op dat moment van denkt. En als het nodig is doet hij het even voor.

0    
Castle

Wat is die jongen slecht zeg,zelfs ik keuken divisie afscheid van nemen ..

0    
ome cor

Beetje makkelijk om deze jongen anoniem af te lopen zeiken. En al helemaal over zijn aanvoerdersband.

Of je het nu leuk vindt of niet, Koch vertaalt perfect het niveau NAC door de jaren heen.
Helaas is Menno geen kartrekker, maar zeker wel een speler die met een kartrekkende villa naast hem top is voor NAC.

0    
van Flieger

De Macause Consensus was 2-0. Je bent dus gierend door de ondergrens gezakt. En dat is in deze fase fataal. We gaan volgens de MC nog 2 punten halen, 1 bij Ftuna en 1 thuis tegen Pec. En dat was het dan mensen.

0    
Fred1

Doet zijn best , maar het begint zielige vormen aan te nemen, hij moet al alle zeilen bijzetten om zelf op de been te blijven, laat staan aanvoerder , verdediging wegzetten en leiding geven.
Dat kan niet.
Zo snel mogelijk contract ontbinden en volgend jaar eindelijk weer eens 2 mannen in het centrum zetten.
Want bij Emmen stonden gisteren wel kerels achterin, dat missen wij toch.
Komt bij eerlijk is eerlijk als je ook nog eens van Anholt, Palmer Brown en deze keeper in je buurt hebt dan is het water naar de zee dragen.
Koch is gewoon een softie en niet geschikt voor betaald voetbal, ik denk wel dat hij alles geeft maar gewoon niet genoeg in zich heeft.

0    
Dun Kees

Probleem is gewoon de kwaliteit en dat geldt voor teveel spelers. De helft hoort niet in de Ere.
Mijn enige hoop (en dat heb ik eerder al gemeld) is een grote geldschieter waarmee we opnieuw kunnen beginnen. Beginnen met de gemeente voor het blok te zetten. Stadion kopen OK maar dan wel voor 2 miljoen. Ze vinden toch geen andere koper.

0    
WW

Wat een zinloos gewauwel.

Van de laatste 5 speelronden was Emmen veruit de zwakste tegenstander.
Als je dan niet verder komt dan 1-1 voor een uitverkocht huis, dan kan de Macause Consensus me wat; ik durf de voorspelling wel aan dat we ons laatste punt gepakt hebben.

Die gedachte wordt ook gevoed door dit interview; voor de zoveelste keer dit seizoen dat zalvende gelul van "we konden de 1e helft niet brengen..." bla bla bla. WEER die halfzachte waardeloze KUT mentaliteit die dus om de hoek komt kijken.
Ach ja, zoals ze zeggen: winners have a plan, losers have excuses.

Dit is met afstand het slechtste seizoen van de laatste 3 decennia.

Natuurlijk was het halverwege-eind jaren '80 ook slecht, met soms slechts 1500 toeschouwers aan de Beatrixstraat. Maar de verhoudingen en salarissen lagen nog een stuk normaler; eigenlijk was de prijs-kwaliteit verhouding toen nog best op orde. Maar het waren ook gasten uit de regio die het echt wat deed, dat slechte spel en de lage stand op de ranglijst in de 1e divisie.
Nu wordt dat wanstaltig slechte spel gekoppeld aan desinteresse en salarissen die veelal bestaan uit 6 cijfers voor de komma - compleet van den zotte. Prijs-kwaliteit verhouding volslagen zoek.
Ik heb geen hekel aan hoge salarissen, daar zit echter wel een onvoorwaardelijke MITS aan vast: MITS er gepresteerd wordt. En dat is hier totaal niet het geval.

Ik vind dus dat er volop geprofiteerd, of beter: geparasiteerd wordt op onze club. Een grof schandaal.

0    
Boxer

Menno, je bent een prima gozer en ik geloof ook werkelijk dat je je best doet.
Je niveau is echter gewoon KKD en daar is niks mis mee.

sorry maar gewoon doorselecteren.

0    
Pedr0

Nou menno je haar zit iig nog wel goed. En dat voor een centrale verdediger die oorlog heeft gevoerd. Ownee you didn't

0    
GeelZwarteNeger

Wat een zielig mannetje! Echt weer typisch dat wij zo'n kutvoetballer hier moeten hebben. Zelfs in Tilburg kunnen ze meer duelkracht leveren en dat hebben ze daar niet eens nodig. Spelen voetballend wel 10 klasse beter dan die kutploeg van ons. Zwakkelinge zijn het!

0    
Vergane Glorie

Het komt helemaal goed met NAC. Menno weet nu dat men elkaar meer moet aanspreken. Op de vraag of jullie nu gaan degraderen zegt hij doodleuk dat je die vraag nu nog niet kan stellen. Maar natuurlijk Menno kan je die vraag nu stellen. Geef gewoon een antwoord.
Menno staat te praten alsof hij de hoop nog heeft 9 punten in drie wedstrijden te halen. Volgt hij het voetbal uberhaupt wel vraag ik me af. Het slechtst voetballende elftal van de ere maar nu gaan we elkaar er op aanspreken. Is er ook niet zoiets als een kalf en een put?
Alles of niks. so wie so Fernandes er in. Die kan tenminste op het doel schieten en Kastanaar, helaas, vast op vakantie sturen want dan sta je tegen 12 man te spelen.

0    
Vergane Glorie

@WW
Kijk naar de wielersport waar de blauwe brigade van Quick Step in relatie tot andere ploegen relatief lage salarissen betaald. Zij moeten het echte geld verdienen met bonussen. (Lees prestaties).
En zie er is geen ploeg die zoveel wint en zoveel voor elkaar over heeft. Misschien stimuleert dat deze "sterren" ook eens tot aanpakken.
Maar helaas dar is het nu echt te laat voor.

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja