Overal waar we komen

BSR TV: Mikhail Rosheuvel na Heerenveen-NAC (2-1)

Mikhail Rosheuvel degradeerde vandaag voor de derde keer in zijn carrière. De aanvaller had andere verwachtingen, toen hij afgelopen zomer naar NAC kwam.
[youtube_video]LuB3fbhv2CM [/youtube_video]

Bron: B-Side Rats

Vorig bericht
BSR TV: Ruud Brood na Heerenveen-NAC (2-1) 27 reacties
Volgend bericht
BSR TV: Grad Damen na Heerenveen-NAC (2-1) 29 reacties
Terug naar overzicht
27 Reacties
0    
Pedr0

Oprotte

0    
bart

OPROTTEN!!!

0    
Q

Ratdaxi. Geen interviews aub. Kan die dames niet meer horen. Niemand wil dit.

0    
Driekus zeer

Weg ermee aub. VR

0    
Da Pope

@Q

We zijn de Ratdaxi niet. Dat zijn de vrienden van De Rat. Je had dit overigens best mogen zeggen, voordat we op onze vrije zondag naar Heerenveen reden... ;-)

0    
Nacman

Lul verhaal wegwezen net als de rest van dit elftal

0    
NAC 70

1e klas weggooier ademend in alles uit wat een topsporter niet moet zijn! Komt nog steeds te laat op trainingen.....woont nota bene in Breda....wat een pannenkoek...maar wat zegt dat over onze technische staf dat ze dergelijk gedrag tolereren...ook afscheid van nemen dus....

geen schoon schip maar een compleet nieuw schip wat mij betreft als we in aug starten in de kkd en niet gelijk hoog van de toren blazen met we gaan voor het kampioenschap...richt je eerst maar eens op het bouwen van een team wat een connectie heeft met het publiek om van daar uit naar de play offs toe te werken..eenmaal in de play offs kan van alles gebeuren...

0    
Berto

Nu krokodillentranen voor de camera en morgen bij de directie staan om ontbinding van zijn contracten te regelen.
Welke club trapt er nog in om deze flapdrol een nieuwe kan te geven als je 3x op rij gedregradeerd bent met verschillende clubs.

0    
Zefilho

Heerlijk hoe met de vragen gestuurd wordt op een antwoord als: "nee, ik heb er inderdaad geen zin meer in. Eigenlijk al 3/4 seizoen niet meer" of "Met NAC de KKD in? Ben je gek? Met gierende banden weg hier."

Chapeau dat je dit wanstaltige figuur nog überhaupt voor de camera kan verdragen, Da Pope.

0    
scheppioni

Mr degradatie spreekt ! Houdoe en bedankt !

0    
Woest

Wat een ontiegelijke lamzak is dit. Kan t eigenlijk niet aanhoren. Man man man deze man heeft letterlijk niets met de club en straalt dat in alles uit. Weg met dit soort nietszeggende non-persoonlijkheden die het averechtse beeld zijn van hetgeen dat wij als supporters vragen van een NAC speler. We degraderen nu, oké maar ik zou op dit moment al springen van geluk als ik volgend jaar 1 speler met het mes tussen de tanden zie razen over het veld. Naast de structurele wanprestaties heb ik me wedstrijd op wedstrijd kapot geërgerd aan dat zooitje op het veld dat nog geen procent van dementaliteit heeft van een, ik noem maar, Anthony Lurling. Ik ben gevleid met het feit dat ik weet dat ik me na woensdag nooit meer hoef te identificeren met eenieder die op het moment het shirt van mijn club draagt (Op enkele uitzonderingen na).

Ik citeer van onze heer Smulders: "Wij scouten op spelers die bij het NOAD profiel passen."

GOED GELUKT HANS! MET passanten als deze Rosheuvel, Kastaneer, Palmer-Brown en ga maar door. Ik ben blij dat ik me de komende maanden even niet meer druk hoef te maken over mijn club maar volgend jaar zijn we er naruurlijk weer...

0    
Kudeta

Ik ben bang
Kijk docu Sunderland op Netflix
Ons voorland

0    
Henri

Het eerste kwart van de competitie waren velen op dit forum nog uitermater positief over deze Rosheuvel en vriend Te Vrede. Het waren de enige eredivisie waardige spelers werd er gesteld. Mensen met iets meer zicht op het spelletje, die ook hun verleden wat bestudeerd hadden wisten wel beter. Als je bijna heel je carriere bij degradatiekandidaten speelt, ja dan is dat je niveau. Voetballen in het onderste kwart van de eredivisie.

0    
Tram

Oprotten met die slappe zak

0    
Tram

Een flinke klap voor zn dikke harses verdient ie.

0    
Dutchbird

Je hoort tussen de regels door dat onze TD kan kiezen: doorgaan met deze lamzak of een van de twee jaarsalarissen meegeven want dan vertrekt hij komende zomer transfervrij. Dus hoe je het ook draait of keert; Zij salaris drukt volledig op de kleine begroting voor komend seizoen. In antwoorden; we hebben geen flikker aan deze lambal en toch zijn we onze centjes kwijt.

0    
Arie

Woensdag in ieder geval niet meer opstellen, samen met vele anderen (huurlingen en Kali) en zorgen dat hij in de zomer oprot. Tegen welke prijs dan ook, rotte appel.

0    
RV

Ook volgend jaar wordt er in de eerste divisie veel gevraagd.
Met name fysiek en mentaal moet je weer in orde zijn, Rosheuvel is niet iemand die zich daar voor kan motiveren. Hetzelfde geldt voor spelers als Kali en van Anholt.

Grote vraag is hoe de contracten in elkaar steken, welke clausules er zijn en of er überhaupt clubs zijn die dit soort spelers nog op willen halen.

Het doet me vreselijk pijn als ik gewoon hardop moet gaan zeggen dat misschien spelers als Leigh en Verschueren dan volgend jaar wel kunnen blijven, dat zegt genoeg over de huidige kwaliteit.

Leigh, Verschueren, Koch, El Allouchi, Korte...
Je kunt ze er nog bij houden maar dan moet er toch echt wel een kapitaal injectie komen om jongens aan te trekken waar deze gasten zich aan op kunnen trekken. Het lijkt een bevrijding zo'n degradatie want je kunt weer vanaf 0 beginnen maar bij de vorige degradatie stonden we er echt heel veel beter voor. En toen lukte het ook niet met spelers als Matic, Stam, Ars, Seuntjens en van der Weg.

Ai, wat is er veel werk te doen.

0    
Leurenaar

De belichaming van het woord degradatie aan het woord... oprotten kneus!

0    
Donald Trump

Rosheuvel.. doe me een plezier ga aub weg..
opzouten domme lul..

Ga weg nietsnut.. niet omdat we degraderen maar vanaf dag 1 ben je een kansloos geval..

Ga lekker naar Twente of w2 maar die trappen er vast niet in bij jou..

0    
De Parel

Hij heeft een mindere fase gehad en ook z’n uitstraling zit niet m niet mee, maar de club gaat m aan het hart. Hij staat iedere keer voor de camera of de groep supporters die de bus opwachten als het moet. Wanneer moet het dan? Als Koch niet durft.

Die knuppel wordt hier op handen gedragen, net als (te)Korte en Leigh (een uit de hand gelopen grap). Omdat ze hun best doen??? Stel mij dan godverdomme op of een van de duizenden anderen op de tribune. Als het aan je best doen ligt weet ik zeker dat ik over drie jaar een standbeeld voor het stadion krijg; Ik schop een spits door midden als het moet, ik blijf rennen zo lang het kan. Heb alleen slechts derde divisie gehaald, dus kwaliteit moet ik op ingeven, maar dat maakt niet uit, want ik doe mn best.

Aan Rosheuvel heeft het niet gelegen dat we gedegradeerd zijn.

Het is begonnen aan het einde van de winterstop, toen er “aanwinsten” werden gehaald die meteen (tegen W2) moesten starten. Na een prima einde van de eerste helft van de competitie een winterstop waarin goede resultaten werden behaald, moest dit vreemdelingenlegioen meteen starten bij de eerste de beste wedstrijd. Alle bestaande systemen gingen overhoop, wat zorgde voor onzekerheid en dat heeft ervoor gezorgd dat we uiteindelijk in de KKD spelen volgend jaar.

Ik vergeet heus niet dat we überhaupt al met een zwakke selectie zijn begonnen aan deze selectie, maar dat ligt dan weer aan de directie, maar daar gaat dit topic niet over.

HUP NAC!

Oh enne FUCK MOMMERS!

0    
niksweerd

alle 11 de baisis spelers is er geen een kkd waardig, ben benieuwd, Nac moet wel een dozijn waardevolle spelers aantrekken, deze zijn allen niksweerd.

0    
HUP NAC

zowel rosheuvel als kasteleer ROTI OP

GEEN GROTERE ROTTE EIEREN ALS DIT
HET UWV NIET WAARD !!!

0    
Nac vooruit!

De grootste Smulders miskoop spreekt nog 1 maal.....

0    
Maarten

Ja movuuuh

0    
Peer11

Sjokheuvel optyven lamme tak.

0    
The Cosmic Gate

Wie ???


Ik neem aan dat hij nam dit zoveelste kletspraatje snel zijn spullen heeft gepakt en NOOOOOOIT zijn gezicht meer laat zien ! Wat een schande voor deze mooie club

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja